eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

gerçekten kaybetmekten korksaydı o kadar çok bunu yapmaya cesaret edemezdi.

burda inatla kız suçlanıyor ondan özellikle belirttim.
kız eşinize karşı bişiler hissetmese bile suçlu, karısıyla gittiği sinema konusunda trip atma hakkı yok,
ama belki ona sana söylediğini söylemiştir. sinema işini.
yani iki tarafta hatalı.
ama bizim hatunlar sağolsun koydular kızı çuvala vurup duruyorlar.
bekar kızların işi gücü yok evli erkek avında ya.
yok faceme eklemem , yok şu yok bu.
ofisimde çalıştıklarımın %90 ı evli , samimiyiz, sınırlarımızı biliyoruz ve sorun olmuyor.

Yazdiklarindan anladigim kadari ile düsüncelerimi yazayim...Birkere sen bu adami hala seviyorsun, yasanmisliklarin ve bir düzenin var... Önce sunu bir itiraf et kendine hissettigin o caresizlik ve karmasa azalacak..Sen esine bir sans daha vereceksin bunu önce itiraf et kendine...Ama bu yapilanda burda kalmamali..Herkes hatasini önce iyice farketmeli sonrada bedelini ödemeli ama bunu yaparken sakin kendini basitlestirme..Yani ezilme...

Son düzenleme:
cisu çok doğru söylüyor.
ama çok ince bir çizgidir o , umarım yakalayabilirsin ve bir daha tekrarlamaz.
huzurlu ve mutlu günler diliyorum.

ben sadce kızı suçlamadım dikkatinizi çekerim siz galiba bekarsınız bu kadar kız hatalı değil dediğinize göre zaten bende eşininde hatası var dedim
yalan söylemesi zaten yalan varsa bi evlilikte o evliliğin cılkı çıkar çünkü böyle ihanet olayları tek taraflı olmuyor senin başına gelmemiş umarım böyle bişey yaşatmaz sana çünkü dünya başına yıkılıyor insanın etrafında suçlayacak kimse kalmamış gibi kendini suçluyorsun artık artık diyorsun ki be ne yaptım da bunları hakketime geliyor olabilir siz düzenli sinizdir muhakkak araya bi sınır koymasını biliyorsunuzdur ama şöyle bi gerçekte varki dişi kuyruk sallarsa erkeğide arkadan gider yani iki taraf da suçlu umarım anlamışsınızdır sevgiler......

HAKLISINIZ..bunu yavaş yavaş iyice düşünerek yapacam..eşime de o kıza da..kendimi düşürmeden..

ben kızı tek taraflı hiç suçlamadım kız kötüyse teklif ettiyse eşim iyimiydi yani silahmı dayadı başına kabul etti ve gitti..

cisu çok doğru söylüyor.
ama çok ince bir çizgidir o , umarım yakalayabilirsin ve bir daha tekrarlamaz.
huzurlu ve mutlu günler diliyorum.

umarım...tşekkürler

evet canım bunu güzellikle sakince kendin halledebilirsin sen içini ferah tut emin ol ki herşey yoluna girecektir gerçi kapanmaz yaralar olur insanın için de eşinin de sevgisinden emin sen su akar yolunu bulur....

direkt size laf söylemedim ben , geçmiş yorumlara bakın. direkt kıza yükleniliyor.
kız hatalı olabilir ama burda masaya yatırılması gereken erkek.
çünkü eşine karşı sorumluluğu olan erkek, üzerine hayaller kurulan , baba olmak istiyen erkek.
söylediğiniz olayları farklı bi şekilde yaşadım aldatılma değildi ama farklı sorunlar.
neden ben ? hak edicek ne yaptım diyip durdum.
en sonunda da benim suçum yok , hatalı o dedim yoluma devam ettim.
insanoğlu çiğ süt emmiş kadınıda erkeğide ..

Birde şuna çok gülüyorum sakın üstünüze almayın size yazmıyorum.
Evli bayanlar takmışlar bekar calısma arkadaslarına :)
siz kocalarınızı nası görüyosunuz bilmiyorumda bize brad pitt gibi gelmiyolar :)
vicdanım rahat o yuzden böle car car yazıyorum.
en son arkadasın eşi minik eti senin, kemiğide senin ,ben göremiyom sen göz kulak ol dedi

aynen çünkü ben yaşadım eşimi hırpaladım kendimi yok etme durumuna kadar geldi psikolojikmen yıkıldım arkadaşım olmasaydı ben belki hayatta bile olmayabilirdim kızın tek bir lafı bana yetti kocamdan vazgeçmeme gidin kocanıza sorun olup biteni o anlatsın size dedi ayyy gene aklıma geldi boynu altında kalsın töbe töbe

Son düzenleme:
tekrar merhaba. sizin durumunuza üzüldüğüm için eşimin düşüncelerini merak ettim. ve sordum. "olurmu öyle şey, "modern"lik işini millet abarttı. eşinle gidersin anca bir yere. başka birisi hadi gidelim diye ısarar etse bile olmaz gelemem dersin." dedi.

eşini seviyorsun, farkındayız. eşine yaptığının yanlış olduğunu anlat. halada ikna olmuyorsa, aynısını ona uygulayın.

benim eşim aynısını yapsa verdiğin tepkilerin aynısını verirdim
tek farkla
ben sinemaya girer orda rezil eder sonra devamını getirirdim...

Kesinlikle katılıyorum demek istediklerimi arkadaşlar söylemiş zaten..

evet canım bunu güzellikle sakince kendin halledebilirsin sen içini ferah tut emin ol ki herşey yoluna girecektir gerçi kapanmaz yaralar olur insanın için de eşinin de sevgisinden emin sen su akar yolunu bulur....

İnşallah bulur..hep dua ediyorum 2 gündür allahım benle beraber ol en ufak şeyi karşıma çıkar diye..

canım durduk yere pire yüzünden yorgan yakmayalım.biz geneleme yapmadıkki hele ki kıza tüm sucu yüklemedik..brad pitt konusuna gelince bi arkadaş sordu diye söledim eşimin görünüşünü zaten kıskanç biri değilim ben eşimin çalıştığı girdiği ortamlardan rahatsız olmam..erkeğin çirkinide olsa güzelide olsa duymuyomuyuız benzer olayları amaç dış görünüş değilki kızların üstlerine atlaması değilki yeterki erkeğin içinde olmasın o kıvılcımı görmesinler yapan yapıo işte...

teşekkür ederim eşin olması gereken yorumu yapmış..

Son düzenleme:
ya bu kızla arasında bişi olmadığını düşünüyorum olsaydı oda gelsin demezdi..tek sorunyalan galiba buna yoğunlaşmak gerekir oda sizden çekinmiş olayların buraya geleceğini düşünememiş gibi geldi bana soğuk kanlı olun derim siz eşinize hiç yalan söylediniz mi aranız bozulmasın diye?

hayır söylemedim yalan tarzım değil çokda kızarım ve eşim bu huyumuda bilir..bana kızacağını bilsem bile eşime karsı yalan sölemem ben..eşimde sizin sölediklerinizi söyledi bana.öyle bişe olsa oda gelsin dermiydm dedi..

valla arkadaşım ilk olarak kimsenin gazına gelipte (kendin de dahil! çünkü öfkelisin şu anda) boşanmayı falan düşünme... yuva kurmak kolay mı ki bir şuursuz yüzünden yuvanı bozacaksın? elbette eşin bir şansı hakediyor. lakiiiiiin kocana gelirsek senin de kabul ettiğin gibi çok hatalı ve çok da masum değil. bence de seni aldatmamış ama kızdan yeşil ışığı görünce o yola girmek üzereymiş ki... sen ayıp olayın üstüne gelmişsin. sonra seni kaybetme korkusu basmış onu. keşke demek saçma ama keşke film çıkışını bekleseymişsin. (hatta ben resimlerini de çekerdim.) emin olabilirdin o zaman. bir de ben asla kıza kendimi hissettirip, kızı rezil edip, kızla muhatap olup vs. eşimi 'kendisi için mücadele edilen adam' kategorisine sokup kocamın kı..nı kaldırmazdım. çünkü kız zaten düşüncesiz, böyle bir olayın üstünü kapatmaz birilerine kesin söyler. bilirsiniz erkekler de böyle olaylarla övünmeyi sever. daha da rezil olabilirsiniz. yoksa kızı yolmak en kolay iş. fakat sizin muhatabınız eşiniz, o değil!
kesinlikle bu sert tavrınızı sürdürün. bir daha böyle bir olayda sizi bırakın evde, yanında karşısında bile bulamayacağını iyi bilsin. ama unutmayın keskin sirke küpüne zarardır. öfkeniz geçene kadar sessizliğinizi sürdürün ve konuyu açmayın. fakat hep kontrollü olun. bırakın arada eşlerinizi arkadaşlarıyla takılsın. ama nerde, kimlerle ne yaptığını da bilin. lütfen işkembeden atıyorum zannetmeyin. eşimin işi yeri bekar ve dul erkek ve kadınlarla dolu. işleri gereği evli insan sayısı çok az. onlar bayanlı erkekli ben işteyken giderler, gezerler, yemek yerler. ben ise karışmam. fakaaat arada bir tel. açarım napıyorsun diye. sonra resim çektir hayatım hatıra olur derim. ki gerçekten dediği yerlere gitmişler mi, yanında kim oturuyor, kim kim gitmişler, samimiyet sınırları ne diye bakarım. ardından da 'ay ne güzel resimler, hımm çok eğlenmişsiniz, ay çok hoş bir dahakine ben de geleyim' derim. ama asla başka yorum yapmam özellikle kadınlarla ilgili. onlarla beraber bir yerlere gititğimde de bir iki bayanı ve erkeği gözüme kestirip onlarla kanka olurum ama diğerleriyle de mutlaka iyi geçinirim. sevdiririm kendimi. hatta bir kız var uyuz olduğum onu bile görünce canımlı cicimli konuşurum ama sen kimsin ki?yi de hissettiririm. bayan arkadaşları aradığında da 'ay ben onu çok özledim, slm söyle, söyle buluşalım' falan derim ki benim eşimin yanında olduğumu anlasınlar. yani eşimin ipi vardır ama asla hissettirmem. bunları yapmak çok kolay.
bir de forum da yazılan bir şeye karşıyım. bayanla erkek neden arkadaş olmasın ki? herkes kendini, sınırlarını bildiği sürece hiçbir sakıncası yok. insanlar başkalarını face niye ekliyor ki? valla ben sadece arkadaş olduğum için ekliyorum. ya da ben çok safım da herkesi kendim gibi seviyeli mi sanıyorum acaba??
bir de arkadaşım çocuk konusunda sakın arkadaşım sakın acele etme. seni kaybetme korkusu yaşamış. çocuk yok seni bağlayan amaaaa çocuk olursa seni bağlayıcı bir şey olur. ben, eşim yengesiyle yaşadığımız bir tartışmada haklı olduğum halde yengesini savundu diye 2 yıl çocuk yapmadım.
allah yardımcın olsun canım netice de hiçbir erkeğe güvenilmez.

teşekkür ederim..ama eşimin arkadaş ortamı yokki şimdiye kadar iş çıkışı evinde olmayı severdi hep.dışarı çkarsak benimle çıkardı öle bi ortam olsa dediğiniz yapayım hayhay dahil filan olayım ama yok olmadı hiç..bi yorumumda da söledim eşim tam bi ev kuşu sevöio dışarıyı arkadaşlarıyla olmayı filan.evimiz eşli arkadaşları gelir biz bayanla sohbet ederiz onlar play station oynarlar erkek erkeğe filan bundan keyif alır..ortak arkadaşlaruımız var daha doğrusu..

eşinizin erkek arkadaşı sevgilisinin kulağına gider yanlış anlar diye yalnız gitmiyor,
ama eşiniz size yalan söyleme pahasına onlarla sinemaya gidiyor.
Ha tabii birde madem eşinizin erkek arkadaşı sevgilisinden bu kadar korkuyor ne işi varmış
o kızcağızla(!!!) sinemada? eşiniz bunu soramamış mı? madem sevgilin var onla git diyeymiş ya.
bunu anlamadım ben :26: :26: :26:

Son düzenleme:
O kız hiç ama hiç tekin gelmedi gözüme..
Kocanız belki saf duygularla o sinemaya gitmiş olabilir ama bunun o kız için geçerli olmadığı kesin..
Bence kızla ilgili de bişeyler düşünmeliyiz :44:

ikiside erkek hayatım akıllarına böle bişe gelse yaparlarmıydı???ikiside laflarının altlarında kalmamış göze alınmış ve gidilmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…