çok haklısınız yazdıklarınızda aslında..bende hem bu şekilde düşünüyorum hemde eşimin anlattığına inanmak istiyorum iki arada kaldım.siizn dediğiniz gibide olsa ikinci şansı vermeliyim diye de ayrıca düşünüyorum okadar karmaşığım ki..ne hayallerim vadı evliliğim için.ne planlar yapuodk hiçbişeyde gözüm yok artk meğer en önemli şey huzurmuş evlilikte..siz bana çok ışık oldunuz çok teşekkür ederim..keşke söyleseydi istemediğini bildiğim için söylemedim dedi..o ki istemiyordum neden gittin dedim cevap yok ..hep nedenler soular var bu olayda..bahane olarakda eşimin kullanğı kaybetme korkusu !! sanki bu şekilde korktuğu olmadımı?basitleştirmeyeim tamam ama ne yapayım? burnundan geitriyorum bakmıyorum konuşmuyorum hala boşanma fikri olduğumu bilio başka ne yapayım hala çaresizim
burda inatla kız suçlanıyor ondan özellikle belirttim.
kız eşinize karşı bişiler hissetmese bile suçlu, karısıyla gittiği sinema konusunda trip atma hakkı yok,
ama belki ona sana söylediğini söylemiştir. sinema işini.
yani iki tarafta hatalı.
ama bizim hatunlar sağolsun koydular kızı çuvala vurup duruyorlar.
bekar kızların işi gücü yok evli erkek avında ya.
yok faceme eklemem , yok şu yok bu.
ofisimde çalıştıklarımın %90 ı evli , samimiyiz, sınırlarımızı biliyoruz ve sorun olmuyor.
Yazdiklarindan anladigim kadari ile düsüncelerimi yazayim...Birkere sen bu adami hala seviyorsun, yasanmisliklarin ve bir düzenin var... Önce sunu bir itiraf et kendine hissettigin o caresizlik ve karmasa azalacak..Sen esine bir sans daha vereceksin bunu önce itiraf et kendine...Ama bu yapilanda burda kalmamali..Herkes hatasini önce iyice farketmeli sonrada bedelini ödemeli ama bunu yaparken sakin kendini basitlestirme..Yani ezilme...
burda inatla kız suçlanıyor ondan özellikle belirttim.
kız eşinize karşı bişiler hissetmese bile suçlu, karısıyla gittiği sinema konusunda trip atma hakkı yok,
ama belki ona sana söylediğini söylemiştir. sinema işini.
yani iki tarafta hatalı.
ama bizim hatunlar sağolsun koydular kızı çuvala vurup duruyorlar.
bekar kızların işi gücü yok evli erkek avında ya.
yok faceme eklemem , yok şu yok bu.
ofisimde çalıştıklarımın %90 ı evli , samimiyiz, sınırlarımızı biliyoruz ve sorun olmuyor.
cisu çok doğru söylüyor.
ama çok ince bir çizgidir o , umarım yakalayabilirsin ve bir daha tekrarlamaz.
huzurlu ve mutlu günler diliyorum.
ben sadce kızı suçlamadım dikkatinizi çekerim siz galiba bekarsınız bu kadar kız hatalı değil dediğinize göre zaten bende eşininde hatası var dedim
yalan söylemesi zaten yalan varsa bi evlilikte o evliliğin cılkı çıkar çünkü böyle ihanet olayları tek taraflı olmuyor senin başına gelmemiş umarım böyle bişey yaşatmaz sana çünkü dünya başına yıkılıyor insanın etrafında suçlayacak kimse kalmamış gibi kendini suçluyorsun artık artık diyorsun ki be ne yaptım da bunları hakketime geliyor olabilir siz düzenli sinizdir muhakkak araya bi sınır koymasını biliyorsunuzdur ama şöyle bi gerçekte varki dişi kuyruk sallarsa erkeğide arkadan gider yani iki taraf da suçlu umarım anlamışsınızdır sevgiler......
direkt size laf söylemedim ben , geçmiş yorumlara bakın. direkt kıza yükleniliyor.
kız hatalı olabilir ama burda masaya yatırılması gereken erkek.
çünkü eşine karşı sorumluluğu olan erkek, üzerine hayaller kurulan , baba olmak istiyen erkek.
söylediğiniz olayları farklı bi şekilde yaşadım aldatılma değildi ama farklı sorunlar.
neden ben ? hak edicek ne yaptım diyip durdum.
en sonunda da benim suçum yok , hatalı o dedim yoluma devam ettim.
insanoğlu çiğ süt emmiş kadınıda erkeğide ..
Birde şuna çok gülüyorum sakın üstünüze almayın size yazmıyorum.
Evli bayanlar takmışlar bekar calısma arkadaslarına :)
siz kocalarınızı nası görüyosunuz bilmiyorumda bize brad pitt gibi gelmiyolar :)
vicdanım rahat o yuzden böle car car yazıyorum.
en son arkadasın eşi minik eti senin, kemiğide senin ,ben göremiyom sen göz kulak ol dedi
benim eşim aynısını yapsa verdiğin tepkilerin aynısını verirdim
tek farkla
ben sinemaya girer orda rezil eder sonra devamını getirirdim...
eşim kendini hayır kurumu zannediyor bence.bekar ve sinemaya gitmek isteyen herkesi götürcek mi?
eşin hayır kurumu olmadığına göre o kıza meyli var kızda az değilmiş....
sen uyanık bir kadına benzıyorsun birşey olursa yakalanır zaten sana...
ama güven konusu ne olcak çok zor...
burnundan getirmelisin...
kızın kimsesi yok ise
siz ilk gün gittiğinizde onun da sizinle gelmesi için ikna ederdi
ne bu?
yemeden içmeden ertesi gün kızı sinemaya götürmek
bana masumane gelmedi, üzgünüm..
not: ayrıca çok masumane ise iş arkadaşlarımla sinemadayım da diyebilirdi, toplantıdayım değil
yalan yalanı doğurur, tek bildiğim bu
evet canım bunu güzellikle sakince kendin halledebilirsin sen içini ferah tut emin ol ki herşey yoluna girecektir gerçi kapanmaz yaralar olur insanın için de eşinin de sevgisinden emin sen su akar yolunu bulur....
direkt size laf söylemedim ben , geçmiş yorumlara bakın. direkt kıza yükleniliyor.
kız hatalı olabilir ama burda masaya yatırılması gereken erkek.
çünkü eşine karşı sorumluluğu olan erkek, üzerine hayaller kurulan , baba olmak istiyen erkek.
söylediğiniz olayları farklı bi şekilde yaşadım aldatılma değildi ama farklı sorunlar.
neden ben ? hak edicek ne yaptım diyip durdum.
en sonunda da benim suçum yok , hatalı o dedim yoluma devam ettim.
insanoğlu çiğ süt emmiş kadınıda erkeğide ..
Birde şuna çok gülüyorum sakın üstünüze almayın size yazmıyorum.
Evli bayanlar takmışlar bekar calısma arkadaslarına :)
siz kocalarınızı nası görüyosunuz bilmiyorumda bize brad pitt gibi gelmiyolar :)
vicdanım rahat o yuzden böle car car yazıyorum.
en son arkadasın eşi minik eti senin, kemiğide senin ,ben göremiyom sen göz kulak ol dedi
tekrar merhaba. sizin durumunuza üzüldüğüm için eşimin düşüncelerini merak ettim. ve sordum. "olurmu öyle şey, "modern"lik işini millet abarttı. eşinle gidersin anca bir yere. başka birisi hadi gidelim diye ısarar etse bile olmaz gelemem dersin." dedi.
eşini seviyorsun, farkındayız. eşine yaptığının yanlış olduğunu anlat. halada ikna olmuyorsa, aynısını ona uygulayın.
ya bu kızla arasında bişi olmadığını düşünüyorum olsaydı oda gelsin demezdi..tek sorunyalan galiba buna yoğunlaşmak gerekir oda sizden çekinmiş olayların buraya geleceğini düşünememiş gibi geldi bana soğuk kanlı olun derim siz eşinize hiç yalan söylediniz mi aranız bozulmasın diye?
hayır söylemedim yalan tarzım değil çokda kızarım ve eşim bu huyumuda bilir..bana kızacağını bilsem bile eşime karsı yalan sölemem ben..eşimde sizin sölediklerinizi söyledi bana.öyle bişe olsa oda gelsin dermiydm dedi..[/Q
3lü bir konuşma geçmiş aralarında gidelim denmiş sonra siz gidince o dul adamla o kız gitmek zorunda kalmışlar oda rica etmiş galiba yalnız bırakma benimle onu diye eşinizde sizin tutumunuz yüzünden sizden saklamış .... baskın bir tipmisiniz:)
valla arkadaşım ilk olarak kimsenin gazına gelipte (kendin de dahil! çünkü öfkelisin şu anda) boşanmayı falan düşünme... yuva kurmak kolay mı ki bir şuursuz yüzünden yuvanı bozacaksın? elbette eşin bir şansı hakediyor. lakiiiiiin kocana gelirsek senin de kabul ettiğin gibi çok hatalı ve çok da masum değil. bence de seni aldatmamış ama kızdan yeşil ışığı görünce o yola girmek üzereymiş ki... sen ayıp olayın üstüne gelmişsin. sonra seni kaybetme korkusu basmış onu. keşke demek saçma ama keşke film çıkışını bekleseymişsin. (hatta ben resimlerini de çekerdim.) emin olabilirdin o zaman. bir de ben asla kıza kendimi hissettirip, kızı rezil edip, kızla muhatap olup vs. eşimi 'kendisi için mücadele edilen adam' kategorisine sokup kocamın kı..nı kaldırmazdım. çünkü kız zaten düşüncesiz, böyle bir olayın üstünü kapatmaz birilerine kesin söyler. bilirsiniz erkekler de böyle olaylarla övünmeyi sever. daha da rezil olabilirsiniz. yoksa kızı yolmak en kolay iş. fakat sizin muhatabınız eşiniz, o değil!
kesinlikle bu sert tavrınızı sürdürün. bir daha böyle bir olayda sizi bırakın evde, yanında karşısında bile bulamayacağını iyi bilsin. ama unutmayın keskin sirke küpüne zarardır. öfkeniz geçene kadar sessizliğinizi sürdürün ve konuyu açmayın. fakat hep kontrollü olun. bırakın arada eşlerinizi arkadaşlarıyla takılsın. ama nerde, kimlerle ne yaptığını da bilin. lütfen işkembeden atıyorum zannetmeyin. eşimin işi yeri bekar ve dul erkek ve kadınlarla dolu. işleri gereği evli insan sayısı çok az. onlar bayanlı erkekli ben işteyken giderler, gezerler, yemek yerler. ben ise karışmam. fakaaat arada bir tel. açarım napıyorsun diye. sonra resim çektir hayatım hatıra olur derim. ki gerçekten dediği yerlere gitmişler mi, yanında kim oturuyor, kim kim gitmişler, samimiyet sınırları ne diye bakarım. ardından da 'ay ne güzel resimler, hımm çok eğlenmişsiniz, ay çok hoş bir dahakine ben de geleyim' derim. ama asla başka yorum yapmam özellikle kadınlarla ilgili. onlarla beraber bir yerlere gititğimde de bir iki bayanı ve erkeği gözüme kestirip onlarla kanka olurum ama diğerleriyle de mutlaka iyi geçinirim. sevdiririm kendimi. hatta bir kız var uyuz olduğum onu bile görünce canımlı cicimli konuşurum ama sen kimsin ki?yi de hissettiririm. bayan arkadaşları aradığında da 'ay ben onu çok özledim, slm söyle, söyle buluşalım' falan derim ki benim eşimin yanında olduğumu anlasınlar. yani eşimin ipi vardır ama asla hissettirmem. bunları yapmak çok kolay.
bir de forum da yazılan bir şeye karşıyım. bayanla erkek neden arkadaş olmasın ki? herkes kendini, sınırlarını bildiği sürece hiçbir sakıncası yok. insanlar başkalarını face niye ekliyor ki? valla ben sadece arkadaş olduğum için ekliyorum. ya da ben çok safım da herkesi kendim gibi seviyeli mi sanıyorum acaba??
bir de arkadaşım çocuk konusunda sakın arkadaşım sakın acele etme. seni kaybetme korkusu yaşamış. çocuk yok seni bağlayan amaaaa çocuk olursa seni bağlayıcı bir şey olur. ben, eşim yengesiyle yaşadığımız bir tartışmada haklı olduğum halde yengesini savundu diye 2 yıl çocuk yapmadım.
allah yardımcın olsun canım netice de hiçbir erkeğe güvenilmez.
hayır söylemedim yalan tarzım değil çokda kızarım ve eşim bu huyumuda bilir..bana kızacağını bilsem bile eşime karsı yalan sölemem ben..eşimde sizin sölediklerinizi söyledi bana.öyle bişe olsa oda gelsin dermiydm dedi..[/Q
3lü bir konuşma geçmiş aralarında gidelim denmiş sonra siz gidince o dul adamla o kız gitmek zorunda kalmışlar oda rica etmiş galiba yalnız bırakma benimle onu diye eşinizde sizin tutumunuz yüzünden sizden saklamış .... baskın bir tipmisiniz:)
evet sizin dediğinizin aynısı imiş güya olay hala emin değilim anlattığı bu..baskınlık derken anlayamadım daha açık sorarmısınız şimdi yanlış bi cvp verilir yanlış anlaşılır
tüm yorumları okudum herkeze teşekkür ederim..ben olsam durmazdım demeyin nolur hiç kolay değil..bende duyduklarıma hep aynı tepkiyi verirdim ama başa gelince farklı oluyomuş..adam sevgilim değilki çekip gideyim kocam hemde ne badireler atlatıp evlendiğim,umut bağladığım kocam ..emin olun kolay değil..beni bu hatadan sonra ona bağlayan hiçbişey yok ki çocuk veya maddi zorluklar gibi..çekip gitmek en kolayı ..her insana ikinci bi şans verilmeli dedim dün kendi kendime ıspat istedim biliosunuz..eşim akşam iş çıkışı kapıdaydı yemeğe giidp orda konuşma teklifi etti kafamız dağılır dedi kabul etmedim..benim arabam var gerek yok sen eve git konuşucaz dedim ve çektim gittim birdaha 2 saat sonra eve geldim o süre zarfında biraz dolaştım kafamda kurdum hazırlandım eve gittim telimde kapalıydı acayip merak etmiş..dün burda konuştuğpumuz herseyi sordum ..herseyi anlatacağına tüm sevdiklerinin ve kuranın üzerine yemin etti..ben seni aldatmayı başka biriyle olmayı bile kafamdan geçirmedim dedi.telefon dökümlerini almış gelmiş hemde 3 aylık ..öncesinide getirebileceğini söyledi.tek tek baktım ailesine akrabalarına msj dışında çektiği kimse yoktu kızın telinide verdi al karsılaştır diye baktım yok..dul olan erkek arkadaşı ben bu kızla yalnız gidersm biir görür sevgilimin kulağına gider diye eşimi zorlamış onunda gelmesini istemiş ben zaten yarıda çıkıp eve gelicektim dedi ama yaşadıklarım okadar kafamı korkuyla bulandırdıki ne yapacağımı şaşırdım eve gelince yine yalana sarıldım dedi sakinleşmen için..amaç onları beraber filme sokup yarıda çıkmaktı dedi evet yalan söledim köpek gibi pişmanım dedi..seni bu sebeple kaybedemem ne ceza verirsen razıyım ama dedi.bende affetmeyeceğimi bunun bedelini ödeyeceğini daha düşünmem gerektiğini söyledim..izin alıp ailemin yanında geçireceğimi söyledim ama sanırım bunu yapamayacam çünkü onu yalnız bırakamam.bu onlara ödül gibi olur..kızın niyetinden emin olduğumu söyledim ona..eşim de ben hissederdim bunu ama onun bana karsı da o tarz bi hissi yok dedi..sadece aynı odada olmanın samimiyeti dedi o da inan artk mesafeli olacak dedi..birde bana bebek yüzünden sitem etti.artık bi bebeğimiz olmasını çok istiyormuş ama ben karsı olduğum için çok üzülüyormuş..bebek olayını şimdi dahada uzattığımı söyledim sana güvenim geri gelenen kadar bebeği unut dedim..cümleleri toparlayamıyorum sormak istedikleriniz varsa cevap veririm..gece saat 3 e kadar konştuk herseyi anlattı ben anlattım..sabırla bekleyeceğini söyledi ..sevgisinden bahsetti bende hiç cvp vermeden kalkıp odama giidp uyudum..
eşinizin erkek arkadaşı sevgilisinin kulağına gider yanlış anlar diye yalnız gitmiyor,
ama eşiniz size yalan söyleme pahasına onlarla sinemaya gidiyor.
Ha tabii birde madem eşinizin erkek arkadaşı sevgilisinden bu kadar korkuyor ne işi varmış
o kızcağızla(!!!) sinemada? eşiniz bunu soramamış mı? madem sevgilin var onla git diyeymiş ya.
bunu anlamadım ben :26: :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?