burda önemli olan senin içinin rahatlamış olması,senin emin olman...eşinle bire bir sen yaşıyorsun,konumalar esnasındaki bakışını duruşunu,genel tavrını sen en iyi şekilde yorumlayabilirsin...güven buz gibidir,bir kere çizildiği zaman izi kalıyor...eminim geç olucaktır,zaman alıcaktır ve inşallah sana tekrarını yaşatmaz..ne kadar çok sevdiğini ve içinin ürpendiğini şu yazdıklarından anlayabiliyorum...bence eşinin o kıza mesafeli olmasından da öte sen kendi varlığını hissettirmelisin ki senden de çekinsin bir daha o kadar rahat olamasın..çok keskin yorumlar yapmayı sevmiyorum, inşallah eski düzeninize dönersiniz :98:
İnsanın güveni bir kez yerle bir olduğunda bir daha düzelmiyor.
Çok yaşadım böyle şeyler.
Üzgünüm ama ihanet ettiğini düşünüyorum eşinizin.
Ofiste çalışan kıza neden sizinle sinemaya gittiğini söyleyemiyor?
Toplantıdayım diyor ve sinemada yakalıyorsunuz.
Kıza kendini affettirmek için onu da götürmüş.Yerinizde olsam içeri girerdim, olay çıkarmazdım ama orda onu öyle yakalamak kendini çok aşağılanmış hissettirirdi eşinize.
Bu tür şeyler insanın canını çok yakıyor ama ben yalan yakaladığımda asla affetmem.
Hele ortada çocuk falan yok.
Düzen bozmak çok zor, sevgili değil, nişanlı değil, tamam ama her gece başınızı yastığa koyduğunuzda ''Yine kandırıyor mu beni?'' diye düşünmek çok mu kolay?
Allah sabır versin, güç versin size.
amin teşşekür ederim.bunları yaşayacam biliorum güvnim uzuuuuuuunn bi süre geri gelmeyecek her hareketinden huylanacam biliyorum..beni ve evliliğimi çok zor günler bekliyor..ama sizce ikinci bi şansı haketmiyormu? vermemelimiyim?
Herkes ikinci bir şansı hak eder.
Ben de erkek arkadaşım beni kandırdığında bu tür şeyler yaşadım.
Benden gizli iş çevirdi.
Sonra kucağımda ağladı ben bitti dediğimde. Bebek gibi ağladı göğsümde.
Affettim, bir daha olursa asla affetmeyeceğimi bil dedim. O günden sonra hiç güvenmedim, inanmadım.
Şimdi ufak tefek şeyler dışında pek sıkıntı yok derken pat diye Face yüzünden olay çıktı yine.
Tekrarladı kendini.
Ayrılacağım işte, uygun zamanı bekliyorum.
Bu şehirden taşınacağım zaten, Allah fırsat çıkardı bana.
Seviyorsanız çok, bir şans daha verin derim. Hazmedebilecekseniz tüm bunları. Ama her şeyin farkında olun, çok huylandığınızı belli etmeyin, güveniyor gibi durun ama kontrol edin.
eger ilerde bi şans daha verseydim keşke demek istemiyosan ozman bi şans daha ver ama unutma dedigin gibi sürekli acaba yapıyomudur beynini kemirirsen de işin işin den çıkmazsın evet güvenmek çok zor olucak ama en azında bu tarz şeylei düşünmemeye çalışki zorlanmayasın allah yardımcın olsun herkes hata yapar bunuda untumamak lazım o hatayı yapan bizlerde olabilriz hayatta herşey insanlar için sankı ben yapmam demesin kimse öyle bi durum olur knd bi yalnışta bulursun şaşar kalırsın.seninde onunda denemeye hakkı var 1 kez daha hemen kestirp atmaki sonra pişman olmayasın
canım benim içinden ne geliosa keskin de dahi olsa nolur yaz ..yazın arkadaşlar..şuan sağlıklı düşünemiorum çünkü hala kızgınım öfkeliyim.alınmam çünkü hepiniz bana yardımcı olmaya çalışıosunuz bunu biliorum..
evet eşimin duruşundan bakışından dün gece anladım pişmanlığını acı çektiğini korktuğunu..ama hiç yumuşamadım geri adım atmadım ..bi arkadaş dedi ya en sert kartnı aç diye..aynen öle yaptım hep boşanmayı düşündüğümü hissettirdim..ani ziyaretlerim olacak kendimi bi toparlayayım gidecem eşimin işyerine ..hatta kızada gözdağı vermeyi düşünorum belkide beni saf biri olarak görüodur hala..
Bence yanlış yapıyorsunuz, canınız yanıyor bu yüzden fevri davranıyorsunuz.
Ne dökümanları istemeniz doğru ne de bu kızla aralarında birşey geçtiğini düşünüp belli etmeniz.
Yapmayın bunu yazık edersiniz.
Çok açık birşeyler yaşamadıkları.
Sadece kız fazla samimi davranıyor ve eşiniz koruma içgüdüsü içinde.
Bundan sonrası için dikkat edin, öncesini kurcalamayın bence.
Böyle eşinizin aklını daha fazla kurcalıyorsunuz gibi geldi bana.
İzleyecekseniz gizli takip etmelisiniz.
Sizin üzerinde duracağınız konu size saygısızlık yapması, yalan söylemesi.
telefon dökümlerini almış gelmiş hemde 3 aylık ..öncesinide getirebileceğini söyledi.tek tek baktım ailesine akrabalarına msj dışında çektiği kimse yoktu kızın telinide verdi al karsılaştır diye baktım yok..
telefon dökümlerinin çıktısına bakmayın çünkü üzerinde değişme yapılabiliyor hemde hiç anlamıyorsunuz..açın kendiniz internetten bakın derim..arkadaşım aynı şeyi yaşadı.eşi aldı dökümleri getirdi, kız internetten bakmak istedi baktırmadı gizlice açtı tamamen değiştirmiş aranan numaraları..hem zaten hadi diyelim öyle eşiniz hiç mi iş için ne bileyim başka birşey için bir kere bile aramamış msj atmamış bu da ilginç geldi..
duruşun çok iyi,taviz vermeyişin,olaya yaklaşman ...vs..ama şuan sağlıklı düşünemiyorum demişsin yaa....işte biraz belki bu aşamada kafanı dağıtmaya,biraz dinlendirmeye ve zamana ihtiyacın var..tabiki çık göster kendini...ama ben şu anlamda keskin yorum yapamam diyorum eşin için ;( kesin ihanet etti gibi bir yargı yada şüphe doğurucu açıklama kastım) herkes kendince bir çok acıya katlanıyor ve ne emekler sonucu bir yuva kuruluyor..elinde kesin kanıtlar olmadan,bir şeylere kesin dayandırmadan verdiğin fevri kararlar olumsuz sonuçlar doğurabilir..tabiki içimden geldiği gibi söylüyorum yine de dikkatli ol ama ben de herkes gibi bir yuvanın dağılmasını istemem:26:
madem başka bişi bulamadım diyorsun boşanmaya sebep değil bu ama burnunu sürtmek için sebep sayılır!
kimse kusura bakmasın ama erkekler asla saf değildir!saf ayağına yatarlar ama asla saf olmazlar!buna benzer bişi bne de yaşadım ama sadece telefon olarak..seneler önce..eşim bişanlıyken rasgele teld ebi kızla tanışmış ama normal olarak konuşmuşlar;benden bahsetmiş hatta 1 defa kızın abisyle kız falan yemek yemişler..ama nedense benim haberim yok!!!bi gün eşimin tel de bi mesaj gördüm arkek adıyla kayıtlı "darıldın mı bana cicim" die..eee Allah gösterecek ya silmemeiş bizimki..hiç çaktırmadım güzelce iş için bursaya yolladılar yolcu ettim o gün sabah erkenden aradım saat 7 di ki bilerek erken aradım uyku sersemliğiyle kim açacak??aradım bi bayn sesi..etme ya belki karısıdır ya da bacısı falan..yarım saat sonra 2-3 kez daha aradım gizli nodan yine aynı bayan sesi....eve gelmesini bekledim aksi gibi annemlerde şehirdışından ilkez eve geleceklerdi bize.aynı güne denk geldi...gizlice fena halde sorguya çektim ama güzelce..yalan yalanı doğurur derler ya vallahi aynen öyle!!!bi de ben de o şeylerde hafıza kuvvetlidir..bişi söylüyo 10 dk önce söylediğiyle çakışıyo sıkıştıkça sıkıştı köşeye..en sonunda dedi;tok işte vallahi normal arkadaş sen kızıyorsun die diyemedim sen hep "bi kızla bi erkek arkadaş olamaz olursa 3. sü şeytan olur "dersin ya ondan yalan söylemk zorunda kaldım falan..dedi..tabi inanmadım .ayrılmak istesem 20 gün sonra kızım doğacak yapamadım içerde beni mutlu snan anne babamın hatrına..ama o günden berri artık tek gözüm mutalaka açık oldu ona karşı bu da çok iyi biliyor..asla erkek milletine güvenmem saf süsü veriyorlar ama çok uyanıklar...ama bişi bilmiyorlar ki "kadınlar onlardan daha da uyanık ve şükür 6. hissi çok kuvvetli"yani saf değil de saf görünmeye çalışan salaklar aslında !
sen de burnunu sürt bi güzel..belki acıdı da sinemeya götürdü dicem ama ne demek ya eşin hayır kurumu mu!!!!
kıza dikkat etsin ayağını denk alsın eşin bunu ona güzelce anlat!!!!yoksa ileride seni bulamayacağını bilsin!!!iyi ya biz de kimsesi olmayan erkeklerle sinemaya yemeğe gidelim"neden mi acıdık hallerine de arkadaş olduk onadan"diyelim sanki sinema yalnız izlenmiyor..eşinin gözü olmasa bile kızın eşinde gözü olduğu apaçık!!!
yazık ya yazık Allah ıslah etsin ne anlıyorsun evli erkekleri baştan çıkartmaya çalışmaktan kancayı takmaktan..kınamıyorum ama üzülüyorum Alah ıslah etsin böyle genç kızlarımızı....
Ne dökümanları istemeniz doğru ne de bu kızla aralarında birşey geçtiğini düşünüp belli etmeniz.
iş için ne den arayayım ki dedi..o farklı departmanın bilgi işleminden sorumlu ben farklıyım dedi..hiç ama hiç aramadım dedi..telefonundan şifre almam lazım ama alamıyorum çünkü msj çekilmio telinden 1 aydır kapalı msjı..şirket hattı olduğu için..
dikkatli elbet olacağım beynimi kemirmeye devam edecek çünkü bu olay..bende kesin bi sonuca varamıyorum bi eşime bakıyorum bi olaya..eşime bakarsam gözlerinden acısını pişmanlığını okuyabiliyorum çok korkuyo çünkü sanki bi daha kimseyle iki çift laf dahi etmeyecek gibi..olaya bakıyoum bunarı yaşayacağını düşünenemiş çünkü beni slak yerine koymuş yalan söylmiş olay açığa çıkmasaydı hala benle el ele göz göze olabilecekti..hangi vicdanla bunuda soruyorum..ama dediğim gibi affederim ama unutmam ikinci şansı veririm ama uyumam..sıkıyorsa içinde varsa yapsın..
ne kadar çok yaşayan kadın var yaa..neden böyle okadar çok üüzlüyorum ki..amaç ne aradkları şey ne bizde olamayn?heyecana andrenaline mi ihtiyacları var peki ya sonuçları ?bu erkekler akıllı salak ozaman yaa..benim böyle bi olaya meyilim olsa 50 açıdan bakarım düşünüürm tartarım sonuç asla gitmem onlar bodoslama atlıolar yaa.bu ne düşüncesizlik..çevremde vardı evli bir erkeğe aşık bir kız akıl vermekten kzımaktan başka bişi yapamıyordum bana tek söyleidği şey ; evli olması beni ilgilendirmez ki karısının boş anını bekliyorum illa ki gelecek!!! fikre bakarmısnız ya evlerden ırak..
amin teşşekür ederim.bunları yaşayacam biliorum güvnim uzuuuuuuunn bi süre geri gelmeyecek her hareketinden huylanacam biliyorum..beni ve evliliğimi çok zor günler bekliyor..ama sizce ikinci bi şansı haketmiyormu? vermemelimiyim?
Eşini en iyi sen tanırsın. Eğer dün akşamki konuşması seni tatmin ettiyse ve bir şansı daha
hak ediyor diyorsan tanı ona bu şansı. Ama söylediği şeyler hiç inandırıcı gelmiyor hala
yalanına devam ediyor diyorsan kendi kabuğuna çekilip biraz daha düşün derim ben :26:
[/COLOR]
Allah ıslah etsin böylelerini Allah bildiği gibi yapsın hatta!!!böyleleri kıskanç kendini bilmez kadınlar işte..kimsenin mutlu olmasını çekemiyor kendi olsun istiyor..ama yanlış yere balta vurduğunun farkına varmıyor..yuva yıkanın yuvası olmaz!!!!!karısını aldatan gün gelir seni de aldatır..bu dünyanın ötesi gezdiği toprağın altı var..hiç mi düşünmezler..!!!karısını ağlatan o adamın çocuğunu gözü yaşlı bırakan bu ahdan nasıl kurtulur bilemem....
bence evli bir erkek koruma içgüdüsüyle yabancı bi bayana yaklaşmamalı!bayanlar bazen hakikaten tehlikeli olabiliyor; bu korumayı yanlış anlayıp başka şeye dönüştürmek için elinden geleni yapabilir..bir erkeğin zaten kopruma içgüdüsü gibi bişi taşıması tamamen yanlış!dediğim gibi ortada korunacak yardıma muhtaç birisi yok!kız tamamen keyfi bi için ısrar etmiş ki terbiyesizlik ahlaksızlıktır!!!!
bence 2. sansi hak ediyor
cünki
aradaki "iliskilerinin" boyutunu bilmiyorsun, ciddi bir aldatma yok
he biraz fazla samimi olmuslar sende farkina varinca ilerlemesini engelledin
biraz zaman tani kendine simdi canin cok yaniyor ama gecicekyine eskisi gibi olursunuz tabi niye olmasin
Telefon dökümlerine bakmak tabi ki hoş değil ama madem geldi getirdi o zaman sizde internetten de bakmak istiyorum deyip açtırın eğer birşey yoksa konuyu tamamen kapatın derim..
eşininz yanlış birşey yapsa da yapmasa da elbette üzülecek kendini kötü hissedecek..size yalan söylediği için kendini berbat hissediyor ve kaybetmekten korkuyor bu yüzden yaptı mı yapmadı mı bilemezsiniz..benim fikrim o kıza aldanmaya yeni yeni başlamış gibi gözüküyor şansa siz de yalanını yakaladınız..amacı aldatmak değildi, bence sadece farklı kişilerle erkek ya da kız vakit geçirmekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?