eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

bende şimdi eşime internetten yazdım, bu konuyu kopyaladım ona

Son düzenleme:

akl almak için buradayım zatn canım teşekkür ederim çok incesin..şuan tartmak için beklemedeyim sanırım..inşallah yaşanmaz ufacık bişey daha ..ona dua ediyorum ..ben kaybetmem bu kez kendi kaybeder..gururumu ikinci kez ayaklar altına alamam gururum daha ön planda gelir bu kez..eskiye dönmeyecek hiçbişe biliorum..buda bana acı veriyor şuan..

erkeklerinde görüşleri değişebiliyor tabi... erkekten erkeğe değişiyor
şimdi konu sahibesinin eşi hangi kategoriye giriyor onu tespit etmek lazım

Son düzenleme:

size aşkı ilanından başka hiçbişi anlamadım özür dilerim yalan sölüo demesi dışında...

Canım eşin olayları sana anlatırken tek suçlu o kız olacak şekilde aktarıyor olabilir mi ? Yani ben masumum ,bir şey yapmıyorum ama işte bak bu kız böyle böyle söylüyor,böyle böyle yapıyor gibilerden....Yani sana aktarırken kendi gerçek düşüncelerini ve davranışlarını saklıyor olabilir mi ???

size aşkı ilanından başka hiçbişi anlamadım özür dilerim yalan sölüo demesi dışında...

yok, ilanı aşk değil o ya
o demek istiyorki evli iken bir başkasıyla sinemaya falan gitmek evdeki eşe saygısızlık olur

ben sildim, sizde benim alıntıyı silin,
böyle daha iyi anlaşılır

Son düzenleme:

kızı da suçlamıyorki ama ısrar ettiler diyor yani diğer dul arkadaşına katıyor olaya..

yok, ilanı aşk değil o ya
o demek istiyorki evli iken bir başkasıyla sinemaya falan gitmek evdeki eşe saygısızlık olur

ben sildim, sizde benim alıntıyı silin,
böyle daha iyi anlaşılır

hımm şimdi anladım.tabi eşlerinizin bakış açısı daha önemli teşekkürler

canım bu konuyu sürekli düşünmemeye çalış çünkü düşündükçe dipsiz kuyu gibi içine alır ve ister istemez bu beklemede oldugun sureçte eşinden soğursun. zaten sogudumu insan bitiyo hersey. aynı evde yaşamayı geç bir de akşam aynı yastıga başkomak var sonunda. eşine ikinci şansı vermişsin. ama iyi bir gözlemci omaya çalış bu ikinci şansta erkekler bazen iyi kullanmaz ve sanarki hep affedeceksin beklersin unutursun diye devam eder. birazda birbrinize zman ayırın bu süreçte derim ben

kızı görsen hayret edersin..en iyisi hiç görme arkadaşım :))))))))

zaten biliyormusun
bu erkek milleti varya, karısının tam tersi olan kadınlarla aldatoıyolarmış

mesela eşi esmer orta boyluysa, sarışın uzun boyluyla aldatır
eşi sarışın uzun boyluysa, esmer kısa boyluyla aldatır
hep zıt tiplerle aldatır bunlar

bütün yorumları okumadım fakat bu ne saçmalıktır yaahu!!

böyle erkeklere kendilerini saf gösteren erkeklere deli oluyorum...

ne yani o cici kızın kimsesi yokmuş diye sinemeya çok gitmek istiyormuşta

al biletini git alla alla hiç bi kız arkadaşın yok bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaa!

ve sana toplantıdayım diyor elin kızıyla sinemaya gidiyor yutulur gibi değil
kimki o kuzenimi? akrabasımı ?kim yani
iyimi oldu sana yalan söylemesi.
eşinden dahamı değerli yalan söyliycek kadar.
ayyy çok sinirlendim!!!!
bence öyle altan almayın

rose hani dedin ya dul adam sevgilisinden korktuğu için eşinizide almış sinemaya diye
kusura bakma ama bu kuyruklu bir yalan
onları oraya sokup yarı filmde çıkmanın ne anlamı varki? hem niye yarıda değilde film başladıktan 5 dakka sonra?
gören çıkıştada onları başbaşa görebilirdi, yani ya sonuna kadar dururdu yada hiç gitmezdi bence..

rosechina tesadüfen başlığını gördüm, sadece ilk ve son sayfayı okuyabildim. ben evli değilim ama sorununa bayan bir hukukçu olarak duyarsız kalamadım. amacım asla akıl vermek değil sen sorduğun için yorum yapma hakkını kendimde buluyorum.
öncelikle eşine tabak çanak fırlatmak çok yanlış bir davranış. her ne olursa olsun hiç kimseye fırlatmaman gerekir. sinirli ve haklı olmak maalesef bu eylemi hak zemine oturtamaz. ayrıca bu karşındakini kışkırtabileceğinden sana zarar vermesine de yol açabilir. benim eşim asla yapmaz lütfen demeyin, bu çok hassas bir noktadır ve eğitime, zenginliğe vs. bakmaz.
eşinize ait bilgisayara casus program yüklemek de maalesef onun özel hayatına karşı ihlaldir. eğer karşınızdaki insana güvenmiyorsanız bunu başka yollarla çözmelisiniz.
bunların dışında eşinizin sebebi her ne olursa olsun yalan söylemesinin çok derin bir sorun olduğunu düşünüyorum. olayları herşeyi bir kenara bırakın 'yalan' mevzusunu lütfen çözün.
herkese mutlaka bir şans daha vermek gerektiğini düşünüyorum. lütfen eşinize bir şans daha verin ve oturup konuşarak (gizli kapaklı yöntemlerle asla değil) neden yalan söylediğini mutlaka çözün. bunun sizi mutsuz ettiğini kendisiyle daha güzel bir hayat paylaşmak istediğinizi sakince belirtin. basit yalanlar söyleyen biri her türlü yalanı söyleyebilir ki sizin olayınızdaki basit yalan sınırı aşılmış durumda.
son olarak herşeyin bir çözümü vardır. kendinizi üzüp olaylar ve konuşmalar arasında hayatınızı es geçmeyin. çözün ve devam edin. sevgiler.

bazı kadınlar varki, gururlarını okşatmak için, başkasına ait olan erkekleri, yani evli erkekleri tavlamaktan ve onlarla flört etmekten zevk duyarlar...

yoo almıyorum merak etmeyin hala divane oluyor sabah dan beri 40 sefer aradı.yemek yedinmi üzgün durma öle hissediyorum,sana çok ihtiyacım var ,akşam şunu yapalımmı bilmem ne diye..

evet canım aynı senin deidklerinide söledim.gitmek istediği için gitti eşim..hepsi bahane

çok teşekkür ederim yorumunuz için..ben hırsımı en basitinden dışa vurdum yoksa sinema çıkışına kadar bekleyip dha kötüsünü yapabilirdim..elime ne geçtiyse fırlattım evet çünkü kendimi kaybettim gözümün içine baka baka hala devam ettiriyodu çünkü..

bazı kadınlar varki, gururlarını okşatmak için, başkasına ait olan erkekleri, yani evli erkekleri tavlamaktan ve onlarla flört etmekten zevk duyarlar...

allah yuvalarımızdan uzak tutsun hepsini erkeklere de akıl fikir versin..

valla bende aynen böyle düşünüyorum.iyiki sinema çıkışı onları bekleyip onlara saldırmamışsın.sana yakışını yapmış evde tabak çanak kırmışsın.

Allah yardımcın olsun senin ve bütün kadınların.

ufacık bir şeyden ne ümitlerle kurulan evlilikler yıkılıyor..
ne hallere kaldı insanlık bende nişanlıyım ve evlenicem...

artık evlilikten insanlardan korkar oldum bunları okudukça.
boşanmak öyle kolaymı/nasıl yapabilirki bi insan eşine ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…