eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

öylemiymiş senden duydum yaşadığım olayla da öğrenmiş bulunmaktayım..

carrie özelden msj yazma hakkım yok msjını okudum ama cevp veremiyorum..yorumda mesaj düzenleme paneli çıkmıyor düzeltemiyorum çok uğraştım

Canım hakkını helal et ama ben de eşimin fikrini almak için ona olayı
özetledim. Ondan gelen cevap şu şekilde :

'' Kız adama karşı boş değil ve adamın eşi de aslında bunu hissetmiş.
( Yani sen. ) Kadınlar hisseder böyle şeyleri. Adam şimdi belki iyi
niyetle yaklaşıyor ama bu tavizler onu farklı bir yola sürükler. Ve
o kız da bu tavizlerden faydalanır.Ama adam yalan söyleyerek çok
büyük bir hata yapmış. Aynısı kendisine yapılsa eminim boşanırdı. ''

Yorumu sana bırakıyorum.

allah tamamına erdirsin..onca heves onca emek onca sevgi hayal bi olayda uçabilio işte..allah yaşatmasın sana hatta hiç kimseye..mutluluklar canım

helallik ne demek canım benim emek vermişsin dikkate almışsın aksine teşekkür ederim sana..eşimin yaşadığı kaybetme korkusuyla o tavizlere artık meyil vermemesi gerekiyor..bunu bekliorum ondan..en ufak bişeyi bile hisseder derecede buluyorum kendimi artık..

Arkadasim cok sacma birsey tanimdaigi sadece beraber calistigi bir kadinla sinemaya gitmek.

senin esin milletin keyif bekcisi mi?

peki sonuc nedir?

ne yapmayi düsünüyorsun?

tamam, sorun değil

allah tamamına erdirsin..onca heves onca emek onca sevgi hayal bi olayda uçabilio işte..allah yaşatmasın sana hatta hiç kimseye..mutluluklar canım

teşekkür ederim allah razı olsun .RABBİM kimseye yaşatmasın..
çok zor bekara cidden boşamak kolay derler ya çok doğru...
senin adına çok üzüldüm /inşallah eşinizde değerinizi anlayıp birdaha 3.şahsiyetler için yuvanızı bozmaz ve sizi üzmez.

Arkadasim cok sacma birsey tanimdaigi sadece beraber calistigi bir kadinla sinemaya gitmek.

senin esin milletin keyif bekcisi mi?

peki sonuc nedir?

ne yapmayi düsünüyorsun?

ikinci şans vericem ama asla ona belli etmeyecem.olayı telafi şekillerine bakıcam önce burnundan gelmesi lazım ki bidaha en ufak bişeye girişme olayına bile cesaret edemesin..ha baktım olmuyo gerçekten yalan sölemesine değecek hatayı tekrar edeblecek kadar hala değerli o kız..boşanacağım canım..

Tamam seviyorsun ve belliki bir sans daha vereceksin ama esiyin söylediklerinin hepsi bahane...Belliki esinde kiza karsi bos degil...Yani dul adam esinize " simdi sevgilimin kulagina gider yanlis anlar " diyor ve esiniz bir sevgilinin bile bu durumu kabul etmiyecegini idrak ede ede kalkip esine yalan söyleyerek bizim masum ve korumasiz yavrucagi! sinemaya götürmeyi bir borc biliyor ya gecsin ALLAH askina ya hic bir adam birgün önce gördügü filme kolay kolay birdaha gitmez..O dul adamada " valla abi sen sevgilinden cekiniyorsun benim bir esim var kusura bakma" diyebilirdi..belliki bir gece önce size " o kizda gelsinmi " derken esiniz onunla sinemaya gitmeyi kafaya koymusmus..Bence esinizin yaptiginin elle tutulur tarafi yok...

tamam canım benim bende senin gibi düşünüorum ama bu secenekte bile eşime 2.şansı vermeyeyim mi? ozaman geriye boşanmak kalıyor ne yapayım boşayayımmı ? kahroluyorum yaa bi yanda senin anlattıklarının aynısı var kafamda diğer yanda başka ihtimaller ..kafam çalışmıyor şuan iyiki varsınız valla..

çok tşk ederim..amin..

tüm sayfaları baştan sona okudum. umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz... ama bence eşinize ikinci bi şans vermeden önce bi kaç arkadaşımın dediği gibi netten tel dökümünü edinmenin yollarını arayın. sonuçta çıktısını almış ama değiştirme ihtimali var.. msjları kapalı diyorsunuz ya eşinizle gidip alın bi daha öyleyse. ekranda inceleme fırsatı felan bulabilrsiniz böylece. yani tel dökümüni el değiştirmeden ilk siz görün...
bir de hep bi dul adamdan bahsetmiş eşiniz ya ne malum onun gerçekten onlarla sinemada olduğu ki? ben olsam bu iki konudan emin olmaya bakardım sonra ikinci bi şans için düşünürdüm. sonuçta güven bu bi kere kırıldı mı tamiri zor...

eşimin arabasıyla yan yanaydı arabası..onuda gördüm çünkü..hat şirket üstüne ama olurmuki birlikte giidp alsak?

ben boşanma derim.emin olmalısın aldatıp aldatmadığından takıpte ol.çok yeni olay daha biraz zaman geçsin sağlıklı düşünemiyorsun şimdi.en doğru kararı kendin vericeksin.ama pişman olmayacağın bi karar için biraz düşünmelisin.

işte bu kadar... eşin bir anda kızın rüzgarına kapılıp büyük bir hata yapmış. fakat ben eşinin senden vazgeçemeyeceğini düşünüyorum canım. öncelikli olarak şu boşanma olayını kafandan çıkar. (tabi dediğin gibi bunu eşinin bilmesine gerek yok!) tabak çanak kırma ve burundan getirme olayına gelince de: eline sağlık canım... neticede her zaman yaptığın bir şey değilmiş. bu sayede olayın ciddiyetini anlamıştır. bu arada umarım seni kıracak ya da evliliğini olumsuz etkileyecek bir şeyler söylemiyoruzdur.

Evet,bencede hic yüz vermemeye calis,eger düzelmek isterse yuvasini düsünüyorsa,ne ala,yoksa yazik degil mi sana?

Tatlım bana göre de 2. bir şans ver ama asla sarsılmayacak bir
koltukta oturmasına izin verme. Ben herşeyin güzel olacağına
inanıyorum ve senin için de dua ediyorum. Rabbim yardımcın olsun.

Bak cnm öncelikle esiyin bütün söyledikleri bahane ve yalan..Bunu anliyoruz...Yani birgün önce siz sinemaya giderken neden sadece o kizda gelsin demis neden dul adamida katmamis mademki dul adamda gitcek sinemaya.. Ben esinizin kizla yanliz gitmis olabilecegini düsünüyorum sinemaya yani dul adam hikaye olabilir..2. si o kiza verdigi taviz o kadar büyükki kiz gelip sitem edebiliyor esini sinemaya götürmüssün diye...Yani bir erkege bir kadin ne hakla esini sinemaya götürmüssün diye sitem edebilir yahu..Demekki bu hakki kiz kendinde buluyor demekki esinizle o samimiyet var..3. sü ise esiniz telefonu actiginda size toplantidayim onun icin tele bakamadim diyor..Yani film sirasinda cebi sessize aldi diyelim yinede titresimden caldigi anlasilir belki eline aldi bakti arayan sensin ve acmadi..Bu bile bir esi cildirtmaya yeter..Yahu belki esiyin basina bir is geldi, belki yangin cikti ne bileyim ama yok o bizim masumu filme götürdü..Yok arkadasim esiyin yaptiginin asla elle tutulur yani yok ..Bunu bilerek bir sans daha ver yani esin o kiza bos degil..Bunu atlatabileceksen sans ver..Iyi düsün..

Son düzenleme:

şuan vereceğim kararın sağlıklı olmayacağı çok doğru..zamana ihtiyacım var bu zaman zarfındada burunlarından gelecek!!!

size hiçbirine kıırlmadım.şuanki sakinliğimin olaylara bakış açımı sağlayan sizsiniz nasıl kırılabilirmki hepiniz zaman ayırdınız fikrinizi sölediniz allah razı olsun..

Tatlım bana göre de 2. bir şans ver ama asla sarsılmayacak bir
koltukta oturmasına izin verme. Ben herşeyin güzel olacağına
inanıyorum ve senin için de dua ediyorum. Rabbim yardımcın olsun.

amin canım inşallah..dua ettiğin içinde çok sağol..

dul adamı katmadı evet çünkü kskanç biri yanımızda bekar yada dul bir erkeğin olmasını istemez normalde..sıkı fıkı olduğumuz erkek arkadaşları dışında kıskanır herkezden paranoyaktır öyle..taviz samimiyet yalan aldatma potansiyelliği safa yatma salak yerine koyma hepsi var hepsini kabul ediyorum..farkındayım..ilk başta kesinlikle bitti diyodum ama size açıldıktan sonra akşam düşündükten sonra şans verilmeli diyede düşünmedim değil.bakın tekrar sölüorum kzlar şansı henüz vermedim hala düşünme aşamasındayım hala kararsızım ..verebilirim de tatmin olmayacağımı anladığımda vermeyebilirim de..ama eşimin içinde o kıza karsı bişiy olma ihtimali beni tekrar tekrar beynimden vuruyo ve asla affetme diyor

Affedip affetmemek sana kalmis..Sen kendini tanirsin egerki atlatirim diyorsan affet...Ama kesinlikle esin o kiza bos degil.. Aklinin bir kösesine yer etmis kiz...Ayrica söyle esinede seni erkek sinekten kiskaniyor ama kendisi saygisizca söyledigi yalanlarla, sahipsiz masum!! kizlarla gezmeleri biliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…