eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

eşimin arabasıyla yan yanaydı arabası..onuda gördüm çünkü..hat şirket üstüne ama olurmuki birlikte giidp alsak?

niye 2 arabayla gitmişlerki 3 kişi?
ayrıca keşke sinemanın önünde bekleseymişsiniz, zaten arabanız var arabada beklerdiniz ve kızın dulun arabasınamı yoksa eşinizin arabasınamı biniyor görürdünüz..

Evet bu iyi fikirmiş gerçekten.. Böylelikle olayların seyride daha bir netlik kazanırdı..

slm canım desadüf okudum yazını ve benı çok etkiledi aynı şey benım başıma gelseydı ne yaprdım diye düşündüm ama unutma bazı kadınlar şeytan gibi tıpkı kocanın iş yerindeki kız gibi bence hiç bir erkek saf değil iyi niyetli olabilir ama unutmaki biri ateş biri barut sana tavsiyem eşini bırakma tabıkı bu pes etmek olur ama aynı duyguları ona yaşat konuşmamazlık tavır alma yapma bu ona hiç birsey ifade etmez ama mesela mesaj at eve geç geleceğini iş yerinde işler uzadı de arkadaşlarla takılcaz de ama onu davet etme onun yanında sürekli arkadalarına mesaj yaz geç vakte kadar konuş eğer normal erkek arkadaşların varsa görüş sinemaya gideceğini söyle eğer sana tepkisi olursa dekı bunlar sadece senın gibi dostça görüşmeler bence onunla sinemaya gitmeside yalnış bunun hiç bir bahanesi yok acısını çıkar kesinlikle mesela ne tarz giyinıyorsun ? işe giderken şık giyim onu umursamaz davran oda senden kuşuku duysun neymiş anlasın

3. sü ise esiniz telefonu actiginda size toplantidayim onun icin tele bakamadim diyor..

buda kafama takıldı benim.

rose ilk aradığında eşi açmamıştı telefonu, ve film arasında aramıştı toplantıdayım açamadım diye
ee hani, film arasında onları bırakıp eve gelicekti?

hem zaten yarım saat sonra gelmiş..demek ki filmi sonuna kadar seyretti sayılır

eşim çıkışa kadar durmadı ki canım yrıda çıkıp eve geldi..

evet çünkü yanlış anlamadıysam senin herşeyi anladığını anladı oda seni geri aradığında o yüzden hemen eve geldi
bekleseydin orda ve ona hiçbirşey demeseydin emin ol film sonunda çıkardı

ama neyse, olan oldu artık

açıkçası ben net bi şekilde seni aldattığını düşünmüyorum ama flört ediyor olabilirler
ve kız kolay ve basit bir kızsa ve sırnaşıyorsa erkekler çok kolay kaptırırlar kendilerini eğlenme amaçlı

Son düzenleme:

şimdi bende bunu meark ettim acaba eşimmi bırakacaktı hanfendiyi eve dul adammı?beklemedim işte ne bileyim..kahretsin..

yok film matinesi 8 de idi eşim 9,30 da aradı beni açamadım telefonu diye toplantı bahanesini uydurdu..bende herseyi bildiğimi söledim demekki mola bitince tutuşup eve geldi eve gelmeside yolla beraber yarım saati buldu işte..gelmeyede niyeti yoktu demekki haklsıın oda bahane

dul adamın sevgilisini tanıyor musun? onunla bi konuş oda senin hissettiklerini hissetmiş mi yada sevgilisi bişeler çıtlatmış mı acaba... ofiste böyle bişe var vs diye

eşine deki dul adamın sevgilisiyle tanışmak istiyorum
bakalım ne dicek

1.aralarında birşey olmasaydı sizi arar tüm iş arkadaşları sinemaya gidiyoruz derdi.
2.Bence dul beyefendi orada değildi.Ama şimdi arasan muhtemelen ordaydım der.Çünkü benim eşimin evli arkadaşlarıda eşimi arada arayıp karım ararsa şöyle söyle dediklerini biliyorum.
3. Bazı kızlar kudurmuş.Evli, bekar , dul fark etmiyor.Birde üstüne üstlük ben yuva yıkmam diye edebiyat yaparlar..
4. Hangi bayan olursa olsun şuan senin yaşadığını yaşasa öfkelenirdi ve o bayanla iletişime geçerdi.Eşin iş verense kızı işten çıkart aklım onlarda kalacağına bunu yaptırırdım.

Allah kolaylık versin sana..

Bahanesi,nedeni,niçini ne olursa olsun bu kabul edilebilir bir durum değil!
Empati yapıyorum da aynı şeyi eşim yapsa verdiğin tepkilerin çok daha fazlasını verirdim.
Keza aynı şeyi sen yapmış olsan eşinin vereceği tepki çok daha büyük olurdu.
Eşin özünde çok iyi niyetli,melek gibi bir adam olabilir ama bu durum bambaşka.
Ve ben bu yaptığı gereksizliğin üstüne söylediği yalanla birlikte,bu konu da pek iyi niyet göremedim.
Çok iyilik yapmak istiyorsa gerçek ihtiyaç sahiplerine durumu doğrultusun da yardım yapsın.
Böyle yerini,haddini,kendini bilmeyen densiz birini sinemaya götürüp eğlemek,
kendi mutluluğunu,düzenini bozmaktan öteye geçmez.
Zaten yakın geçmişte netten izlediklerinin hazmı olmamışken üstüne bu çirkin davranış...
Karar senin ama güven bir kere yitirilirse kolay kolay geri gelmez.

eşim işveren değil çalışan aynı birimde çalışıyolar..bu mümkün değil..kızı uzaklaştırmak çözüm değilki arkadaşım aralarında bişe varsa her sekilde görüşürler yeterki içinde olmasın insanın..dul beyin arabasını gördüm eşimde yanlarında olduğunu söledi.arabasını görmesem ona bile inanmazdım cnm.

evet geri gelmez bundan sonrası çok zor ..

ne kadar samimisiniz?
ben çıtlatırdım birşeyler

samimi değiliz şirketin yemeğinde tanışmıştık eşli bi yemekti .nasıl ulaşabilirim ki anca faceden..ya eşimin kulağna giderse?

peki dul adamla konuşsan desenki bu olayın aslını bana anlat yoksa ben gidip bildiğim versyonu herşeyi sevgiline anlatırım ve bu olayı aydınlatmak için iki kişi oluruz. 2'ye karşı 2

evet geri gelmez bundan sonrası çok zor ..

samimi değiliz şirketin yemeğinde tanışmıştık eşli bi yemekti .nasıl ulaşabilirim ki anca faceden..ya eşimin kulağna giderse?

bilmesinde bir sakınca yok ki
gerçekleri bilmek senin hakkın
ve eğer eşin sana doğruyu söylemişse mutlu olması lazım haklı çıkacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…