Az önce başka bir konu da yazdıklarını okudum.
Dikkat çekmeye mi çalışıyorsun?:26:
Çocuk dediğin evliliğin meyvesidir, meyvesiz ağacı kim ne yapsın? sen beni dinle evliliğin kurtulur bak.
erkek üye olması daha muhtemel..
bence hayatım siz nikah tazeleyin o kızıda çağırın yada akşam dul adamın sevgilisiyle beraber gidip süprizzz biz geldiikkk diyerek şakayla karışık baskın yapın ama artık sıkma canını.. bu kadar ders yeter eşine... aldı artık o dersini.. bırak sana bu akşam güzel şeyler söylesin senin gururunu tamir etsin izin ver ona.. olan sana oluyor baksana
senide anlıyorum yardımcı olmaya çalışıyorsun ama erkekler bizim gibi anaç duygularla hareket etmiyor.. bidahaki konusuda çocuğum var boşanıyorum olur
Bu olayin dügüm noktasi oldu iste...Nasil dulun haberi yokmus...Madem dulun haberi yok neden 3 bilet ve o 3 bileti kim almis...Egerki esinizse bileti alan vallahi parcalasan yeridir...Yok eger kizsa bileti alan bu sefer ikikere parcalasan yeridir..Cünkü elin yilisigi seninle afedersin sidik yaristirmak icin esinle sinemaya gittin diye senin esine sitem edecek birde gidip emrivaki bilet alcak altta kalmamak icin...Ve esinde kuzu kuzu gidecek...Sen bu olayi des altinda var birseyde dur bakim...
Katılıyorum size.Bencede tatlı canınızı üzmeyin artık.Eşiniz birşey yaptığını sanmam yapacağı varsada şuan verdiğiniz tepki ile yapamaz artık.Bundan saonra daha dikkatli davranırsınız.Benim ablamda boşandı evde elektrik süpürgesini açıp ağlardı komşular duymasın diye.Boşanmak kolay bunu atlatmak zor.Zaman kırgınlıklarınızı dindirecektir eminim.
iyi dilekleriniz için teşşekkür ederim arkadaşım..çok yardımcı oldun
yani hiç sinema planı yapmadık demiş.3ü birlikte birden 3 bilet çıktı gidildi..bu arada sizi başka bi arkadaşım gördü ordan kulağıma geldi demiş sevgilisi..ya x in(eşimin) karıısnın kulağına gitse nolur demiş adam da yok cnm konu okadar uzatılmamalı ortada bişi yok demiş.yani olaylardan habersizler dmekki..biletler kocamın cebinden çıktı 2 erkek kıza bilet aldırmazlar heralde..ya adam yalan söylüyor yada eşimle kız plan yapıp dul olan adamı yanlarına piyon olarak aldı emellerine yani birlikte gitmek fikrini uyguladılar..
Konu sahibi arkadaşım.
Durumun çok muamma.
Şu anda eşine söylemeden gözlemlemekten başka çaren yok sanki.
Yalnız işyerine gidip o kendini bilmez kıza dişlerini gösterebilirsin
Katılıyorum size.Bencede tatlı canınızı üzmeyin artık.Eşiniz birşey yaptığını sanmam yapacağı varsada şuan verdiğiniz tepki ile yapamaz artık.Bundan saonra daha dikkatli davranırsınız.Benim ablamda boşandı evde elektrik süpürgesini açıp ağlardı komşular duymasın diye.Boşanmak kolay bunu atlatmak zor.Zaman kırgınlıklarınızı dindirecektir eminim.
yani hiç sinema planı yapmadık demiş.3ü birlikte birden 3 bilet çıktı gidildi..bu arada sizi başka bi arkadaşım gördü ordan kulağıma geldi demiş sevgilisi..ya x in(eşimin) karıısnın kulağına gitse nolur demiş adam da yok cnm konu okadar uzatılmamalı ortada bişi yok demiş.yani olaylardan habersizler dmekki..biletler kocamın cebinden çıktı 2 erkek kıza bilet aldırmazlar heralde..ya adam yalan söylüyor yada eşimle kız plan yapıp dul olan adamı yanlarına piyon olarak aldı emellerine yani birlikte gitmek fikrini uyguladılar..
Tüm yorumları okudum ve şunu anlayamıyorum. Aldatma olması için daha ne olması gerekiyor acaba. Yani ortada yalan var dolan var. Bir kızla "neden eşinle gittin o sinemaya" polemiğine girecek kadar samimiyet kurmak var. Benim böyle sitem edecek kadar ve sitemimle karısına yalan söyleyecek kadar samimiyet kurduğum bir erkek arkadaşım hiç olmadı. Olamaz da zaten. O boyuttaki bir iletişim arkadaşlığı çoktan aşmıştır bence. Etrafınızdan düşünün kaç kişiye böyle sitem edebilirsiniz. Haa bir de yalan söylemiş eşiniz bu kıza. Ondan korktuğu için "yok sinemaya gitmedim diye". Benim böyle bir erkek arkadaşım da hiç olmadı. Belki de tuhaflık bendedir bilmiyorum. Toplantıdayım deyip aynı filme tekrar gidilmiş . Bir filmi iki kez izleme eziyetine katlanılmış. Üstüne yalana devam edilmiş. Sonra senden korktuğum için yalan söyledim denilmiş. Diğer kıza neden yalan söylemişti peki. Peki sizce ondan karısından korkar gibi neden korkuyor olabilir?
Araya görümcenizi sokması suçsuz olduğundan çok suçlu olduğunu gösteriyor bence. Madem ortada bişey yok aileleri karıştırmaya hiç gerek kalmazdı değil mi? Bazı yorumlar olmuş da suçlu olsa neden ablasını olaya soksun diye. Neden sokmasın ki.
Telefon dökümlerini bence de internetten görmekte fayda var. Önce saçmalama demiş çünkü eşiniz sonra kuzu kuzu getirmiş. Açsın önünüzde birlikte bakın. Mesaj hakkının ne hikmetse bu dönemde kapanmış olması bence önemli bir şüphe noktası. Bu noktada geri adım atmayın bence.
Hem şu face olayı bence de çoook manidar. Eşiniz sizce de fazlasıyla ilgilenmemiş mi bu kızla. Telefonu silip firma ismiyle kaydetmekte ilginç geldi bana.
Yuva yıkmak kolay değil belki ama bu olanları affetmek kolay mı? Eşiniz başkasını sizden çok düşünmüş olayın özü bu.
Ve başta dediğim gibi aldatma olması için daha ne olması gerekiyor.
bence dul adam yalan söylüyor. önceden planlanmadan cepten nasıl 3 adet bilet çıkıyor.
bu arada merak ettim bu dul adamın kızarkadaşı ona hiç tepki göstermemiş mi "neden benden habersiz elalemin kızıyla sinemaya gittin diye"
Cnm tamamda sinema plani yapmayan tek kisi dul adam..Yoksa esininde aklinda o kizin sinemaya gitmek istedigi var kizinda..cünkü daha önce esinle kiz bu sinema mevzugunu konusmuslarki siz giderken esiyin aklina kiz geliyor..Birde demekki kiz esine sinemayami gittin diye sitem ederken yanlarinda dul yokmus..Yoksa derdi sevgilisine onlar gitmis oda sitem etti falan diye...Biletler kocayin cebinden ciktigina göre demekki esin aldi biletleri...Ay sinir oldum ya bir pasakli kiz sitem etti diye hemen biletler alinmis planlar yapilmis yalanlar hazirlanmis...
Çok üzüldüm ablanıza.
Umarım hayatında herşey yoluna girmiştir...
Yeniden evlendi ama...İlk eşi askerdi,2.evliliğinin 10.senesiydi sanırım bana :"Ne zaman asker üniformalı birini görsem içim sızlıyor"demişti.Ardından karşı komşusunu binadan çıkarken gördüm.Adamın üzerinde üniforma,askerdi.O an çok üzüldüm ablam için,nasıl bir işkence Allah'ım dedim.Yıllar geçsede ilklerin yeri ayrı demekki.Bende o yüzden yazdım zorluklara göğüs gerip evlenmiş bir çift bir edepsiz kız yüzünden ayrılırsa sonrasını kaldırabilecek mi arkadaşımız?Kendi kendine acaba haksızlık mıettim diye hiç sormayacak mı?
Çok üzüldüm ablanıza.
Umarım hayatında herşey yoluna girmiştir...
evet haklısın ama bu işin bide karşı tarafı var değilmi..onca emek verdiğin zorluk çektiğin insana nasıl bu vicdansızlık yapılır salak yerine konup yalan söylenir..bide eşim açısından olan tarafı var.bu yüzsüzlüğe vicdansızlığa ne yapmalı nasıl devam etmelii?nasıl aff hakedilmeli ki...
çok haklısın, güvenini kaybettin ve tamiri çok zor olacak. bence senin şu an yapman gerekn tek şey biraz zaman geçmesine izin vermek. fevri hareket etme. eşin zaten senin gözün onun üstünde olduğunu bildiğinden temkinli davranacak. bir süre sonra aranı düzelince sen aynı sıkı takiplere devam edersin. ama o kadının amacına ulaşmasına izin verme. senin çekip gitmen onu mutlu edecek. arayıp da bulamadığı şey ohh miss. tek hamleyle kurtuldum kadından der. kısa bir süre sonra da onları kol kola görürsün zaten. pes etme, onun istediğine ulaşmasına izin verme. gerekisrse eşinle kavgalar et, bağır çağır, ağlama krizleri geçir benim gibi:) ama eşini yalnız bırakma. kısa bir süre içindeki tavrından zaten amacını anlarsın. yani seni kaybetmemek için çaba harcıyor mu, gönlünü almaya çalışıyo mu bi bak. pek önemsemiyosa seni, o zaman bakarsın duruma.şahsi fikrim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?