eşim güvenimi alt üst etti..ne yapmalıyım ?

çok insafsızca olmuş.nasıl bukadar net fikir yürütebildin çok şaşırdım.kadın zaten şüphelenmiş sende tuzu biberi olup bir aile faciasına yol açacaksın.buna kimsenin hakkı yok.bu kadar net insanın günahın almak insafsızlık.
belki adam işyerinde arkadaşlarıyla bu filimi konuştu akşam hep beraber gidelim dediler.karısı ikisi başbaşa gitmek isteyince onlara haber veremedi daha önce konuştukarı için kız öğrendiğinde sinemayamı gittinz bize haber vermedinizi diye tirip atabilir sonuçta işyerindeki diyalog.arkadaşları sana ceza bugün beraber gidip ikinci kez izleyeceksin diye bir espri durumu yaratmışlardır.karısının kızla ilgili düşüncelerini bildiği içinde ona söylememiştir.
böylede olabilir nolur ağzınızın tadını bozmayın,suçsuz insanlarıda hemen infaz etmeyin.

bu saatten sonra konu sahibinin eşini boşamak gibi bir niyeti yok onun için adamı nasıl pişman eder onun için kafa yoralım
ama benım aklıma hiç birşey gelmiyor maalesef
çünkü başıma gelmedi hiç.

bence sen 1 2 gün onunla hiç konuşma içini soğutmaya çalış çünkü sen sinirini çıkartmak için onunla konuşsan bile yine sana bahaneler sıralıaacak ve işin içinden çıkamadığınız gibi daha da çok hırslanıcaksın eşine...

eşin yaptığını kabul edip senden özür dilemedikçede için soğumaz.. trip yapıp evden kovsan ne malum o kıza gitmeyeceği iki ucu ... değnek hesabı çok zor...bence bir evlilik terapitine gidin

eşim hayır deyince kız aşkolsun demiş yani neden yalan sölüosun diye ..orda bi konu daha var kıza neden gitmediğini sölüor buda başka bi çıldırma nedeni..

yakında ortaya çıkar ilişkileri...

inşallah çıkar ozaman ne yaparım diye sormam..

diğer adam eşime savunur elbette..yalancının şahidi şiracı misali..onada pek güvenim yok zaten..

Böyle birşey olabilir mi yahu? Arkadaşlar sözleştiğinde biri dışarı kaldığında sitem edilir de düşünemiyorum bile "nedaannn karınla gittiiiaan" diye soracak bir iş arkadaşı :S

neden karınla gittin diye sormadı sanırım yada ben öle biliorum ..bilmiorum ki neden gittiğini saklıosun diye aşkolsun demiş..eşimde iletisini sildi zaten ..

dedim ya canım hissettim hemen aklıma birlikte gittimizdeki ısrarı geldi o kız için..allah işte hemen aklıma düşürdü..kocamda da varmış demek dişine göre anca bulmuş haklıısn..

iyi yapmışsın ben yapamadım keşke yapsaydım..eşime söleidm sadece kendimi işyerine gelmemek için zor tutuyorum dedim..

4 lü de olabilir bilmiyorum ki..ee yalan da bi aldatma şekli değilmidir zaten..zaten aldatıldım..salak yerine konuldum belkide hala konuluyorum bilmiyorum ki..

sizin yorumlarınızdan sonra potansiyellik olduğuna inanıyorum artık zaten..keşke ne yapacağımı da söyleseniz? kafam durdu..

dikkatli olacağım teşşekür ederim..bende aynılarını düşünüyorum düşündüklerimide aynen aktardım eşime..mantıklı yanı yok bu işin..

umarım dediğiniz gibi bişey yoktur..çok kırıldım fazlasına nasıl katlanırım..

evet okadar güzel giden bir evliliğimiz vardı ki..nasıl bunu göze aldı demekki okadar önemli bu kız..yoksa neden aynı filme ikinci kez bana yalan söleyerek gitsin..kız hala onun gözünde akıllı,namuslu masum bi kız..ona göre çok normal..

hiiiç bu açıdan bakmamıştım...
sizin mutluluk kavramınız için oldukça mantıklı bir yorum oldu...
aslında haber mi verecek demenize de şaşırmazdım...

Son düzenleme:

bunca senedir kk'nın üyesisin
hala öğrenemedin sanırım
esas tecavüze, cinsel-psikolojik ve fizyolojik tacize uğrayanlar erkeklerdir.

hiç yakıştıramadım sana

yaşadıklarınıza en az sizin kadar öfkelendim bende. benim merak ettiğim casus programını nasıl yükledin...

hala öğrenemedin sanırım

hiç yakıştıramadım sana

öğreniyorum ama aplaaa...
olmaz mı...idare ediver acık be...
naapalım işte gerizekalı olduğumu söyledim kaç kere halkada...

Canım benim, diğer tüm yorumları okudun mu acaba? Var mı birbirimizden farkımız ? Benim yorumumun farkı olayı somut hale getirip, somut ifade etmek. Kİmsenin günahını aldığım yok, almaya da niyetim yok. Sen bu kadar polyannaysan diyeceğim birşey yok. Her zaman tüm ihtimalleri gözeten, yargısız infaza en karşı insanlardan biriyim ben.
Çalışan bir insansan azcık gözünde canlandır, bu da sana ceza olsun, aynı filme ikinci kez git de gör nasıl bir iş diyalogu ya? Kimin kime iş yerinde böylesi bir vefa borcu oluyor? Karısıyla habersiz sinemaya gitmesi suç mu ki "cezasını" ertesi gün de o kızla giderek ödesin?

Şu kocabeyin ağzından yazar gibi yazmayı bırak da, azcık dürüst ve objektif davran istersen. Bu lafları bir erkekten duysam tek cümlem olurdu: Yemiyorum!

Yoruma yorum yasak fakat dayanamadım.
Kırmak da istemiyorum ama
Kız sinema eleştirmeni mi yahu oscar'da juri mi ? Konu sahibi hanımın kocası olmadan film gösterimi yapılamıyor mu ?
Gala gecesi mi bu konu sahibi hanımın kocası da başrol mü oynuyor?

kadınlar kulübü erkek düşmanlarıyla dolu.hooop hemen cezasını keselim asalım yok edelim zihniyeti.

hem bu kızın iş yerindeki 2 erkekten başka arkadaşı yok mu?
ille biriyle gidecekse dul olan beyle gitsin, evli adama bu şekilde hesap sorulmaz, amma velakin hesap soracak yüzü verende konu sahibinin kocası

güveninin sarsılması çok normal.ben eşinin seni aldattığını düşünmüyorum(yada umarım öyle birşey yoktur.)ama bu kıza neden bu kadar değer verdiğini sorgulamak lazım. iyimser bakacak olursak işyerinde 3 ünün yakın arkadaşlıkları var,kılıbık durumuna düşmemek için sinema tekliflerini reddedemedi ve sizden korktuğu içinde yalan söyledi.kötümser bakacak olursak bu kıza ilgi duyuyor olabilir.bence resti çekmelisiniz ,madem o sizin arkadaşlarınıza selam vermenize bile karışıyor,iş arkadaşıyla arasına mesafe koyacak.kızmakta çoooooooook haklısınız ,ortada birde yalan var.benim başıma böyle olmasada bir olay geldi.eşimin ilk çalıştığı işyerinde büyük bölmelerle bölünmüş bir salonda 11 kişi çalışıyorlardı ve çok samimiydiler.birgün eşimi aradım ,sekreter kız eşime ismiyle hitap ederek eşin arıyor dedi.çok sinirlendim ve kalkıp eşimin işyerine gittim.bana kendinin kızla hiçbir samimiyeti olmadığını diğerlerine ismiyle hitap ettiği için kendine hitap ettiğini ama kendinin kıza derya hanım dediğini söyledi.bende inanmadığımı ve bu işi çözmesi gerektiğini söyledim.ve benim yanımda patronuna sekreterin kendine ismiyle hitap etmesinin beni rahatsız ettiğini anlattı.patron da kızı çağırıp işine son verdi.sonrasında benim başıma da aynı şey geldi ve kıyamet koptu.bana sen napıcan dedi ve o zaman ki işyerimden ayrılmak zorunda kalmıştım.

boşanmak şuan istiyorum inanın.eşimede söledim yüzünü dahi görmek istemiyorum o derecede öfkeliyim..özür diledi benden hemde defalarca ..

muhakkak bişekilde belli edeceğim ama zaman geçmes lazım bu sinirle gitsem daha kötüsü olur çünkü..

ben evli olduğum halde evli iş arkadaşımı iş için önemli bişe olsa bile akşamları aramam, arayamam....

bende eşimin huyunu biliyorum banada ters zaten..

Bence eşiniz saf değil, çok zeki

Bence o kadına kızacağınıza eşinizde hata arasanız iyi edersiniz

canım ben eşim hatasız demiyorumki kıza yüklenmiyorum ki beni yanlış anlamayın nolur..asıl eşim hatalı elbette yalan sölemekle beni aptal yerine koymakla..sana prangamı takmışlardı illa gel diye dedim istemesen gitmezdin hatalı o..

birkaç gün önce sinema mevzuusu olduğu için aklma ilk sinema geldi.iyişki geldi dediğiniz gibi gene onla baska yerlerde olma ihtimalide vardı..ve ben hala uyuyo olurdum..

oyun demedim ki lütfen nerden vardınız bu konuya..sadece benim bakış açımda eşime karşı..

hikaye evet..istemeseydi gitmezdi..

hala öğrenemedin sanırım

hiç yakıştıramadım sana

konu nelere geldi..benim sizlerin yorumuna ihtiyacım var lütfen..şuan cidden ihtiyacım var..

hemen empati kuruyor ve olaya karşı pencereden bakıyoruz
kadın eşi ile sinemaya gidiyor
iş yerindeki bir erkek iş arkadaşı(!) kadına trip atıyor
eş da iş arkadaşının(!) gönlü kırılmasın, yazıktır diyerek ertesi gün onunla sinemaya gidiyor
kocasına "toplantım var" demeyi unutmuyor
kocası karısının sinemada başka bir erkekle olduğunu görüyor

ve "aman ne fesatım, günah almayayım, iyilik yaptı benim karım" diyor
değil mi?

hıhı, bence de sence

bu akşam eve geç git, bir arkadaşınla yada tek başına yemek ye sonra git biyerde kahve iç ne bileyim alışveriş yap,
eşin aradığında da senin yaptığını yapıyorum gayet masumanece de biraz imalı... aklı karışsın kafayı yesin onunda canı yansın
o zaman kafayı sana takar o kız aklına bile gelmez bence... çocukça mı oldu yazdıklarım ??

konu nelere geldi..benim sizlerin yorumuna ihtiyacım var lütfen..şuan cidden ihtiyacım var..

işte tamamen senin bakış açını anlamaya çalışıyoruz güzel arkadaşım
olayı tamamen kadına yükleme
ilişkiler karşılıklıdır

farzedelim kadın kocana KANCAYI(!) taktı
eşin yüz vermez ise, nasıl devam ettirebilir?

eşin sana yalan söylemeyi bile göze almış

ben aralarında bir şey var veya yok diyemem
ama potansiyel var mı? evet
şimdi ortaya çıkmasaydı ilerlermiydi? muhtemelen...

daha önce bu tarz yalanları, geç gelmeleri var mıydı?

ama o kadın bebişimmm göğüsleri falan var erkekleri tahrik edebilecek her türlü mühimmata sahip

konu sahibi çok güzel giden bir evliliğimiz var demiş de aklıma şu soru geliyor hanımlar; kadınlar olarak görmek mi istemeyiz yoksa sinyalleri var mıdır bu tip durumların?
mesela burda arada kalan durum işyerindeki kızın, eşinin doğum günün de hediye alıyor olması! ne kadar iyi arkadaş olursam olayım evli bir adamla ilişkilerimde her zaman eşini ön planda tutacak davranışlar sergilerim kendimce..sadece iş arkadaşı olarak " doğum günü hediyesi " almak çok ayrıcalıklı geldi bu durumda bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…