Eşim hamileyken çalışmamı istiyor ?

Tabiiki çalış.. zor hamilelik geçirirsen raporunu alırsın zaten gitmezsin. Bebek için iş hayatından vazgeçme derin şahsen

evet şuan internetten calısıyorum benim kocanın ne mal oldugunu ben saklamadım ama senin zoruna giden ne onu cok merak ettim bu konuda bana yazman neden mesela
Ne mal olduğunu saklamadin evet 15 senedir bir hale yola geldi mi onu merak ediyorum limon , zoruma n gidebilir acaba

E biz hep karnımız burnumuzda çalışıp bide ev de yemek yaptık... Yani sizin tercihiniz tabi ama hamileliği bu kadar abartmasak mı? Hasta değilsiniz. Eşiniz de yardım eder ev işlerine heralde. Doğumdan sonra çalışmicam deseniz haklısınız çocuğunuza kendiniz bakmak istersiniz. Ama hamilelikte çalışmak gayet normal bişey

Ne mal olduğunu saklamadin evet 15 senedir bir hale yola geldi mi onu merak ediyorum limon , zoruma n gidebilir acaba
kız burda konu acmıs herkez fikrini söylüyor sanane suanki evligiimden
ben konu acmadım ben soru sormadım konu benim konum degil

kendince laf soktugunu zannediyosun sufi dedigince
kimseye mana bulma yol uzun ve henuz seninki bitmedi

Siz neden limoncu ile uğraşiyorsunuz? Düşman gibi tavır almaya gerek var mı ? Çok ayıp başka bir konuda, bu üslup ile gerçekten çok kötü görünüyorsunuz.

Siz neden limoncu ile uğraşiyorsunuz? Düşman gibi tavır almaya gerek var mı ? Çok ayıp başka bir konuda, bu üslup ile gerçekten çok kötü görünüyorsunuz.
Ne düşmanı yahu saçmalamayin , ayrıca limoncu da pideci küreği kadar dil var maşallah sizin korumanıza gerek yok .

Uffffff yıllarca ezikledigin adamın parasını yiyip , o kadar sevmeyip ama mecbur yapışmanin ardından tıktok cümleleri kurmak da moda oldu ..
Ona buna akıl verirken kendin naptın onu sorduk ...
Banane senin kocandan sen ugrasiyon
Hadi selametle

Ne düşmanı yahu saçmalamayin , ayrıca limoncu da pideci küreği kadar dil var maşallah sizin korumanıza gerek yok .
Valla hiç öyle görünmüyor.Kadını burda görmüşsünüz rencide ediyorsunuz..Siz kendinize yakıştırıyor musunuz simdi bu tavrı ?

Valla hiç öyle görünmüyor.Kadını burda görmüşsünüz rencide ediyorsunuz..Siz kendinize yakıştırıyor musunuz simdi bu tavrı ?
Neyi gommusum limoncuyu mu :))))
Siz mahallenin mikseri misiniz
İşinize bakın hadi

Bakın kadın isterse çalışır kimse zorlayamaz heleki eşinin anası hicbir kelam edemez bu konuda , eğer eşim evin işine yardım etmeseydi bende çalışmazdım, lütfen konuyu saptırmayın...
Oda Eşini zorlamasın çalışıp para kazansın eve ekmek getirsin diye . Yan gelip yatıp fakirliğin tadını çıkarsınlar. Güçlü kadın ayakları üzerinde durup kendi ekonomisini sağlayan kimseye muhtaç olmayan kadındır.

Evet işte ben de bunu diyorum. Bu eşitlik zirvasi sadece erkeklere yarıyor.kadinlar gerçekten çok yıpranıyor.
Ya hem bir canlıyı vücudunda taşımak, doğurmak sütünle beslemek , deli gibi hormon dalgalanması yasamak bu şekilde ayakta kalya çalışmak hem de bir de evin maddi yükünü de düşünmek ve üstlenmek yani burada nerede eşitlik? Bu durum erkegin işine yaramıyor da nedir yani.
Isteyen çok seven çalışsın bu hakkı olsun ama artık kadınlar da ev geçiminden sorumlu olsun saçmalığı bitsin. Bu kadar yük çok fazla.zkaten bu ülkede ev erkekliği müessesesi olmadığı icin erkekten tek beklenen çalışması. Onu da yapsınlar kadınlardan beklemesinler, karışmasınlar, çalış baskısı yapmasınlar. Hele bir de çalışsin diyen erkek aileleri yok mu...pes artık
Bu z8hbiyet kadınları mahvediyor.

Güçlü kadın olmak konusunda bende size katılıyorum kişi kendisi için çalışmalı o ayrı konu , ama adam evde ayağını uzatıp hicbir ise elini sürmezse çalışmam madem öyle ceksın evin derdini sıkıntısını, konu sahibi eşinin yardım etmediğinden şikayetçi, böyle bir eşe kuruş bike verilmez çalışılsa bile ...

Teşekkürler duygularıma tercüman oldunuz, kadınlar bu yükü kendilerine yükledikleri sürece hem eş hem de ailesinden daha çok çekerler, çalışırsam keyfim için çalışırım eşim yada annesi istediği için yada ev geçindirmek için değil...

Eğer ben öyle vicdansız kocaya sahip olsaydım onu boşar kendi imparatorluğumu kurardım. Bunu yapabilmek içinde önce kendimi güçlendirmem lazım en azından seçme hakkım olur. Bebek doğuracak onu büyütecek yıllar geçecek hala bir adım dahi ilerleyemez . Akisine herzaman kocasına bagımlı kalır .

Çalışıp çalışmamak size kalmış bir durum. Sizin hayaliniz rahat çalışmadan geçen bir hamilelik olabilir buna da kimse karışamaz. Yorumlara katılmıyor he ben hamileyken çalıştım (severek ve isteyerek) ama isteyen çalışmaz.

Kesinlikle katılıyorum böyle bir adamdan çocuk yapmak istemesi bile hata , boşanıp paşa paşa çalışsın parasını da çatır çatır kendisi yesin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…