- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Ne mal olduğunu saklamadin evet 15 senedir bir hale yola geldi mi onu merak ediyorum limon , zoruma n gidebilir acabaevet şuan internetten calısıyorum benim kocanın ne mal oldugunu ben saklamadım ama senin zoruna giden ne onu cok merak ettim bu konuda bana yazman neden mesela
kız burda konu acmıs herkez fikrini söylüyor sanane suanki evligiimdenNe mal olduğunu saklamadin evet 15 senedir bir hale yola geldi mi onu merak ediyorum limon , zoruma n gidebilir acaba
Siz neden limoncu ile uğraşiyorsunuz? Düşman gibi tavır almaya gerek var mı ? Çok ayıp başka bir konuda, bu üslup ile gerçekten çok kötü görünüyorsunuz.Ne mal olduğunu saklamadin evet 15 senedir bir hale yola geldi mi onu merak ediyorum limon , zoruma n gidebilir acaba
Bu ülkede bebek mamasi kilitli dolaptan satiliyor.
Ne düşmanı yahuSiz neden limoncu ile uğraşiyorsunuz? Düşman gibi tavır almaya gerek var mı ? Çok ayıp başka bir konuda, bu üslup ile gerçekten çok kötü görünüyorsunuz.
Uffffff yıllarca ezikledigin adamın parasını yiyip , o kadar sevmeyip ama mecbur yapışmanin ardından tıktok cümleleri kurmak da moda oldu ..kız burda konu acmıs herkez fikrini söylüyor sanane suanki evligiimden
ben konu acmadım ben soru sormadım konu benim konum degil
kendince laf soktugunu zannediyosun sufi dedigince
kimseye mana bulma yol uzun ve henuz seninki bitmedi
Valla hiç öyle görünmüyor.Kadını burda görmüşsünüz rencide ediyorsunuz..Siz kendinize yakıştırıyor musunuz simdi bu tavrı ?Ne düşmanı yahusaçmalamayin , ayrıca limoncu da pideci küreği kadar dil var maşallah sizin korumanıza gerek yok .
Neyi gommusum limoncuyu mu :))))Valla hiç öyle görünmüyor.Kadını burda görmüşsünüz rencide ediyorsunuz..Siz kendinize yakıştırıyor musunuz simdi bu tavrı ?
Ne düşmanı yahusaçmalamayin , ayrıca limoncu da pideci küreği kadar dil var maşallah sizin korumanıza gerek yok .
Oda Eşini zorlamasın çalışıp para kazansın eve ekmek getirsin diye . Yan gelip yatıp fakirliğin tadını çıkarsınlar. Güçlü kadın ayakları üzerinde durup kendi ekonomisini sağlayan kimseye muhtaç olmayan kadındır.Bakın kadın isterse çalışır kimse zorlayamaz heleki eşinin anası hicbir kelam edemez bu konuda , eğer eşim evin işine yardım etmeseydi bende çalışmazdım, lütfen konuyu saptırmayın...
Mikserin kim olduğunu mesajlarınızı görenler anlıyor merak etmeyin. Üslubunuza dikkat edin bir daha bana yazmayın.Neyi gommusum limoncuyu mu :))))
Siz mahallenin mikseri misiniz
İşinize bakın hadi
Evet işte ben de bunu diyorum. Bu eşitlik zirvasi sadece erkeklere yarıyor.kadinlar gerçekten çok yıpranıyor.ya canım düşük tehlikesi olan zaten çalışmasın
açıkçası ben de düşük yaşasam masadan tabak kaldırmazdım
ancak hamilelikte bir sorunu olmayanlar için çalışmak normal hayattan farklı olmuyor tabii yapılan işe göre de değişir.
ben açıkçası eve egemen olan ekonomik kazancımın değişmesini istemedim, bir de her şey o kadar pahalı ki.
yani beni ev geçindirme telaşı da ayrı strese sokardı zaten.
yaşadığınız şeyler için üzüldüm ama öyle insanlar var ki zor hamilelik geçirip yine de çalışmak zorunda kalıyorlar hem de vesait değiştire değiştire. Bu pandemide...
Bu insanları da motive etmek lazım.
ama konu sahibinin eşine ben zaten gereken yorumu yazdım zaten.
Bu eşitlik istemek bile erkeklerin kullandığı bir şey oldu çıktı
çalışırken eşitlik ev işlerinde ataerkillik olmuyor kusura bakmasın kimse.
Güçlü kadın olmak konusunda bende size katılıyorum kişi kendisi için çalışmalı o ayrı konu , ama adam evde ayağını uzatıp hicbir ise elini sürmezse çalışmam madem öyle ceksın evin derdini sıkıntısını, konu sahibi eşinin yardım etmediğinden şikayetçi, böyle bir eşe kuruş bike verilmez çalışılsa bile ...Oda Eşini zorlamasın çalışıp para kazansın eve ekmek getirsin diye . Yan gelip yatıp fakirliğin tadını çıkarsınlar. Güçlü kadın ayakları üzerinde durup kendi ekonomisini sağlayan kimseye muhtaç olmayan kadındır.
Teşekkürler duygularıma tercüman oldunuz, kadınlar bu yükü kendilerine yükledikleri sürece hem eş hem de ailesinden daha çok çekerler, çalışırsam keyfim için çalışırım eşim yada annesi istediği için yada ev geçindirmek için değil...Evet işte ben de bunu diyorum. Bu eşitlik zirvasi sadece erkeklere yarıyor.kadinlar gerçekten çok yıpranıyor.
Ya hem bir canlıyı vücudunda taşımak, doğurmak sütünle beslemek , deli gibi hormon dalgalanması yasamak bu şekilde ayakta kalya çalışmak hem de bir de evin maddi yükünü de düşünmek ve üstlenmek yani burada nerede eşitlik? Bu durum erkegin işine yaramıyor da nedir yani.
Isteyen çok seven çalışsın bu hakkı olsun ama artık kadınlar da ev geçiminden sorumlu olsun saçmalığı bitsin. Bu kadar yük çok fazla.zkaten bu ülkede ev erkekliği müessesesi olmadığı icin erkekten tek beklenen çalışması. Onu da yapsınlar kadınlardan beklemesinler, karışmasınlar, çalış baskısı yapmasınlar. Hele bir de çalışsin diyen erkek aileleri yok mu...pes artık
Bu z8hbiyet kadınları mahvediyor.
Eğer ben öyle vicdansız kocaya sahip olsaydım onu boşar kendi imparatorluğumu kurardım. Bunu yapabilmek içinde önce kendimi güçlendirmem lazım en azından seçme hakkım olur. Bebek doğuracak onu büyütecek yıllar geçecek hala bir adım dahi ilerleyemez . Akisine herzaman kocasına bagımlı kalır .Güçlü kadın olmak konusunda bende size katılıyorum kişi kendisi için çalışmalı o ayrı konu , ama adam evde ayağını uzatıp hicbir ise elini sürmezse çalışmam madem öyle ceksın evin derdini sıkıntısını, konu sahibi eşinin yardım etmediğinden şikayetçi, böyle bir eşe kuruş bike verilmez çalışılsa bile ...
Çalışıp çalışmamak size kalmış bir durum. Sizin hayaliniz rahat çalışmadan geçen bir hamilelik olabilir buna da kimse karışamaz. Yorumlara katılmıyor he ben hamileyken çalıştım (severek ve isteyerek) ama isteyen çalışmaz.Arkadaşlar eşimle çocuk planimiz var. Çaba sarf ediyoruz fakat eşimin ailesi ikiniz bir olun çalışın eşinin mesleği var diyip duruyorlar bende eşime hamile kalırsam çalışmam dedim tamam der gibi oldu bugünde diyor ki fabrikadakiler bile çalışıyor sen niye calisamicaksin karnı burnunda oradaki kadınların dedim onlar fabrikadakiler ben çalışamam kusura bakma he diyorsan çocuğu erteleyelim. Sıkıntı yok o zaman çalışırım ama hem karnım burnumda elin isini yapıp hem eve gelip yemek temizlik çay kahve dayanamam dedim. Birde akşamları çay istiyor benden. Kahve falan. Çalıştığım iş şuan da kreş yardımcı ablayim çocukları tuvalete oturtuyorum kaldirip klozette. Yatakları topluyoruz ikinci kata çıkartıyoruz çuvalla her çocuk için ayrı. Eşime anlattım ne olacak iş yerinle konuş ağır iş vermesinler dedi fikriniz nedir?
O ne ayol ? Mahallenin mikseri de mi varmışNeyi gommusum limoncuyu mu :))))
Siz mahallenin mikseri misiniz
İşinize bakın hadi
Kesinlikle katılıyorum böyle bir adamdan çocuk yapmak istemesi bile hata , boşanıp paşa paşa çalışsın parasını da çatır çatır kendisi yesin ...Eğer ben öyle vicdansız kocaya sahip olsaydım onu boşar kendi imparatorluğumu kurardım. Bunu yapabilmek içinde önce kendimi güçlendirmem lazım en azından seçme hakkım olur. Bebek doğuracak onu büyütecek yıllar geçecek hala bir adım dahi ilerleyemez . Akisine herzaman kocasına bagımlı kalır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?