- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Ben hep diyorum suanki aklım olsa hiç de kıçımı yırtmazdım o sınav senin bu sınav benim .Çalışmak istemiyorsanız çalışmayın kimse sizi çalışmanız için zorlayamaz. Hayret bir şey ya. Bi kocanın söylediğine bak bi yorumlara bak. Eziyet sıkıntı çekmek marifet sanki de çalış ne olacak deniyor. Kadın hem işte çalışıyor hem geliyor evde çalışıyor hem çocukla ilgileniyor. Kadınların sırtına binmişler bir de kadına bunu çok iyi bir şeymiş gibi yutturmaya çalışıyorlar.
Konu sahibi daha hamile bile değilAmin.aynen öyle en dangalakca yorumu da yine kadınlar yapar.bu hep böyledir.
Miller baskasi rahat edecek diye odu kopuyor.
Biliyorum biliyorum .Allah askina 4000 tl ile mi rahat edecek? bir mama nin en kucuk kutusunun 80 tl oldugunun ve annenin sutu yoksa o kutunun 2 gun ancak yettiğinin farkinda mısınız? ya da cocuk bez fiyatlarindan haberiniz var mı? cocugun Allah korusun ozel bir hastaligi oldugunda iyi bir profesore cocugu goturmek istediginde muayene ucretlerinin 400 tl den basladıgini biliyor musunuz?
hem daha hamile kalmadan nereden biliniyorki sorunlu hamilelik gecirecegini hali hazirda calisiyorken calisip dogumdan sonrası icin para biriktirmesi gerektiğini söylemenin neresi dangalakça?
Evet demek ki yokmuşBu tür konuları okuyunca bi benim canımın kıymeti yokmuş diyorum 8 aya kadar çalıştım
Daha dün profesöre özel olarak muayene olmam gerektiAllah askina 4000 tl ile mi rahat edecek? bir mama nin en kucuk kutusunun 80 tl oldugunun ve annenin sutu yoksa o kutunun 2 gun ancak yettiğinin farkinda mısınız? ya da cocuk bez fiyatlarindan haberiniz var mı? cocugun Allah korusun ozel bir hastaligi oldugunda iyi bir profesore cocugu goturmek istediginde muayene ucretlerinin 400 tl den basladıgini biliyor musunuz?
hem daha hamile kalmadan nereden biliniyorki sorunlu hamilelik gecirecegini hali hazirda calisiyorken calisip dogumdan sonrası icin para biriktirmesi gerektiğini söylemenin neresi dangalakça?
Bir büyük cocugunuz olsa 2. Hamileliginiz olsa onla ilgilenmeniz gerekirdi tuvalete parka disariya indir kaldir götür getir. Daha hamile kalmadan tuhaf bu kadar erkenden kestirip atmak düşük tehlikeniz ve ya başka bir saglik probleminiz yoksa hamilelik calismaya Engel değil. Evde de is yapiliyor zaten hareketli bir hamilelik 9 ay yatarak gecmekten daha iyi .Arkadaşlar eşimle çocuk planimiz var. Çaba sarf ediyoruz fakat eşimin ailesi ikiniz bir olun çalışın eşinin mesleği var diyip duruyorlar bende eşime hamile kalırsam çalışmam dedim tamam der gibi oldu bugünde diyor ki fabrikadakiler bile çalışıyor sen niye calisamicaksin karnı burnunda oradaki kadınların dedim onlar fabrikadakiler ben çalışamam kusura bakma he diyorsan çocuğu erteleyelim. Sıkıntı yok o zaman çalışırım ama hem karnım burnumda elin isini yapıp hem eve gelip yemek temizlik çay kahve dayanamam dedim. Birde akşamları çay istiyor benden. Kahve falan. Çalıştığım iş şuan da kreş yardımcı ablayim çocukları tuvalete oturtuyorum kaldirip klozette. Yatakları topluyoruz ikinci kata çıkartıyoruz çuvalla her çocuk için ayrı. Eşime anlattım ne olacak iş yerinle konuş ağır iş vermesinler dedi fikriniz nedir?
Kesinlikle. Calismadigin zaman ooo bu da iyi yan gel yat diye yorum yapiyorlar. Calistigin zaman bu da cocugu atti anneye kaynanaya kendi rahatHep derim bi kadın rahat etti mi diğer kadınlar rahatsız oluyor
Çevrenizin profili buysa bence çevrenizi değiştirinKesinlikle. Calismadigin zaman ooo bu da iyi yan gel yat diye yorum yapiyorlar. Calistigin zaman bu da cocugu atti anneye kaynanaya kendi rahat
Haah guzel bir yorum. Kendi cevremden bahsetmedim yalniz forumda okuduklarimdan gorebiliyorum.Çevrenizin profili buysa bence çevrenizi değiştirin
Benim çevremde kimse öyle davranmıyor çünkü
Daha dün profesöre özel olarak muayene olmam gerekti
Karı koca çalışmasak kim bilir kaç gün kimlere rica minnet muayene olmaya çalışacaktık
Belki olamayacaktım
Asistanlarla filan idare edecektim
Hastaneden çıkar çıkmaz da çalışabildiğime şükrettim
Bana biraz fazla iyimser tablo geliyor çalışmayıp da iyi şartlara sahip olmak
Eşi çok kazananların durumu bambaşka tabi
Ama konu sahibi 4500
Benim çok yakın arkadaşım, markette çalıştı hamileyken market ıslerınde sevkıyattır vs. Oluyor malumunuz. çok şükür düşük filan yapmadı.Arkadaşlar eşimle çocuk planimiz var. Çaba sarf ediyoruz fakat eşimin ailesi ikiniz bir olun çalışın eşinin mesleği var diyip duruyorlar bende eşime hamile kalırsam çalışmam dedim tamam der gibi oldu bugünde diyor ki fabrikadakiler bile çalışıyor sen niye calisamicaksin karnı burnunda oradaki kadınların dedim onlar fabrikadakiler ben çalışamam kusura bakma he diyorsan çocuğu erteleyelim. Sıkıntı yok o zaman çalışırım ama hem karnım burnumda elin isini yapıp hem eve gelip yemek temizlik çay kahve dayanamam dedim. Birde akşamları çay istiyor benden. Kahve falan. Çalıştığım iş şuan da kreş yardımcı ablayim çocukları tuvalete oturtuyorum kaldirip klozette. Yatakları topluyoruz ikinci kata çıkartıyoruz çuvalla her çocuk için ayrı. Eşime anlattım ne olacak iş yerinle konuş ağır iş vermesinler dedi fikriniz nedir?
Yapmıyor çay istiyor önüne koyuyorum sonra türk kahvesi sonra soğuk kahve çorabının yerini bana soruyor anası öyle yetiştirmiş. Birde kaynanam beni arıyor oğluma iyi bak diyor
Ev işide kadının sorumluluğu erkek yapmaya zorlanamaz o zaman böyle mü düşünelim ? Çok yanlış bi bakış açınız var , eskidenmiş o kadın isterse çalışır zırvalığı şu an iki maaş bile geçinemiyor insanlar nasıl ev işlerinde erkeği de ortak ediyorsak ev geçindirmesinde de kadın ortak olmalıEşiniz sizi çalışmaya zorlayamaz , hamile olmasanız bile bu sizin kendi kararınız, kadın "isterse" eşine çalışarak destek olabilir fakat evi geçindirmek öncelikle erkeğin görevidir ve size böyle birseyi ne ailesi ne de eşiniz şart koşamaz, esiniz ailesinden etkilenmiş belliki ailesi bırak çalışsın demiş, buna göre tepkinizi ortaya koyun derim..
Sütü gelmedi diye şımarmak mı?Hem de millet odasinda yanında bebeği mızmız nazlanırken sutum gelmedi diye şımarırken bize de sütümüz gelmesin diye ilaç verilir.
Sonra da millet enkaz görmeye gelir.
Bu "bazı" anneler neden gelın alırken sanki hizmetçi anlıyormus gıbı davranır anlamıyorum.Yapmıyor çay istiyor önüne koyuyorum sonra türk kahvesi sonra soğuk kahve çorabının yerini bana soruyor anası öyle yetiştirmiş. Birde kaynanam beni arıyor oğluma iyi bak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?