Ağır bir işte mi çalışıyor ya da kansızlığı falan mı varEşim uykuya çok düşkun ben çok sıkıldım bu durumdan her akşam tek başıma oturuyorum tek başıma TV izliyorum onunla bunu konuştum iki gün iyi sonra gene aynı koltukta uyuyo ben evde kendimi yemek yapan çocuk bakan biri gibi hissediyorum kendimi ortak hiç bı noktamız yok okadar yoruldum ki zaten artık bulamıyorum da ortak nokta napicam bilmiyorum
Kirpik diplerim ağrıyor deyip uyusun koltukta.İşi düşünce pas vermeyin
8 yıl oldu evliyzİşyerinde yoruluyor ise bünye dayanmıyor, hele şu anda 9 10 saat çalışma şartları çok zor. Tabii insan eşine vakit ayırmalı ona bir şey diyemem.
Ne kadar oldu evleneli? Monotonluk erken mi başladı?
Ağır bir işte mi çalışıyor ya da kansızlığı falan m
Araba kullanıyor erken kalkıyor sabahları 5 te falanAğır bir işte mi çalışıyor ya da kansızlığı falan mı var
Kansızlık gibi ya da kan değerleri ile ilgili bir sıkıntı,ağır bir iş,stres,depresyon hepsi ihtimal. Tabi evliliğinizde sorun yoksa8 yıl oldu evliyz
İzinli günlerini sizinle değerlendiriyorsa sorun yok, dediğiniz gibi sabah 5te kalkıp çalışmak çok zor.8 yıl oldu evliyz
Yani soledigim zaman hayır hiç bir sorun yok dikkat edicem tamam diyo ama bı hafta surmuyo yani bence alışkanlık olmuş artıkKansızlık gibi ya da kan değerleri ile ilgili bir sıkıntı,ağır bir iş,stres,depresyon hepsi ihtimal. Tabi evliliğinizde sorun yoksa
Hep denir ya erkekler fiziksel olarak daha güçlü bilmem ne. Ağırlık kaldırmak dışında külliyen yalan. Bir kadın hele ki çocuğunun uyku düzeni oturmayan bir kadın, yaklaşık 2 sene çok kısıtlı ve bölük pörçük uykularla yaşıyor. Ama ayakta durabiliyor. Erkekler 2 günde pert. Adamın bi değerlerine baktırın bari, takviye lazımsa alsın. Kaç gibi başlıyor uyuklamaya?Araba kullanıyor erken kalkıyor sabahları 5 te falan
Bir dönem ben de öyleydim oturduğum yerde uyuyordum eşim uyandırmaktan bıkmıştı, meğer değerlerim düşükmüş, bence de baktırsın ve multivitamin filan kullansın, demekki yeterli enerjisi yokYani soledigim zaman hayır hiç bir sorun yok dikkat edicem tamam diyo ama bı hafta surmuyo yani bence alışkanlık olmuş artık
Söyledim ama bakalım yaptırır umarimBir dönem ben de öyleydim oturduğum yerde uyuyordum eşim uyandırmaktan bıkmıştı, meğer değerlerim düşükmüş, bence de baktırsın ve multivitamin filan kullansın, demekki yeterli enerjisi yok
Bencede sürekli sürekli koltukta uyu iş başka şeylere geldimi enerji gelsin genelde böyle olurKirpik diplerim ağrıyor deyip uyusun koltukta.
5 te kalkıp bütün gün araç kullanan adam yorulur biraz haksızlık ediyorsunuz. Benim eşimde günde ortalama 250-300 km araba kullanıyor çok yorucu hele de İstanbul da iseniz. Hem bedenen hem ruhen yoruyor insanı ben bir saat kullanmaya dayanamıyorumAraba kullanıyor erken kalkıyor sabahları 5 te falan
Valla utanmasa 9da basliyo 10da tamamen uymuş oluyoHep denir ya erkekler fiziksel olarak daha güçlü bilmem ne. Ağırlık kaldırmak dışında külliyen yalan. Bir kadın hele ki çocuğunun uyku düzeni oturmayan bir kadın, yaklaşık 2 sene çok kısıtlı ve bölük pörçük uykularla yaşıyor. Ama ayakta durabiliyor. Erkekler 2 günde pert. Adamın bi değerlerine baktırın bari, takviye lazımsa alsın. Kaç gibi başlıyor uyuklamaya?
Tamam da ama bizim hayatımızın şartı bu yani işi bu yapcak bsiy yok ki buna banada haksızlık oluyo insan da tek başına oturmak için evlenmiyo sonucta5 te kalkıp bütün gün araç kullanan adam yorulur biraz haksızlık ediyorsunuz. Benim eşimde günde ortalama 250-300 km araba kullanıyor çok yorucu hele de İstanbul da iseniz. Hem bedenen hem ruhen yoruyor insanı ben bir saat kullanmaya dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?