• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim hergün öğlen arası nerdesin foto at diyor nasıl söylemezsin sana güvenmiyorum diyor. ben çok yoruldum yaa

armes07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
146
59
98
37
kızlar merhaba. 2 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. eşim herkesi tanıyor. 2 haftadır babamın hasta oldugunu öğrendim ve kafam yerinde değil ve eşimde pek yanımda olmuyor. ilk kez arkadaşlarımla öğlen yakındaki yere yemeğe çıktım eşime söylemedim çünkü konuşmuyordum. küçük bir ilçedeyim ve iki yer var sadece. şimdi eşim hergün öğlen arası nerdesin foto at diyor nasıl söylemezsin sana güvenmiyorum diyor. ben çok yoruldum yaa

evet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
Allah sabır versın. Huyunu değiştirmen için suyuna gitmemen lazım. Sen de her sorusu için hesap vermıssın

evet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
10 yıldır bu hesap vermeye maruz mu kaldınız? Ve böyle bir adamla evli kaldınız:silah:
Kişi kendinden bilir işi, her adımınızı takip edip kontrol altında tutmaya çalışıyorsa kendisi bir şeyler karıştırıyordur.

kızlar merhaba. 2 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. eşim herkesi tanıyor. 2 haftadır babamın hasta oldugunu öğrendim ve kafam yerinde değil ve eşimde pek yanımda olmuyor. ilk kez arkadaşlarımla öğlen yakındaki yere yemeğe çıktım eşime söylemedim çünkü konuşmuyordum. küçük bir ilçedeyim ve iki yer var sadece. şimdi eşim hergün öğlen arası nerdesin foto at diyor nasıl söylemezsin sana güvenmiyorum diyor. ben çok yoruldum yaa
Eşiniz paranoyak birisi. Sizi aldatıyor mu acaba? Aldattığı için de aynı şeyi sizin yaptığınızı düşünüyor gibi sanki.

Babanıza acil şifalar diliyorum. Bu kadar sorgulayıp kısıtlayan insanlar ya kendileri bir haltlar karıştırıp karşıdakini de kendi gibi zannediyor ya da hepten kişiliklerine güvensizlik işlemiş bağlanma sorunları olan sıkıntılı insanlar oluyorlar.
Hangisini tercih edersiniz bilmiyorum ikisiyle de devam etmek ömür çürütmek gibi bence. Resti çekin bundan sonra böyle diye, ne kuruş kuruş kazandığınız paranın hesabını verin ne de dk dk nerde ne yaptığınızın. Evlilik sınırları içerisinde tabii ki eşiniz ne harcıyor, kimlerle ne yapıyor merak etmek sormak hakkıdır ama bu hiçbir zaman sorgu halini almamalıdır bence. Belli ki bu durum size uygun değil ki bunalmışsınız.
Bence blöf yapıyor eşiniz, siz tamam bosanalim o zaman seni mi çekeceğim deseniz R yapar diye düşünüyorum, tabii gerçekten boşanmayı göze alabiliyor olmanız lazım o resti çekebilmek için de. Yine de sizi gözden çıkarmış ailede bir hastalık durumu varken yanınızda olmayan eş çok da uğruna mücadele edilecek kişi midir bir sorun kendinize.

Back
X