Babanıza acil şifalar diliyorum. Bu kadar sorgulayıp kısıtlayan insanlar ya kendileri bir haltlar karıştırıp karşıdakini de kendi gibi zannediyor ya da hepten kişiliklerine güvensizlik işlemiş bağlanma sorunları olan sıkıntılı insanlar oluyorlar.
Hangisini tercih edersiniz bilmiyorum ikisiyle de devam etmek ömür çürütmek gibi bence. Resti çekin bundan sonra böyle diye, ne kuruş kuruş kazandığınız paranın hesabını verin ne de dk dk nerde ne yaptığınızın. Evlilik sınırları içerisinde tabii ki eşiniz ne harcıyor, kimlerle ne yapıyor merak etmek sormak hakkıdır ama bu hiçbir zaman sorgu halini almamalıdır bence. Belli ki bu durum size uygun değil ki bunalmışsınız.
Bence blöf yapıyor eşiniz, siz tamam bosanalim o zaman seni mi çekeceğim deseniz R yapar diye düşünüyorum, tabii gerçekten boşanmayı göze alabiliyor olmanız lazım o resti çekebilmek için de. Yine de sizi gözden çıkarmış ailede bir hastalık durumu varken yanınızda olmayan eş çok da uğruna mücadele edilecek kişi midir bir sorun kendinize.