Eşim herkesin içinde küfür etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bakin es secerken buna dikkat etmeliydiniz. Benim esim kufur eden bir insan degildir kufur etse sasiririm cunku aliskin oldugum bir durum degildir. Siz diyorsunuz ki esimin agzi genelde bozuktur. O adamla fotograf cekinip ne olacak?
Ayrica benim cocugum yok yani tecrubeli degilim bu anlamda ama siz bir annesiniz ve cocugun huysuzluk yaptigini dusunmussunuz. Bana ikiniz de normal gelmediniz.

Olay karışıkmış ama simdi anladim. Siz de annesiniz yazık o çocuğun yerine bi koyun kendinizi. Herkesin içinde ya da yalnız eminim babası kızına bu tarz tepkileri hep veriyor. Ve siz öncesinde bunu normal karşıladığınız için adam.rahat davranıyor. Öncesinde gormediniz mi çocuğuyla olan ilişkisini de bir de bu adama cocuk verdiniz?

Konu sahibine de adama fena sinirlendim,biri fotoğraf derdinde,adam kolu yanan cocuguna bağırıyor kufrediyior. Çocuk içime dokundu ya

Aynen ben bir anne degilim buna ragmen cocuk icime dokundu. Konu sahibi bir anne. Sanirim bende bir tuhaflik var :)

Karışık değil ki gayet anlaşılır,hatta ufak bir kızarıklık olduğunu bile gormusunuz. Gormusunuz ama nasıl olsa babası,halaları var deyip umursamamisiniz. Çok net.

Git başımdan filan dese yine göz ardı edelim derim de. Milletin içinde sövmesine nutkum tutuldu.

Sizin kabahatiniz her ne olursa olsun... bunu kesinlikle yapmamalı. Hele hele misafir içinde yapması sadece size değil o an orda bulunan herkese çok kötü hissettirmiştir..

Çözüm bulabileceğinizi pek sanmıyorum.

Ne bozuk bir ağzı düzeltebilirsiniz ve ne de üzerinize yapışmış olan "üveylik" damgasını.

Zaten üstteki yorumlarda da gördüm. Adamın kızı yanarken sizi ilgilenmemekle suçlamışlar.

Belki gerçekten hatalısınız. Ama belki de değilsiniz. Biz bunu bilmiyoruz. Ama sizin üvey olduğunuzu biliyoruz ya.... sizi suçlamamiz için bu bize yeter.

Ve bir diğer mesele.. sizi çocuklu bir adamla evlenmiş olmanız gerekçesi ile de afaroz edeceğiz.

Neden çocuklu adamla evlendiniz ? Sorusununun bu konu ile ilgisi nedir bilmiyorum. Ama yukarda dolaylı olarak "mademki çocuklu adamla evlendin, o zaman hak ettin" yolunda bir yorum okudum.

Burdaki öfke kusan kadınları anlamıyorum ben ya...

Evet boşanmış çocuklu bir baba ile ben olsam evlenme konusunda isteksiz olurum. Ama evlenene de " evlenmeseydin, hak ettin" gibi bir anlam içeren şeyler de yazmam.

Hem de konu ile hiçbir alakası yokken.

Bize burda sorulan sey başka bi şey.

Çocuklu adamla evlenmek ya da evlenmemek konusundaki fikrimiz değil.

Öfkemizi burda klavye başında kusmayalım. Kadın yeterince üzülmüş zaten.

Kadınlar hemcinslerine neden bu kadar zalim oluyorlar... anlamıyorum.

Ama Hobbitin bir sözünü sıksık hatırlıyorum: "insan, insanın kurdudur"

Çocukcagiz sizle kalmıyor değil mi?;nasil baba ya annesi bu çocuğu göstermese göstermiyor olur çocuğu rezil etmiş. Yanik cok mu hem cani hem ruhu acidi

önemli olan sizin fotoğrafınız,
önemli olan eşinizin kızının çakmağa değen kolu ya da eşinizin çocuğa küfretmesi değil,
eşinizin akrabalarınızın yanında küfretmesi.
aman fotoğraf kareleri mükemmel çıksın gerisi önemli değil.

Evet maalesef Bi üyeye daha yazdım en çok canımı yakan zaten bu. Eşimin ağzı bozuk evet ama bugüne kadar asla ne bana ne çocuğuna küfür etmemiştir genel konuşmasında bozuk konuşur. Çocuğuna bağlı kendince yetmeyen çalışan Bi adamdı üstelik zaten o küfrü o çocuğa etmesi beni şok eden bana etse belki bukadar şaşırmazdım hem çocuk hem bütün sülale utandı ama o yaptığından utanmadı

Neden etmesin herkesin içinde küfür? Adamın ağzı bozuk bir dikkat eder iki dikkat eder en fazla.

Siz ilk küfür ettiğini duyduğunuzda verecektiniz eşinize tepki. Şimdi ailem duydu diye rahatsız olmanızın bir manası yok bence.

önemli bulduğum noktalar işaretlenmiştir, söz çevirmelere, laf çevirmelere, aslında ben öyle demedimlere karşı.

Ama insanı insan yapan merhamettir,o çocuk babadan merhamet görmüyor,o an hem canı yaniyir hem kufur ısıtıyor. Uveylik,özlük değil ki mesele,komşunun çocuğu dahi olsa canı yansa annesi azarlasa,karşısında dikilirim.

Genel olarak açıklamak adına yazıyorum konuyu karışık anlatmış olabilirim ayrıntıya girmeden gelişi güzel oyüzden çok yanlış anlayan veya anlamak isteyen olmuş fotoğrafa takılan olmuş ben çocuğun kolunun yandığını görmedim çok kalabalıktı ışıklar sönmüş doğum günü müziği çalıyor ve herkes alkışlıyor bu esnada onu farkedemedim sonuçta benim ve bebeğimin ilk partisi heyecanlıyım ve tekrar ediyorum çok kalabalık Bi hengame var o esnada sadece bebeğime odaklıyım etrafta olanı haliyle farkedemedim ta ki çocuğu alıp o küfrü edip içeri gidene kadar

Cocuklu adamla evlenmek degil ki mesele. Ama ben soyle düşünüyorum. Adam hali hazırda baba. Bir kızı var. Ben böyle biriyle evlenecek olsam kızıyla olan ilişkisi benim için belirleyici olurdu. Ama herkesin içinde kizina sovmekten çekinmeyen bir baba eminim ki bunu daha önce de faklı ortamlarda yapmıştır. Ve kızının eli yanmış babası ona küfrediyor. Ben en çok buna takildim.

"şimin kızının kolu çakmağa değdi biraz kızardı ağlayarak gitti neyse"
bunu siz yazmışsınız nasıl görmedim diyosunuz ki.

Bende sizin eşinizin küfür ermesine neden şaşırdığınızı anlamadım? Kendine ailesi de hiç tepki vermemiş çünkü eşiniz hep böyleymiş, küfür ediyormuş yani.

Siz bu zamana kadar size yada çocuğunuza etmedi diye eşinizin küfür edişini kabullendiyseniz şimdi ailenizin yanında edişini şikayet etme hakkına sahip değilsiniz. Çünkü adamın ağzı küfür etmeye alışık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…