Aynı şekilde özür de dilesinDün oğlumun ilk yaş gününü kutladık ev curcunaydı benim memleketten gelen akrabalarıma vardı eşimin ailesi de ve eşimin ilk evliliğinden olan kızı. Binbir emekle ve özenle hazırlandım herşey iyi güzel pastayı yaktık resim çekicez o sırada eşimin kızının kolu çakmağa değdi biraz kızardı ağlayarak gitti neyse eşim gtti getirdi biz fotoğraf falan çekiyoruz hani ben çok bişe olmadı diye önemsemedim babaannesi var halaları var ilgileniyorlar zaten kalabalık resim çekme derdinde herkes hani kutlama falan neyse geri geldi onlarda resim çektik falan Bi kargaşa kızı götürüyor eşim ağlıyo mu napıyodu göremedim Bi dur tmm diye Bi yandan kızarak dur ecdadını s.... Dedi herkesin içinde herkes şok sus pus oldu ama ben yerin dibine girdim kız kardeşim peşinden gitti ya sen napıyosun bu ne ayıp nasıl edersin öyle küfür diye bide ona çıkıştı sanane diye ve bunu da herkes duydu en özel günüm mahvolmuş oldu okadar insana yaptığı terbiyesizlik evime ilk defa gelen akrabalarıma kırılan gururuma utancıma neye yanıyım ve nasıl dvranıyım napıyım konuşsam bile anlamaz kendini suçlu görmez bıktım bu edepsiz hallerinden napcamı şaşırdım hiçbişekilde konuşmuyorum şuan napcamı da bilmiyorum uzun ve karışık oldu kusura bakmayın Bi akıl veren olursa lütfen
E oha diyorum. Ben yine şoklardayım.Hayır kolu yanan kızına diyor.
Kizina mi diyor? Anlamadim ben ya olay anini tekrar anlatacak birisi var mi?Hayir kizina diyor. Ben de basta oyle sandim ama malesef ki kizina diyor. Çok daha vahim değil mi durum
Kızına ediyor,karaktersiz.simonskitty
Bayan X diyeceksiniz
Bi dakika ya.
Adam kime diyor o lafı?
Eşine demiyor mu? Ben mi yanlış anladım?
Hayir kizina diyor. Ben de basta oyle sandim ama malesef ki kizina diyor. Çok daha vahim değil mi durum
Sanırım eşinizin neden 2 defa evlendiği anlaşıldı.Dün oğlumun ilk yaş gününü kutladık ev curcunaydı benim memleketten gelen akrabalarıma vardı eşimin ailesi de ve eşimin ilk evliliğinden olan kızı. Binbir emekle ve özenle hazırlandım herşey iyi güzel pastayı yaktık resim çekicez o sırada eşimin kızının kolu çakmağa değdi biraz kızardı ağlayarak gitti neyse eşim gtti getirdi biz fotoğraf falan çekiyoruz hani ben çok bişe olmadı diye önemsemedim babaannesi var halaları var ilgileniyorlar zaten kalabalık resim çekme derdinde herkes hani kutlama falan neyse geri geldi onlarda resim çektik falan Bi kargaşa kızı götürüyor eşim ağlıyo mu napıyodu göremedim Bi dur tmm diye Bi yandan kızarak dur ecdadını s.... Dedi herkesin içinde herkes şok sus pus oldu ama ben yerin dibine girdim kız kardeşim peşinden gitti ya sen napıyosun bu ne ayıp nasıl edersin öyle küfür diye bide ona çıkıştı sanane diye ve bunu da herkes duydu en özel günüm mahvolmuş oldu okadar insana yaptığı terbiyesizlik evime ilk defa gelen akrabalarıma kırılan gururuma utancıma neye yanıyım ve nasıl dvranıyım napıyım konuşsam bile anlamaz kendini suçlu görmez bıktım bu edepsiz hallerinden napcamı şaşırdım hiçbişekilde konuşmuyorum şuan napcamı da bilmiyorum uzun ve karışık oldu kusura bakmayın Bi akıl veren olursa lütfen
tabiki de çocuğuyla olan ilişkisine önceden baktım asıl bu ilişki beni ona bağlayandı yani öyle tepki veren hele hele küfür eden asla değildi 3 yıllık evliyim çocuğu her hafta sonu gelir onun dışında her akşam iş dönüşü ilk kızına uğrar görür Bi isteği varsa alır öyle eve gelir bugüne kadar bir gün bile uğramadan geldiği olmamıştır kendimi ifade edemiyorum şimdi siz bunuda farklı algılarsınız bunları yapması hoşuma gider desteklerim anlatmaya çalışıyorum sadece bu şekilde bişey yapabilecek biri olmadığını düşünüyordum ta ki düne kadarOlay karışıkmış ama simdi anladim. Siz de annesiniz yazık o çocuğun yerine bi koyun kendinizi. Herkesin içinde ya da yalnız eminim babası kızına bu tarz tepkileri hep veriyor. Ve siz öncesinde bunu normal karşıladığınız için adam.rahat davranıyor. Öncesinde gormediniz mi çocuğuyla olan ilişkisini de bir de bu adama cocuk verdiniz?
. Teşekkür ederimGit başımdan filan dese yine göz ardı edelim derim de. Milletin içinde sövmesine nutkum tutuldu.
Sizin kabahatiniz her ne olursa olsun... bunu kesinlikle yapmamalı. Hele hele misafir içinde yapması sadece size değil o an orda bulunan herkese çok kötü hissettirmiştir..
Çözüm bulabileceğinizi pek sanmıyorum.
Ne bozuk bir ağzı düzeltebilirsiniz ve ne de üzerinize yapışmış olan "üveylik" damgasını.
Zaten üstteki yorumlarda da gördüm. Adamın kızı yanarken sizi ilgilenmemekle suçlamışlar.
Belki gerçekten hatalısınız. Ama belki de değilsiniz. Biz bunu bilmiyoruz. Ama sizin üvey olduğunuzu biliyoruz ya.... sizi suçlamamiz için bu bize yeter.
Ve bir diğer mesele.. sizi çocuklu bir adamla evlenmiş olmanız gerekçesi ile de afaroz edeceğiz.
Neden çocuklu adamla evlendiniz ? Sorusununun bu konu ile ilgisi nedir bilmiyorum. Ama yukarda dolaylı olarak "mademki çocuklu adamla evlendin, o zaman hak ettin" yolunda bir yorum okudum.
Burdaki öfke kusan kadınları anlamıyorum ben ya...
Evet boşanmış çocuklu bir baba ile ben olsam evlenme konusunda isteksiz olurum. Ama evlenene de " evlenmeseydin, hak ettin" gibi bir anlam içeren şeyler de yazmam.
Hem de konu ile hiçbir alakası yokken.
Bize burda sorulan sey başka bi şey.
Çocuklu adamla evlenmek ya da evlenmemek konusundaki fikrimiz değil.
Öfkemizi burda klavye başında kusmayalım. Kadın yeterince üzülmüş zaten.
Kadınlar hemcinslerine neden bu kadar zalim oluyorlar... anlamıyorum.
Ama Hobbitin bir sözünü sıksık hatırlıyorum: "insan, insanın kurdudur"
Çocuğun kolu yanıyor,konu sahibi bakiyir ufak bir kizariklik halalri,babaannesi var diyor,önemsemiyor. Fotoğraf cekinmeye devam ediyor,adam kızını alıyor goturyor,kız ağlamaya başlıyor. Adam kızına tamam sus ecdadını ..... Diye saydiryor. Konu sahibinin çocuğunun günü mahvaluyor.Kizina mi diyor? Anlamadim ben ya olay anini tekrar anlatacak birisi var mi?
Kizin kolu yaniyor, sonra gidiyor, sonra geri mi geliyor?
Sonra resimler cekiliyor.
Sonra? Kim kime ne diyor? Kim ne yapiyor?
Içinden değil açık açık yazmış zaten. Konu sahibinin takıldığı nokta ve konuyu acma sebebi buiçinden "şu güzel ortamı bozdu" diye kıza kızmadıysa,içinden de olsa kızı suçlamadıysa konu sahibi, ben de adımı değiştiririm.
instagram da küfürler çıkmıyo zaten, boşverin koyun mutlu pozlarınızı, en azından evinize gelmeyen akrabalar özenirler
Bu mesajınız içinizin nekadar TEMİZ olduğunu gösterdi oyüzden size cvp vermeye değer bulmuyorum zira ne söylersem söyleyin kendi fikriniz aklınız doğrultusunda anlayacaksınız.içinden "şu güzel ortamı bozdu" diye kıza kızmadıysa,içinden de olsa kızı suçlamadıysa konu sahibi, ben de adımı değiştiririm.
instagram da küfürler çıkmıyo zaten, boşverin koyun mutlu pozlarınızı, en azından evinize gelmeyen akrabalar özenirler
8 yaşında maalesefKiz kac yasinda?
Bu mesajınız içinizin nekadar TEMİZ olduğunu gösterdi oyüzden size cvp vermeye değer bulmuyorum zira ne söylersem söyleyin kendi fikriniz aklınız doğrultusunda anlayacaksınız.
Evet karışık oldu ve ben tabii ki her duruma çok üzgünüm kızın durumunu takmayıp sadece kendi düştüğüm duruma içerlemiş değilim benim sorduğum ben napabilirim Di yani hatasını nasıl anlamasını sağlayabilirim Di ama burda kaplan edasında saldırmaya hazır okadar maalesef kadın! Olduğunu hesaba katamamışımMesajlar karışık olmuş. Size mi çocuğa mı küfür etti anlayamamıştım. Sonradan çocuğa ettiğini öğrendim. Ne denilebilir ki? Küfür etmesi, orada tek ebeveyn olarak o çocuğa davranışına, misafirin içinde davranışına. Nereden tutarsanız tutun elinizde kalan bi olay. Allah yardımcınız olsun. İnşallah hayatına dokunup değiştirebilirsiniz.
Çocuğun kolu yanıyor,konu sahibi bakiyir ufak bir kizariklik halalri,babaannesi var diyor,önemsemiyor. Fotoğraf cekinmeye devam ediyor,adam kızını alıyor goturyor,kız ağlamaya başlıyor. Adam kızına tamam sus ecdadını ..... Diye saydiryor. Konu sahibinin çocuğunun günü mahvaluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?