Eşim herkesin içinde küfür etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı şekilde özür de dilesin

Hayir kizina diyor. Ben de basta oyle sandim ama malesef ki kizina diyor. Çok daha vahim değil mi durum
Kizina mi diyor? Anlamadim ben ya olay anini tekrar anlatacak birisi var mi?
Kizin kolu yaniyor, sonra gidiyor, sonra geri mi geliyor?
Sonra resimler cekiliyor.
Sonra? Kim kime ne diyor? Kim ne yapiyor?

Hayir kizina diyor. Ben de basta oyle sandim ama malesef ki kizina diyor. Çok daha vahim değil mi durum

içinden "şu güzel ortamı bozdu" diye kıza kızmadıysa,içinden de olsa kızı suçlamadıysa konu sahibi, ben de adımı değiştiririm.
instagram da küfürler çıkmıyo zaten, boşverin koyun mutlu pozlarınızı, en azından evinize gelmeyen akrabalar özenirler

Sanırım eşinizin neden 2 defa evlendiği anlaşıldı.

Doğum günlerinin özellikle daha bunun bu kalabalığın ne olduğunu bile anlamayacak yaşta bir çocuğa bu kadar kalabalık saçma zaten.

Neyse konuya gelirsek sizi haklı bulamıyorum, çünkü küfür size değil çocuğa edilmiş. Hemde canı yanan, annesi yanında olmayan ve ağzı bozuk agrasif bir baba tarafından. O çocuğun günü mahvolmuş hatta o çocukta hep bir travma olacak o küfür kalabalık yerlerde gittiği her doğum günlerinde hatırlayacak o küfürü yani sizin 'en özel gününüz' mahvolmadı merak etmeyin olan her zaman olduğu gibi çocuğa olmuş size değil.

tabiki de çocuğuyla olan ilişkisine önceden baktım asıl bu ilişki beni ona bağlayandı yani öyle tepki veren hele hele küfür eden asla değildi 3 yıllık evliyim çocuğu her hafta sonu gelir onun dışında her akşam iş dönüşü ilk kızına uğrar görür Bi isteği varsa alır öyle eve gelir bugüne kadar bir gün bile uğramadan geldiği olmamıştır kendimi ifade edemiyorum şimdi siz bunuda farklı algılarsınız bunları yapması hoşuma gider desteklerim anlatmaya çalışıyorum sadece bu şekilde bişey yapabilecek biri olmadığını düşünüyordum ta ki düne kadar
. Teşekkür ederim

Kizina mi diyor? Anlamadim ben ya olay anini tekrar anlatacak birisi var mi?
Kizin kolu yaniyor, sonra gidiyor, sonra geri mi geliyor?
Sonra resimler cekiliyor.
Sonra? Kim kime ne diyor? Kim ne yapiyor?
Çocuğun kolu yanıyor,konu sahibi bakiyir ufak bir kizariklik halalri,babaannesi var diyor,önemsemiyor. Fotoğraf cekinmeye devam ediyor,adam kızını alıyor goturyor,kız ağlamaya başlıyor. Adam kızına tamam sus ecdadını ..... Diye saydiryor. Konu sahibinin çocuğunun günü mahvaluyor.

Içinden değil açık açık yazmış zaten. Konu sahibinin takıldığı nokta ve konuyu acma sebebi bu

Edepsiz hallerinden bıktıgınıza göre bu ilk terbiyesizliği degıl.
Dinsizin hakkından imansız gelir diye bir söz var biliyor musunuz?
Konusmaktan anlamiyor demıssınız ozaman agzına s. çın.
Gururum kırıldı dıyıp kendi kendinize dertlenmek care degıl.

Aaa konuyu yanlış anlamışım, size değil çocuğa edilmiş küfür. Şoktayım..

Son düzenleme:
Bu mesajınız içinizin nekadar TEMİZ olduğunu gösterdi oyüzden size cvp vermeye değer bulmuyorum zira ne söylersem söyleyin kendi fikriniz aklınız doğrultusunda anlayacaksınız.

Mesajlar karışık olmuş. Size mi çocuğa mı küfür etti anlayamamıştım. Sonradan çocuğa ettiğini öğrendim. Ne denilebilir ki? Küfür etmesi, orada tek ebeveyn olarak o çocuğa davranışına, misafirin içinde davranışına. Nereden tutarsanız tutun elinizde kalan bi olay. Allah yardımcınız olsun. İnşallah hayatına dokunup değiştirebilirsiniz.

Evet karışık oldu ve ben tabii ki her duruma çok üzgünüm kızın durumunu takmayıp sadece kendi düştüğüm duruma içerlemiş değilim benim sorduğum ben napabilirim Di yani hatasını nasıl anlamasını sağlayabilirim Di ama burda kaplan edasında saldırmaya hazır okadar maalesef kadın! Olduğunu hesaba katamamışım

Haaa, simdi anladim.
Kiza uzuldum burda ben ya.
Daha once konu sahibine bagirdi sandim.
Bi dur.. e o zmn neden konu sahibinin gunu mahvolsun??? Dert mi bu simdi?? " kizim( uvey muvey yok kizi iste) herkesin yaninda rencide edildi diye uzulecegine gelmis kendi gununden pastadan mumdan bahsediyor.
Ayip..

Aslında zor değil,biraz empati yaparak çocuğun neler hissettiğini anlayabilirsiniz. Düşünün bu adamdan ayrıldınız,çocuğunuz adamın yeni karısının çocuğunun doğum günü kutlamasında kolunu yakiyor. Hiç kimse ilgilenmiyor,babası oğlunuz ağlarken hem bağırıp hem kufrediyior herkesin içinde. Ne kötü bir durum değil mi? Çocuğun çaresizliği,utanci. Neyse çıkayım konudan uykum kaçtı iyice.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…