- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Ah işte, o kızın anneciği olaydı orada adamın ağzının payını verirdi de, siz tabi küfür edilen çocuğun annesi değildiniz ve en önemli şey doğum günü partisiydi.Evet haklısınız neden yanlış anlaşıldığı konusunda evet ama dert ettiğim sadece rezil olmak değil çocuğa küfür edilmesi alenen o ortamdaki herkese küfür edilmiş olması ve bunu kendi çocuğuna etmiş olması hepsi sadece nasıl yazıp anlatcamı bilemedim
Hayır asla kimsenin kimsenin eline düştüğü yok çocuk için de tabiki üzgünüm aynı şeyi yarın Bi gün benim çocuğuma da yapabileceğini görmüş oldum beni asıl düşündüren bu evetEvet gülünecek hiçbir tarafı yok bu konunun aslında. Cünkü yine bilinçsiz ve kendini geliştirememiş ve tek dertleri göz boyamak olan insanların eline düşen çocuklar var bu konuda. Insanlar ağlayacak yerde gülüyorlar yani. Cünkü ne konu sahibi nede eşi durumun ne kadar vahim olduğunu anlamamışlar henüz. Sırf kendi egoları full ortada.
Size cvp verildikçe egonuz tatmin oluyo heralde sanırım Bi işiniz gücünüz de yok klavye başında insanlarla aklınızca eğlenmek tek işiniz olmuş hayırlı olsun devam edin
Farkettipimde zaten eşim mutfakta kız kardeşime sanane benim çocuğum diye bağrıyodu o anda herşey bitti zaten okadar çok dalga geçen ve ısrarla beni suçlamaya çalışan ego kasan yorum varki konunun detaylarına giremiyorumSizin orada yapmanız gereken eğlenceyi durdurup eşiniz adına özürdileyip
Kızı sakinleştirip babayla yakınlaştırıp gönlünü almak, ama yapmamışsınız
Halende egonuzun peşindesiniz, vicdanınızın değil
Ben konu sahibinin ilk ve son mesajları arasında fark görüyorum. Ya da öyle görmek istiyorum. Umarım durumun vehametini biraz da olsa kavramıştır. Kk yı bu yüzden seviyorum. Bir hışımla gelip burda derdimi paylaşıyorum ben de ve bazen haksız olduğumu da yine burdaki yorumlardan anlıyorum. Ya da o an dusunemedigim veya farkedemedigim şeyleri gelen yorumlardan sonra yeniden düşunüyorum. Böyle bir faydası olsun en azından bu saatte uykusuz kalmamızın. Yavrulara yazık ya hele o kızcağız uyuyabildi mi acaba...Evet gülünecek hiçbir tarafı yok bu konunun aslında. Cünkü yine bilinçsiz ve kendini geliştirememiş ve tek dertleri göz boyamak olan insanların eline düşen çocuklar var bu konuda. Insanlar ağlayacak yerde gülüyorlar yani. Cünkü ne konu sahibi nede eşi durumun ne kadar vahim olduğunu anlamamışlar henüz. Sırf kendi egoları full ortada.
Ben size sadece şunu söyleyeyim, benim çocuğum bir misafir evindeyken çayı üzerine döktü.Hayır asla kimsenin kimsenin eline düştüğü yok çocuk için de tabiki üzgünüm aynı şeyi yarın Bi gün benim çocuğuma da yapabileceğini görmüş oldum beni asıl düşündüren bu evet
Ben sadece Bi hışımla anlatmaya çalıştım ama cümlelerimi seçememiş veya konuya yanlış yerden yaklaşmışım hepsi bu çok şükür merhamet sahibiyim ve tabii de çocuğun düştüğü duruma da içerlendim hemde kendi evladımı onun yerine koyarakBen konu sahibinin ilk ve son mesajları arasında fark görüyorum. Ya da öyle görmek istiyorum. Umarım durumun vehametini biraz da olsa kavramıştır. Kk yı bu yüzden seviyorum. Bir hışımla gelip burda derdimi paylaşıyorum ben de ve bazen haksız olduğumu da yine burdaki yorumlardan anlıyorum. Ya da o an dusunemedigim veya farkedemedigim şeyleri gelen yorumlardan sonra yeniden düşunüyorum. Böyle bir faydası olsun en azından bu saatte uykusuz kalmamızın. Yavrulara yazık ya hele o kızcağız uyuyabildi mi acaba...
Ban geliyor benden söylemesigeçen bir konuda böyle kikir kikir gülerek uyudum. Sabah bir kalktım, griye boyanmıs rengim
Ben sadece kendi evladımı annesiyim eşimin kızının kendi annesi var çok şükür ben kabul ettiği sürece ablası olabilirim üvey anne değilBen size sadece şunu söyleyeyim, benim çocuğum bir misafir evindeyken çayı üzerine döktü.
Attığım çığlığı tüm sokak duymuştur, değil öyle gel bakayım falan, gözüm karardı yandı oğlum diye feryat ediyordum.
Allah kimseye yaşatmasın ama o kıza çok üzüldüm.
Vicdan yoksunusunuz, size emanet evinize gelmiş bir küçük kıza ‘mukayet’ olamadınız çünkü oğlunuzun asla hatırlamayacağı ama sizin kendinizi ispat ettiğiniz, süslenip püslendiğiniz olayınız vardı.
Eşinizin terbiyesizliğini geçtim, siz tam bir üvey annesiniz!
Kızın parmağı yanmış ya yanmış, içiniz hiç mi acımadı?
Ben konu sahibinin ilk ve son mesajları arasında fark görüyorum. Ya da öyle görmek istiyorum. Umarım durumun vehametini biraz da olsa kavramıştır. Kk yı bu yüzden seviyorum. Bir hışımla gelip burda derdimi paylaşıyorum ben de ve bazen haksız olduğumu da yine burdaki yorumlardan anlıyorum. Ya da o an dusunemedigim veya farkedemedigim şeyleri gelen yorumlardan sonra yeniden düşunüyorum. Böyle bir faydası olsun en azından bu saatte uykusuz kalmamızın. Yavrulara yazık ya hele o kızcağız uyuyabildi mi acaba...
Peki eşiniz sonrasında bir şey demedi mi ?Ben sadece Bi hışımla anlatmaya çalıştım ama cümlelerimi seçememiş veya konuya yanlış yerden yaklaşmışım hepsi bu çok şükür merhamet sahibiyim ve tabii de çocuğun düştüğü duruma da içerlendim hemde kendi evladımı onun yerine koyarak
Yok bacim cok sikici bir hayatim var benim
Bir kere cocugum yok hava atabilecegim anca boyle cocuklara uzuluyorum.
Olsa instagramim yok paylasabilecegim.
Bir kocam var o da kufur etmez bir atraksiyon yok :) sikici yani :))))
En son mutfakta kız kardeşime bağırırken duyup gidip olayı öğrendim kolu için buz verdim ve terbiyesizliğin bukadarına da yazıklar olsun sana dedim ve içeri geçtim annemler o esnada kalkıyodu onları uğurladı diğer misafirler gittiler derken o içerdeydi hep en son halası kaldığında halası kendi çocuğuyla arasında olan mevzu deyince şartellerim attı bu arada o kızını evine götürmeye girmişti halasına herkesin içinde öz kızına küfür eden Bi baba ve biz bunu kendi kızıyla arasında olan mevzu biz karışamayız olarak mı göreceğiz bravo o küfür o kıza değil size bana herkese edilmiş oldu bukadar edep yoksunu Bi adamla evli olduğum için utanıyorum dedim sonra herkes gitti hiç konuşmadan içeri gidip yattım çünkü biliyorum tek bişe desem çocuk uyuyo muyuyo dinelemeyip aynı edepsizlikle karşılık verecekti umarım yine çok karışık anlatmamışımdırPeki eşiniz sonrasında bir şey demedi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?