Eşim herkesin içinde küfür etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah işte, o kızın anneciği olaydı orada adamın ağzının payını verirdi de, siz tabi küfür edilen çocuğun annesi değildiniz ve en önemli şey doğum günü partisiydi.
Bırakın evladı, sokakta görsem küçücük kıza küfür, kafa göz dalarım ha!!!

Hayır asla kimsenin kimsenin eline düştüğü yok çocuk için de tabiki üzgünüm aynı şeyi yarın Bi gün benim çocuğuma da yapabileceğini görmüş oldum beni asıl düşündüren bu evet

Size cvp verildikçe egonuz tatmin oluyo heralde sanırım Bi işiniz gücünüz de yok klavye başında insanlarla aklınızca eğlenmek tek işiniz olmuş hayırlı olsun devam edin

Yok bacim cok sikici bir hayatim var benim

Bir kere cocugum yok hava atabilecegim anca boyle cocuklara uzuluyorum.
Olsa instagramim yok paylasabilecegim.
Bir kocam var o da kufur etmez bir atraksiyon yok :) sikici yani :))))

Farkettipimde zaten eşim mutfakta kız kardeşime sanane benim çocuğum diye bağrıyodu o anda herşey bitti zaten okadar çok dalga geçen ve ısrarla beni suçlamaya çalışan ego kasan yorum varki konunun detaylarına giremiyorum

Yetiştirilme tarzı diyip hiç boşuma ailelere yüklenmeyin kızlar.bu küfür olayı nasıl birşey çözemedim ama benim ailemde asla ama asla küfürlü konusulmaz annem babamın agzından bir kere bile duymadım ama abim cok küfür ediyor.üstelik cok fazla erkek arkadasıda yoktur gece hayatı yoktur genelde kızlarla irtibat halindedir.ve bir sürü sevgilisi oldu sırf küfür yüzünden terkedildi yinede dersini almıyor..yani diyeceğim o ki küssende kırılsanda cezalandırsanda asla değişmez.agızlarına pelesenk olmuş cnkü.

Ben konu sahibinin ilk ve son mesajları arasında fark görüyorum. Ya da öyle görmek istiyorum. Umarım durumun vehametini biraz da olsa kavramıştır. Kk yı bu yüzden seviyorum. Bir hışımla gelip burda derdimi paylaşıyorum ben de ve bazen haksız olduğumu da yine burdaki yorumlardan anlıyorum. Ya da o an dusunemedigim veya farkedemedigim şeyleri gelen yorumlardan sonra yeniden düşunüyorum. Böyle bir faydası olsun en azından bu saatte uykusuz kalmamızın. Yavrulara yazık ya hele o kızcağız uyuyabildi mi acaba...

Ben size sadece şunu söyleyeyim, benim çocuğum bir misafir evindeyken çayı üzerine döktü.
Attığım çığlığı tüm sokak duymuştur, değil öyle gel bakayım falan, gözüm karardı yandı oğlum diye feryat ediyordum.
Allah kimseye yaşatmasın ama o kıza çok üzüldüm.
Vicdan yoksunusunuz, size emanet evinize gelmiş bir küçük kıza ‘mukayet’ olamadınız çünkü oğlunuzun asla hatırlamayacağı ama sizin kendinizi ispat ettiğiniz, süslenip püslendiğiniz olayınız vardı.
Eşinizin terbiyesizliğini geçtim, siz tam bir üvey annesiniz!
Kızın parmağı yanmış ya yanmış, içiniz hiç mi acımadı?

Ben sadece Bi hışımla anlatmaya çalıştım ama cümlelerimi seçememiş veya konuya yanlış yerden yaklaşmışım hepsi bu çok şükür merhamet sahibiyim ve tabii de çocuğun düştüğü duruma da içerlendim hemde kendi evladımı onun yerine koyarak

Ben sadece kendi evladımı annesiyim eşimin kızının kendi annesi var çok şükür ben kabul ettiği sürece ablası olabilirim üvey anne değil

Insallah öyle olur. Konu sahibi diger cevabindada yazdi: ilerde oğluna da ayni konuşabileceğini gördüğünü. İşin en vahim tarafı işte çocuklar. Yaş günü şu bu hiç önemli değil. Bir çocuğun eli yanıyor, canı yanıyor. Babası tarafından bel altı küfüre maruz kalıyor. Ve bu herkesin içinde oluyor. Genelde ev ortamında küfür ve sözlü şiddet olmamasına gayret etmeli. Ve biz anne baba olarak kendimizi de terbiye etmeliyiz. Mesela benim küsme huyum vardi. Yendim diyebilirim. Ne için? Evimdeki huzur icin. Aynısı küfür içinde geçerli. Ben böyleyim diye kenara çekilmez kimse. Madem anne baba oluyoruz kendimize ilk ceki düzen vermemiz şart çocuklar mutlu büyüyebilsin diye.

Peki eşiniz sonrasında bir şey demedi mi ?

Kızın annesi nasıl biri normalde onunla mı yaşıyor? Eğer sizinle yaşıyorsa bakamayacaksanız murdar etmeyin annesine verin çocuğu. Eli yanan kız,küfrü yiyen kız günü mahvolan siz oh ne ala

Yok bacim cok sikici bir hayatim var benim

Bir kere cocugum yok hava atabilecegim anca boyle cocuklara uzuluyorum.
Olsa instagramim yok paylasabilecegim.
Bir kocam var o da kufur etmez bir atraksiyon yok :) sikici yani :))))

Dalga ile başlayıp hor görmeye kadar ileri gidebiliyorsunuz. Yalnız büyük konuşmamak lazım

Arada keşke nokta kullansaymışsınız. Acele de yazsanız tek bir işareti yerleştirmek zor olmasa gerek. Ben ilk küfür size edildi sandım sonradan yorumlardan okudum kızına edildiğini.
Bütün bu hengamenin ortasında derdiniz gerçekten mahvolan en güzel gününüz mü? Siz mahvolan hayatınızı dert edin bence zira kızına insan içinde bunu yapan adam ileride size be oğlunuza neler yapar açaba?
1 yaş doğum günü kutlamasını hiç anlamadım anlayamayacağım sanırım. Herkesin düşüncesi kendine yapan insana da saygım var ama bana aşırı saçma geliyor. Çocuğun asla hatırlayamayacağı bir gün için o kadar tantanaya, masrafa, yorgunluğa ne gerek var?
Eşinizin ağzının bozuk olduğunu kabul etmişsiniz zaten ve o şekilde evlenmişsiniz. Sosyal hayatında küfür eden bir insanın size veya bir başkasına toplum içinde küfür etmeyeceğinin garantisi olmadığını görmüş oldunuz böylelikle.
Kendi mahvolan en güzel gününüzden ziyade ortada hem canı yanan hem küfür yiyen yani sizden daha kötü durumda olan bir küçük çocuk var onu düşünseydiniz keşke.

Peki eşiniz sonrasında bir şey demedi mi ?
En son mutfakta kız kardeşime bağırırken duyup gidip olayı öğrendim kolu için buz verdim ve terbiyesizliğin bukadarına da yazıklar olsun sana dedim ve içeri geçtim annemler o esnada kalkıyodu onları uğurladı diğer misafirler gittiler derken o içerdeydi hep en son halası kaldığında halası kendi çocuğuyla arasında olan mevzu deyince şartellerim attı bu arada o kızını evine götürmeye girmişti halasına herkesin içinde öz kızına küfür eden Bi baba ve biz bunu kendi kızıyla arasında olan mevzu biz karışamayız olarak mı göreceğiz bravo o küfür o kıza değil size bana herkese edilmiş oldu bukadar edep yoksunu Bi adamla evli olduğum için utanıyorum dedim sonra herkes gitti hiç konuşmadan içeri gidip yattım çünkü biliyorum tek bişe desem çocuk uyuyo muyuyo dinelemeyip aynı edepsizlikle karşılık verecekti umarım yine çok karışık anlatmamışımdır

Aslında böyle adamla ne evleneceksin nede buna çocuk doğuracaksın!
Değmez ömür boyu üzülmeye, anası baksın ömür boyu böyle kadını mutsuz eden erkeğe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…