Eşim herkesin içinde küfür etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz söylediniz ben değil, ben sadece mesajınızdaki önemli yerlerin altını çizdim

Aslında hepsini çok güzel işaretledin. Eli yanan çocuk konu sahibinin umrunda degil. Aslinda ona küfür edilmesi de umrunda degil. Sadece binbir emekle hazırlıkları ve dışarıya vermek istediği "#perfect #mutlu #esininsultani görüntü bozulduğu için bu konu. Yoksa adamin zaten ağzı bozuk. Değişen birşey yok yani.

Konu sahibi diyor ki esimin agzi genelde bozuktur. Konu milletin icinde kufur etmesi. Basbasayken etse sorun yok yani sindirebiliyor:) cok da saapmamak lazim :)
Konu sahibinin dertlendigi nokta esinin kizinin guzel gunu mahvetmesi. Oysa o kadar da hazirlanmis :)

Bu kadar ilgili bir babaysa bir anda ne oldu ki zaten canı yanan çocuğuna küfür edebiliyor? Peki bundan önce böyle bir olaya şahit olmadığınızı varsayalim ama şu an gereken tepkiyi vermezseniz sadece ilk doğumgünü değil tüm hayatınız boyunca hayalkırıklığı yaşarsınız. Önce adam.hatasini anlamalı ama nasıl bilmiyorum. En azından siz anlayin

Malesef oda çözüm değil bunu defalarca denedim ona onun gibi karşılık vermeyi oda olmadı dahada kötüye gitti bu olay dışında buna benzer değil ama farklı kavgalarımız olduğunda

Esiniz size kufur etti sandim ve asla başa alip suan okuyamayacagim icinden cikamadim..Allah sabir versin yine de

aynen, şimdi ben akrabaya rezil olduğumu nasıl heştegleyim konusu bu

Keske bizimde kendimize saygımız olmasa yapayalnız evde curumezdım belki de
Ne diyelim diger dogum gunu kufursuz gecer ınsallah

Gerçekten çok güzel özetledi iz teşekkürler!!!

Ama yukarda önemsemedim yazmışsınız. Biz hangisine inanalım?

Boşanmış erkek bende hep şüphe uyandırmıştır, ilk eşi geçerli bir sebeple bu adamı boşamıştır diye, 1 hanımı mutlu edemeyen 2 hanımı nasıl mutlu eder ki diye

kadın boşansa ben de diyorum acaba adam ne yapmış da kadın boşanmış adamdan, ama erkek boşanmış olunca yine diyorum acaba adam ne yapmış da boşanmışlar.çünkü normalde bir kadın yuvayı zor yıkar. adam sebeptir.

Boşanmış erkek bende hep şüphe uyandırmıştır, ilk eşi geçerli bir sebeple bu adamı boşamıştır diye, 1 hanımı mutlu edemeyen 2 hanımı nasıl mutlu eder ki diye
Bosanmıs erkegın suphe uyandırması konusunda size yuzde yuz katılıyorum, aynı his bende de uyanıyor.

Bilmiyorum

Gerçekten çok güzel özetledi iz teşekkürler!!!
Niyet okuması yapmak istemiyorum ama eşiniz o küfürü misafirler yokken etse rahatsız olmayacaktınız, derdiniz akrabalarınızın olduğu yerde küfür etmesi. Bu durumda eşiniz kendini suçlu hissetmemekte haklı oluyor. Adamın kabul görmüş hali bu çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…