- 3 Şubat 2018
- 25.921
- 111.552
- 598
siz söylediniz ben değil, ben sadece mesajınızdaki önemli yerlerin altını çizdim
Ufacik daha yavru8 yaşında maalesef
Edepsiz hallerinden bıktıgınıza göre bu ilk terbiyesizliği degıl.
Dinsizin hakkından imansız gelir diye bir söz var biliyor musunuz?
Konusmaktan anlamiyor demıssınız ozaman agzına s. çın.
Gururum kırıldı dıyıp kendi kendinize dertlenmek care degıl.
Bu kadar ilgili bir babaysa bir anda ne oldu ki zaten canı yanan çocuğuna küfür edebiliyor? Peki bundan önce böyle bir olaya şahit olmadığınızı varsayalim ama şu an gereken tepkiyi vermezseniz sadece ilk doğumgünü değil tüm hayatınız boyunca hayalkırıklığı yaşarsınız. Önce adam.hatasini anlamalı ama nasıl bilmiyorum. En azından siz anlayintabiki de çocuğuyla olan ilişkisine önceden baktım asıl bu ilişki beni ona bağlayandı yani öyle tepki veren hele hele küfür eden asla değildi 3 yıllık evliyim çocuğu her hafta sonu gelir onun dışında her akşam iş dönüşü ilk kızına uğrar görür Bi isteği varsa alır öyle eve gelir bugüne kadar bir gün bile uğramadan geldiği olmamıştır kendimi ifade edemiyorum şimdi siz bunuda farklı algılarsınız bunları yapması hoşuma gider desteklerim anlatmaya çalışıyorum sadece bu şekilde bişey yapabilecek biri olmadığını düşünüyordum ta ki düne kadar
. Teşekkür ederim
Malesef oda çözüm değil bunu defalarca denedim ona onun gibi karşılık vermeyi oda olmadı dahada kötüye gitti bu olay dışında buna benzer değil ama farklı kavgalarımız olduğundaEdepsiz hallerinden bıktıgınıza göre bu ilk terbiyesizliği degıl.
Dinsizin hakkından imansız gelir diye bir söz var biliyor musunuz?
Konusmaktan anlamiyor demıssınız ozaman agzına s. çın.
Gururum kırıldı dıyıp kendi kendinize dertlenmek care degıl.
Aslında hepsini çok güzel işaretledin. Eli yanan çocuk konu sahibinin umrunda degil. Aslinda ona küfür edilmesi de umrunda degil. Sadece binbir emekle hazırlıkları ve dışarıya vermek istediği "#perfect #mutlu #esininsultani görüntü bozulduğu için bu konu. Yoksa adamin zaten ağzı bozuk. Değişen birşey yok yani.
Keske bizimde kendimize saygımız olmasaKonu sahibi diyor ki esimin agzi genelde bozuktur. Konu milletin icinde kufur etmesi. Basbasayken etse sorun yok yani sindirebiliyor:) cok da saapmamak lazim :)
Konu sahibinin derlendigi nokta esinin kizinin guzel gunu mahvetmesi. Oysa o kadar da hazirlanmis :)
Gerçekten çok güzel özetledi iz teşekkürler!!!Konu sahibi diyor ki esimin agzi genelde bozuktur. Konu milletin icinde kufur etmesi. Basbasayken etse sorun yok yani sindirebiliyor:) cok da saapmamak lazim :)
Konu sahibinin dertlendigi nokta esinin kizinin guzel gunu mahvetmesi. Oysa o kadar da hazirlanmis :)
Ee napacaksınız.?Malesef oda çözüm değil bunu defalarca denedim ona onun gibi karşılık vermeyi oda olmadı dahada kötüye gitti bu olay dışında buna benzer değil ama farklı kavgalarımız olduğunda
Ama yukarda önemsemedim yazmışsınız. Biz hangisine inanalım?Genel olarak açıklamak adına yazıyorum konuyu karışık anlatmış olabilirim ayrıntıya girmeden gelişi güzel oyüzden çok yanlış anlayan veya anlamak isteyen olmuş fotoğrafa takılan olmuş ben çocuğun kolunun yandığını görmedim çok kalabalıktı ışıklar sönmüş doğum günü müziği çalıyor ve herkes alkışlıyor bu esnada onu farkedemedim sonuçta benim ve bebeğimin ilk partisi heyecanlıyım ve tekrar ediyorum çok kalabalık Bi hengame var o esnada sadece bebeğime odaklıyım etrafta olanı haliyle farkedemedim ta ki çocuğu alıp o küfrü edip içeri gidene kadar
Boşanmış erkek bende hep şüphe uyandırmıştır, ilk eşi geçerli bir sebeple bu adamı boşamıştır diye, 1 hanımı mutlu edemeyen 2 hanımı nasıl mutlu eder ki diye
Bosanmıs erkegın suphe uyandırması konusunda size yuzde yuz katılıyorum, aynı his bende de uyanıyor.Boşanmış erkek bende hep şüphe uyandırmıştır, ilk eşi geçerli bir sebeple bu adamı boşamıştır diye, 1 hanımı mutlu edemeyen 2 hanımı nasıl mutlu eder ki diye
BilmiyorumBu kadar ilgili bir babaysa bir anda ne oldu ki zaten canı yanan çocuğuna küfür edebiliyor? Peki bundan önce böyle bir olaya şahit olmadığınızı varsayalim ama şu an gereken tepkiyi vermezseniz sadece ilk doğumgünü değil tüm hayatınız boyunca hayalkırıklığı yaşarsınız. Önce adam.hatasini anlamalı ama nasıl bilmiyorum. En azından siz anlayin
aynen, şimdi ben akrabaya rezil olduğumu nasıl heştegleyim konusu bu
Yandığını farketmedim o anda gidişini önemsemedim hatta farketmedim bile aslında önemsemedimden kastım o istediğinize inanın hanımefendiAma yukarda önemsemedim yazmışsınız. Biz hangisine inanalım?
Niyet okuması yapmak istemiyorum ama eşiniz o küfürü misafirler yokken etse rahatsız olmayacaktınız, derdiniz akrabalarınızın olduğu yerde küfür etmesi. Bu durumda eşiniz kendini suçlu hissetmemekte haklı oluyor. Adamın kabul görmüş hali bu çünkü.Gerçekten çok güzel özetledi iz teşekkürler!!!
#nüiyiseç #cocuklarakarsisiddetehayir olabilir mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?