Gerçekten çok güzel özetledi iz teşekkürler!!!
evet derdim yaptığı saygısızlık ve terbiyesizlikNiyet okuması yapmak istemiyorum ama eşiniz o küfürü misafirler yokken etse rahatsız olmayacaktınız, derdiniz akrabalarınızın olduğu yerde küfür etmesi. Bu durumda eşiniz kendini suçlu hissetmemekte haklı oluyor. Adamın kabul görmüş hali bu çünkü.
çok güzel devam ettirebilirdik bunu ancak banlanmamak için önlem alıyorum teglerim içimde kalıyo. samimi dileklerim; çok güzel heşteglerin olsun. fotoğraflarından kalp eksik olmasın.
Size cvp verildikçe egonuz tatmin oluyo heralde sanırım Bi işiniz gücünüz de yok klavye başında insanlarla aklınızca eğlenmek tek işiniz olmuş hayırlı olsun devam edinBosver sen fotolari paylas bacim. Insanlar anlamaz. Cok kadin var evde dayak yiyip mutluluk pozlari verenfoto onemli gerisi hikaye
Ban geliyor benden söylemesiBosver sen fotolari paylas bacim. Insanlar anlamaz. Cok kadin var evde dayak yiyip mutluluk pozlari verenfoto onemli gerisi hikaye
Size cvp verildikçe egonuz tatmin oluyo heralde sanırım Bi işiniz gücünüz de yok klavye başında insanlarla aklınızca eğlenmek tek işiniz olmuş hayırlı olsun devam edinBosver sen fotolari paylas bacim. Insanlar anlamaz. Cok kadin var evde dayak yiyip mutluluk pozlari verenfoto onemli gerisi hikaye
Herkesin yanlış anlama sebebi olayı karışık anlatmanız falan değil KONU BAŞLIĞI. "Eşim herkesin içinde küfür etti"Evet karışık oldu ve ben tabii ki her duruma çok üzgünüm kızın durumunu takmayıp sadece kendi düştüğüm duruma içerlemiş değilim benim sorduğum ben napabilirim Di yani hatasını nasıl anlamasını sağlayabilirim Di ama burda kaplan edasında saldırmaya hazır okadar maalesef kadın! Olduğunu hesaba katamamışım
Eşinize saygısızlık yaptığını kabuk ettirme imkânınız yok, biliyorsunuz değil mi? Etmemekte de haklı malesef.evet derdim yaptığı saygısızlık ve terbiyesizlik
Size cvp verildikçe egonuz tatmin oluyo heralde sanırım Bi işiniz gücünüz de yok klavye başında insanlarla aklınızca eğlenmek tek işiniz olmuş hayırlı olsun devam edin
Şöyle söyleyeyim, sinirlenince karşımdakini dinden imandan çıkartmakta ustayım, dilim zehir saçar.evet derdim yaptığı saygısızlık ve terbiyesizlik
Çok güzel özetlediniz. Ama yorumlar dalga geçmeye vardı malesef. Gülünecek bir durum yok bence ortada. Konu sahibinin tavırları dahil. Olay gerçekten çok vahim. Yoksa sadece bana mı öyle geliyor?Herkesin yanlış anlama sebebi olayı karışık anlatmanız falan değil KONU BAŞLIĞI. "Eşim herkesin içinde küfür etti"
Yani sizin dertlendiğiniz şey normalde partinin ortasında kendi akrabalarınızın önünde küfür etmiş olması. Burdaki kötü niyetli olarak addettiğiniz merhametli insanlar ise olayın can alìcì noktasìnda kaldìlar:eşinizin kendi kùçùcùk kìzìna belden aşaģì hakaret etmesi. Olayìn òzeti bu
Küfürü kendi kızına etmis, konu sahibine değil. Konuyu okuyunca pek anlaşılmıyor.Şöyle söyleyeyim, sinirlenince karşımdakini dinden imandan çıkartmakta ustayım, dilim zehir saçar.
E ettiğimi de duyarım zaten, sıkıntı yok.
Ama bana tüm sülalemin içinde hem de onlara küfredilse daha o evde barınamaz o herif.
Farkındasınız değil mi, küfür size değil tüm sülalenize ve alenen!
İlgisiz oluşunuz çok nahoş bir davranış, o meseleye değinmeyeceğim ama parmağı yanan sizin evladınız olsaydı, o an çocuğu kapıp hastaneye götürüyor olurdunuz, eminim.
Evet karışık oldu ve ben tabii ki her duruma çok üzgünüm kızın durumunu takmayıp sadece kendi düştüğüm duruma içerlemiş değilim benim sorduğum ben napabilirim Di yani hatasını nasıl anlamasını sağlayabilirim Di ama burda kaplan edasında saldırmaya hazır okadar maalesef kadın! Olduğunu hesaba katamamışım
O daha vahim, evladına küfreden bir baba modeli.Küfürü kendi kızına etmis, konu sahibine değil. Konuyu okuyunca pek anlaşılmıyor.
Bu mesajdan sonra herşey anlaşìldì zaten. Allah o kùçùk kìzìn yardìmcìsì olsun kaderini annesinden yana gùldùrsùn. Başka ne denilebilir ki.evet derdim yaptığı saygısızlık ve terbiyesizlik
Evet haklısınız neden yanlış anlaşıldığı konusunda evet ama dert ettiğim sadece rezil olmak değil çocuğa küfür edilmesi alenen o ortamdaki herkese küfür edilmiş olması ve bunu kendi çocuğuna etmiş olması hepsi sadece nasıl yazıp anlatcamı bilemedimHerkesin yanlış anlama sebebi olayı karışık anlatmanız falan değil KONU BAŞLIĞI. "Eşim herkesin içinde küfür etti"
Yani sizin dertlendiğiniz şey normalde partinin ortasında kendi akrabalarınızın önünde küfür etmiş olması. Burdaki kötü niyetli olarak addettiğiniz merhametli insanlar ise olayın can alìcì noktasìnda kaldìlar:eşinizin kendi kùçùcùk kìzìna belden aşaģì hakaret etmesi. Olayìn òzeti bu
Bu msj da Malesef ironiydiBu mesajdan sonra herşey anlaşìldì zaten. Allah o kùçùk kìzìn yardìmcìsì olsun kaderini annesinden yana gùldùrsùn. Başka ne denilebilir ki.
Çok güzel özetlediniz. Ama yorumlar dalga geçmeye vardı malesef. Gülünecek bir durum yok bence ortada. Konu sahibinin tavırları dahil. Olay gerçekten çok vahim. Yoksa sadece bana mı öyle geliyor?
Gerçekten nasıl bukadar ince fikirli olabiliyorsunuz hayret!Başlık bile belli ediyor,herkesin içinde küfür etti.
Aslında eşinizin yapması gereken,kolu yanan kızını alip,kıyıda köşede dövecek mi,dövecek mi naoacaksa yapıp,karimin ve oğlumun en güzel gününü mahvedemezsin deyip,sizin yanınızda mutluluk pozları vermesi gerekiyordu. Ama işte,herkesin içinde etmiş kufru.
9 yaşında ki oğlumun bu duruma düştüğünü düşününce uyku tutmuyor. Annemin her zaman ettiği dua,kimsenin evladı kimseye kalmasın inşallah. Allah bana sağlıklı hayırlı uzun omurler versin,evlatlarimada başlarında kalayım.Hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?