Eşim herkesin içinde küfür etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet derdim yaptığı saygısızlık ve terbiyesizlik

çok güzel devam ettirebilirdik bunu ancak banlanmamak için önlem alıyorum teglerim içimde kalıyo. samimi dileklerim; çok güzel heşteglerin olsun. fotoğraflarından kalp eksik olmasın.

seninde

Birde genel olarak ekleyelim: Çakmak çocukların ulaşabileceği bir yere bırakılmaz.

Bosver sen fotolari paylas bacim. Insanlar anlamaz. Cok kadin var evde dayak yiyip mutluluk pozlari veren foto onemli gerisi hikaye
Size cvp verildikçe egonuz tatmin oluyo heralde sanırım Bi işiniz gücünüz de yok klavye başında insanlarla aklınızca eğlenmek tek işiniz olmuş hayırlı olsun devam edin

Bosver sen fotolari paylas bacim. Insanlar anlamaz. Cok kadin var evde dayak yiyip mutluluk pozlari veren foto onemli gerisi hikaye
Ban geliyor benden söylemesi geçen bir konuda böyle kikir kikir gülerek uyudum. Sabah bir kalktım, griye boyanmıs rengim

Size cvp verildikçe egonuz tatmin oluyo heralde sanırım Bi işiniz gücünüz de yok klavye başında insanlarla aklınızca eğlenmek tek işiniz olmuş hayırlı olsun devam edin

Herkesin yanlış anlama sebebi olayı karışık anlatmanız falan değil KONU BAŞLIĞI. "Eşim herkesin içinde küfür etti"
Yani sizin dertlendiğiniz şey normalde partinin ortasında kendi akrabalarınızın önünde küfür etmiş olması. Burdaki kötü niyetli olarak addettiğiniz merhametli insanlar ise olayın can alìcì noktasìnda kaldìlar:eşinizin kendi kùçùcùk kìzìna belden aşaģì hakaret etmesi. Olayìn òzeti bu

Siz onu bırakın da. Ölümü gör bak şöyle: tüm bu olaylardan sonra doğum günü resimi sosyal medyada paylaştınız mi, paylasmadiniz mi

evet derdim yaptığı saygısızlık ve terbiyesizlik
Şöyle söyleyeyim, sinirlenince karşımdakini dinden imandan çıkartmakta ustayım, dilim zehir saçar.
E ettiğimi de duyarım zaten, sıkıntı yok.
Ama bana tüm sülalemin içinde hem de onlara küfredilse daha o evde barınamaz o herif.
Farkındasınız değil mi, küfür size değil tüm sülalenize ve alenen!
İlgisiz oluşunuz çok nahoş bir davranış, o meseleye değinmeyeceğim ama parmağı yanan sizin evladınız olsaydı, o an çocuğu kapıp hastaneye götürüyor olurdunuz, eminim.

Çok güzel özetlediniz. Ama yorumlar dalga geçmeye vardı malesef. Gülünecek bir durum yok bence ortada. Konu sahibinin tavırları dahil. Olay gerçekten çok vahim. Yoksa sadece bana mı öyle geliyor?

Küfürü kendi kızına etmis, konu sahibine değil. Konuyu okuyunca pek anlaşılmıyor.

Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Her evliliğin dinamiği farklıdır. Mesela ben eşimle açık açık konuşurdum. Onun mizacı önce kabul etmez , sinirlenir. Sonra ben konuşmayınca tamam haklısın daha sakin olcam der Eminim. Sizin eşiniz laf söz dinleyen biriyse konuşmayı deneyin. Yok her zaman kendini hakkı gören biriyse işiniz daha zor. Belki üzgünlüğünüzü belli ederseniz fazla diyaloğa girmeden daha etkili olur

Başlık bile belli ediyor,herkesin içinde küfür etti.
Aslında eşinizin yapması gereken,kolu yanan kızını alip,kıyıda köşede dövecek mi,dövecek mi naoacaksa yapıp,karimin ve oğlumun en güzel gününü mahvedemezsin deyip,sizin yanınızda mutluluk pozları vermesi gerekiyordu. Ama işte,herkesin içinde etmiş kufru.
9 yaşında ki oğlumun bu duruma düştüğünü düşününce uyku tutmuyor. Annemin her zaman ettiği dua,kimsenin evladı kimseye kalmasın inşallah. Allah bana sağlıklı hayırlı uzun omurler versin,evlatlarimada başlarında kalayım.Hepimiz

Evet haklısınız neden yanlış anlaşıldığı konusunda evet ama dert ettiğim sadece rezil olmak değil çocuğa küfür edilmesi alenen o ortamdaki herkese küfür edilmiş olması ve bunu kendi çocuğuna etmiş olması hepsi sadece nasıl yazıp anlatcamı bilemedim

Çok güzel özetlediniz. Ama yorumlar dalga geçmeye vardı malesef. Gülünecek bir durum yok bence ortada. Konu sahibinin tavırları dahil. Olay gerçekten çok vahim. Yoksa sadece bana mı öyle geliyor?

Evet gülünecek hiçbir tarafı yok bu konunun aslında. Cünkü yine bilinçsiz ve kendini geliştirememiş ve tek dertleri göz boyamak olan insanların eline düşen çocuklar var bu konuda. Insanlar ağlayacak yerde gülüyorlar yani. Cünkü ne konu sahibi nede eşi durumun ne kadar vahim olduğunu anlamamışlar henüz. Sırf kendi egoları full ortada.

Gerçekten nasıl bukadar ince fikirli olabiliyorsunuz hayret!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…