- 24 Eylül 2010
- 6.124
- 19.944
- 448
- Konu Sahibi birboslukta
-
Kocanızın intiharın eşiğinde olduğunu yazmışsınız. Sizce o sağlıklı mı? Sizin evde sadece sizin canınız ve sağlığınız mı kıymetli?İyide günde 12 saat nasıl çalışabilirim sağlığımdan oluyorum hemen
Bu kadar sorunsa diyabet çocuk nasıl yapacaksınız? Günde 12 saat çalışmaktan daha yorucu çünkü.Valla ister anlayın ister anlamayın dram yapmıyorum, diyabet çok önemli olan ve önemli olunması da gereken bi hastalık. Kanserli tanıdığım var demişsiniz kadın iyileşti de çalıştı k zaman doğru mu?ben 7/24 bi mesai içindeyim zaten çünkü diyabet benimle 7/24. Herkes sanıyor ki iğneni yap yediğine dikkat et bişeyin olmaz. Ne kolay zannediyorsunuz tamam en güçlü wonderwoman lar sizsiniz tamam
günde 12 saatten cok calıstıgım bir dönem oldu, metrobüste ayakta git-gel yoruldum zannederdim, hiçbiri bebek bakmak kadar yorucu değildi.Bu kadar sorunsa diyabet çocuk nasıl yapacaksınız? Günde 12 saat çalışmaktan daha yorucu çünkü.
Kronik hastalığım var çalışamam dediğiniz şeker miydi?27 yasındayım şeker hastasıyım şekerler yüksek gidiyor biraz kontrol altında tutmak zor benim için, çocuk gelişimciyim çalıştım bikaç yerde on günden fazla dayanamadım günde 12 saate yakın çalıştırıldım
Kronik hastalığım var çalışamam dediğiniz şeker miydi?27 yasındayım şeker hastasıyım şekerler yüksek gidiyor biraz kontrol altında tutmak zor benim için, çocuk gelişimciyim çalıştım bikaç yerde on günden fazla dayanamadım günde 12 saate yakın çalıştırıldım
Eşinize faydalı olacak tek şey tapmaya çalışmışsınız o da gecelik almak. Muhtemelen geceliği de adamın kartıyla almışsınızdır.Dünyaya kocaya bi faydası olmadan göçüp gitmek?? Ne kadar kaba ve önyargılısınız, defalerca söyledim seks değil derdim eşimin iyi olması. Eşim de erkekliği geri gelsin normal insanlar gibi olmak istiyor ben de istiyorum niye hasta olmasını isteyeyim? Onu mutlu etmek için kafası dağılsın diye yanına güzel gidiyorum gecelik diye tutturmuşsunuz günah alıyorsunuz. Evet çalışınca sağlığımdan oluyorum sonrasında evime eşime zaman ayıramıyorum başaramıyorum başaranınız vardır helal olsun. Sanki dünyanın en kötü insanıyım gibi yorumlar yapmayın
Koku sorununu acele halletmen lazim. Gerçi 10 yıldır süren bir sorun. Bana göre bu çok mühim bir problem. Çünkü kokudan dolayi eşinde cinsel isteksizlik oluşmuş olabilir. Üstüne de borç harç ile birlikte gelen psikolojik sorunlar..Ben eşime destek olmak için tavsiye istiyorum siz linçliyorusnuz
geçmiş olsun, nedir rahatsızlığınızKronik hastalığım nedeniyle doğru düzgün iş bulamadım. Üç dört harfli marketlere hep başvurdum günde 12-14 saat mesai dediler ben hayatta çalışamam o kadar saat…
Haftada 1 gün çalışan nasıl çalışıyor mesela ihtiyaç varsa mecbursunKronik hastalığım nedeniyle doğru düzgün iş bulamadım. Üç dört harfli marketlere hep başvurdum günde 12-14 saat mesai dediler ben hayatta çalışamam o kadar saat…
Şekergeçmiş olsun, nedir rahatsızlığınız
Şimdi anladııım şeker kızlar çalışmazlar tabii, evlenene kadar babaları bakar evlendikten sonra kocişleri bakar. Şeker kızlar da kendilerine bakan kocişlerine gecelik giyerek geyşalık yapar, biz de hiç bir şeyden anlamıyoruz ama kız haklı
Yapmıyorsanız "babam parayı aldı, eşim stres yüzünden ereksiyon problemi yaşıyor" diye ağlamayacaksınız.Tamam en güçlü kadınlar sizlersiniz. Diyabet nedeniyle yaşadığım görme bozukluğu komplikasyonundan tutun da . Sabah şekerim 70 ken öğlen hormonlardan ötürü 400 olmasını ve bunu ayarlamanın ne kadar zor olduğunu siz nereden bilebilirsiniz? Sürekli şeker ölç iğne yap elin ayağın olsun ilaçlar. Kendinle ilgilenmen gerekirken en önemli şey sağlıkken biri diyorki kaka torbasıyla çalışan tanıdığım var biri diyorki kanserken çalıştı. Ben yapmıyorum arkadaşım varmı
O zaman borc batağı içindeyiz eşim intihar eğiliminde diye ağlamayacaksın.Tamam en güçlü kadınlar sizlersiniz. Diyabet nedeniyle yaşadığım görme bozukluğu komplikasyonundan tutun da . Sabah şekerim 70 ken öğlen hormonlardan ötürü 400 olmasını ve bunu ayarlamanın ne kadar zor olduğunu siz nereden bilebilirsiniz? Sürekli şeker ölç iğne yap elin ayağın olsun ilaçlar. Kendinle ilgilenmen gerekirken en önemli şey sağlıkken biri diyorki kaka torbasıyla çalışan tanıdığım var biri diyorki kanserken çalıştı. Ben yapmıyorum arkadaşım varmı
Eşiniz de „ben yapmıyorum arkadaşım var mı“ diyebiliyor mu?Tamam en güçlü kadınlar sizlersiniz. Diyabet nedeniyle yaşadığım görme bozukluğu komplikasyonundan tutun da . Sabah şekerim 70 ken öğlen hormonlardan ötürü 400 olmasını ve bunu ayarlamanın ne kadar zor olduğunu siz nereden bilebilirsiniz? Sürekli şeker ölç iğne yap elin ayağın olsun ilaçlar. Kendinle ilgilenmen gerekirken en önemli şey sağlıkken biri diyorki kaka torbasıyla çalışan tanıdığım var biri diyorki kanserken çalıştı. Ben yapmıyorum arkadaşım varmı
Demiş aslında adam intiharı düşünüyorum demiş daha ne desinEşiniz de „ben yapmıyorum arkadaşım var mı“ diyebiliyor mu?
İşte adam intihar edecek noktaya gelse bile “ben yapmıyorum arkadaşım var mı” diyemiyor. Yine çalışmak zorunda, konu sahibinin lüksüne sahip değil.Demiş aslında adam intiharı düşünüyorum demiş daha ne desin
Konu sahibi de şeker diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?