- 30 Mayıs 2017
- 450
- -4
- 103
- 28
- Konu Sahibi birboslukta
-
Eşim parayı yolladı babama 200 bini, babamda eşimi kendine hakaret ediyor gibi gördüğü için para konusunda sadece tşkler yazmış, benle konuşuyorlar işte borcunuzu sakın kredi çekip ödemeyin sonra ödeyin dara girmeyin falan diye ama eşim gurur yaptı bi kere. Ailemden nefret ettiğini söyleyip duruyor yarın annemin doğum günü nü kutlamaya gideceğiz eşim dediki 15 durup kalkarım nefret ettim artık ailenden diyorSiz kaç para kazanıyorsunuz aylık
Ailenize söyleyin madem eşiniz onların borcunu ödemeye çalışıyor
Şuan durumumuz çok müsait değil bu söze de kırılmış konuşun bir süre borç işini takmasın diye
E siz de çalışıp yardımcı olsanıza adama.Siz klsanız ne yaparsınız eşinizi mi ailenizi mi seçerdiniz… babamın bin tl market parasını istemesinden koptu her şey ya, sonrasında düzelemedi araları
Babanız gerçekten o bin tlye sıkışık mıydı? Yoksa sizce ufaktan yolunu mu yapıyordu borcun?Siz klsanız ne yaparsınız eşinizi mi ailenizi mi seçerdiniz… babamın bin tl market parasını istemesinden koptu her şey ya, sonrasında düzelemedi araları
Kronik hastalığım nedeniyle doğru düzgün iş bulamadım. Üç dört harfli marketlere hep başvurdum günde 12-14 saat mesai dediler ben hayatta çalışamam o kadar saat…E siz de çalışıp yardımcı olsanıza adama.
Yok elektrik, yok gecelik.
Babanız size gelirken mi yaptı alışverişi, neden geri istedi orasını anlamadım ama maddi olarakta sıkışık olduğunuzu bildiği halde ihtiyacı da yokken o parayı istemesi hiç aile büyüğü tavrı değil.Evet mesele şu aslında geçen yıl evi alırken sadece 200 bin borç babamlardan almıştık halbuki eşimin annesi evin parasının çoğunu kendi verdi (borç olarak değil hediye) babamlarınsa 200 bini borç olarak vermesini en baştan kabullenemedi, dini olarak ailelerin çocuklara evlendikten sonra bi para verme gibi bi zorunluluğu yok diye biliyorum ama yanlışsam düzeltin neyse geçen hafta da babam bi market alışverişi bin tl tutunca bizden parayı geri istedi (yine burda annesi devreye giriyor mesela annesi bi alışveriş bize yapsa beş bin de olsa feda olsun der) , neyse eşimde bu babamın bin tl yi geri istemesine çook sinirlendi ve hemen attı. Dedi ki babanlar bizim şuan kredi ödediğimizi biliyorlar çocuk için vs ilaç tedavi gittiğimizi biliyorlar neden bin tl nin mevzusunu yapıyolar diye çok sinirlendi gurur yaptı ve babamın borcunu 200 bini toplayıp babama geri yolladı borcumuzu
Geçmiş olsun.Kronik hastalığım nedeniyle doğru düzgün iş bulamadım. Üç dört harfli marketlere hep başvurdum günde 12-14 saat mesai dediler ben hayatta çalışamam o kadar saat…
Karı ve kocasının olarak çok değişik geldiniz. Bir yengem var eşi genç yaşta vefat etti, göğüs kanserine yakalandı ve iyileşti ama eskisi gibi asla değil. Buna rağmen tam zamanlı çalışıyor.Kronik hastalığım nedeniyle doğru düzgün iş bulamadım. Üç dört harfli marketlere hep başvurdum günde 12-14 saat mesai dediler ben hayatta çalışamam o kadar saat…
Katılmıyorum. Özünde çok iyi olan bir insan ihtiyacı olmadığı halde bin tl nin peşine düşmezdi. Kendimi eşinizin yerine koyuyorum da benim annem ev parası verse, beş bin tl lik alışveriş yapsa ve aynı zamanda eşimin babası zor durumumda bin tl nin lafını yapsa bende aynı düşünürdüm. Kendi ailemin enayi yerine konulduğunu düşünüp iyice kinlenirdim hatta. O yüzden eşinize hak veriyorum. Mevcut durumunuzda şu an ilk yapmanız gereken sizin de acilen bir işe girip eşinize bir nebze de olsa nefes aldırmak. Nice engelli insanların ne şartlarda çalıştığına bizzat şahit olduğum için "kronik hastalık" bahanesi işin içinden sıyrılmak oluyor bana göre.Bazen eşime de hak vermediğim oluyor çünkü babam gerçekten çok iyi kalpli biri özünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?