- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
İnşallah en yakın zamanda gönlünce bir iş bulur.
özel sektörün nankörlükleri işte, umarım eşiniz kısa zamanda çok daha iyi bir iş bulur.. böyle deneyimli ve özverili olduğu için fazla boş kalmaz,üzülmeyin..
dılerım en kısa zamanda guzel bır ıs bulur ıssızlık kotu bır durum dusmanımın başına gelsın ıstemeem
inşallah en kısa zamanda daha da güzel bir yerde iş bulur. maaşı 2 katına çıkacaktı diyorsunuz, belki bu maaşı vermemek için çıkartmışlardır diyeceğim ama bilemiyorum. çünkü 2500 den 5000 e çıkması ciddi bi oran, ya da bulunduğu pozisyon için ayağını kaydıranlar olmuştur. gerekçe göstermeden çıkartmaları ne üzücü, özel sektör işte.
Allah sabır versin, borç ödemek çoook zor bu dönemde, hayırlı bir iş nasip etsin size canım.. Hiç üzülme, bir kapıyı kapayan Allah diğerini de açar, daha iyi olur her şey :)
herşeyde bir hayır vardır.eşiniz çok fazla yoruyormuş kendini.belki daha rahat bi iş bulur bu vesile ile.üzülmeyin.hakkınızda hayırlısı olsun.bir kapıyı kapatan Rab'bim bin kapı açar kuluna.
Ben ve abimde mühendisiz.Ben devlette çalışıyorum, abim özel sektörde.Bu risk herkes için söz konusu canım.Bir tek sizin başınıza gelmiyor ne yazıkki şartlar böyle
Ve 8 yıllık mühendismiş eşin eminim uzman olduğu konuda deneyimi çoktur.Kaldıki müdürlük pozisyonuna kadar gelmiş.Çok kısa zamanda iş bulacaktır, sende boşuna üzülmüşüz diyeceksin merak etme
Herşey geçecek ...
ahh özel sektör..
eşin inş iş bulur ve inş en kısa zamanda dar günlerinizden kurtulursunuz canım
Tazminatını almadı mı eşiniz.
8 sene için iyi bir tazminat alırdı.
İşsizlik sigortasından faydalanırsınız hem.
Çok zor. İnşallah bugünlerinizi unutursunuz çok yakında.
Hayırlı ve güzel bir iş bulur eşiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?