Eşim işten çıkarıldı.

canım konunun tamamını okumadım. ilk önce ilk sayfayı okudum. çok üzüldüm, sonra son sayfaya baktım inşallah durumlar düzelmiştir diye umut ederek ama... konun beni çok etkiledi, çünkü benim eşim de mühendis ve 8 senedir aynı iş yerinde çalışıyor ama son zamanlarda hiç huzurumuz yok. sürekli kelle koltukta çalışıyor. işinden olcak diye sürekli korku içindeyim. ah mı aldık, nazar mı olduk diye düşünüp duruyorum. eşim de çok mutsuz geceleri uyku uyuyamıyo. ona devamlı diyorum ki sabret, sabrın sonu selamettir. inşallah üzerimizdeki kara bulutlar artık dağılır. Allahım size de kolaylık versin. güneş her zaman karanlığın en koyu noktasından sonra doğar.

ben de sayfaları okuyamadım da, sebepsiz yere işten cıkarıldıysa dava açmayı düşünmez mi, işe iade davası?

malesef özelde çalışan bir çok kişi bu riski taşıyor canım. inşallah böyle bir şey olmaz. tahmininden daha zor.. geçim derdi.hele sen çalışmıyorsan daha zor, kenara paar atmaya çalışın canım.. o kadar yükselmek deneyimli olmak da bir işe yaramıyormuş 5 ay oldu yok yok yok canım işte.oysa yükselmek için kurum içi sınava girip çook çalışmıştı, en yükseğe gelmişti.hiç haketmemişti.küçük bir haatası bile yoktu. ben nazar diye düşünüyorum bizimkini..ve bu kara bulutların bir an önec bitmesini diliyorum.

ben de sayfaları okuyamadım da, sebepsiz yere işten cıkarıldıysa dava açmayı düşünmez mi, işe iade davası?

hem tazminat hem işe iade hem fazla esai davası açtık. ama şahitler iş yerinde çalışanlar mecburen onlar da ekmek davasına konuşamayacaklar, pek umudum yok o konuda da

Allah yardımcınız olsun.. Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine size hayırlı kapılar açsın inşaallah....

arada bir bu konuyu açıp bakıyorum benimde eşim gıdacı ben öğretmenim benim atamam olunca benimle geldi ilçede yaşadığımız için burda iş imkanı yok borç harç yapıp düşük model bi araç aldık eşimde şehir de iş bulup gidiş geliş yapmaya başladı bulduğu iş çok ağır sürekli mesai her gün 2 saat yol her neyse o kadar emek verdi şimdi de bizi dinle kendine bi iş bul senin adını çizmişler diyorlarmış ne yapıcaz bilmiyorum borç da çok Allah yardımcımız olsun

canım mesajı yeni gördüm. kpss ye girdimi bilmiyorum gördün mü herkes 90 larda en az 85lerde. kafaları bu kadar çalışan adamların gıdada ne işi var kader işte. benim eşim 79 aldı devlet hayal oldu.canım ya inşallah eşin gönlüne göre bir işe girer. ailen bu durumda ne diyor bilmiyorum ama benim baabm bizi bitirdi.

eşim 2500 maaşlı araba verdiler memleketimde işe başladı hatta unvanı bölge müdürü . gündüz çalışıyor sadece . bende atanabilirsem bu konuda derdim bitecek tek derdim babam kalacak. çükü her gün kendine göre birini bulamadın diyo. oysa eşim çok saygılı akıllı biri. amam babbm hayattan bezdirdi

canım eşinin iş bulmasına çoook sevindim... Rabbim daha da güzel günlerinizi de göstersin inşaallah.... Baban içinse maalesef "Allah ıslah etsin" demekten başka bir şey gelmiyor

Aaa eşinin iş bulmasına çok sevindim.. Çok şükür. :)
İnşaallah hayır getirsin sizlere..

canm benm, allah yardımcınız olsun. tazminat falan almadı mı eşin???

benzer durumdayız. biz de nazar olduğunu düşünmüyor değiliz.
üstelik bizim bir de bebeğimiz olacak.2.5 ay oldu yok yok benim maaşım borçları anca karşılıyor senin gibi.ama biz bebeğimizin nasibiyle geleceğine inanıyoruz.inşallah öyle de olur
çok şükür eşin işe girmiş. darısı başımıza bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin

Güzel dileklerde bulunan beğenen dua eden ,hepinizden allah razı olsun siz de benim hep dualarımdasınız.

eşim memleketimde 2500 maaş+ araba+sınırsız benzin alacak kurumsal bir şirkette bölge müdürü ünvanı ve gündüz çalışıp akşam yanımda olacağı ve pazar tatil olan bir işe başladı çok şükür, inşallah hayırlıdır.

allah tüm işi olmayanlara hayırlı iş nasip etsin. eş durumu tayini ile yanına gelebilirsem bu ay sonu belli olacak. hiç derdim kalmayacak

evet bebeğin nasibinle gelir canım, güçlü olmak , destek olmak lazım bu günlerde, inş bir an önce bulur . biz bu 6 ayda biribirimize sımsıkı bağlandık , inşallah bu imtihanı güzel atlatmışızdır.senin için dua edeceğim

canım eşinin iş bulmasına çoook sevindim... Rabbim daha da güzel günlerinizi de göstersin inşaallah.... Baban içinse maalesef "Allah ıslah etsin" demekten başka bir şey gelmiyor

Amin canım benim allah razı olsun

Aaa eşinin iş bulmasına çok sevindim.. Çok şükür. :)
İnşaallah hayır getirsin sizlere..

ilk sana koşmak haber vermek istedim birsen. sana sarılarak buldu birsen buldu demek istedim, senin, 41 yasin okuyan arkadaşlarımın , burdan okuyanların en küçük bir duası sayesinde buldu. hiç birinizi unutmadım hergün hatırlıyorum.

ama içimde bir huzursuzluk var , babam hala mutlu değil. bu iş 2 hafta önce kesinleşti. ben sevinemedim.hala sersem gibiyim , o yüzden koşamadım sana da mesaj yazmadım..ilk zamanlara göre daha iyiyiye gidiyor, aslında bu yazı kötü geçirdim aam son hafta daha iyi hissediyorum kendimi her şeyin daha iyi olacağına eminim artık.seni çok seviyorum canım

canm benm, allah yardımcınız olsun. tazminat falan almadı mı eşin???

allah razı olsun canım.dava açtık hayırlısı artık

Son düzenleme:
Sevgi meleği, elbetteki geçirdiğin zor zamanların sersemliğini yaşayacaksın, bu çok normal.
Zamanla herşey Allah'ın izniyle rayına daha bir oturacak.
Yeterki sen tefekkurle sabır etmeye devam et.
Tökezlediğin zaman dualara sarıl.
..
Babanın neden öyle yaptığını anlayamıyorum ama onu dinlemek zorunda değilsin.
İç sesin, eşine yuvana güveniyorsa, tecrübelerinle bu yuvanın sağlamlığına inanıyorsan hiçkimseyi ne gör ne de duy.
Aileler bir kez sevmediği zaman hep aynı devam eder.
Eşin ağzıyla kuş tutsa baban yine olumsuz bakacak.
Bu zamanın şartlarına göre eşin maşaallah güzel bir iş bulmuş.
Desteğini ondan eksik etme olur mu ?
Yuvanı olumsuz düşüncelerden korumalısın.
Allah senden de razı olsun kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…