- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
Merhaba kızlar.Eşim mühendis. özel sektörde 8 yıldır çalışıyordu. en alttan başlayarak dişiyle tırnağıyla müdürlüğe yükseldi ve 200 kişi civarını yönetti.çok çalışkandı, çıkış saatinden 3 saat sonra çıkıyor günde 13 saat civarı çalşıyor, hafta sonu bile zaman zaman işe gidiyordu.O çok çalıştı , ben de işten gelişini uzun uzun bekledim......Anlayışlı bir yöneticiydi..maaşı 2500 gibiydi. 2 ay sonra ise 5000 olacaktı....
İkimizde çok fakirlik çektik çocukluğumuzda,gerçekten 2 ay sonra o kadar maaşımız mı olacak diye inanamıyorduk.o günlerin hayalini kuruyorduk. Bu arada ben de çalışıyorum ama aylık borcumuz benim maaşımdan fazla...neyse sebepsiz yere çıkarıldı, kendimizi suçluyoruz ama bulamıyoruz.Çok şaşkınız, kırgınız... eşim 1 aydır iş arıyor.güçlü, gururlu....
Allah benim için en hayırlısını verdi hep. Bunda da bir hayır vardır diyorum, belki daha iyi olacaktır diyorum. dua ediyorum. ve sizden de dua istiyorum, benim için dua eder misinizBaşkalarının yaptığı dua kabul olurmuş.her şey gönlünüzce olsun.
canım konunun tamamını okumadım. ilk önce ilk sayfayı okudum. çok üzüldüm, sonra son sayfaya baktım inşallah durumlar düzelmiştir diye umut ederek ama... konun beni çok etkiledi, çünkü benim eşim de mühendis ve 8 senedir aynı iş yerinde çalışıyor ama son zamanlarda hiç huzurumuz yok. sürekli kelle koltukta çalışıyor. işinden olcak diye sürekli korku içindeyim. ah mı aldık, nazar mı olduk diye düşünüp duruyorum. eşim de çok mutsuz geceleri uyku uyuyamıyo. ona devamlı diyorum ki sabret, sabrın sonu selamettir. inşallah üzerimizdeki kara bulutlar artık dağılır. Allahım size de kolaylık versin. güneş her zaman karanlığın en koyu noktasından sonra doğar.
ben de sayfaları okuyamadım da, sebepsiz yere işten cıkarıldıysa dava açmayı düşünmez mi, işe iade davası?
arada bir bu konuyu açıp bakıyorum benimde eşim gıdacı ben öğretmenim benim atamam olunca benimle geldi ilçede yaşadığımız için burda iş imkanı yok borç harç yapıp düşük model bi araç aldık eşimde şehir de iş bulup gidiş geliş yapmaya başladı bulduğu iş çok ağır sürekli mesai her gün 2 saat yol her neyse o kadar emek verdi şimdi de bizi dinle kendine bi iş bul senin adını çizmişler diyorlarmış ne yapıcaz bilmiyorum borç da çok Allah yardımcımız olsun
canım mesajı yeni gördüm. kpss ye girdimi bilmiyorum gördün mü herkes 90 larda en az 85lerde. kafaları bu kadar çalışan adamların gıdada ne işi var kader işte. benim eşim 79 aldı devlet hayal oldu.canım ya inşallah eşin gönlüne göre bir işe girer. ailen bu durumda ne diyor bilmiyorum ama benim baabm bizi bitirdi.
eşim 2500 maaşlı araba verdiler memleketimde işe başladı hatta unvanı bölge müdürü . gündüz çalışıyor sadece . bende atanabilirsem bu konuda derdim bitecek tek derdim babam kalacak. çükü her gün kendine göre birini bulamadın diyo. oysa eşim çok saygılı akıllı biri. amam babbm hayattan bezdirdi
Merhaba kızlar.Eşim mühendis. özel sektörde 8 yıldır çalışıyordu. en alttan başlayarak dişiyle tırnağıyla müdürlüğe yükseldi ve 200 kişi civarını yönetti.çok çalışkandı, çıkış saatinden 3 saat sonra çıkıyor günde 13 saat civarı çalşıyor, hafta sonu bile zaman zaman işe gidiyordu.O çok çalıştı , ben de işten gelişini uzun uzun bekledim......Anlayışlı bir yöneticiydi..maaşı 2500 gibiydi. 2 ay sonra ise 5000 olacaktı....
İkimizde çok fakirlik çektik çocukluğumuzda,gerçekten 2 ay sonra o kadar maaşımız mı olacak diye inanamıyorduk.o günlerin hayalini kuruyorduk. Bu arada ben de çalışıyorum ama aylık borcumuz benim maaşımdan fazla...neyse sebepsiz yere çıkarıldı, kendimizi suçluyoruz ama bulamıyoruz.Çok şaşkınız, kırgınız... eşim 1 aydır iş arıyor.güçlü, gururlu....
Allah benim için en hayırlısını verdi hep. Bunda da bir hayır vardır diyorum, belki daha iyi olacaktır diyorum. dua ediyorum. ve sizden de dua istiyorum, benim için dua eder misinizBaşkalarının yaptığı dua kabul olurmuş.her şey gönlünüzce olsun.
malesef özelde çalışan bir çok kişi bu riski taşıyor canım. inşallah böyle bir şey olmaz. tahmininden daha zor.. geçim derdi.hele sen çalışmıyorsan daha zor, kenara paar atmaya çalışın canım.. o kadar yükselmek deneyimli olmak da bir işe yaramıyormuş 5 ay oldu yok yok yok canım işte.oysa yükselmek için kurum içi sınava girip çook çalışmıştı, en yükseğe gelmişti.hiç haketmemişti.küçük bir haatası bile yoktu. ben nazar diye düşünüyorum bizimkini..ve bu kara bulutların bir an önec bitmesini diliyorum.
benzer durumdayız. biz de nazar olduğunu düşünmüyor değiliz.
üstelik bizim bir de bebeğimiz olacak.2.5 ay oldu yok yokbenim maaşım borçları anca karşılıyor senin gibi.ama biz bebeğimizin nasibiyle geleceğine inanıyoruz.inşallah öyle de olur
çok şükür eşin işe girmiş.darısı başımıza bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin
canım eşinin iş bulmasına çoook sevindim... Rabbim daha da güzel günlerinizi de göstersin inşaallah.... Baban içinse maalesef "Allah ıslah etsin" demekten başka bir şey gelmiyor
Aaa eşinin iş bulmasına çok sevindim.. Çok şükür. :)
İnşaallah hayır getirsin sizlere..
canm benm, allah yardımcınız olsun. tazminat falan almadı mı eşin???
Şu mübarek günlerin hürmetine inşallah en kısa zamanda daha iyi bi iş bulur eşiniz..
çok sevindim canım
Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?