Eşim işten çıkarıldı.

Alakası olmayan şeylere dayandırılarak çıkarıldı.... tazminat alamadık , işsizlik sigortasına başvuramadık.dava açacağız ama şahit yok herkes işsiz kalmaktan korkuyor.

Bunun için şahite falan gerek yok ki.
Nasıl çıkardılar eşinizi. Gelme bir daha mı dediler.
Yazı vermediler mi eline işten çıkarıldığına dair.
Bakın genelde yazalar işçiden yanadır.
İyi bir avukat bulun. Ve tazminat davası açın. İhbar tazminatı da açılabilir ama kazamazsınız.
Ayrıca işten çıkarmalarda, yeni iş arama süresi de verilmek zorunda.
Eşinizin çıkarılma sebebi önemli tabi bu konuda. Yani ciddi bir suçu olmalı tazminat haketmemesi için.
Bu konuyu araştırın.
İŞsizlik sigortası için de başvuru şartlarını değerlendirin.
Tekrar söylüyorum sizin şahite ihtiyacınız yok eğer eşiniz çok kötü birşey yapıp suçlu durumdaysa ve suçsuz olduğunu ispatlama gereği olmadığı durumlarda...

Allah daima çalışanın hakkını verir üzülme arkadaşım
malesef özel sektör işte herkesin başına gelebilir geliyor da
ama bu kadar çalışkan ve azimli bir insanın eminim daha iyi bi yerlerde yiyecek ekmeği vardır diye düşünüyorum.
kendi çevremden biliyorum haksız yere işten çıkarılan arkadaşlarımın hepsi daha iyi yerlere gittiler.
inşallah sizin içinde durum böyle olur inşallahhhhh Rabbim size hayırlı kazançlar verir arkadaşım.

Amiin aminn çok teşekkür ederim..Bazen üzülüyorum sonra burayı okuyunca içime bir huzur doluyor.

tatlım Allah bir kapıyı kapar.diğer kapıyı açar.üzülme sakın.

çok teşekkür ederim ederim editörüm

Allah yardımcınız olsun...

Çok teşekkür ederim , Sizlerin de tüm dilekleri gerçekleşsin, varsa sıkıntılarınız geçsin inş..

her şer bildiğimizde bir hayır vardır...

nolur sıkma canını... inşallah daha iyisi olacaktır.

çok dua etmek lazım

canım hangi şehirdesin bilmiorum ama atatürk havaalanı her branşa elaman alıyor..yabancı dili iyiyse orda güzel bi maaşa çalışabilirr

Eline yazı verdiler savunma da aldılar, ama savunmayı okumamışlar bile.. bazı sorunlar yazılmış onlar da eşim yıllık izindeyken olmuş.bunun yeterli olmayacağı bilinip, eşimin yardımcısının yaptığı önemsiz bir hata eşime mal edilmiş, abartılmış.daha önce de çıkartılanlar olmuş hiç birine tazminat verilmemiş... Avukat bulduk ve dava açacağız. Neyse hakkımızda hayırlısı. teşekkür ederim ilginiz için.

Bir gün buraya sabırsızlıkla bulduğu hayırlı işin müjdesini vermeyi bekliyorum

bu aradaa allah yardımcınız olsun tatlım her şerde bir hayır vardır.
belki daha güzel günler sizleri bekliyordur..
allahım bol rızıklar nasip eylesin
benim eşimde serbest meslekle uğraşıyor, üni, mezunu baba mesleğini devam ettiriyor iyi derecede ingilizce pat çat almanca biliyor
süper bi bilgisayar bilgisi var..
iyi bir işe girmek istiyor ama cuma namazlarına izin vermedikleri için çalışamıyor ve birde sakala (eşim kirli sakal kullanıyor) tabikiii
herşeyin hayırlısıııı hava alanına başvurmayı düşünüyor ama cuma namazzı için vazgeçio:)
hakkımızda hayırlısı neyse o olsunnnn

Çok teşekkür ederim dualarınız gerçekten çok iyi geliyor. İçimde çok güzel bir huzur oluşuyor.şu an kalbimde içimi kerin o kötü his gitti yine.

Güzeli men yisini yapmıssnız avukata vermekle eşin izindeyken olan olayıbahane ediyorlarsa kazanırsnzıı zaten her mhkemede iş çi tarafı genelde kazanıyor.. Rabbim yardımcınız olsun Rızkı veren Allah rızkı keserse canı alırmıs o yuzden dua edlim dua edin inş. tez zamanda iş bulur....

gıda mühendisi. işletme yüksek lisansı var. ingilizcesi iyi. havaalanı olmaz sanırım.bir de alnında ilerlemek istiyor en azından bir kaç ay alanından bulmak istiyor.

valla canım hava alanıda olur neden olmasınnn bi şansını denesin derim ben
hem üni. hastaneleride gıda mühendisi arıyor sanıyorum bi tanıdığımız cerrahpaşada gıda mühendistide ordan aklımda kalmış

Canım oralara başvuru nereden oluyor.. şehir önemli değil her yerde yaşayabiliriz.biz sadece kariyer, yenibiriş, secret cv sitelerinden başvuruyoruz.

çook teşekkür ederimm

Canım oralara başvuru nereden oluyor.. şehir önemli değil her yerde yaşayabiliriz.biz sadece kariyer, yenibiriş, secret cv sitelerinden başvuruyoruz.

canım hastaneye gitmesi gerekebilir heleki üni. hastanelerinde tanıdık bi prof varsa eşinin işe girmesi çok daha kolaylaşır
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ama ben ısrarla havaalanını kaçırmayın diorum sonuçta gıda mühendisi onlarında işene yarıya bilir o kadar insanların gıda ihtiyacını karşılıyorllar...

Ben de mühendisim ve işsizim şuan. Çevremde terfi ve zam dönemi gelip işten çıkarılan çok insan tecrübesi duydum malesef : (
Dışarıda eşinizin aldığı/alacağı maaşın çok altında çok daha fazla işi yapmaya talip bir çok aday olduğunu bildiklerinden çok kolay geliyor herkese işten çıkarmaya sürekli bir bahane aranıyor. hatta baskılarla istifa ettiriliyor...

Allah tez vakitte Sizi de , tüm iş arayanları da ferahlatsın inşallah..

havaalnaı nasıl olabilir gıda sektörü için bilemiyorum.ama araştırmakta fayda var.hastahaneler için yada başka bir şey için torpil yok malesef.teşekkür ederim canım

merhaba buzdevri işsiz olmana üzüldüm, malesef zor bir durum. 2009 daki başlığını gördüm.sonra çalışabildin mi hiç. dileklerin için Allah razı olsun.umarım sen de en yakın zamanda gönlüne göre bir iş bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…