- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
slm cnm yazını okuyunca çok üzüldüm birden kendim aklıma geldi.1.5 yıllık evliyim eylülde doğum iznine ayrıldım,eşim işden çıkarıldı onun maaş yok benim maaş kesildi raporlaarın bitiminde alacam ev taşıdık anlıcan hepsi bir arada geldi ve hamileyim en güzeli buydu bunca olanlara karşılık.hep ama hep dua ettim cnm sade ve sadece dua et lütfen.izine 32.haftada ayrıldım üstelik işim gereği son aya kadar bekleyemedim.üzülüyorum ağlıyorum ama eşime belli edemiyorum çünki onun psikolojisi bendende bozuk işden çıkarıldı ben hamile derken.ne o bana nede ben ona belli etmedik hep ama hep şükür ettik dua ettik destek olduk birbirimize.bizim için önemli olan her zaman için sağlık sağlık sağlık dı.sağlık yerinde olunca gün bul gün ye cnm neyse öle böle doğum oldu eşim işe girdi çok şükür herşey düzeldi ALLAHIMA HAMD OLSUNKİ.RABBİM HİÇ KİMSEYİ DARDA BIRAKMASIN.SEN ONA DUA ETTİKÇE BIRAKMAZ.HALİMİZE ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN.uzun yazdım biraz cnm ama yazdımki biraz daha ii olasın.sakın üzülme herşey ALLAH IN izniyle düzelir ...
Allah razı olsun cnm benim kesinlikle herşey bi sınav bizler için sakın üzülme seninde bugünler geçer önemli olan birbirinize destek olmanızdır.bebiş konusundada Rabbim bebeğin gelmesini bile rızkıyla getirir.hayırlı haberlerini vermen ümidiyle cnm:)
rabbim hayırlı iş kapıları açar inşallah eski işinden daha güzeli en güzeli olur inşallah Allah daraltır ama bunaltmaz derler mevlam dermansız dert vermsin bu da sizin imtahanınız rabbim gönlünüze göre versin üzülme canım
Bizimde başımıza gelmişti.7 aylık evliydik ve eşim özel sektördeydi kriz oldu diye çıkarıldı 2008 in son aylarındaki krizde.Halbuki fabrika bir kaç ay sonra elemanlarına fazla mesai yaptırdı ama çıkardıklarını geri işe almadı.Tam gezecek tozacak zaman ken parasızdık bende çalışmıyordum ama evde nakış yaparak üç beş kuruş harçlığım oluyordu.Kazandığım paraları çaktırmadan cüzdanına koyuyordum sonra işsizlik maaşı bağlandı 500 tl işsizlik maaşına 400 tl doğalgaz ödedik .Hem doğalgaz pahalıydı hem ev yeni olduğu için duvarlar ısınmıyordu.zorlandık hemde çok sonra 8 aya yakınken iş buldu ama bu seferde çok çalışıp yüzünü göremiyordum.ama hamdolsu şimdi çalışıyor ama özel sektöre güvenemediği için 30 yaşından sonra dersaneye başladı ve kpss ye hazırlanıyor.size Allah kolaylıklar versin inşallah.
Eline yazı verdiler savunma da aldılar, ama savunmayı okumamışlar bile.. bazı sorunlar yazılmış onlar da eşim yıllık izindeyken olmuş.bunun yeterli olmayacağı bilinip, eşimin yardımcısının yaptığı önemsiz bir hata eşime mal edilmiş, abartılmış.daha önce de çıkartılanlar olmuş hiç birine tazminat verilmemiş... Avukat bulduk ve dava açacağız. Neyse hakkımızda hayırlısı. teşekkür ederim ilginiz için.
Bir gün buraya sabırsızlıkla bulduğu hayırlı işin müjdesini vermeyi bekliyorum
Peki eşinizi işten çıkarma gerekçeleri nelermiş.
Yönetici pozisyonunda çalışan bir insanı nasıl pat diye işten çıkarırlar.
Gerçi çıkarma nedenleri belli.
Umarım en kısa sürede aradığınızı bulursunuz.
inşallah eşiniz atanır hayırlı bir yere. bizim bölümde alım olmuyor, olsa da eşim devlete giremem , çalışamam diyor .30 yaşında aslında.8 ay çok uzun allahtan işsizlik bağlanmış size tazminatta almışsnızdır.evliliğin başları , çok zor sizi çok iyi anlıyorum..İnş tüm sıkıntılarınızdan kurtulursunuz siz de
çok şükür tazminatımızı aldık ama onuda kötü günlere sakladık ne kadar zorlansak da.sizde hakkınızı arayın bence.ayrıca neden devletde çalışamazmış anlamadım.şartlar iyi plansız mesai yok herşey güzel bence
...................................
inşallah hayırlısı olur( zor bir durum gerçekten.. ama çalışmayı istiyorsa mutlaka bulacaktır benzer bir iş eminim.. herşeyden önce sıradan bir eleman değil. yönetici olaraka çalışmış bir kişi, milyonlarca sıradan insandan çok çok daha fazla avantaja sahip. eminim herşey çok yakında düzelecektir, güzel haberlerini bekleyeceğiz
ay cok uzuntu verici bi durum, ama bana kendi yasadigim olayi hatirlatti.Bende terfi beklerken isden cikarilmistim. Maalesef ozel sektor bu neyi, nicin yaptiklari, akillarinda hangi tilkinin gezdigi belli olmuyor valla. Ayrica insan kaynaklari departmanlarinada sinir oluyorum demeden gecemiycem.
Neyse uzulme canim simdi cok daha iyi bi yerdeyim (sukurler olsun) iyiki cikarmislar diyorum " vardir bundada bir hayir deyip icinizi ferah tutun" . Zaman zaman boyle sikintili anlar oluyor, onemli olan bu anlari yikilmadan atlatmak.Iyi seyler dusunun, iyi seyler sizi bulacakdir.
Bol sanslar...
bir kapıyı kapatan Allah ..öbür kapıyı açar canım hiç üzülme...! eşin bu kadar yılların tecrübesi ve çalışkan yapısıyla işsiz kalmaz evvelallah!!! belki çok daha iyi bir iş bulacaktır kim bilir ? hakkınızda hayırlısı olsun canım bugünlerde geçicek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?