- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
hayırlısı bitanem bak beklki iyide olmuş kpss ye çalışıyormuş .herşeyde bir hayır vardır diyelim bitanem inş. hakkında hayırlısı olur. bak bir ne diycem sekine diye bir dua var onu sabah namazından sonra 19 gün oku.int. sekine yazınca çıkıyor rabbim bize burayı gösterdi belki bu dua şefaat eder. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
ben de hayırlısının bu olduğuna inanıyorum , bazen de çok korkuyorum , lütfen benim için dua et canım. sadece sabah namazından sonra mı okumalıyım . 19 gün aralıksız mı.. ben de 18 gün muhammet suresi okumuştum. burdan 41 yasin okuduk, annem 4444 tefriciye okudu. 2 kez 41 fetih okudu.ben namaza başladım hiç 3 ay aralıksız kılmamıştım.. iyi şeyler vesile olmuştur inşallah rabbim :allah kabul eder inşallah evet 19 gün ben adetliyim okuvereyim diyeceğim ama .ben fırsat bulursam yine okuyayım sende oku ezberlersin hemen kolay dualar
canım kariyer nete üye olup cv felan doldurabılır. iş bulunuyor orada
canım her şeyde bir hayır vardır işten çıkarılmış olması çok üzücü ama çalışma yaşamında da haksızlık gördüğü bariz ortada. 8 yıllık müdürlük pozisyonuna gelmiş bir mühendisin 2500 lira alıyor olması zaten kendisine değer verilmediğini gösteriyor. İnşallah sınavdan istediği puanı alır ve en kısa zamanda da ataması yapılır. Bu arada bende devlette çalışan mühendisim özelde çalışırken kazancım daha iyiydi ama devlette kafam daha rahat ve kendim ailem için daha çok zaman ayırabiliyorum.
Amin canım çok sağol inşallahAllah gönlünüze göre versin,dualarınız istekleriniz hayrınıza olacak şekilde kabul olsun.Allah yardımcınız olsun..sanayi ortamının gelişmiş olduğu yerlerde iş bulma olanağı daha fazla gibi.inşallah kalbinize göre biryer bulur,yada istediği yeri kazanır..
ya nasip ya kısmet
böyle arkadasım rızkı veren rabbim eğer rızkımız bitmişse alır canımızı
yaşayacaksakta rızkımızı mutlak veren rabbimdir.üzülmeyin
bir kapıyı kapatan öbürünü açar bence daha iyi bişi, olacak
eşinşizin üzülmesin oda hiç destek olun insanın çok gücüne gidiyor uykuları kaçıyor
ama yenisini daha iyisini bulunca geçiyor bende yasadım böyle birşeyi 5 aylık
işsizlikten sonra çok daha iyi bir iş buldum işallah sizinde öyle olur
Sizin adınıza çok üzüldüm, eski bir konu sorun çözüldü mü bilmiyorum ama yazmak istedim. Allah bazı günahların bedelini bu dünyada ödetirmiş, belki de bu bir imtihandır sizin için... Sağlığınız yerinde olsun bunların hepsi geçer herşey düzelir. Ne mutlu ki eşinle berabersin birliksin... Allah size güç kuvvet versin...
umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur..her şer de bi hayır vardır derler.belli mi olur eşiniz daha iyi şartlarda başka bir işte çalışır.ki tecrübesi buna müsait.
kendinizi üzmeyin olumlu düşünün ki güzel günler gelsin...
ben de hayırlısının bu olduğuna inanıyorum , bazen de çok korkuyorum , lütfen benim için dua et canım. sadece sabah namazından sonra mı okumalıyım . 19 gün aralıksız mı.. ben de 18 gün muhammet suresi okumuştum. burdan 41 yasin okuduk, annem 4444 tefriciye okudu. 2 kez 41 fetih okudu.ben namaza başladım hiç 3 ay aralıksız kılmamıştım.. iyi şeyler vesile olmuştur inşallah rabbim :allah kabul eder inşallah evet 19 gün ben adetliyim okuvereyim diyeceğim ama .ben fırsat bulursam yine okuyayım sende oku ezberlersin hemen kolay dualar
sağol canım allah razı olsun
Eşiniz ne mühendisi canım inşaat mı ?
Allah yardımcınız olsun..Ben de dua edeceğim sizin için inşallah hayırlı olan budur yakında farkedersiniz iyiki böyle olmuş dersiniz..
allahımm kimseyi rızıkla sınamasın cnm hakkınızda hayırlısı buymuş
sizi çok iyi anlıyorum ve duacınızım bilmeni istiyorum
allahım daha iyi yerlerde çalışmasını nasip eglesin allahım görürse güzel görür
her sıkıntının ardında inanki ferahlık olacaktır sabır edin cnm benim
yasini şerif oku cnm bol bol allah dualarınıda dualarımızı da kabul etsin (AMİN)
gıda mühendisi canım
sağolun kızlar allah razı olsun, böyle güzel mesajlar beni çok mutlu ediyor çok rahatlıyorum
özel sektörde çalışmanın zorluğunu bende bu sene taddım..ilk işimdi işe girdikten 2 hafta sonra benim müdürümü işten çıkardılar..ilk başta bana söylenen onun yaptığı her işi öğreneceksin öğrenmen lazım falan dediler..işi öğrenip öğrenmediğimi sordular bende kolay falan deyince o hafta cuma günü mesai bitimine 30 dk kala işten çıkardılar.8 yıldır orda çalışıordu maddi durumuda fazla yokmuş anladığım kadarıyla..o gün özel sektörden bi cacık olmayacağını anladım..mezun olduğumda ben boşunamı okudum onca sene kpss ye hazırlanmam diyordum şimdi inşallah güzel geçer sınavım die dua ediyorum..bence eşin yada sen biriniz devlette çalışın,özel sektörün maaşı iyi geleceği muallak ama devlet memurluğunun geleceği sağlambunca çalışmamız kendimizi geliştirmemiz doğmuş veya doğmamış çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için,o yüzden bence biriniz işinizi sağlama alın..
Allah buyuk mubarek gunlerde dualariniz kabul olsun insallah..hem hep boyle kalacak degil ya sabir edin,rahatliga erersiniz insallah yakin zamanda..esinizle birbirinize destek olun,babanizin soylediklerinede kulak tikayin..Allah yardimciniz olsun..esinizin iside hayirli olsun,kazanci bereketli olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?