Eşim işten çıkarıldı.

ayy cnm benim inan içimden seni çok ama çok sevdiğimi söylemek geldi biranda beni yanlış anlama. zorluk çekiyorsunuz eşine senden daha çok üzülüyorum mesleği olan maaşı olan bir adamken biranda işssiz oldu bu ona daha ağır gelmiştir. eşiniz sizi her daim mutlu ediyorsa sizde ailenize hep iyi yanınızı gösterin mutsuzluığunzuu değil. o zaman biraz usarlar.

canım beni çok mutlu ettin , keşke herkes söyleyebilse hislerini. babam birbirimize yakın davranmamızı pek normal karşılamıyor, sessiz oturuyoruz yanında. canım içimde bir his var her şey güzel olacak. ama o zamanların geleceği zamana kadar olan süre çok zor geçiyor benim için. gündüze göre kendimi daha iyi hissediyorum canım. teşekkür ederim

sevgi kelebeği seni az da olsa anlıyorum.
ben de öğretmenim, eşim ise şu anda çalışmıyor. tatil dolayısıyla ailemin yanına geldik ama benim babam da eşim hakkında çalışmamasıyla ilgili şeyler söylüyor ve bu beni çok üzüyor. Hayırlısıyla daha güzel bir işe başlar inşallah eşin.

beni en çok anlayanlardan biri sensin o halde canım.zor bir durum malesef..amin canım inşallah ikimizin eşine de alllah hayırlı işler versin. ben çok fena takıyorum ya... babam biz evlenmeden hergün söylenirdi bir öğretmenle en az öğretmen evlenmeli diye, insanları kınardı.. ben de aşık oldum ya , sadece işi yüzünden 4 yıl evlenmeyip ondan vazgeçtim, babamın uygun gördüğü insanlarla tanıştım ama sevemedim kimseyi onun gibi. kocamı çok seviyorum ben, of sanki hayatımızın her anında bir sıkıntımız olmalıymış gibi.. çocukken çok fakirdik, babam geçimsizdi, össyi 3 yıl kazanamadım, kpss yi 2 yıl kazanamadım, sevdiğimle 4 yıl evlenemdim şimdi de bu sorun.. aslında hayatta en önemli şey şu ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN

gerçekten çok zorluk çekmişsin. inşallah bundan sonra refah içinde huzurla yaşarsınız.
benim de benzer bir hikayem var.
öğretmen öğretmenle evlenmeli kısmına hiç girmiyorum bile, ailemden akrabalara, komşulardan öğrencilerime herkes aynı şeyi söylüyor bıktım artık.

geçen yıl bugün deniz manzaralı hoş bir restaurantta fasıl eşiliğinde kutlamıştık.. bugünse hiç konuşmadık bile..

3 kuruşa 3 gün önce başladığı işi için sabah 7.30 da gitti akşam 24.00 de gelecek. 1 hafta böyle sonra akşamcı tekrar, dediğim gibi 3 kuruş ve günde en az 12, 13 saat.. ona hiç mi hiç üzülmüyorum ,çünkü ona çok kızgınım kpss ile devlet oluyorken istemedi özelde yükseleceğim dedi,bana devlet konusunda ağzımı açtırmadı zamanında. sürünsün umrumda değil.. kaderime ve beni düşürdüğü duruma üzülüyorum. hergün bababım ben sana dedim bakışları.. babama karşı bukadar gururum incinmemişti. kimseyi telden filan aramıyorum..kimseyle aynı konuları konuşmak, onu savunmak, umutlu baktığımı söylemek istemiyorum, çünkü bakmıyorum. ve hiç bir öğretmen arkadaşım benim durumumda değil.. tamam onu seviyorum ama bunları yaşayacak kadar ne suçum vardı benim.ona yardımcı olmaya yoruldum , ben orucumu kendi evimde tutmak istiyorum... hayatım ile ilgili hiç bir umudum yok artık

Son düzenleme:
Esinin ne sucu varki isten cikarilmis kendisimi istedi?
Bir ise girmis calisiyor seni muhtac etmiyecektir
sende calisiyorsun Allahtan kork cok az bir maasla ev gecindiren var
insaallah hersey düzelir
maasi varsin 5000 olmasin babana yada kimseye hesap vermeye mecbur degilsin
o senin esin umudunu kaybette canim yaa

canim benim gecmis olsun
benim esimde muhendis yurtdisindayiz
bundan 4 sene once ayni durum bizim basimiza geldi ozel bi sirkette calisiyordu 2700 euro maasi vardi 3 yillikti
ki o senin sonunda buyuk bi ne denir ona bi adi vardi para verceklerdi
15 bin euroya yakin
aralik ayinda verilecekti
ki kasim ayinda ansizin isten cikardilar esimi (
kizimin dogumuna 15 gun vardi gunlerce agladim yemekten icmekten kesildik
o parayida vermediler
iki sene boyle gecti psikolojikmen cok zor gunler gecirdik kavgalarimiz oldu sarilip agladigimiz gunler
dualar ettimm cok yalvardim rabbime cokk
simdi elhamdulillah isimiz var hersey yoluna girer esine destek ol dua et bol bol inan o cok buyukk
ondan istee (cc) insallahh hersey yoluna girer

aslında bu tarz mesaj bekliyordum allahtan kork seni aç mı bırakıyor filan... illa burda umutluyum mu demeliyim 5 ay bekledim ve yooruuulldduuummm..

hayır canım sabrım tükendi benim ,aynı evde bulunduğum kişiyede babama da hesap vermesemde suratlarını çekiyorum. hiç bir suçu yoktu , buna üzüldüm , haketmedi bitti..geriye onu saatlerce beklemek kaldı.. çalışmasın evde otursun daha iyi. getirdiği hiç bir kazanç değil

sağol canım aynı durumdayız. sizin de kötü olmuş. sevindim sonu iyi olmuş.. ben 5 aydır bekliyorum canım tam 5 aydır. istemediğim bir haaytı yaşıyorum şu an.. sürekli namaz kılıyorum , dua ediyorum zaten,boş kalmıyorum. ama küçük bir ışık istiyorum , küçücük ya küçücük. ne olur siz de dua edin. belki sizinki tutar

ayıp olmazsa kaç tl aldıgını sorabilir miyim?
ben çok üzülüyorum böyle 3 kurusu küçümseyip, otursun hiç çalışmasın diyenleri gördükçe...
benim babam da asgari ücrete çalışıyor, napsın evine ekmek getirmesin mi şimdi?
tamam sizin eşiniz okumuş birikimi var, baba lise mezunu. Tabi arada bir fark olacak ama benim zoruma gidiyor 3 kuruşu begenmeyenleri görünce. Siz bugun o 3 kurus için şükretmezseniz isyan ederseniz yarına dualarınız biraz zor kabul olur. Hakkınızda hayırlısı olsun

sabrini kayb etmissin sakinlemeye bak yoksa kendini harab edersin
gecer bunlar
adam meslek sahibi mutlaka iyi bir geliri olacagi is bulacaktir
evde otursaydi zor olurdu o zaman 5 ay bile sabir edemezdin belki

Birde sunu söylemek isterim hep hesap yapiliyor adam mühendis adam teknisyen
iyi para kazaniyor
hep kazanacak
evdeki hesap carsiya uymuyor isten cikariveriyorlar
adamlar ne yapsinn

sabah 7.30 diyorum ve akşam 24 diyorum kaç saat yapıyo canım. baban en azından en fazla on saat çalışıyordur.

isyan ediyorum işte haşa allaha deil ama hayatıma..daraldım boğuldum. yeri gelir küçümserim yeri gelir küçümsemem, yeri gelir olumsuz bakarım , yeri gelir bakmam.bugün öyle bir gündeyim işte.. baştan oku topiğimi bugün ki gibi çıldırmış , sabrımın tükendiği bir gün var mı bak canım.sabrım tükendi , umutsuzum işte bugün.. beni en iyi aylarca bekeldiğinizde anlayacaksınız.. merak etmeyin babanız için de tüm sıkıntısı olan tanımadığım insanlar için de dua ediyorum. ve kabul olup olmayacağını siz değil allah bilir.

cok iyi bilirim o gunleri canim dua edicem soz insallah rabbim vesile eder
her gun maillere bakardim esimin giden cv lerden geri donen varmi diye
sabret
ismi azam duasini oku bol bol her namazin sonunda oku kisa bi dau zaten cok faydasini gordum ben
oyle bir gun geldiki uc yerden teklif geldi
rabbim cok cok coookkkkk buyukk
insallah sizide sevindirir bu mubarek gunler hurmetine yar ve yardimciniz olsun mevlam

gecer bunlar

bak buna katiliyorum meslegi var esinin ki biz o denem tamda krize denk gelmistikk
imtihan olarak dusun sakin isyan etmee sukur de
hepsi gececek

gecer bunlar

5 aydır evde otruyordu canım bulamadı bir türlü, uğursuzluk var üstümüzde. 3 gün önce başladı. of konuşmaya bile halim yok aslında, saçlarım beyazladı ya , ne 5 aymış kahretsin

allah razı olsun canım.boş olduğum için hangi dua faydalıdır diye sürekli bakıyorum, ismiazama denk gelmemiştim sağol canım. onu da okuyayım

Benim babam öğlen 4te evden çıktı ve bir daha sabah gelecek. Hesaplamasını buyrun siz yapın.
Siz yine de umudunuzu kaybetmeyin. Tabiki Allah bilir ama böyle durumlarda isyan etmek birşey kazandırmaz, demek istediğim buydu. Siz yine duanızı edin bizde ederiz ama asla ''sabrım tükendi, umudum bitti, çıldırıyorum'' demeyin. Allah daha beterlerini göstermesin,

Son düzenleme:

her zaman diyorum allah dermansız dert vermesin diye. ama yeri geliyor oluyor işte . bende her dakika umutlu olmak istiyorum. olmadı canım yapamadım ya bugün olamadım

geçecek yarın yeni umutlu bir güne başlayacağım belki, sonra yine umutsuz... kötü bir ruh hali işte benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…