Ayda 200-300 çok değil ama düzenli para gelişi olunca rahata alışıp har vurup harman savuran var. Benim görümceme de göndeririz, her ay kıyafete alışveriş yapar, renk renk ipek eşarplar, çantalar alır. Ben iyi bir maaşım olduğu halde kendime o kadar harcamam. Bu 200-300den hariç de acil lazım bir şey olunca yine ister. Kpss kursuna yazılacakmış şimdi, yine verdik. Yanınıza gezmeye geleceğim bana uçak bileti alın der. Başta ben de senin gibi fazla buluyordum ama artık takılmıyorum. Ben de kendi kız kardeşime burs bağladım, o okulu bitirdi. Şimdi de erkek kardeşimi dersaneye yazdırdım onun taksitine veriyorum. Sen de kendi kardeşine ver varsa. sonuçta bu okullar bir gün bitecek, onlar okuyup kendilerini kurtarsınlar, bizim de bir faydamız olursa ne ala.
Kardeşin yoksa anneme verdim de, güne girdim iş yerinde 15 kişi, en son ben alacağım de, evin ne ihtiyacı varsa al. Hiç ihtiyaç yoksa bozulmayacak deterjan, havlu kağıt vs. eve stoklu alışveriş yap 2 sene gider o malzemeler bozulmadan. Eve alınacak eşya varsa onu al. Hiç alınacak yoksa git bilezik falan al, ben altın seviyorum takacağım de. Yoksa erkekler para tutmayı bilmiyor canım.