eşim kk'ya girmeme izin vermiyo.. ne yapayım?

walla eşin ne düşünüyo bilmemde , ne yapmalıyım demişsin, valilik de bu işe karışmazki :)))

şaka bi yana bu sitenin ne kadar denetimli olduğunu erkek üyelerin tespit edildiğini anlatmalısın bence

Belkide kocasının işine gelmiyor , burdaki kadın arkadaşlar her derde yardımcı oldukları için , olabilirmi diyede soruyorum kendi kendime

evet yerler ona gore:) biz nette tanistik evlendik o yuzden sanirim sanki ben kendimi bilmiyorum
ne zaman evlendinz?

bizde netde tanistik evlendik
6 yil boyunca facebook akarsiydi ikiimizinde yokdu ama
sonra ben ikna ertim onu açtim facebook oda açti
simdi benden çok giriyor
kka yada girerim baska forumada onternetin altini ustune getirrim hepsinden de haberi var
o zaman oda girmsin interneet babanin evine gonderrim de ona

Ay ne kadar sacma ya girdigin site yuzunden ananin evine yollarim ne demek mal gibi davranmis sana. Insansin sen de ya bu erkeklerinb u tripleri nedir yani ne saniyolar kendilerini neyden korkuyomus

Seni annenin evine yollarim gibi bi cumleyi kurmasina nasil izin veriyorsunuz?

Ben mi cok cazgirim acaba bazen oturup dusunuyorum.

sizin mesajı alıntılayıp "aynen ben de" yazacaktım ki biraz daha okuyup, aşağıdaki mesajı görüp, nedenini anlamış oldum

Olabilir:)
:) iste benimkinin gozunun onnde girsem gozumj morartir heralde sert bi yapisi varmalesef evet dedigin cok dogru annemin evine yollayip kadinlarla yakaladim der:) akil almamdanda korkuyodur kesin

sert bir yapısı var derken...
şiddet mi uyguluyor size?

sizin mesajı alıntılayıp "aynen ben de" yazacaktım ki biraz daha okuyup, aşağıdaki mesajı görüp, nedenini anlamış oldum

Psikopat, karisina el kaldirabilcek kadar aciz, hasta ruhlu diyemeyen de sert bir yapisi var diyor.

walla eşin ne düşünüyo bilmemde , ne yapmalıyım demişsin, valilik de bu işe karışmazki :))
şaka bi yana bu sitenin ne kadar denetimli olduğunu erkek üyelerin tespit edildiğini anlatmalısın bence
evet aileici mesele demi kimse bisey yapamaz:) belki biraz zaman gecince anlatirim simdi dersem kotu oluruz kendimj suc isliyomus gibi hissediuorum sanki aldatiyorum tovbe yaa:s

Vur

vurdugu oldu evt ne yapacagi belli olmuyo cok zitlasinca deliriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…