bazen beraber yorum yapıyoruz bizde.. Kaliteli bi platform olduğunu akıllı erkekler farkediyo.. Buda bebi kk.ya daha çok bağlıyoBenimkide siyasi bir konu vardı bu konuda kadınlar ne diyor diye soruyordu ,hoşuma gitti benim
ne zaman evlendinz?evet yerler ona gore:) biz nette tanistik evlendik o yuzden sanirim sanki ben kendimi bilmiyorum
2012 kasim ayindan beri üyeyim..ben memnunum siteden..Girmeyipte ne yapacaksın o salak kalitesiz dizilere mi bakacaksın ? Burada kadınlar herşeydem haberdar oluyor , akraba gezmesi bitti günümüzde yeni akrabalar kk ,
Öyle bile olsa ne olur ki ?Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Seni annenin evine yollarim gibi bi cumleyi kurmasina nasil izin veriyorsunuz?
Ben mi cok cazgirim acaba bazen oturup dusunuyorum.
Olabilir:)
:) iste benimkinin gozunun onnde girsem gozumj morartir heralde sert bi yapisi varmalesef evet dedigin cok dogru annemin evine yollayip kadinlarla yakaladim der:) akil almamdanda korkuyodur kesin
Psikopat, karisina el kaldirabilcek kadar aciz, hasta ruhlu diyemeyen de sert bir yapisi var diyor.sizin mesajı alıntılayıp "aynen ben de" yazacaktım ki biraz daha okuyup, aşağıdaki mesajı görüp, nedenini anlamış oldum
sert bir yapısı var derken...
şiddet mi uyguluyor size?
Annemin evinede internet alırım de
Malesef oyle el kaldircak kadar aciz sinirlenince gozu bisey gormuyo bende cok zitlasmak istemiyorumPsikopat, karisina el kaldirabilcek kadar aciz, hasta ruhlu diyemeyen de sert bir yapisi var diyor.
:)) diyemem kiAnnemin evinede internet alırım de
Ah be canim beM
Malesef oyle el kaldircak kadar aciz sinirlenince gozu bisey gormuyo bende cok zitlasmak istemiyorum
evet aileici mesele demi kimse bisey yapamaz:) belki biraz zaman gecince anlatirim simdi dersem kotu oluruz kendimj suc isliyomus gibi hissediuorum sanki aldatiyorum tovbe yaa:swalla eşin ne düşünüyo bilmemde , ne yapmalıyım demişsin, valilik de bu işe karışmazki :))
şaka bi yana bu sitenin ne kadar denetimli olduğunu erkek üyelerin tespit edildiğini anlatmalısın bence
kiyamet alameti zaten koku kurumaz da erkek nesli azaliyorAh be canim be
Su heriflerin kökü kurusun artik
vurdugu oldu evt ne yapacagi belli olmuyo cok zitlasinca deliriyosizin mesajı alıntılayıp "aynen ben de" yazacaktım ki biraz daha okuyup, aşağıdaki mesajı görüp, nedenini anlamış oldum
sert bir yapısı var derken...
şiddet mi uyguluyor size?
bencede canim cok faydali bi site ama anlatamiyorumUzuldum canim benimkide onceden istemiyordu gizli giriyorum bende kk siz kafayi yerim cok sey ogreniyorum burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?