eşim kk'ya girmeme izin vermiyo.. ne yapayım?

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
böyle salakça bir sebep için beni annemin evine göndermekle tehdit ediyorsan hiç yorma kendini canım ben direkt giderim zaten, deseydin yani bu kadar basitmi seni göndermek o kadar mı kıymetsizmişsin.

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin

Kendi takıldığı sitelerle karıştırıyor anlaşılan. Buna da karıştırmayın artık.
Erkek olsa ne olur zaten size güvenmiyor demek ki.
Ben burada tanışıp da eşini aldatan üyeye rastlamadım.

Saçmalamıs oldu olacak int i yasaklasın komple. Kendide girmesin kadınlarla muatap olur nolur nolmaz. Kişi kendinden bilir işi..

erkek üye olsa ne olacak ki

ben abuk sabuk yorumlar yazıyorum diyelim

mesela sana bu kadar baskı çekilmez boşan dedim

bu bir fikir hemen yapmayacaksın

ya da erkek olsam ne değişecek

gel birlikte şunu bunu mu yapalım diyoruz sanki

biraz siniri geçsin anlatırsın nasıl bir yer olduğunu

eşim de bir ara herkes birbirini gaza getiriyor ne biçim yer orası demişti ama erkek gelir değil stres oluyorsunuz diye

Boşa kurtul kız :)

Ben de arada kocisime buradaki (BDV deki) olayları ve yorumları okuyorum sonra halimize şükredip oturuyoruz.

benim teknoloji özürlü eşimde bana çok kiziyodu.ne yapiyon burda bi anlasam diyodu.o istedigi icin degil kendim sıkıldığım icin bayaa ara verdim (ben gece gunduz burdaydim.yatmadan önce son bi kez bakardim sabah uyaninca ilk işim buraya bakmakti) tabi bu süre içerisinde teknoloji dalında bayaa ilerledi şuan kızmiyo
Benim esim galiba anlamadigi icin sinir oluyodu

Sanırım eşin sadece kk kısıtlaması getirmedi daha başka kısıtlamalarında var çok pasifsin demek , mücadele etmen gerekecek , bence onunda sevdiği bir aktivite vardır sende ona bunu yasakla , ki yasaklamana müsade etmeyecek sende bu fırsatı kullanıp yasağı deleceksin , o tilkiyse sende kuyruğu olacaksın ,bu kadar basit

Ozaman girme bacım nr gerek var eşinle ters düşmeye. Gizli gizli de girmeye kalkma yakalanıtsın falan Allah korusun

Es "otur" dediginde oturacak, "kalk" dediginde kalkacak, "kos" dediginde kosacak yani. Biatta sorun olmayacak.
Ne alakası var inatlaşsa kocasıda lafımı yrmem deyip annesinin evine yollasa sen mi duracaksın arkasında.bekara karıboşamak kolay öyle senin dediğin gibi olmuyor. İnatlasacak mevzu var mrvzu var herseyde inat olunmaz.yoksa bu evlilik ler tabi uzun sürmez.

Gizli giriyorum da yakalarsa canimi da yakar diye korkuyorum:s
Ne hakla canini yakacakmis?
Kendini ezdirme lutfen.
Senin ondan korkmana gerek yok o senden korksun. Tum ipleri eline vermeseydin kocan olacak adama. Siddet uygularsa sen ne yapcagini biliyosundur, iste o zaman annenin evine gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…