- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
böyle salakça bir sebep için beni annemin evine göndermekle tehdit ediyorsan hiç yorma kendini canım ben direkt giderim zaten, deseydin yani bu kadar basitmi seni göndermek o kadar mı kıymetsizmişsin.Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Ozaman girme bacım nr gerek var eşinle ters düşmeye. Gizli gizli de girmeye kalkma yakalanıtsın falan Allah korusun
Bide mücadele et diyenlerin gazına gelmr yazık etme yuvana.
Ne alakası var inatlaşsa kocasıda lafımı yrmem deyip annesinin evine yollasa sen mi duracaksın arkasında.bekara karıboşamak kolay öyle senin dediğin gibi olmuyor. İnatlasacak mevzu var mrvzu var herseyde inat olunmaz.yoksa bu evlilik ler tabi uzun sürmez.Es "otur" dediginde oturacak, "kalk" dediginde kalkacak, "kos" dediginde kosacak yani. Biatta sorun olmayacak.
Ne hakla canini yakacakmis?Gizli giriyorum da yakalarsa canimi da yakar diye korkuyorum:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?