Benimkide kızıyor..bu çocukkonularina cok bakiyordum..ondan herseyi kafana takip evham yapiyosun girme telefonu kırcam diyordu birkac sene evvel..giriyorum giricemde yani..
Benimki ota b.ka kk ya baktın mı diyor
Fön makinası kk ya bak
Çocuk ders yapmaz kk ya bak
Yemeğe misafir gelicek kk ya bak
Benden çok kullanıyor neredeyse
Eşinize siz mi söylediniz
Eşinin zoruna giden nedir
ne oldu ki bu kadar babanın evine yollanılacak durum kadın sitesi zaten gayet güzel ve insanların fikir alışverişinde bulunduğu dertleştiği bir site
öyle ya:)Eskiden kocalar komşuya gitmelerini yasaklardı akıl almasın cahil kalsın diye şimdide kk tehlikeli buluyorlar
onuda yapmış merak etme markete yollamıyomuş artık sen düşünEskiden kocalar komşuya gitmelerini yasaklardı akıl almasın cahil kalsın diye şimdide kk tehlikeli buluyorlar
onuda yapmış merak etme markete yollamıyomuş artık sen düşün
Girme tabiki, sil üyeliğini. Aile huzurunu bozmaya değer mi hiçBana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Allah aşkına, savunmanızı çok saçma buldum. Buraya girmeyince tek seçenek tv izlemek mi ?Girmeyipte ne yapacaksın o salak kalitesiz dizilere mi bakacaksın ? Burada kadınlar herşeydem haberdar oluyor , akraba gezmesi bitti günümüzde yeni akrabalar kk ,
Ne alakası var inatlaşsa kocasıda lafımı yrmem deyip annesinin evine yollasa sen mi duracaksın arkasında.bekara karıboşamak kolay öyle senin dediğin gibi olmuyor. İnatlasacak mevzu var mrvzu var herseyde inat olunmaz.yoksa bu evlilik ler tabi uzun sürmez.
Kadınlardan akıl alınca cahil kalmıyor yani. Ay şu son sayfadaki yorumlar fazlasıyla sinirimi boZdu çıkayım en iyisi bu konudan .Eskiden kocalar komşuya gitmelerini yasaklardı akıl almasın cahil kalsın diye şimdide kk tehlikeli buluyorlar
Allah aşkına, savunmanızı çok saçma buldum. Buraya girmeyince tek seçenek tv izlemek mi ?
Ayrıca evham yapan bir kişiliğe sahipse, kocası haklı
Ona söylemedim ya hamile bir bayan yazmış ya "kocam izin vermiyordu evham yaparsın diye" onun için kocası haklı dedim.Markete gitmesine de izin vermiyormuş buna ne diyeceksin?
Buna da mı evham yapıyor , acabaaaaaaaaaaaaaaa
Evet tqbir rencide edici ama bunun gerçekliğini değiştirmiyor malesef.bazı gercekleri cümleler değiştirse keske. Her neyse arkadasım konu sahibine kararı için saygı duyarım ama benim fikrim bu şekilde.Annesinin evine yollamak nedir bir kere? Nasil rencide edici bir tabirdir bu! Adamlara bu kadar yetkiyi veriyorsunuz, sonra da bu sekilde tehditkar tabirlerle sizi egemenlikleri altina alip sindiriyorlar ve hayatinizin tum alanina mudahale hakkini kendilerinde goruyorlar.
Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Benmkisi de illede uye oliyim dio. Dedim valla seni ban.larım irkek uye diye oturdu yerinehahaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?