eşim kk'ya girmeme izin vermiyo.. ne yapayım?

Benimkide kızıyor..bu çocukkonularina cok bakiyordum..ondan herseyi kafana takip evham yapiyosun girme telefonu kırcam diyordu birkac sene evvel..giriyorum giricemde yani..

Girmeyipte ne yapacaksın o salak kalitesiz dizilere mi bakacaksın ? Burada kadınlar herşeydem haberdar oluyor , akraba gezmesi bitti günümüzde yeni akrabalar kk ,
Benimkide kızıyor..bu çocukkonularina cok bakiyordum..ondan herseyi kafana takip evham yapiyosun girme telefonu kırcam diyordu birkac sene evvel..giriyorum giricemde yani..

Böyle adamları severim işte , allahın ilk emri ''oku''
Benimki ota b.ka kk ya baktın mı diyor

Fön makinası kk ya bak
Çocuk ders yapmaz kk ya bak
Yemeğe misafir gelicek kk ya bak

Benden çok kullanıyor neredeyse

Eşinize siz mi söylediniz
Eşinin zoruna giden nedir
ne oldu ki bu kadar babanın evine yollanılacak durum kadın sitesi zaten gayet güzel ve insanların fikir alışverişinde bulunduğu dertleştiği bir site

Eskiden kocalar komşuya gitmelerini yasaklardı akıl almasın cahil kalsın diye şimdide kk tehlikeli buluyorlar
Eşinize siz mi söylediniz
Eşinin zoruna giden nedir
ne oldu ki bu kadar babanın evine yollanılacak durum kadın sitesi zaten gayet güzel ve insanların fikir alışverişinde bulunduğu dertleştiği bir site

Tahmin ettim kadın cahil kalsın , kocasına köle olsun bilgili olmasın , adamda aşağlık kompleksi var , kadını ezen kendi malı gibi gören erkek , çekcek sen ancak ölmeye yakın düzelir herşeye müsaade eder bu adam , o zaman kadar kaderim deyip oturacaksın
onuda yapmış merak etme markete yollamıyomuş artık sen düşün

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin
Girme tabiki, sil üyeliğini. Aile huzurunu bozmaya değer mi hiç

Girmeyipte ne yapacaksın o salak kalitesiz dizilere mi bakacaksın ? Burada kadınlar herşeydem haberdar oluyor , akraba gezmesi bitti günümüzde yeni akrabalar kk ,
Allah aşkına, savunmanızı çok saçma buldum. Buraya girmeyince tek seçenek tv izlemek mi ?
Ayrıca evham yapan bir kişiliğe sahipse, kocası haklı

Annesinin evine yollamak nedir bir kere? Nasil rencide edici bir tabirdir bu! Adamlara bu kadar yetkiyi veriyorsunuz, sonra da bu sekilde tehditkar tabirlerle sizi egemenlikleri altina alip sindiriyorlar ve hayatinizin tum alanina mudahale hakkini kendilerinde goruyorlar.

Eskiden kocalar komşuya gitmelerini yasaklardı akıl almasın cahil kalsın diye şimdide kk tehlikeli buluyorlar
Kadınlardan akıl alınca cahil kalmıyor yani. Ay şu son sayfadaki yorumlar fazlasıyla sinirimi boZdu çıkayım en iyisi bu konudan .

Markete gitmesine de izin vermiyormuş buna ne diyeceksin?
Buna da mı evham yapıyor , acabaaaaaaaaaaaaaaa
Allah aşkına, savunmanızı çok saçma buldum. Buraya girmeyince tek seçenek tv izlemek mi ?
Ayrıca evham yapan bir kişiliğe sahipse, kocası haklı

Markete gitmesine de izin vermiyormuş buna ne diyeceksin?
Buna da mı evham yapıyor , acabaaaaaaaaaaaaaaa
Ona söylemedim ya hamile bir bayan yazmış ya "kocam izin vermiyordu evham yaparsın diye" onun için kocası haklı dedim.
Bu bayanın halini bilemem eski konularına bakarak konuşuyorsanız yani. Ama hoş gelmedi yorumlarınız, bilmiyorum

Evet tqbir rencide edici ama bunun gerçekliğini değiştirmiyor malesef.bazı gercekleri cümleler değiştirse keske. Her neyse arkadasım konu sahibine kararı için saygı duyarım ama benim fikrim bu şekilde.
Ben vajinusmus hastasıydım vr bu belayı bu sitedeki yardımsever bacılarım sayesinde yendim daha sonra uzun süre bende yardım ettim bi çok arkadaşıma o sırada kendimi fazla kaptırmış oldugum için eşim rahatsızlık duydu bende bi süre girmeme kararı aldım daha sonra tekrar girmeye basladım ozaman eşimle inatlassaydım sorun olacaktı gereksiz yere ama onun istediği sekilde hareket edince ikimizinde gönlü olmus oldu. Tavsiyem eşinle bu konuda inatlaşma dmek biraz ara ver daha sonra duruma göre girer yada girmessin. Sevgiler

Bana dedi ki bi daha oraya girdigini gorursem seni annenin evine yollarim bi sakincasi yok dedim git incele istersen siteyi dedim cok fena kizdi ne biliyosun erkeklerin de kadin gibi uye olmadigini diyo sanirim bunun icin

Erkekler üye olduğunda yöneticiler üyeliklerini iptal ediyor . Erkek üye yasak .

Gir arkadaş gir kıcana söyle oda girsin çok eğlenceli burası. Birbirini çekemeyenmi dersin laf sokmak için rencide edenmi dersin beğeni almk için saçma saçma şeyler yazanmı ... Ooo ne ararsan var burda. Burda erkk üye yoktur diyemm vardır ama kimliği ortaya çıkınca hemn banlanıyo.
Bn erkk olsam böyle bi siteyi kaçırmazdım ne güzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…