Eşim mesajlarımızı okumuş!

Aynen valla bu devirde psikolojik problemleri olan insanlar hayvan beslemeye başladı yalnızlıklarını gidermek için vs. Olan zavallı hayvanlara oluyor.
Saçmalamayın lütfen. Kedilerimiz yuvalarında mutlu merak etmeyin. İnsan dertlerimize onları karıştırmadık.

Şu eskinin veremli kızlı falan acıklı aşklarına özenip yazdığınız senaryolar çook berbat.
Yani empati kurup üzülecek bir hikaye de kuramıyorsunuz.
Berbat.
Trollüğü de beceremiyorsunuz.
Birinciai ellisine merdiven dayayan bir kadın böyle saçma sapan yazmaz. Yaşamayı geçtim yazmaz yani.
Hangi normal insan evladı sanadakş metresliği gerçek sanar. En kötğ ihtimalle bir ergen. Evli barklı 40 yaş insanı değil.
Hadi yaptı diyelim kocası da berbat iktidarsız dln tip diyelim o zaman ay sen aşık mı oldun verem oldum gitme aşkım demez Derse de 20 sene sonra demez
Biraz daha deneyin ya tutmaz bu

Yani kınamak istemem ama 15 yıllık eşinizi sanal alemdeki insana tercih etmenize çok şaşırdım bı yuva kolaymi kuruluyo yapmayın etmeyin pişman da olmuş eşiniz. Bı tanifigim iki kişiyle evlendi hiç bişey değişmedi sadece yastigim değişti hayatım da demişti. Yeni birini tanıyıp etmek onun ailesine girmek ailenin içine o kişiyi dahil etmek ooo ne gerek var. Askla şehveti karıştırmayın

*Evli olduğu halde başkası ile konuşan bir kadın...
*Bunu bilen ve kabul eden koca...
*Evli bir kadına bakacak kadar karaktersiz olan diğer adam...
*Ve kediler....

Nasıl bir tarikata denk böyle

Esinizle arayi duzeltseniz bile ilerde bu durumu basiniza kalkmayacagini ve her hatirladiginda size eziyet etmeyecegini nerden biliyorsunuz. Bikere gonlunuz baskasina kaydiysa esiniz ne yaparsa yapsin siz ona karsi bisey hissetmeyeceksiniz

Bence sizin iyi bir musibete ihtiyacınız var..
Aşka dair bu yaşınıza kadar hiçbir fikriniz olmamış.. Yaşamakla öğrenilmesi şart değilken hem de..

Ne 40 yaşı 54 yaşındaymış konu sahibi. Söylediğine göre tabi.

Yaş takıntım yok. 55 oldum geçen ay. Ben yaşlanmıyorum, yaş alıyorum ve bu yaşlar şarap gibi lezzetime lezzet katıyor. Kıskanın.

Ay çok affedersiniz ama sizin şarap yıllana yıllana açılmaya açılmaya belki sirke oldu, lezzetinize bakan yok yani nerden biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…