Eşim mesajlarımızı okumuş!

Bu üye gerçek mi çok merak ediyorum.gerçekse de çok merak ediyorum.ve daha önemlisi ben bu ablanın yaşına geldiğimde (15sene sonra) bu kafada olur muyum onu daha çok merak ediyorum.insallah olmam ,çok amin.

Bu üye gerçek mi çok merak ediyorum.gerçekse de çok merak ediyorum.ve daha önemlisi ben bu ablanın yaşına geldiğimde (15sene sonra) bu kafada olur muyum onu daha çok merak ediyorum.insallah olmam ,çok amin.
Ben bir şey yaşamadım o yüzden böyleyim. Sen belki benim yaşıma gelince torunlarından başka bir şey düşünmek istemesin. Herşeye doymuş olursun.

siz aşığım diye ayaklarınız yerden kesile dursun . adam da karısı ile neyse yazamıcam o kısmı . adamın yaptığı hem pastam dursun hem karnım doysun . eeee teyze bu sizin genç çıtır boşanmak tan bahsediyordu ..yoksa kuma mı gideceksin bu yaştan sonra

Bazilari konu sahibi altindan galiba ve kocasi geniş filan demiş. Adam yüklükte butun gun tek basina duran, diş bile fircalamadan ot ot
ömür gecirenn bir tip zaten, konu sahibi 54 yasindaymiş kocasi da hemen hemen bu civarlardadir. Bu saatten sonra adam yalniz kalsa kimi bulacak şu haliyle? Tabi ki karisina yalvaracak.
Konu sahibi internetten genc erkeklerle konusuyor filan ama 54 yasinda kadini 30 hatta 40 yasinda adam bile kolay kolay alip evlenmez anca zaman gecirir. Bunu konu sahibi de cok iyi biliyor aslinda bu yuzden bosanamiyor.

Bir akrabamin kayinvalidesi de boyle internetten elin adamlariyla yaziyormuş boyuna, o akrabamin kocasi yakalamis hatta. Kiymetli olmaktan degilde belli bir yaştan sonra gençken verecekleri tepkileri vermeyebiliyor adamlar, cok asik olduklarindan degil ama...

Tabiki onunla bir geleceğim yok. Karısı ile arası o an kötüydü sonra iyileşmiş olabilir. Bu benim aşık olduğum gerçeğini değiştirmiyor işte. Bu duygudan kurtulmak istiyorum, kurtulamıyorum.

Sanalda birine aşıksın
Eşin bunu biliyor olsun önemi yok beklerim diyor inanaxım gelmiyor

Son düzenleme:
Tövbe bismillah
Aynı filmlerdeki gurursuz adamlar gibi.
Başka adam olsaydı pıçaa yemiştin sol böğrüne kullanıcı ismi de pembe dizilerdeki isimler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…