- 2 Haziran 2019
- 1.035
- 2.982
- 133
Hemde sanaldan aşık olduğu kişi de evliHem boşanmamıssın hem sanaldan birine aşıksın??
Çatladım şu anda çatt!!Yaş takıntım yok. 55 oldum geçen ay. Ben yaşlanmıyorum, yaş alıyorum ve bu yaşlar şarap gibi lezzetime lezzet katıyor. Kıskanın.
Yaşımı biliyor tabiki. Dolandırıcı da değil.Peki sizin yaşınızı biliyor mu sanaldaki şahıs ?
Dikkat edin de malınızdan, paranızdan ve canınızdan olmayın.
Sanaldaki adam dişlerini kesin fırçalıyor mu?
Aynen oya bu konu sahibi kedileri yüzünden ayrılmayan aynı evin içinde farklı hayat yaşayan . sanal da aşık olduğu kişi evli birisi olan teyze değilmi ? biri aydınlatsın beni
Ben bir şey yaşamadım o yüzden böyleyim. Sen belki benim yaşıma gelince torunlarından başka bir şey düşünmek istemesin. Herşeye doymuş olursun.Bu üye gerçek mi çok merak ediyorum.gerçekse de çok merak ediyorum.ve daha önemlisi ben bu ablanın yaşına geldiğimde (15sene sonra) bu kafada olur muyum onu daha çok merak ediyorum.insallah olmam ,çok amin.
Eşim sanalda kendisinden büyük bir kadınla aşk yaşıyor diye konu açan olursa hemen soralımo bilgiyi karısından öğrenmek lazım..
Ben yengeç. Kovayla evliyim, aslan erkeğine aşığım. Hadi yorumla.Abla burcun ne
İsteyemiyorum bir türlü. Ne olacak? Onunla istemiyorum. İçüm kaldırmıyor artık.asıl mesele hakkında söz verdi mi eşin?
ilk sevişme gerçekleşecek mi onca yıldan sonra?
Tabiki onunla bir geleceğim yok. Karısı ile arası o an kötüydü sonra iyileşmiş olabilir. Bu benim aşık olduğum gerçeğini değiştirmiyor işte. Bu duygudan kurtulmak istiyorum, kurtulamıyorum.siz aşığım diye ayaklarınız yerden kesile dursun . adam da karısı ile neyse yazamıcam o kısmı . adamın yaptığı hem pastam dursun hem karnım doysun . eeee teyze bu sizin genç çıtır boşanmak tan bahsediyordu ..yoksa kuma mı gideceksin bu yaştan sonra
İsteyemiyorum bir türlü. Ne olacak? Onunla istemiyorum. İçüm kaldırmıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?