Sadece biraz zaman istedi. Kıramadım onu. Bir şey de değişmeyecek biliyorum.e o zaman yine gerçek bir evlilik olmayacak.
boşanmalısın artık.
Ne cocugu yahu , konu sahibi bakire , kocasi sevismiyor 15 senedirZaten bir karar vermişsin eşine verdiğin ikinci şans için sende elinden geleni yap muhtemelen çoçuk da var diye düşünüyorum o yüzden bence verdiğin Kararı sonuna kadar yapmaya çalış sonuç bakalım ne olacak hakkında hayırlısı
Yaş takıntım yok. 55 oldum geçen ay. Ben yaşlanmıyorum, yaş alıyorum ve bu yaşlar şarap gibi lezzetime lezzet katıyor. Kıskanın.
Aaa öyle mi nerede yazıyor ben ilk sayfayı tek ojudumNe cocugu yahu , konu sahibi bakire , kocasi sevismiyor 15 senedir
Şu an şok oldum. Konu sahibi neyi bekliyor peki 15 yıldır?Ne cocugu yahu , konu sahibi bakire , kocasi sevismiyor 15 senedir
Burada eskiyince uyeleri tanirsinizAaa öyle mi nerede yazıyor ben ilk sayfayı tek ojudum
15 senedir yatmamışlar mı ciddenmi ? Niye 15 yıl beklemişki neden boşanmamış hayretNe cocugu yahu , konu sahibi bakire , kocasi sevismiyor 15 senedir
Sorun onun benimle sevişmek isteyip istememesi değil ki. O sevişmeyi bilse zaten bunları yaşamayacaktık. O kadın ruhundan anlamıyor ya da beni anlamıyor. Bir ten uyumumuz yok ve artı kendinede bakmıyor bende onu istemiyorum. Onu isteyeyim diye de kendisi için bir değişikliğe gitmedi. Şimdi her ne istersem yapacağını söylüyor ama benim içimdeki duygular öldü. Kısaca ona vermek istemiyorum.Kocan sevisecek miymis artik monalazo?
Konu sahibinin zor ve kotu bir evliligi var , bugune kadar cesaret edememis ayrilmaya simdi adam yine kandirmis , insallah bosanir konu sahibi bir an onceŞu an şok oldum. Konu sahibi neyi bekliyor peki 15 yıldır?
Bosan o zaman lutfen , bak kac yasina geldin , artik birak su adami ve hayatini yasaSorun onun benimle sevişmek isteyip istememesi değil ki. O sevişmeyi bilse zaten bunları yaşamayacaktık. O kadın ruhundan anlamıyor ya da beni anlamıyor. Bir ten uyumumuz yok ve artı kendinede bakmıyor bende onu istemiyorum. Onu isteyeyim diye de kendisi için bir değişikliğe gitmedi. Şimdi her ne istersem yapacağını söylüyor ama benim içimdeki duygular öldü. Kısaca ona vermek istemiyorum.
Ne çocuğu kendisi hala bakireymiş.!!siz tabi önceki konularını bilmediğiniz için.. açıkçası bu kişinin sahte olduğunu ben de düşünmeye başladım..!!Zaten bir karar vermişsin eşine verdiğin ikinci şans için sende elinden geleni yap muhtemelen çoçuk da var diye düşünüyorum o yüzden bence verdiğin Kararı sonuna kadar yapmaya çalış sonuç bakalım ne olacak hakkında hayırlısı
bakire olduğunu düşünmüyorum . adam ilk geceden itibaren böyle değildir heralde .
ateş barut yanyana 15 yıl inandırıcı gelmedi . bence teyze miz bunu kendine kılıf yaptı . bak arayış içindeyim ama haklıyım çünkü hala bakireyim kocaman yalan buyok böyleymiş.
bence adam gay.
yok böyleymiş.
bence adam gay.
Ne okudum ben kocan sanalda birine aşık olduğunu biliyor ve seni beklerim diyoEşimle zaten boşanacaktık. Adli tatil girdi araya. Bende sanalda aşık olduğum birisi ile yazışıyordum. Eşimde biliyordu. Konuyu bilenler var zaten. Eşime açık açık, ben bu yazıştığım adama aşığım. Oda benden hoşlanıyoruz dediğim halde idrak edememiş. Ona nasıl güven verdiysem, dediğimi anlamamış. Hareketlerimdeki değişimi farkedince mesajlarıma girip okumuş ve şoke olmuş. Sabahın dördünde odama dalıp, hemen defolup gidiyorsun diye beni evden kovdu. Bende şaşırdım. Sana söylemiştim zaten bu tepki neden diye, zaten gideceğim, boşanacağız. Kediler var dedim sen git istiyorsan. Suratı öfkeden kıpkırmızı ,ben şimdi çıkıyorum, akşama kadar gitmiş ol dedi. Bende akşam arkadaşıma gittim. Sabahın beşinde bana mesajlar atmaya başladı. Ben seni ilk kez kaybettiğimi hissettim. Buna dayanacağımı sanmıştım ama dayanamam, lütfen dön, bana bir şans ver. Her şeyi düzelteceğini, beni kendisine aşık edeceğini, ne istersem yapacağını, sigarayı bırakacağını, dişlerini fırçalayacağını, terapiste geleceğini vs her yolu deneyeceğini söylüyor. İlk kez böyle sözler veriyor bana. On beş yılın üstüne. Gözleri ağlamaktan davul gibi şişmiş geldi ve beni aldı. Bende üzülmesine dayanamayıp, istemeyerekte olsa onunla eve geldim. Onunla apaçık konuştuk. İlk kez. Sanalda görüştüğüm adama aşık olduğumu ve onu kafamda bitirmeden bizim için bir gelişme olamayacağını söyledim. Tamam beklerim dedi.gözlerimin içine öyle bir acı yalvarışla bakıyor ki teklifine hayır diyemedim. Ancak ne yazıkli hiç bir şey hissedemiyorum ona karşı. Sanaldaki ile acı da olsa vedalaştık, mesajları sildim, istemesemde ve engelledim. Şu anda tek düşündüğüm yinede o, unutamıyorum. Acı içindeyim. Sadece onu düşünebiliyorum. Çok büyük bir çıkmazın içindeyim. Geleceği olmayan, sonu hüsranla bitmeye mahkum bir aşk ve geleceği olan, güvenli bir sığınak ama aşk olmayan bir evlilik arasında kaldım. Büyük çıkmaza girdim.
Ne çocuğu kendisi hala bakireymiş.!!siz tabi önceki konularını bilmediğiniz için.. açıkçası bu kişinin sahte olduğunu ben de düşünmeye başladım..!!
[/QUOTE
Öyleymiş Aynn öncekileri bilmiyordum aöa bencede 15 sene içinde farklı bir şekilde de olsa bu durum patlak verirdi aileler birileri muhakkak duyardı bu iş bu şekilde uzamazdı bence. Ama insanların hayatlarını da bilemiyoruz belkide anlattıklarından bile kötü durumdadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?