Eşim mesajlarımızı okumuş!

Ne cocugu yahu , konu sahibi bakire , kocasi sevismiyor 15 senedir

Evliliğiniz, yalnızca resmiyette de olsa devam ederken, yaptığınız şey yanlış ve etik değil. Ayrıca boşanma kararı aldığınız kişiyle aynı evde yaşamak neden? Umuyorum ki eşiniz, yaşadığı şeyi bir yakınına falan anlatır, biri akıl verir de adam sizden kurtulur.

Kocan sevisecek miymis artik monalazo?
Sorun onun benimle sevişmek isteyip istememesi değil ki. O sevişmeyi bilse zaten bunları yaşamayacaktık. O kadın ruhundan anlamıyor ya da beni anlamıyor. Bir ten uyumumuz yok ve artı kendinede bakmıyor bende onu istemiyorum. Onu isteyeyim diye de kendisi için bir değişikliğe gitmedi. Şimdi her ne istersem yapacağını söylüyor ama benim içimdeki duygular öldü. Kısaca ona vermek istemiyorum.

Bosan o zaman lutfen , bak kac yasina geldin , artik birak su adami ve hayatini yasa

Ne çocuğu kendisi hala bakireymiş.!!siz tabi önceki konularını bilmediğiniz için.. açıkçası bu kişinin sahte olduğunu ben de düşünmeye başladım..!!

Ne okudum ben kocan sanalda birine aşık olduğunu biliyor ve seni beklerim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…