- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Ağlıyor ya. Onu öldürmüş, üstüne basmış, ezip geçmiş gibi hissediyorum. Bu da beni mutlu etmiyor, offf ne yapsam beni mutlu etmeyecek.Bosan o zaman lutfen , bak kac yasina geldin , artik birak su adami ve hayatini yasa
Bu sanalda yazıştığım adam benim ilk aşkım. Onüç ondört yaşında yaşamam gereken duyguyu bu yaşımda yaşıyorum ve beni çok sarstı. Üstelik o da imkansız bir aşk.15 senelik mi evlisiniz, 40 yaşında mı evlendiniz, gerçekten bakire misiniz?
ben çok şaşırdım, bu zamana kadar cinsellik ve paylaşım olmayan biriyle nasıl evli kaldınız,
40 yaşına kadar hiç sevgiliniz vs olmadı mı?
kafamda deli sorular
en güzel yıllarınızı heba etmişsiniz ve bir şeyleri zamanında yaşayamadığınız için mutluluğu bu yaşta ve dışarda aramışsınız
diğer yorumların aksine ben size hak verdim, ben olsam ben de boşluktan sanalda yazışabilirdim diye düşünüyorum,
öyle bir koca olmaz
Önce biriyle normal yazışıyordum, açtığım bir konu ile alakalı bana cevap vermişti. Üç gün arkadaş muhabbeti yaptık. Yazışmamızın yön değiştirdiğini farkettim. Birbirimiz hakkında sorular sormaya başladık. Ben o zaman duygusal ihtiyaçlarımı hissettim. Evliliğimi sorgulamaya başladım. Gidip eşime durumu anlattım. Ben bu safhaya geldim artık evliliğimiz için yapacak bir şey kalmamış. Boşanmaya ikimizde karar verdik. Adli tatil girdi araya. Evdede kedilerim var, onlar yüzünden gidemedim hemencecik. Ev tutmam lazımdı. Boşanma işi halloluncaya kadar evimi, işlerimi ayarlarım diye düşündüm. Kedilerim ayak bağı oldular bana, onlar olmasa zaten yıllar öncesinden boşanacaktım.
Eşimle zaten boşanacaktık. Adli tatil girdi araya. Bende sanalda aşık olduğum birisi ile yazışıyordum. Eşimde biliyordu. Konuyu bilenler var zaten. Eşime açık açık, ben bu yazıştığım adama aşığım. Oda benden hoşlanıyoruz dediğim halde idrak edememiş. Ona nasıl güven verdiysem, dediğimi anlamamış. Hareketlerimdeki değişimi farkedince mesajlarıma girip okumuş ve şoke olmuş. Sabahın dördünde odama dalıp, hemen defolup gidiyorsun diye beni evden kovdu. Bende şaşırdım. Sana söylemiştim zaten bu tepki neden diye, zaten gideceğim, boşanacağız. Kediler var dedim sen git istiyorsan. Suratı öfkeden kıpkırmızı ,ben şimdi çıkıyorum, akşama kadar gitmiş ol dedi. Bende akşam arkadaşıma gittim. Sabahın beşinde bana mesajlar atmaya başladı. Ben seni ilk kez kaybettiğimi hissettim. Buna dayanacağımı sanmıştım ama dayanamam, lütfen dön, bana bir şans ver. Her şeyi düzelteceğini, beni kendisine aşık edeceğini, ne istersem yapacağını, sigarayı bırakacağını, dişlerini fırçalayacağını, terapiste geleceğini vs her yolu deneyeceğini söylüyor. İlk kez böyle sözler veriyor bana. On beş yılın üstüne. Gözleri ağlamaktan davul gibi şişmiş geldi ve beni aldı. Bende üzülmesine dayanamayıp, istemeyerekte olsa onunla eve geldim. Onunla apaçık konuştuk. İlk kez. Sanalda görüştüğüm adama aşık olduğumu ve onu kafamda bitirmeden bizim için bir gelişme olamayacağını söyledim. Tamam beklerim dedi.gözlerimin içine öyle bir acı yalvarışla bakıyor ki teklifine hayır diyemedim. Ancak ne yazıkli hiç bir şey hissedemiyorum ona karşı. Sanaldaki ile acı da olsa vedalaştık, mesajları sildim, istemesemde ve engelledim. Şu anda tek düşündüğüm yinede o, unutamıyorum. Acı içindeyim. Sadece onu düşünebiliyorum. Çok büyük bir çıkmazın içindeyim. Geleceği olmayan, sonu hüsranla bitmeye mahkum bir aşk ve geleceği olan, güvenli bir sığınak ama aşk olmayan bir evlilik arasında kaldım. Büyük çıkmaza girdim.
Bence sen sadece mutsuz oldugun evliliginden ona sıgınmissin hani mesajlasmak seni heycanlandirip mutlu ediyo bence aklini basina al demekki kocan seni cok seviyo aldattigin halde seni istiyo hem ne olursa olsun ayni cati altindayken aldatmakta ne siz hala evlisiniz seytanin oyununa gelme benceEşimle zaten boşanacaktık. Adli tatil girdi araya. Bende sanalda aşık olduğum birisi ile yazışıyordum. Eşimde biliyordu. Konuyu bilenler var zaten. Eşime açık açık, ben bu yazıştığım adama aşığım. Oda benden hoşlanıyoruz dediğim halde idrak edememiş. Ona nasıl güven verdiysem, dediğimi anlamamış. Hareketlerimdeki değişimi farkedince mesajlarıma girip okumuş ve şoke olmuş. Sabahın dördünde odama dalıp, hemen defolup gidiyorsun diye beni evden kovdu. Bende şaşırdım. Sana söylemiştim zaten bu tepki neden diye, zaten gideceğim, boşanacağız. Kediler var dedim sen git istiyorsan. Suratı öfkeden kıpkırmızı ,ben şimdi çıkıyorum, akşama kadar gitmiş ol dedi. Bende akşam arkadaşıma gittim. Sabahın beşinde bana mesajlar atmaya başladı. Ben seni ilk kez kaybettiğimi hissettim. Buna dayanacağımı sanmıştım ama dayanamam, lütfen dön, bana bir şans ver. Her şeyi düzelteceğini, beni kendisine aşık edeceğini, ne istersem yapacağını, sigarayı bırakacağını, dişlerini fırçalayacağını, terapiste geleceğini vs her yolu deneyeceğini söylüyor. İlk kez böyle sözler veriyor bana. On beş yılın üstüne. Gözleri ağlamaktan davul gibi şişmiş geldi ve beni aldı. Bende üzülmesine dayanamayıp, istemeyerekte olsa onunla eve geldim. Onunla apaçık konuştuk. İlk kez. Sanalda görüştüğüm adama aşık olduğumu ve onu kafamda bitirmeden bizim için bir gelişme olamayacağını söyledim. Tamam beklerim dedi.gözlerimin içine öyle bir acı yalvarışla bakıyor ki teklifine hayır diyemedim. Ancak ne yazıkli hiç bir şey hissedemiyorum ona karşı. Sanaldaki ile acı da olsa vedalaştık, mesajları sildim, istemesemde ve engelledim. Şu anda tek düşündüğüm yinede o, unutamıyorum. Acı içindeyim. Sadece onu düşünebiliyorum. Çok büyük bir çıkmazın içindeyim. Geleceği olmayan, sonu hüsranla bitmeye mahkum bir aşk ve geleceği olan, güvenli bir sığınak ama aşk olmayan bir evlilik arasında kaldım. Büyük çıkmaza girdim.
Hayır tabikide. Beni asla salakca vaatlerle kandırmadı. Birbirimize gayet açık davrandık. Benim yüzümden evliliğini bitiren btirmesini istemem. O da benim için istemez. Sadece azıcık dertleşip, muhabbet ediyorduk. Sonra bağımlılığa dönüştü, bu kadar aşık olacağımı tahmin etmemiştimO konuştuğun adam da evliydi noldu o da boşanma aşamasındadır kesin!
Birde beni düşün!Iyice pembe diziye döndü. 54 yasinda, 15 yıllık evli, hala bakire, eşi ile yatakları ayri, sanaldan eşini aldatıyor ama kedileri için evi terkedemiyor. Eşi evden kovuyor, ertesi gün yalvarıyor affet diye, neyini affettirecekse. Abla affediyor ama sanal aşkından ayrıldığı için morali çok bozuk, bizden de moral vermemizi bekliyoranlatınca bile beynim yandı.
Hayır tabikide. Beni asla salakca vaatlerle kandırmadı. Birbirimize gayet açık davrandık. Benim yüzümden evliliğini bitiren btirmesini istemem. O da benim için istemez. Sadece azıcık dertleşip, muhabbet ediyorduk. Sonra bağımlılığa dönüştü, bu kadar aşık olacağımı tahmin etmemiştim
Eşinizin sizden tazminat talep etme bile hakkı var şuan. Yargılamak değil niyetim. Ama bu şekilde eşinize de zarar veriyorsunuz. Eğer bitirecekseniz bitirin. Şunuda unutmayın görüştüğünüz adam sizin hala kağıt üzerinde bile olsa evli olduğunu bilip ; bunun için bahaneler üretiyor; ve sizde inanıyorsanız; Hayatınızın hatasını yaptınız demektir. Bu kadar ufak bir konuda bile kişi normalleştiriyor bu durumu;aynı zamanda, belki ahlaki genellemeleri görmezden geliyor. Bu kişinin hem tutarsız hemde güvenilemiyeceğini gösteren açık bir durum. Yarın sizle evlenirse aldatmayacağını veya evli biriyle görüşmeyeceğini ne kadar tanırsanız tanıyın emin olamazsınız.Eşimle zaten boşanacaktık. Adli tatil girdi araya. Bende sanalda aşık olduğum birisi ile yazışıyordum. Eşimde biliyordu. Konuyu bilenler var zaten. Eşime açık açık, ben bu yazıştığım adama aşığım. Oda benden hoşlanıyoruz dediğim halde idrak edememiş. Ona nasıl güven verdiysem, dediğimi anlamamış. Hareketlerimdeki değişimi farkedince mesajlarıma girip okumuş ve şoke olmuş. Sabahın dördünde odama dalıp, hemen defolup gidiyorsun diye beni evden kovdu. Bende şaşırdım. Sana söylemiştim zaten bu tepki neden diye, zaten gideceğim, boşanacağız. Kediler var dedim sen git istiyorsan. Suratı öfkeden kıpkırmızı ,ben şimdi çıkıyorum, akşama kadar gitmiş ol dedi. Bende akşam arkadaşıma gittim. Sabahın beşinde bana mesajlar atmaya başladı. Ben seni ilk kez kaybettiğimi hissettim. Buna dayanacağımı sanmıştım ama dayanamam, lütfen dön, bana bir şans ver. Her şeyi düzelteceğini, beni kendisine aşık edeceğini, ne istersem yapacağını, sigarayı bırakacağını, dişlerini fırçalayacağını, terapiste geleceğini vs her yolu deneyeceğini söylüyor. İlk kez böyle sözler veriyor bana. On beş yılın üstüne. Gözleri ağlamaktan davul gibi şişmiş geldi ve beni aldı. Bende üzülmesine dayanamayıp, istemeyerekte olsa onunla eve geldim. Onunla apaçık konuştuk. İlk kez. Sanalda görüştüğüm adama aşık olduğumu ve onu kafamda bitirmeden bizim için bir gelişme olamayacağını söyledim. Tamam beklerim dedi.gözlerimin içine öyle bir acı yalvarışla bakıyor ki teklifine hayır diyemedim. Ancak ne yazıkli hiç bir şey hissedemiyorum ona karşı. Sanaldaki ile acı da olsa vedalaştık, mesajları sildim, istemesemde ve engelledim. Şu anda tek düşündüğüm yinede o, unutamıyorum. Acı içindeyim. Sadece onu düşünebiliyorum. Çok büyük bir çıkmazın içindeyim. Geleceği olmayan, sonu hüsranla bitmeye mahkum bir aşk ve geleceği olan, güvenli bir sığınak ama aşk olmayan bir evlilik arasında kaldım. Büyük çıkmaza girdim.
Hanım abla insanlar üç dört çocukla boşanıp kendine sıfırdan yeni bir düzen kuruyor sen hala kedi diyorsun.Önce biriyle normal yazışıyordum, açtığım bir konu ile alakalı bana cevap vermişti. Üç gün arkadaş muhabbeti yaptık. Yazışmamızın yön değiştirdiğini farkettim. Birbirimiz hakkında sorular sormaya başladık. Ben o zaman duygusal ihtiyaçlarımı hissettim. Evliliğimi sorgulamaya başladım. Gidip eşime durumu anlattım. Ben bu safhaya geldim artık evliliğimiz için yapacak bir şey kalmamış. Boşanmaya ikimizde karar verdik. Adli tatil girdi araya. Evdede kedilerim var, onlar yüzünden gidemedim hemencecik. Ev tutmam lazımdı. Boşanma işi halloluncaya kadar evimi, işlerimi ayarlarım diye düşündüm. Kedilerim ayak bağı oldular bana, onlar olmasa zaten yıllar öncesinden boşanacaktım.
Ağlıyor ya. Onu öldürmüş, üstüne basmış, ezip geçmiş gibi hissediyorum. Bu da beni mutlu etmiyor, offf ne yapsam beni mutlu etmeyecek.
monalazo gerçekten boşanmak isteseydiniz böyle duygularınız olmazdı, hazır eşiniz sizi evde istemediğini söylemişken, evden ayrılmışken arkanıza bile bakmadan giderdiniz, eşiniz size güvenli liman, evli, imkanları nispeten iyi kadın statüsü sağlıyor, bunlardan vazgeçmeye hazır değilsiniz.Bu sanalda yazıştığım adam benim ilk aşkım. Onüç ondört yaşında yaşamam gereken duyguyu bu yaşımda yaşıyorum ve beni çok sarstı. Üstelik o da imkansız bir aşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?