Eşim mesajlarımızı okumuş!

15 senelik mi evlisiniz, 40 yaşında mı evlendiniz, gerçekten bakire misiniz?
ben çok şaşırdım, bu zamana kadar cinsellik ve paylaşım olmayan biriyle nasıl evli kaldınız,
40 yaşına kadar hiç sevgiliniz vs olmadı mı?
kafamda deli sorular
en güzel yıllarınızı heba etmişsiniz ve bir şeyleri zamanında yaşayamadığınız için mutluluğu bu yaşta ve dışarda aramışsınız
diğer yorumların aksine ben size hak verdim, ben olsam ben de boşluktan sanalda yazışabilirdim diye düşünüyorum,
öyle bir koca olmaz

Bosan o zaman lutfen , bak kac yasina geldin , artik birak su adami ve hayatini yasa
Ağlıyor ya. Onu öldürmüş, üstüne basmış, ezip geçmiş gibi hissediyorum. Bu da beni mutlu etmiyor, offf ne yapsam beni mutlu etmeyecek.

Bu sanalda yazıştığım adam benim ilk aşkım. Onüç ondört yaşında yaşamam gereken duyguyu bu yaşımda yaşıyorum ve beni çok sarstı. Üstelik o da imkansız bir aşk.

Siz buraya kediler yazdıkça kedilerden soğudum.
Korkağım, rahata alıştım diyin de bitsin bu çile.
Kediler 15 yıl birlikte olamadığınız eşinizle ayrı gayri evlilik olmayan bir şeyi sürdürmenize bahane olamaz.

Bugüne kadar bir şey yaşamamış, doygunluğa ulaşamamış olmanız da size nikahlı olduğunuz eşinizi aldatma yada evli erkekle flört etme hakkını vermiyor.
Hayat her zaman siyah beyaz değil.. ben sizin durumunuzu aldatma bile saymam onu da söyleyeyim. 15 yılda olmayan evlilik bugün de olmaz.
kendinizi düşürdüğünüz durumu görmezden gelmeyin.
Istediğiniz kadar güzel olun, genç gösterin.
Günün sonunda kendine güveni ve saygısı olmayan, korkak bir kadınsınız.
akli basinda Hiç kimse yaşadığınız gibi bir hayatı 15 yıl kabullenmez.

insanları uzaktan yargılayan lardan nefret ederim ama kusura bakma boşanmadan yaşanmayacak bir şey keşke mesajlaşma saydın ileride mahkemede kullanabilir eğer boşanma durum olursa sen sevmiyorsun zaten ben öyle anladım umurunda olmaz bosandsan da bir iki gün üzülür devam edersin gibi geliyor ama dediğim gibi bu durumun kullanabilir haklıyken haksız duruma düşme

Sanaldaki kisiyle sadece sanalda mi gorustunuz?
Esiniz sizden intikam almak icin boyle bi yol izledigi kanısındayım.bence guvenmeyin.

Bence sen sadece mutsuz oldugun evliliginden ona sıgınmissin hani mesajlasmak seni heycanlandirip mutlu ediyo bence aklini basina al demekki kocan seni cok seviyo aldattigin halde seni istiyo hem ne olursa olsun ayni cati altindayken aldatmakta ne siz hala evlisiniz seytanin oyununa gelme bence

Abla allah aşkına bu yaptığın normal mi? Eşin yok mesajları okumuş yok dön demiş bu hikaye sencede kurguda hatalı değil mi?

Iyice pembe diziye döndü. 54 yasinda, 15 yıllık evli, hala bakire, eşi ile yatakları ayri, sanaldan eşini aldatıyor ama kedileri için evi terkedemiyor. Eşi evden kovuyor, ertesi gün yalvarıyor affet diye, neyini affettirecekse. Abla affediyor ama sanal aşkından ayrıldığı için morali çok bozuk, bizden de moral vermemizi bekliyor anlatınca bile beynim yandı.

O konuştuğun adam da evliydi noldu o da boşanma aşamasındadır kesin!
Hayır tabikide. Beni asla salakca vaatlerle kandırmadı. Birbirimize gayet açık davrandık. Benim yüzümden evliliğini bitiren btirmesini istemem. O da benim için istemez. Sadece azıcık dertleşip, muhabbet ediyorduk. Sonra bağımlılığa dönüştü, bu kadar aşık olacağımı tahmin etmemiştim

Birde beni düşün!

Sanki senin istegine bagliydi adamin evliligini bitirmesi bitirmesini istemezmiş. Sana biri garanti verse aninda bosanirsin.

Eşinizin sizden tazminat talep etme bile hakkı var şuan. Yargılamak değil niyetim. Ama bu şekilde eşinize de zarar veriyorsunuz. Eğer bitirecekseniz bitirin. Şunuda unutmayın görüştüğünüz adam sizin hala kağıt üzerinde bile olsa evli olduğunu bilip ; bunun için bahaneler üretiyor; ve sizde inanıyorsanız; Hayatınızın hatasını yaptınız demektir. Bu kadar ufak bir konuda bile kişi normalleştiriyor bu durumu;aynı zamanda, belki ahlaki genellemeleri görmezden geliyor. Bu kişinin hem tutarsız hemde güvenilemiyeceğini gösteren açık bir durum. Yarın sizle evlenirse aldatmayacağını veya evli biriyle görüşmeyeceğini ne kadar tanırsanız tanıyın emin olamazsınız.

Hanım abla insanlar üç dört çocukla boşanıp kendine sıfırdan yeni bir düzen kuruyor sen hala kedi diyorsun.

Kocanıza değilse de kendinize saygınız var ise, boşanın!!!

Ağlıyor ya. Onu öldürmüş, üstüne basmış, ezip geçmiş gibi hissediyorum. Bu da beni mutlu etmiyor, offf ne yapsam beni mutlu etmeyecek.
Bu sanalda yazıştığım adam benim ilk aşkım. Onüç ondört yaşında yaşamam gereken duyguyu bu yaşımda yaşıyorum ve beni çok sarstı. Üstelik o da imkansız bir aşk.
monalazo gerçekten boşanmak isteseydiniz böyle duygularınız olmazdı, hazır eşiniz sizi evde istemediğini söylemişken, evden ayrılmışken arkanıza bile bakmadan giderdiniz, eşiniz size güvenli liman, evli, imkanları nispeten iyi kadın statüsü sağlıyor, bunlardan vazgeçmeye hazır değilsiniz.
Adama hissettiğiniz de aşk değil, ilk konunuzdan beri bunun aşk olmadığını yazıyorum, siz eşinizin dışında başka birilerinin ilgisinden hoşlandınız yalnızca, lakin doktor zaten boşanmaz, siz isteseniz de yapmaz bunu, biraz buradaki aldatma-aldatılma içerikli konuları okuyun, eşini aldatan adamların eşlerinden boşanmadığını, aksine barışmak için kırk takla attıklarını okursunuz, boşananlarında bir kısmı çok değil en fazla 1 yıl içinde yeniden eski eşiyle evleniyor, çıkın bu hayal dünyasından ne olur, bakın size söylediklerimi yine söylüyorum, en büyük zararı siz göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…