Eşim mesajlarımızı okumuş!

adı üstünde sanal , ona nasıl güveniyorsunuz ? aşk hiç tanınmayan birine nasıl olunur ? ve sakın yanlış anlamayın fakat yaşı sizden küçük biri ise neden siz ? sadece merak ettim . belliki çok boşluktasınız yaptığınızı hiç bir şekilde onaylamıyorum ne olursa olsun evlisiniz eşinize ihanet etmişsiniz ki bu çok ve berbat bir durum , ama bu boşluğunuzu yanlış ile kapatmayın derim ben size

Az önce bu hanımla ilgili seviyesiz yorumlardan o kadar rahatsız oldum ki bu yorum ilaç gibi geldi. İnsanların doğru veya yanlış- duygularıyla -dalga geçilmesi hiç hoş değil. Derdim var diyorsa biri belli ki bir çıkmazda yardıma ihtiyacı var. Bu hanimin yanlışlarını yaşına hürmeten tatlı bir dille incitmeden söylemek zor olmasa gerek. Önceki konularını okumadım bilmiyorum ama bu sayfadaki iğneleyici mesajlara gerçekten çok üzüldüm.
Monalazo hanım Allah sizin de yardımcınız olsun. Sevgiyi ilgiyi yakininizda gözünüzün gördüğü yerde arayın. Esinize bir şans verin bence. Adam belli ki pişman,

Ya bi git allahini seversen. Azdinmi bu nedir ayip ya. Madem.bi halt yiyon buraya yazmaki baska kizlarda seni ornek almasin. Herkez sizin gibi genis degil cinayet bile olabilir. Her konuna ayri sinir oluyorim

vermek derken???
ne kadar fake kokan edebiyat parçalamaları var derken şu kelimeniz beni dumur etti
ve hangisi sizsiniz merak ettim
edebiyat parçalayan kibar kadın mı
ağzı bozuk kadın mı

Hiç sağlıklı gelmedi eşiniz, yanı gözünün içine baka baka başkasına aşığım diyorsunuz ve eşiniz beklerim diyor ..
bu saatten sonra barışsanız da nasıl konusu açılmaz nasıl saygı duyabilirsiniz birbirinize .

ne kocalar varmış be:)

Kötü yorumlar yapılmamalı, hakaret, rencide edici aşağılayıcı yorumlar yasak da aynı zamanda, lütfen kötü yorumlar varsa rapor edilsin, yalnız monalazo'nun affına sığınıyorum son 3 konusunu ben de okudum, birkaç da yorum yazdım, üyeler evli bir kadının kendinden 18 yaş küçük evli bir adamla sanalda birbirine kompliman yapmasını, aşk adı altında eşlerini aldatmasını doğru bulmadıklarını, eşini sevmiyorsa boşanması ve birileriyle bir şeyler yaşayacaksa bekar bir kadın olarak yaşamasını söyledi.

Yine lütfen monalazo üstüne alınmasın, genel olarak yazıyorum, 47 yaşında bir kadınım, bizim yaşlarımızdaki kadınlarda aşık olur, olabilir aşkın yaşı olmadığına inanırım, aşka aşık olmayı da severim ama yaş ve hayat tecrübelerimizle harmanlanan düşüncelerimiz olgunlaşır, aşka 18 yaşında genç bir kadın acemiliğinde bakmayız, 18 yaşındaki biri gibi her iltifata ayaklarımız yerden kesilmez, ki eşine 17 yaşında aşık olmuş, aşkın ne demek olduğunu bilen 17 yaşındaki birinin 47 yaşına gelince aşktan beklentilerinin nasıl değiştiğini bizzat yaşamış bir kadın olarak yazıyorum, belki aşk değil çünkü aşk çok başka bir şeydir, belki bu konuya beğenilme, başkaları tarafından hala dikkat çekiyor olmaktan hoşlanma diyebiliriz, aşk olsaydı hiç sevilmeyen eşi göz görmezdi, aşkta büyülenirsiniz çünkü ve dünya umurunuzda olmaz.

Son düzenleme:
Kedileri o evden kurtarın siz ne yapıyorsanız yapın. Yarın bir gün ortada kalmasınlar bu gel gitli hayatınızda

Dişerlini fırçalamaya mı söz verdi? fırçalamıyor muydu yani? Buna bir tek ben mi takıldım? DD

ne kadar genis bir dunya

internette sanal alemde aşk meşk yaşamaktansa eşinizi alında bi psikoloğa falan götürün onu iyileştirmek için uğraşın. ne kadınlar var okuduk gördük burada evliliğine dört elle sarılıp yuvasını kurtarmaya çalışan .

Birincisi eşin çok midesiz!
ikincisi sen daha midesizsin..

Nedenlerini hemen açıklayacağım,eşin sanki senin şeyinde altın bulmuş gibi yediği boynuzu görmeyip hala yalvar yakar yapıyor.
Sen ise ; evliyken sanal yada her ne boksa milletle kırıştırıdığın için.

Ayrılın Allah muhafaza ilerde es kaza çocuk falan olur psikolojisini bozmayın
midesizler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…