Eşim Ne yapmaya çalışıyor

Aileni hiçe saymış ben olsam durmam daha orada.eşinizin değişmediği ortada bunu sineye çekerseniz daha çok ezilirsiniz.çocuk yoksa fazla düşünmeue gerek yok.
umarım boşanma davanı açmışsındır.
Çocuk yok

hala neyi bekliyorum bilmiyorum adım atamıyorum hala. biraz saçma ama evime de kıyamıyorum

eşimden soğudum zaten iyice hala bana benim dediklerimi yapacaksın diyor tuhaff :eek:

Valizini toplayip o evden hemen gitmelisin. Sen kukla degilsin. resmen ana ogul seninle oynuyor. Sende bu kv ve bu koca varken mutlu olamazsin zaten.

Çocuk yok

hala neyi bekliyorum bilmiyorum adım atamıyorum hala. biraz saçma ama evime de kıyamıyorum

eşimden soğudum zaten iyice hala bana benim dediklerimi yapacaksın diyor tuhaff :eek:
Evinize kıyamıyorsanız onu kovun gitsin annesiyle yaşasın zaten ana kuzusu belli.bu şekilde konuşan biri hiç umut vaadediyor mu?aileniz ve sizin gururunuz evinizden kıymetsiz olamaz heralde.

bu son şansıydı sözler vermişti annesini dinlemeyeceğine dair :KK43:

ailem bu olayı duyarsa sana ve annene ne yaparlar hiç düşündün mü olay çıkar diye korkmadın mı hiç diyorum umrunda değil

İki konuna baktım da, nasıl evlendiniz severek mi görücü usulü mü bilmiyorum, bence bu adam seni sevmiyor, sadece belirli öncelikleri olduğu için evlenmiş gibi geldi bana. Annesi ile aşk yaşıyor resmen (cinsellik anlamında değil) sen sadece eve para getiren, hizmet gören kişi konumundasın. Eve verdiğin ödemeleri kanıtlayabilirsen eğer, boşanacak olursan kullan mutlaka. Mümkünse de yol yakınken dön, kendine yazık etme. Düzelmez çünkü böylesi...

Valizini toplayip o evden hemen gitmelisin. Sen kukla degilsin. resmen ana ogul seninle oynuyor. Sende bu kv ve bu koca varken mutlu olamazsin zaten.

aynen öyle dalga geçiyorlar bizle
ailen inşaallah bitirir bu işi iki gün ağla üçüncü gün önüne bakarsın.

Evinize kıyamıyorsanız onu kovun gitsin annesiyle yaşasın zaten ana kuzusu belli.bu şekilde konuşan biri hiç umut vaadediyor mu?aileniz ve sizin gururunuz evinizden kıymetsiz olamaz heralde.
tabiki öyle değil ama çok öfkeleniyorum annesine gidip hesap sormak istiyorum nasıl cesaret ediyor anlamıyorum niye adım atamadğımı kendimde bilmiyorum:KK43:

İki konuna baktım da, nasıl evlendiniz severek mi görücü usulü mü bilmiyorum, bence bu adam seni sevmiyor, sadece belirli öncelikleri olduğu için evlenmiş gibi geldi bana. Annesi ile aşk yaşıyor resmen (cinsellik anlamında değil) sen sadece eve para getiren, hizmet gören kişi konumundasın. Eve verdiğin ödemeleri kanıtlayabilirsen eğer, boşanacak olursan kullan mutlaka. Mümkünse de yol yakınken dön, kendine yazık etme. Düzelmez çünkü böylesi...
severek evlendik ama aynen öyle sevdiğini hissetmiyorum

tek derdi hala annesi değişen bişey olmadı. bana değer vermedi hiç çok haklısın:cry:

Böyle bir adamla evlilik yürütmek çok zor. Eşinizin size birazcık olsun sevgisi olsa annesinin yanında değil sizin yanınızda olurdu. Madem anasının sözünden çıkamayacaktı, evlenip te kimsenin başını yakmasaydı keşke. Otursaydı anasıyla.

aynen öyle dalga geçiyorlar bizle

tabiki öyle değil ama çok öfkeleniyorum annesine gidip hesap sormak istiyorum nasıl cesaret ediyor anlamıyorum niye adım atamadğımı kendimde bilmiyorum:KK43:
Cesareti sizden alıyor.pasif kalmayın o zaman etekleri tutuşur.ama ayrılmayacaksanız hiç ortalığı velveleye vermeyin derim.iyice kıymetiniz kalmaz o zaman.böyle biriyle asla mutlu olamazsınız.çocuk olursa iyice müdahale eder siniriniz bozulur.yol yakınken dönmek en iyisi ailenizde arkanızda.pasif ezilen kadın görünce sinirim bozuluyor kusura bakmayın.

Cesareti sizden alıyor.pasif kalmayın o zaman etekleri tutuşur.ama ayrılmayacaksanız hiç ortalığı velveleye vermeyin derim.iyice kıymetiniz kalmaz o zaman.böyle biriyle asla mutlu olamazsınız.çocuk olursa iyice müdahale eder siniriniz bozulur.yol yakınken dönmek en iyisi ailenizde arkanızda.pasif ezilen kadın görünce sinirim bozuluyor kusura bakmayın.
EVET ailemde bunca zaman seviyelerine inmemek için ailesiyle konuşmadı. bunlarda o yüzden rahata aldılar. nasıl olsa kimseden ses çıkmyor diye düşünüyorlar

sonu yok zaten bunca zaman hep ben çabaladım:KK67:

Kızmakta çok haklısın ben sinirinden bir tane geçirirdim heralde:sinirli:

Kızmakta çok haklısın ben sinirinden bir tane geçirirdim heralde:sinirli:
birde ben sana iptal et demedim sadece şu bu gelmesin dedim diyor ya insanlar böyle katil oluyor işte :duduk:

Eşin ona buna suna degil sade sana cok buyuk ayip etmis.seni ve senin onurunu dusunen biri olsa seni bu hallere koymazdi.birileri doldurmus olabilir.

Eşin ona buna suna degil sade sana cok buyuk ayip etmis.seni ve senin onurunu dusunen biri olsa seni bu hallere koymazdi.birileri doldurmus olabilir.
Evet beni sırtımdan vurdu diyorum ya. annesi doldurdu

üstüne üstlük zamanında sende annemi kırmıştın üzmüştün diyo bana düşün :olamaz:

affetmişsiniz, bişey değişmemiş. bunun üzerine tekrar affetmeniz hata olur bence.

Back
X