Eşim Ne yapmaya çalışıyor

Merhabalar,

Eşimle çok sorunlar yaşadık ve yaklaşık 2 ay önce boşanmanın eşiğinden döndük (sorunlarımız eski konularımda yazıyor). eşimin aile büyükleri araya girdi .eşim yalvardı yakardı yeminler etti psikoloğa gidicem dedi vs vs son bir şans verdim eve döndüm.

herşey güzel gidiyordu bir sorun yoktu (meğer ben öyle sanıyormuşum) ortalık durulmuştu. yavaş yavaş iki aileninde arası düzelecekti biraz zaman geçince.

bende evimde kuran okutmak istedim hem iyi gelir bize diye hemde akrabaları bir araya toplarım kaynaşma olur evimi de görmek isteyenlerde vardı diye.

fakat kayınvalideme söylediğim anda annemi ve akrabalarımı kastederek kimseyle görüşmek istemediğini gelmeyeceğini söyleyip kestirip attı hatta banada ertele yapma gibi şeyler ima etti ama hevesim kırılmış olsa da çok üstünde durmadım sen bilirsin dedim ertelemeyeceğimi söyledim. kendi tarafımı çağırdım.

annemle birlikte bir sürü hazırlık yaptık bu sırada eşim hiç olumsuz bişey söylemedi annem gelmeyebilir sen davetini yaptın boşver takma filan dedi hep .

Eşim kurandan bir gün önce bir anda teyzen gelmesin şu bu gelmesin istemiyorum evimde demeye başladı. (annesinin eşimi doldurduğu söylediği sözlerden anlaşılıyordu)

Bende tabi herkesin haberi var bir sürü hazırlık yaptım saçmalama yapma etme demeye kalmadan eşim teyzemin kızına 'kuran iptal oldu annene söylersin ' diye bir mesaj atmış. cesarete bakın

tabi bu mesaj olayı bir anda yayıldı .herkes eşimin istemediğini anladı kısacası beni rezil etti sırtımdan vurdu resmen . tüm hazırlığımı hevesimi mahvetti ve kimse gelmek istemedi mecburen iptal etmek zorunda kaldım kaynanamın istediği oldu yine :KK43:

annesi gelmediği için eşimi doldurduğundan, kimse gelmeyecek o eve diye baskı yaptığından adım gibi eminim

ailem bu olay karşısında inanılmaz öfkeli eşin bizi istemiyor ve seni hiçe saydı rezil etti diyorlar bu olayı affetmemem gerektiğini söylüyorlar haklı olarak . Çok kırıldım kaç gündür çok kötüyüm.

meğer hiç bişey değişmemiş eşimde annesi de hala aynı. boşuna kendimi kandırmışım boşuna şans vermişim. bu olay karşısında tepkim ne olmalı ?
Bende eşimin ailesi tarafından akrabalarıma karşı çok güç duruma düştüm düğün zamanı hala bile (1,5 sene oldu ) söylerler nasıl insanlar olduklarını...Tekrarı olursa sanırım sessiz kalmam bu sefer yanlarına kalmaz yani.Senin yerine kendimi koyamadım bile Allah yardımcın olsun insan kendini geçiyorda aileye akrabaya yapılan asla unutulmuyor...

Boşa şu adamı, gitsin anasıyla otursun sonsuza dek inşallah!. Sinir oluyorum böyle erkeklere. Senin evine, gelenine gidenine onun anası ne hakla karışır. Ay sinir oldum burdan ya :mad:

Ben psikologa gittiğimde ve anlattığımda anneci adamlar 8 10 yıl sonra da senin dediğini yapıyor ama şimdi bekleme demişti ki ben ne kadar sevebilirim ki boyle birini benim de canım var benim de duygularım var ben de kadınım.
Sevmediğini düşündüğümde sevmeye devam etsem bile eninde sonunda bitiyor ama sen biraz daha sabret ben elimden geleni yaptım ama olmadı dediğinde git.
Çünkü gidip geri dönmek de saçma çocuk oyunu gibi evlilik bu toplumda çok saçma bir kurum haline geldi.
Bazen ne yapsan da olmaz o hali ile kabül et seviyorsan o değişmez ama sen değiş.
Kendinle ilgilen biraz kendine bak. Ne istediğini bilmiyorsun bence

Ablacım kusura bakma ama sen göz göre göre sırf evlenebilmek için hayatının hatasını yapmışsın. Eski konularıma bakabilirsiniz sorunlarımı anlattım demişsin. Bem de bi bakayım dedim.
2015 yılından itibaren şöyle mesajlar var;
3 yıllık sevgilimden ayrıldım barışırsak mutlu olur muyuz?
1 yıldır görüştüğüm biri var 33 yaşında evleneyim mi
1 buçuk yıldır görüştüğüm biri var evleneyim mi
Akrabalar biriyle tanıştırdı
Arkadaşlar biriyle tanıştırdı adam bana seni beğenmedim dedi.
Yok biri 3 yıl evli kalmış boşanmış
Diğeri senden kısaymış
Allah aşkına bu nedir, bu kadar yanlış insanla bu kadar kısa sürede evlenmeyi nasıl düşündün?
Evlendiğin kişi bu sorunlu insanlardan hangisi merak ettim inan

Ablacım kusura bakma ama sen göz göre göre sırf evlenebilmek için hayatının hatasını yapmışsın. Eski konularıma bakabilirsiniz sorunlarımı anlattım demişsin. Bem de bi bakayım dedim.
2015 yılından itibaren şöyle mesajlar var;
3 yıllık sevgilimden ayrıldım barışırsak mutlu olur muyuz?
1 yıldır görüştüğüm biri var 33 yaşında evleneyim mi
1 buçuk yıldır görüştüğüm biri var evleneyim mi
Akrabalar biriyle tanıştırdı
Arkadaşlar biriyle tanıştırdı adam bana seni beğenmedim dedi.
Yok biri 3 yıl evli kalmış boşanmış
Diğeri senden kısaymış
Allah aşkına bu nedir, bu kadar yanlış insanla bu kadar kısa sürede evlenmeyi nasıl düşündün?
Evlendiğin kişi bu sorunlu insanlardan hangisi merak ettim inan

1. Haziran 2015 ve 12.Haziran 2015 konularını okuyunca konu sahibinin bizi keklediğini düşündüm.

1. Haziran 2015 ve 12.Haziran 2015 konularını okuyunca konu sahibinin bizi keklediğini düşündüm.
Açıkçası bunu ben de düşündüm ama içerikler çok hayatın içinden, uç bir konu yok. Bence her önerilen adamla görüşmüş. Biriyle görüşmeye devaö ederken başkasıyla tanıştırmışlar onla da görüşmüş. Bunu aldatma gibi de görmüyor.. tuhaf valla çok çıkamadım içinden

Açıkçası bunu ben de düşündüm ama içerikler çok hayatın içinden, uç bir konu yok. Bence her önerilen adamla görüşmüş. Biriyle görüşmeye devaö ederken başkasıyla tanıştırmışlar onla da görüşmüş. Bunu aldatma gibi de görmüyor.. tuhaf valla çok çıkamadım içinden

Bilemedim vallah.
Bazi konularda ailesinden dem vuruyor, bu konuda ailem cok seviyeli cok iyi filan...

12.haziran sevgilisi var... eylül konusunda uzun zamandir hayatimda kimse yok diyor..

Neyse, konu sahibinin algısı hafif bozuk galiba.

Konuya bu yönden bakinca kocasi belki haklıdır diye düşündüm

Boşa şu adamı, gitsin anasıyla otursun sonsuza dek inşallah!. Sinir oluyorum böyle erkeklere. Senin evine, gelenine gidenine onun anası ne hakla karışır. Ay sinir oldum burdan ya :mad:
michone cnm sna mesaj atmaya calıstım ama olmadı sen bana atmayı dener misin

Boşan demek kolay ama boşanmak zor biliyorum ama üstlerde yazılmış psikolog bile 8-10 yıl sonra sizi dinlemeye başlar demiş. 8-10 yıla kimin çıkacağı belli mi ayrıca o kadar süre daha sürekli anne sözüyle hareket eden biriyle yapabilecek misiniz?

Back
X