- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Bende eşimin ailesi tarafından akrabalarıma karşı çok güç duruma düştüm düğün zamanı hala bile (1,5 sene oldu ) söylerler nasıl insanlar olduklarını...Tekrarı olursa sanırım sessiz kalmam bu sefer yanlarına kalmaz yani.Senin yerine kendimi koyamadım bile Allah yardımcın olsun insan kendini geçiyorda aileye akrabaya yapılan asla unutulmuyor...Merhabalar,
Eşimle çok sorunlar yaşadık ve yaklaşık 2 ay önce boşanmanın eşiğinden döndük (sorunlarımız eski konularımda yazıyor). eşimin aile büyükleri araya girdi .eşim yalvardı yakardı yeminler etti psikoloğa gidicem dedi vs vs son bir şans verdim eve döndüm.
herşey güzel gidiyordu bir sorun yoktu (meğer ben öyle sanıyormuşum) ortalık durulmuştu. yavaş yavaş iki aileninde arası düzelecekti biraz zaman geçince.
bende evimde kuran okutmak istedim hem iyi gelir bize diye hemde akrabaları bir araya toplarım kaynaşma olur evimi de görmek isteyenlerde vardı diye.
fakat kayınvalideme söylediğim anda annemi ve akrabalarımı kastederek kimseyle görüşmek istemediğini gelmeyeceğini söyleyip kestirip attı hatta banada ertele yapma gibi şeyler ima etti ama hevesim kırılmış olsa da çok üstünde durmadım sen bilirsin dedim ertelemeyeceğimi söyledim. kendi tarafımı çağırdım.
annemle birlikte bir sürü hazırlık yaptık bu sırada eşim hiç olumsuz bişey söylemedi annem gelmeyebilir sen davetini yaptın boşver takma filan dedi hep .
Eşim kurandan bir gün önce bir anda teyzen gelmesin şu bu gelmesin istemiyorum evimde demeye başladı. (annesinin eşimi doldurduğu söylediği sözlerden anlaşılıyordu)
Bende tabi herkesin haberi var bir sürü hazırlık yaptım saçmalama yapma etme demeye kalmadan eşim teyzemin kızına 'kuran iptal oldu annene söylersin ' diye bir mesaj atmış. cesarete bakın
tabi bu mesaj olayı bir anda yayıldı .herkes eşimin istemediğini anladı kısacası beni rezil etti sırtımdan vurdu resmen . tüm hazırlığımı hevesimi mahvetti ve kimse gelmek istemedi mecburen iptal etmek zorunda kaldım kaynanamın istediği oldu yine
annesi gelmediği için eşimi doldurduğundan, kimse gelmeyecek o eve diye baskı yaptığından adım gibi eminim
ailem bu olay karşısında inanılmaz öfkeli eşin bizi istemiyor ve seni hiçe saydı rezil etti diyorlar bu olayı affetmemem gerektiğini söylüyorlar haklı olarak . Çok kırıldım kaç gündür çok kötüyüm.
meğer hiç bişey değişmemiş eşimde annesi de hala aynı. boşuna kendimi kandırmışım boşuna şans vermişim. bu olay karşısında tepkim ne olmalı ?