- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
- Konu Sahibi deniz_1988
-
laporoskopi özel hastanelerde 3,500 tl gibi bir fiyatla yapılıyormuş
araştırma hastanesinde çook daha uygun eşim ondan orayı istiyor bence
buraya yazmadığım şeyler var
bir geçmişte çok zor günler geçirdik kötü olaylar yaşadık ama geçti gitti yani
şimdiyse iyiyiz aslında öyle kavga falan etmiyoruz.
ama ne bileyim yani bazı davranışları bana çok dokunuyor tek bir lafını kaldıramıyorum.
para konusunda çalış diye üstelemez maaşımı sormaz ama parada ister gerektiğinde yani öyle senin paran benim param muhabbeti yok..
ama bi çok şeyin birikim sanırım bugün patlamama neden olan
mesela en basiti ben akşam 5,30 6 gibi evde oluyorum kendisi yarım gün çalışıyor ama en ufak işini bile bana yaptırıyor.
bütün gece istekleri bitmiyor..
ev işlerinde yardımcı değil,çocuk için tedavi sürecinde yeterince destek değil hep zorlaştırıyor işi
onun dışında evimizle ilgili bazı konularda sorumsuz..
mesela biz evimize 7 ay önce taşındık 7 aydır doğalgaz bağlanmadı ve yeterince ilgilenmedi bununla
evimizin avizeleri eksik 1,2 halı alınması lazım çünkü uymuyor bu eve eski halılar ama çok ilgisiz işte..
daha neler neler yani
ben değişsin istiyorum yaşıda büyük baba olsun artık istiyorum o ise başka alemde hani istemese ben asla çocuk yapmam zorlamayla olmaz bu işler ama istiyor ama ilgili değil..
hepinizden allah razı olsun beni çok rahatlattınız arkadaşlar
bak işte..Allah korusun..kangren bile olur parmak yani.birkaç gün daha geç kalınsaydı.
evet körü körüne git demiyoruz zaten araştırma hastanesine...
bulunduğun yeri araştır..birkaç kişiye sorsan sana fikir verirler..
iyi kötü olarak söylerler..ben ikinci hamileliğimde devlet hastanesinde bir doktor var dediler..nasıl anlattılar adamı..dedim ben ona gideyim..bulunduğum ilçeden kalktım edremite gittim..yakın yarım saat arası ama .bulunduğum ilçenin devlet hastanesi kapımın önünde yani..ama işte edremitte daha iyi doktor..hakikaten süper ilgilendi..yine kapısında uzun bir kuyruk olurdu..182 yi arayıp randevu aldım..sabahın köründe hastane kapısına gitmeye gerek yok artık biliyorsun..
randevundan 15 dakika -20 dakika önce orada olman yeterli..
neyse çok acil durumlarda ise kapımın önündeki devlet hastanesine gitmiştim..ara kanamalar oluyordu 2. hamileliğimde..ama sağolsunlar yakın ilgi alaka onlar da göstermişti..fakat edremit teki hastanenin cihazları daha iyiydi..yani yine hangi doktoru seçeceğin sana kalmış..ama kısa bir araştırmayla en iyi doktoru bulacağına eminim ben.
sonra yine doğum için özele git..o konuda hem fikiriz seninle..çünkü daha hijyenik geliyor bana ...sonuçta bebek için anne için hijyen doğum esnasına şart ..hoş devlet hastanelerinde kimsenin mikrop kaptığıını duymadım ama yine de içime sinmemişti benim..
hayırlısı olsun bakalım..
bugünden araştırmaya başla araştırma hastanesini bence..kısa zaman içinde de bir randevu ayarlamanı tavsiye ederim.
Ben daha evvel bi arastirma hastanesinde kist ameliyati oldum.ozel hastanelerdeku fiyatlar malum hem cocugunuz olucak Allahin izniyle ona cok para lazim olucak :) ayni islem icin neden para odeyesiniz ki?arastirma hastanesinde calisan bir doktor bulup ozel muhayenehanesine giderseniz isleri cabuklastirabilirsiniz ben ole yapmistim ameliyat gunumu kendim belirlemistim.yoksa aylarca bekliyebilirdim
bunlar genel erkek hareketleri emin ol
onlar görselliğe dikkat etmedikleri için o evde alakasız bir halı bile olsa rahatsız olmazlar
amacı yeri örtmek mi halı mı iş görüyor mu tamam onlar için
daha detaycı erkeklerde var tabi bu konulardan anlayan ama
emin ol onlarla anlaşmakta zor. her şey hakkında hele evle ilgili ben istemem eşim fikir sahibi olsun
ben beğenirim, alalım derim gider alırız ya da gidip alırım.
bunları dert edip kendini üzdüğüne değmez.
Arkadaşlar ben 1,5 senelik evliyim
mutlu giden bir evliliğim var ve bebek istiyoruz.
aslında şuan şüpheye düştüm eşimden yana sanki benim kadar istemiyor.
sorunumuz ise benim sol tüpüm tıkalı ve kist var eski konularımı okuyanlar bilir.
laporoskopi diye bir ameliyatı olmam gerekiyor.
ben şimdiye kadar bütün muayenelerim için özel hastaneye gidiyordum
ama eşim bu konuda beni engelliyor her defasında beni devlet hastanesine yada araştırma hastanesine gitmeye zorluyor.
ben oralar kötü demiyorum ama özel hastanelere kıyasla az ilgileniyorlar. maddiyat için olmadığını söylüyor eşim her defasında orda ki doktorlar daha tecrübeli falan diyor.
ve biz bu konuda hep çatışıyoruz.
bu ay hamile olduğumu düşünüyordum.adetim 5 gün gecikmişti.
ve bugün birden bire adet oldum.çok üzüldüm bunada
eşimi aradım bana moral versin diye verdide sağolsun zaten beni bu konuda hep sabırlı olmaya teşvik eder.
bende ona dedim ki üniversite hastanesine gitmeyeceğim iyi bir doktor bulup gidicem falan dedim.
e sen vermişsin kararını beni niye arıyorsun dedi daha ben konuşurken telefonu yüzüme kapattı
zaten üzgündüm tutamadım kendimi tuvalete gidip dakikalarca ağladım gözlerim kıpkırmızı kimse anlamasın diye uğraşıyorum..
neden böyle yapıyor anlamıyorum..
araştırma hastanesine gitmemiz çook uzun bir tedavi süreci demek bunu iyi biliyorum..
babaannem aylarca hastaneye gitti geldi tedavisi için..
beni yeterince anlamadığını düşünüyorum eşimin
telefonumu kapattım ve evede gitmek istemiyorum akşam
onu görmek istemiyorum
Kusura bakma, sizin etraftaki erkekler nasil bilemem fakat 7 ay dogalgazin baglanmamasi normal birsey degildir.
Karisi sabahtan aksama kadar çalismasina ragmen bide evde hiç birsey yapmayip ve bunun üzerine istekleri olmasi normal degildir.
Bu adamin hiç bir konuda sorumluluk sahibi degildir. Açikçasi konu sahibi neye güveniyor böyle bir adam ile çoçuk istiyor anliyamadim. Yalniz basinami büyütmek istiyor? Cünkü emin olun, öyle bir erkek çoçuk ilede ilgilenmez.
dün sizin düşündüğünüz gibi düşünüyordum ama bugün biraz daha iyi niyetli olmaya çalışıyorum bunlarla ilgiliKusura bakma, sizin etraftaki erkekler nasil bilemem fakat 7 ay dogalgazin baglanmamasi normal birsey degildir.
Karisi sabahtan aksama kadar çalismasina ragmen bide evde hiç birsey yapmayip ve bunun üzerine istekleri olmasi normal degildir.
Bu adamin hiç bir konuda sorumluluk sahibi degildir. Açikçasi konu sahibi neye güveniyor böyle bir adam ile çoçuk istiyor anliyamadim. Yalniz basinami büyütmek istiyor? Cünkü emin olun, öyle bir erkek çoçuk ilede ilgilenmez.
dün telefonumu kapalı tuttum akşama kadar
aslında çok küçük bir olay ama sanırım dün ki psikolojim yüzünden oldukça fazla abarttım durumu
dün çok moralsiz,umutsuz negatiftim işte
akşam abimin evine gittim abimlerle annemler karşılıklı binalarda oturuyorlar.
neyse annem abimde olduğumu öğrenince geldi bende anneme durumu anlattım,içimi döktüm.
eşimden olan şikayetlerimi vs..
annem daha sonra eşimi aradı deniz nerde diye
eşimde hemen paniklemiş eve gelmedi haberim yok iş arkadaşlarını arayalım demiş..
annem sonradan orda olduğumu söylemiş neyse geldi eşimde..
babam eve geçince bizim konu açıldı işte..
eşiminde haksız olduğu noktalar elbette ki var.ama benim haksız olduğum noktalarda var.
konuştuk orta yol bulduk ama hala kırgınlık var gibi arada..
eşimi seviyorum,önceleri bana çok sıkıntılar yaşattı ama değiştiğine çok inanıyorum..tabi ki kimse dört dörtlük olamaz buda bir gerçek..
eşimi yontamam istediğim kalıba sokamam..
konuşarak halletmek en doğrusuymuş umarım bir daha böyle sorunlar yaşamayız..
üniversite hastanesine gidicem,muayene olucam sonra duruma göre değerlendirme yapacağım..
ayrıca doğalgaz dün bağlandı..eşim bunu halledebildi sonunda
Amin inşallah canım kesinlikle öyledenizcim sorunlarınız düzelicek elbet dün senin için zor bi gündü regl gerginliği zaten var hamilelik beklentisi sonucu hüsran üzüntü birde üstüne kavganız senin patlamana sebep oldu.sakin kafayla düşününce halledilmicek şeyler olmadığını ikinizde farkediceksiniz.hastaneye git bir bakalım kafana göre bir dr.da bul allahın izniyle bebişinde gelicek sana
biliyorum canım benim anlıyorum söylediklerini ama ben bu isteğimden vazgeçemiyorumdenizimm canımmm arkadaşımmm ameliyatını ol ama hemen çocuk yapma kuzucum..
önce kendi psikolojini bir düzelt..çok yıprandım arka arkaya yaşadıklarınla..
ve en önemlisi sen ne kadar eşime güveniyorum diye sölesende arkasında hayır güvenmiyorum diyorsunnn bunu hissedebiliyorumm eminim birçok kişi hissediyordur..
evliliğiniz biraz daha rayına otursun..eşin sorumluluklarını biraz daha öğrensin..
herşey senin üstünde tüm yük senin üstünde bu sana ağır gelebilir..
önce eşinle hayatı bir ortaklaşın ondan sonra bir evlat düşününn derim canım..
seni kırmak yada üzmek en son istediğin şey biliyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?