Tabi ki. Tüm yaprakları saymış. En sonunda kızı evden attıkta. Herkes tuvalette rahatça tuvalet kağıdı kullanmanın verdiği muhteşem hissi yaşadıTuvalet kağıtlarını da saymıştı vallaAynı modeller demek ki
Yok yok, aile evine yapılan alışveriş, mangal için alına et hepsi problem hanımefendi için.Bence hanımefendi paanin gittiği yere takıldı ondan bu tavırları
Onlar altınlarını bozmadan araba almışlar, konu sahibi altınlarını bozarak araba almış. İşte bütün mesele buBence hanımefendi paanin gittiği yere takıldı ondan bu tavırları
Birine gıcık olunca ben de öyleyimBen bunları neden hafızamda tutuyorum acaba
Kuvvetle muhtemel şu an evdeki tuvalet kağıdının yapraklarını saymakla meşguldürKonu sahibinden yorumlara bir cevap gelecek mi beklemedeyim
Eneee ciddi misin?Yok yok, aile evine yapılan alışveriş, mangal içinalına et hepsi problem hanımefendi için.
Ve nereden öğrendinOnlar altınlarını bozmadan araba almışlar, konu sahibi altınlarını bozarak araba almış. İşte bütün mesele bu
Ben bunları neden hafızamda tutuyorum acaba
Eneee ciddi misin?
Ve nereden öğrendinya bende bunu yapıyorum biliyormuş? Çünkü sorulan soruları aşırı ciddiye alıyorum ve detaylı temizlik yapar gibi araştırıyorum
Sonuçta akıl veriyoruz burada bence 200-300 aylık vizede verilmeli , sonuçta hafıza yoruyoruz
Şahane ek gelir valla. Emeğimizin karşılığını almalıyızyaa evet bence de akıllı, mantıklı yorumlar karşılığında belli tutarlar ödenmeli
esprili yorumlar için de ayrı bir ücret bandı olabilir
sdfklşdskfşsdş
Ben işi bırakır mesaj işine yoğunlaşırım valla. Mis gibi home office.yaa evet bence de akıllı, mantıklı yorumlar karşılığında belli tutarlar ödenmeli
sdfklşdskfşsdş
Bana sırf sivri fikirlerim için para ödense şu an milyarderdim. Güzelim zekam heba ediliyor...Ben işi bırakır mesaj işine yoğunlaşırım valla. Mis gibi home office.
Saçmalayanlara da para ödenecek mi yaw. Ben mutemadiyen saçmalıyorum çünküyaa evet bence de akıllı, mantıklı yorumlar karşılığında belli tutarlar ödenmeli
sdfklşdskfşsdş
Şahane ek gelir valla. Emeğimizin karşılığını almalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?