Esim para göndersin mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa annesine hiç ihtiyacı yokken bile para versin ne olacak.. Tabi elinde yokken verir sizi zora sokar o olmaz ama diğer türlü versin yani çok da büyük bir miktar değil zaten.. Eşinizin kardeşi ile de bir araya gelince sizden sürekli para çıkıyorsa sizde onlar gibi yapın işte.. Biz yedik gelmiyoruz biz daha yeni gezdik çıkmıyoruz deyin olsun bitsin..

Cay kasigiyla verdiginizi kepcenin sapiyla geri alin,kanlarina da karismistir,hacamatta edin rahatlayin
2 memur maasi,goze batan 200, vaaaay beeee,evlat yetistiriyoruz diye gozumuzun nuru akiyor

Eski konusu da direkt bu konunun altında, linkle falan uğraşmayın.

Konu sahibi hayat gerçekten kısa boşver, böyle şeyleri düşünerek kendini hasta edersin.

Pardon da buradan insanalrın hayatını ne kadar biliyorsunuz da boyle yorumlar yapıyorsunuz? Belki benim için aylık 300 tl fazla bir para..belki yazın kv evinde yapılan fazla masraflar benim gözüme geliyor başkaları da varken?

Ayrıca o dalga geçen gereksiz insanlar seviyesizliginiz belli ben sizler gibi olamayacağım. Sizlere diyecek söz bulamıyorum

O zaman eşinize aynen şunu söyleyin, seni okutup büyüten ailen için harcadığımız 300 ₺ benim gözüme çok batıyor bakalım bizim verdiğimiz tepkilerden daha farklı bir tepki verecek mi :)

Bu sitenin seviyesi belli. Çoğunuz dışarıda görsem yüzünüze bakmayacağım tipte kişilersiniz gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz? Kimsiniz siz ya ?
Canım dışarıda göremezsin sen bizi zaten boşver. Eşine söylesene aynen bu şekilde yazdıklarını buraya?

Bu sitenin seviyesi belli. Çoğunuz dışarıda görsem yüzünüze bakmayacağım tipte kişilersiniz gelmişsiniz burada ahkam kesiyorsunuz? Kimsiniz siz ya ?
Ee tatlım o zaman neden buraya gelip eşim para versinmi diye bize soruyorsun Vermesin sakin öyle şeymi olur haklısın dememizi bekledin ama olmadı dimi. Sen bu kadar hesap kitapla biraz zor yaşarsın söyleyim sana. Ayrıca bu şaka kadar senin kocanı o insanlar getirmiş nankörlük senin yaptığın kendi annene babana olsa aylık bin lira verse kocan sesini çıkarmazsın allah senin gibi gelinlerden korusun hepimizi.

Kalbiniz bu kadar mı kötü gerçekten
Anne baba bir kez artirabilmis de ..bakın artirabilmis de bı kez olsun...yardım etmek istemiş çocuğuna.

İstemez miydi o da artırmaya gerek kalmadan...diğer oğlunun da yardimina muhtaç olmadan çatır çatır para çıkarıp sayabilmek çocuklarının eline...

Ah gelin ah...

El kızı diye bahsedilen tabir var ya
O sensin işte

İnşallah eşi de gerçek yüzünü görür bir gün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…