- 22 Mayıs 2022
- 95
- 12
- 18
- 26
- Konu Sahibi ssseyderler
-
Ağam yine lutfetmiş.Ama mesajlarda Kıza dediği bi söz aklımdan çıkmıyor. Benim için önemli olan sensin. Benden önce başkasıyla yatmış olmanın bir önemi yok. Seni hayatıma almak istiyorum sevgilim gibisinden.
Boşanıcam sadece okulumu bitirip mesleğimi elime almam gerekiyor ailemle iyi anlaşamıyorum arkamda durmuyorlar maalesefAy bir bikmadiniz tek dusundugum kizim demeye. Madem bosanmayacaksiniz ne diye kurcaliyorsunuz.
Güvenmek çok zor zaten güvenmiyormuşum ki telefonu kurcaladım canımGüvenebilirseniz bravo size. Azminizde alkışlanacak cinsten
Acikcasi cocuk isin bosanmadiklarina da inanmiyorum ben. Bahane bence. Konfor alanindan cikamiyorlar. Cocugu düsünen hemen cocuk yapmaz. Konu sahibi icin demiyorum ama cocugun, bitmek üzere olan evlilikleri kurtarabilecegini düsünen cok kadin var malesef.Ay bir bikmadiniz tek dusundugum kizim demeye. Madem bosanmayacaksiniz ne diye kurcaliyorsunuz.
Denicekmişsin ya tekrar sonuçta. Birde hiçbirşey yokmuş gibi davranabiliyorsunuzGüvenmek çok zor zaten güvenmiyormuşum ki telefonu kurcaladım canım
Evet öyle maalesefBu adamı ilk vukaatinde affettiniz ve evli kaldığınız süre boyunca affedeceksiniz.Çünkü alışmış kudurmuştan beterdir.
evet çok haklısınız hayatımı paylaştığım adamın böyle bişey yapması unut gitsin sanal diyor sadece konuşmalar seksten ibaret değil başta evli olduğunu vs de söylemiş anne baba olarak çok iyiyiz ama karı koca olarak daha benimle konuşmadığı şeyleri hiç tanımadığı bir kadınla konuşabiliyorsa orda bir sorun var kesinlikle zatenKoca hayattan çıkar, baba çıkmaz. Anne baba olmayı bırakmadığınız sürece çocuğunuzda bir sorun olmaz. Ama siz bilirsiniz, mideniz alıyorsa devam edebilirsiniz. Ama keşke boşanacak cesaretiniz yoksa telefon da karıştırıp aklınızı bulandırmasaydınız, ne anlamı var?
Tabiikide davranmıyorum sadece sessizim bu konu hakkında bişey demiyorum namaza başladı çok ağladı yaptığının çok büyük bir hata olduğunu biliyor bundan sonrası rabbim kalmış inanın hamileyken yaşadığım acı bunun yanında bir hiç kalıyor belki de ondan böyleyimdir acıya alışmışımdır sadeceDenicekmişsin ya tekrar sonuçta. Birde hiçbirşey yokmuş gibi davranabiliyorsunuz
Hpv bulaştı zaten eşimden bana o yüzden normal doğum yapamadımBir kadına yettiler fethettiler de başkalarına geçiyor zevzek herifler.
Allah bilir bilmediğiniz neler yaptı.
Bari kullanın, parasını biriktirin yatağınızı ayırarak okuyun.
Hastalik bulaşır Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?