Eşim sanaldan aldattı !

ssseyderler

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
95
12
18
26
Kızlar merhaba ilk defa yazıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı kimseye bişey anlatamıyorum. Buraya içimi dökmek istedim. Eşim beni hamileliğimin 8. Ayında aldatmıştı affettim mecbur hamileliğime az kaldı diye sözler verdi falan neyse. Geçen tartıştık ben memlekete gittim kızımı da alıp. O güne kadar hiç bişeyini görmedim gerçekten söz verdiği gibi hep takip ettim hiç bir hata yapmadı. Ama memleketten döndüm 1 hafta sonra uyuyordu. Telefonunu kurcaladım kısa kesiyorum anonim hesaptan bir kadınlar seks konuşmaları yapmış. Ellerim titredi bedenim neyse. Sonra uyandırdım ve konuştum. Sanal olduğunu ben onu bırakıp gittiğim için böyle bişey yaptığından bahsetti. Ama mesajlarda Kıza dediği bi söz aklımdan çıkmıyor. Benim için önemli olan sensin. Benden önce başkasıyla yatmış olmanın bir önemi yok. Seni hayatıma almak istiyorum sevgilim gibisinden. Şimdi iki üç gündür hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum. Ama içim içimi yiyor mesajlar hep aklıma geliyor uygulamayı direk sildi. Ama siz olsanız ne yapardınız, tekrar güvenmeyi deniyicem çünkü şu an okuyorum ailemin durumu da iyi değil ve kızım da 1.5 yaşında babasına çok düşkün. Tek düşündüğüm kızım

Koca hayattan çıkar, baba çıkmaz. Anne baba olmayı bırakmadığınız sürece çocuğunuzda bir sorun olmaz. Ama siz bilirsiniz, mideniz alıyorsa devam edebilirsiniz. Ama keşke boşanacak cesaretiniz yoksa telefon da karıştırıp aklınızı bulandırmasaydınız, ne anlamı var?

"Benim için önemli olan sensin. Benden önce başkasıyla yatmış olmanın bir önemi yok. Seni hayatıma almak istiyorum sevgilim gibisinden"

Bu cümleyi okuduktan sonra bırakın güvenmeyi, yüzünü cehennemde bile görmek istemezdim çok incitici değil mı(

Şartlarınız uygun olmayabilir ama unutabilecekmisiniz bu cümleleri aynı yerden devam ederek?

Ama mesajlarda Kıza dediği bi söz aklımdan çıkmıyor. Benim için önemli olan sensin. Benden önce başkasıyla yatmış olmanın bir önemi yok. Seni hayatıma almak istiyorum sevgilim gibisinden.
Ağam yine lutfetmiş.

Bari hicbirsey yokmus gibi davranmayin ya kusun konusmayin o yokmus gibi davranin. Simdi iyice yuzsuzlugu ele alacak cunku hic tepki bile vermediniz. Ben olsam o adamin yzune bile bakmam bir daha. Nasil birsey olmamis gibi davranabiliyorsunuz?

Ay bir bikmadiniz tek dusundugum kizim demeye. Madem bosanmayacaksiniz ne diye kurcaliyorsunuz.
Acikcasi cocuk isin bosanmadiklarina da inanmiyorum ben. Bahane bence. Konfor alanindan cikamiyorlar. Cocugu düsünen hemen cocuk yapmaz. Konu sahibi icin demiyorum ama cocugun, bitmek üzere olan evlilikleri kurtarabilecegini düsünen cok kadin var malesef.

İkinciye aldatmış gene affedeceksiniz madem o zaman niye kurcalıyorsunuz? Yok hamileydim affettim, yok çocuğum küçük affettim yok çocuğum babaya düşkün affettim diyecekseniz hiç kurcalamayın. İyice yüz göz olucaksınız adam sonra diyecekki aldatıyorum var mı diyeceğin. Yani göstere göstere yapacak , o raddeye getirmeyin

Bu adamı ilk vukaatinde affettiniz ve evli kaldığınız süre boyunca affedeceksiniz.Çünkü alışmış kudurmuştan beterdir.
Evet öyle maalesef
evet çok haklısınız hayatımı paylaştığım adamın böyle bişey yapması unut gitsin sanal diyor sadece konuşmalar seksten ibaret değil başta evli olduğunu vs de söylemiş anne baba olarak çok iyiyiz ama karı koca olarak daha benimle konuşmadığı şeyleri hiç tanımadığı bir kadınla konuşabiliyorsa orda bir sorun var kesinlikle zaten

Denicekmişsin ya tekrar sonuçta. Birde hiçbirşey yokmuş gibi davranabiliyorsunuz
Tabiikide davranmıyorum sadece sessizim bu konu hakkında bişey demiyorum namaza başladı çok ağladı yaptığının çok büyük bir hata olduğunu biliyor bundan sonrası rabbim kalmış inanın hamileyken yaşadığım acı bunun yanında bir hiç kalıyor belki de ondan böyleyimdir acıya alışmışımdır sadece

Hpv bulaştı zaten eşimden bana o yüzden normal doğum yapamadım neler çektim bir bilseniz rabbim hiç bir kadına yaşatmasın

Affetme işini anlamıyorum şahsen neye güvenip sineye çekiliyor bir kere yapan hep yapar. Affediliyorsa bir daha yapma ihtimalini de kabul ediyorsun demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…