Eşim sanaldan aldattı !

Hayır tabikide unutmuyorum ama bu benim imtihanım sadece bunu biliyorum ve kimsem yok yaşadığım şehirde bu yüzden belkide dönüp dolaşıp ikna oluyorum

Bence ayrılma sonuçta gerçekten aldatmamış ya. Adı üstünde sanaldan olan bir şey ne olacak ki.

Affetme işini anlamıyorum şahsen neye güvenip sineye çekiliyor bir kere yapan hep yapar. Affediliyorsa bir daha yapma ihtimalini de kabul ediyorsun demektir.
Hamileydim 2 ayım kalmıştı ve bebeğime zarar gelmesini istemediğim için kendimi sakinleştirmem gerekiyordu affetmek sadece bi kelime şüphe her zaman içimde olan bişey bana onu bırakıp gittiğim için erkeklerin hepsi aynıdır aklı çükündedir sinirlenince böyle yaparlar gibi genelleme yapıyor

Keşke sende kendin için birşey yapsan kendine biraz değer versen

Madem kızınız sebebiyle ayrılmayacaktınız bari bildiğinizi belli etmeseydiniz de nasılsa affediyor bu kadın deyip yüzsüzleştirmeseydiniz.
Çok haklısınız ama eşim o kadar yüzsüz ki aldattığı zaman bile aldatmadım diyen bi insan emin olun bu sanal olayını çok basite almıştır ama ben bir adamla bunları yapsam demeye bile kalmadan sinirleniyor

Hayır tabikide unutmuyorum ama bu benim imtihanım sadece bunu biliyorum ve kimsem yok yaşadığım şehirde bu yüzden belkide dönüp dolaşıp ikna oluyorum

İmtihandan kastınız nedir bilemem ama insanların karşısına iyi yada kötü tercihler ortaya çıkar. Siz kötüyü tercih ediyorsunuz. Mesele bu kadar. Allah konuştuklarımızla imtihan etmesin ama gerçekten bu benşm imtihanım deyip hiç bir şey yok gibi davranmayın. En azından bir bedel ödemeli affedecekseniz bile.

Keşke sende kendin için birşey yapsan kendine biraz değer versen
Kendime değer veriyorum değer vermek boşanmak Mıdır sizce ben çok güçlü bir insanım sadece zamanını bekliyorum rabbim bekletiyorsa mutlaka güzelleştiriyordur okulumu bitiricem kızım biraz daha büyüsün merak etmeyin yapılanların hiç biri unutulucak cinsten değil her şeyin zamanı var sabır allahtan

Sizce ne yapmalıyım evden kovdum gitmedi

Hpv kapmışsınız pis heriften Bari koynuna girmeyin, bırakın ne b.k yiyorsa yesin öfff.

Evet bencede en iyisi koynuna girmemek şu an hastayım zaten bir de bebeğimle yatıyoruz inanın kendimi övmek istemiyorum ama beni her gören bebek gibisin diyor
Tedavinizi oluyor musunuz? Hpv bu pisliklere bişey yapmıyor ama siz rahim ağzı kanseri olabilirsiniz.

Sana hastalık bile bulaştırmış adama ya daha napcaktın kendine değer vermek için. Ya hiç karıştırmayacaktın birşeyleri. Bu adamda ‘amaann kaç kere yaptım affetti yine yapayım nolcak yine affeder’ diyecek yarın birgün tekrar.
He zaman var diyorsun. O zamanda evlilik devam edicek aynı evin içinde karı koca olarak devam ediceksiniz sonra birgün ayrılırımmı diyorsun. Buda güzelmiş ne diyelim insanlar seçimleriyle belirler birazda kaderini

Bi daha yapar hep yapacak
Adam utanmaz
Boşanmıyorsun görmezden gel bari

Madem herhangi bir sebeple boşanmayacaksınız öyle bir düşünceniz yok o zaman neden eşinizin telefonunu karıştırıp kurcaladınız öğrendiniz ki? Daha mı iyi oldu böyle? İçini içinizi yiyecek şimdi. Bildiğinizi öğrendiyse iyice yüz göz oldunuz. Nasılsa affediyor diye bir dahakine saklamaya bile gerek duymaz belki. Tek düşündüğünüzün kızınız olduğuna inanmıyorum açıkçası. Madem ayrılmayacaksanız güvenmeyi denemekle falan uğraşmayın hiç güveneneyeceksiniz çünkü. Boşanmaya niyetiniz yok madem üç maymunu oynayın kurcalamayın daha fazla

Yok öyle erkelerin hepsi aynı falan.... karaktersiz insan aldatır ..... kılıfı da herkes yapıyor oluyor ....

Bir konuda uyarayım sizinkisi pişmanlık ve affetme değil , sizin devam etme şekliniz senin bu durumu kabullenmen.
Pişmanlık şu şekilde olur ; bir insan hatasının hata olduğuna kendide inanır basite indirmemez bahaneler sıralamaz özür dilerim ama herkes yapıyor
Özür dilerim ama bu sanal önemli değil
Şeklinde ama şöyle böyle diye bağlıyorsa bu adam bunun hata , yanlış olduğuna inanmıyordur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…