Eşim sanaldan aldattı !

Tedavinizi oluyor musunuz? Hpv bu pisliklere bişey yapmıyor ama siz rahim ağzı kanseri olabilirsiniz.
EN son riskine bakıldı riskli taşıyor 16 ve 56 ama genç olduğum için geçiştiriyor sürekli kamerayla bakılması gerekiyordu gitmedik ara ara kaşıntım oluyor vajinada geçer diyor umursamıyor pek bu konuyu çünkü yaşı genç olanlarda geçiyor diye okumuş ona takıldı kaldı ortada siğil de olmadığı için

Ama surekli affedecekseniz, görmezden gelin ki yüz göz olmayın. Bu şekilde eşinize açık çek veriyorsunuz sizi kaybetme korkusu kalmıyor. Rahatca aldatır nasılsa bu kadim affediyor diye.

Ben her şeyi hamileliğimi 8. Ayında öğrendim adam beni sevgiliyle nişanlıyken de aldatmış bir daha çocuk düşünmüyorum zaten nerden bileyim böyle biri çıkıcağını

Bari hicbirsey yokmus gibi davranmayin ya kusun konusmayin o yokmus gibi davranin. Simdi iyice yuzsuzlugu ele alacak cunku hic tepki bile vermediniz. Ben olsam o adamin yzune bile bakmam bir daha. Nasil birsey olmamis gibi davranabiliyorsunuz?
Bakamıyorum ki zaten geçiştirerek konuşuyorum yapmayın bende insanım tabikide gururum var ama inanın insan muhattap oluyor bir şekilde aynı evin içinde hele çocuk varsa

Gidin doktora, dinlemeyin onu. Tedavisi aksatılan hastalık kendiliğinden geçmez.

Birde o adamın keyfini bekliyorsun sağlığın için. al başını git doktora arkadaşım çocuğum var diye düşünüyorsun çocuğun için evliliğinden öte sağlığını düşün

Sen 50 kere aldatılsan da bir bahane bulur boşanmazsın yani. Hastalık kapmamaya çalış bari bir de sal takip edip durma zaten yakalasan da bişey yapmıyorsun. Bari adam yüzsüzlüğünden eve getirmeye falan başlaması 5-10 aldatma sonra.

Kapmış bile hastalığı. Doktora da değerli eşi bulaştırdığı hastalığı umursamadığı için gitmiyormuş

Bor de sucu size atmış. Çok
bir de suçu size atmış pes yani. Bir sonraki adım zaten baska kadina ev acmak falan olaak. Sonra diyeceksinizkinkeske çocuk da kuçükken bosansaydim vs.

Adam aldatma olarak görmüyor ki bunları affettiğini düşünsün zaten benimde onu aklım almıyor genelleme yapıyor bütün erkekler böyle diyerek bende dedim ben senin zihniyetini doyuramam nasıl bir hayal gücün var düşünce yapın var dedim bitti diyorum 4 gün geçti inanın şu an koltukta uyuyor namaza başladı hemen ağladı çok ne biliyim ne denir ki kelime yok

Ben her şeyi hamileliğimi 8. Ayında öğrendim adam beni sevgiliyle nişanlıyken de aldatmış bir daha çocuk düşünmüyorum zaten nerden bileyim böyle biri çıkıcağını
sizi direk kastetmedigmi belirtmistim aslinda. Kac yasinda oldugunuzu kac yillik evli ve cocugu nezaman yaptiginizi vs bilmiyorum.

neyse gecmisi bosverin ama suan siz artik nasil biri oldugunu biliyorsunuz.

Aldatma olarak görmemesi affetmenden daha da kötü zaten. Sen o evde kaldığın boşanmayı düşünmediğin sürece ağlayıp zırlamasının koltukta yatmasınında pek önemi yok. 1 hafta 10 gün yatsın 11. Gün yine yanına gelmeyecekmi gelcek. Sen kabullenmişsin boşa birşeyleri kurcama aklından sil kabullen geç.
He birde eşinin pis zihniyeti her erkeği kendisiyle bir tutamaz

Kapmış bile hastalığı. Doktora da değerli eşi bulaştırdığı hastalığı umursamadığı için gitmiyormuş
Gittim doktora diyorum ya riskli taşıdığım için kamerayla bakılıcak ona da özele gidelim diye karar verildi o yüzden bekliyorum şu an kendi kadın doğum doktorum var ona gidicem

Kardeşim ne çok kinlendin bana adam akıllı bişey yazıyoruz şuraya üstüme geliyorsun hayırdır yorum yazıyorsun eyvallah da ağzımıza da sıç demedik

Kardeşim ne çok kinlendin bana adam akıllı bişey yazıyoruz şuraya üstüme geliyorsun hayırdır yorum yazıyorsun eyvallah da ağzımıza da sıç demedik
Aklını başıma getirmeye çalışıyoruz. Biraz kendine saygın varsa birşeyler yap diyoruz ama boşa. Sana ne kinlenicem

Malesef öyle birde okul okuyan güclü bir kadın. Ama işte ne diyelim herkes kendi yolunu kendi cizer
Annem babam yok arkamda durmuyor nereye gidiyim evladımı kabullenmeyen insanlarla ben nasıl aynı evde kalıyım çocuğuma bu halksızlığı yapamam siz beni anlayamamışsınız hiç bir kadın bu yaşanılanları kabullenmez ben eşimi affettim diye onu masum da çıkarmıyorum burda hayatımda gördüğüm en büyük şerefsiz çıktı kendisi ama biraz beklemem gerekiyor buna mecburum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…