- 22 Mayıs 2022
- 95
- 12
- 18
- 27
- Konu Sahibi ssseyderler
-
EN son riskine bakıldı riskli taşıyor 16 ve 56 ama genç olduğum için geçiştiriyor sürekli kamerayla bakılması gerekiyordu gitmedik ara ara kaşıntım oluyor vajinada geçer diyor umursamıyor pek bu konuyu çünkü yaşı genç olanlarda geçiyor diye okumuş ona takıldı kaldı ortada siğil de olmadığı içinTedavinizi oluyor musunuz? Hpv bu pisliklere bişey yapmıyor ama siz rahim ağzı kanseri olabilirsiniz.
Ben her şeyi hamileliğimi 8. Ayında öğrendim adam beni sevgiliyle nişanlıyken de aldatmış bir daha çocuk düşünmüyorum zaten nerden bileyim böyle biri çıkıcağınıAcikcasi cocuk isin bosanmadiklarina da inanmiyorum ben. Bahane bence. Konfor alanindan cikamiyorlar. Cocugu düsünen hemen cocuk yapmaz. Konu sahibi icin demiyorum ama cocugun, bitmek üzere olan evlilikleri kurtarabilecegini düsünen cok kadin var malesef.
Bakamıyorum ki zaten geçiştirerek konuşuyorum yapmayın bende insanım tabikide gururum var ama inanın insan muhattap oluyor bir şekilde aynı evin içinde hele çocuk varsaBari hicbirsey yokmus gibi davranmayin ya kusun konusmayin o yokmus gibi davranin. Simdi iyice yuzsuzlugu ele alacak cunku hic tepki bile vermediniz. Ben olsam o adamin yzune bile bakmam bir daha. Nasil birsey olmamis gibi davranabiliyorsunuz?
Gidin doktora, dinlemeyin onu. Tedavisi aksatılan hastalık kendiliğinden geçmez.EN son riskine bakıldı riskli taşıyor 16 ve 56 ama genç olduğum için geçiştiriyor sürekli kamerayla bakılması gerekiyordu gitmedik ara ara kaşıntım oluyor vajinada geçer diyor umursamıyor pek bu konuyu çünkü yaşı genç olanlarda geçiyor diye okumuş ona takıldı kaldı ortada siğil de olmadığı için
Gahajdmdkdskskkdkdks bu ne ya kakskskakaSeni hayatıma almak istiyorum sevgilim gibisinden.
Birde o adamın keyfini bekliyorsun sağlığın için. al başını git doktora arkadaşım çocuğum var diye düşünüyorsun çocuğun için evliliğinden öte sağlığını düşünEN son riskine bakıldı riskli taşıyor 16 ve 56 ama genç olduğum için geçiştiriyor sürekli kamerayla bakılması gerekiyordu gitmedik ara ara kaşıntım oluyor vajinada geçer diyor umursamıyor pek bu konuyu çünkü yaşı genç olanlarda geçiyor diye okumuş ona takıldı kaldı ortada siğil de olmadığı için
Sen 50 kere aldatılsan da bir bahane bulur boşanmazsın yani. Hastalık kapmamaya çalış bari bir de sal takip edip durma zaten yakalasan da bişey yapmıyorsun. Bari adam yüzsüzlüğünden eve getirmeye falan başlaması 5-10 aldatma sonra.Kızlar merhaba ilk defa yazıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı kimseye bişey anlatamıyorum. Buraya içimi dökmek istedim. Eşim beni hamileliğimin 8. Ayında aldatmıştı affettim mecbur hamileliğime az kaldı diye sözler verdi falan neyse. Geçen tartıştık ben memlekete gittim kızımı da alıp. O güne kadar hiç bişeyini görmedim gerçekten söz verdiği gibi hep takip ettim hiç bir hata yapmadı. Ama memleketten döndüm 1 hafta sonra uyuyordu. Telefonunu kurcaladım kısa kesiyorum anonim hesaptan bir kadınlar seks konuşmaları yapmış. Ellerim titredi bedenim neyse. Sonra uyandırdım ve konuştum. Sanal olduğunu ben onu bırakıp gittiğim için böyle bişey yaptığından bahsetti. Ama mesajlarda Kıza dediği bi söz aklımdan çıkmıyor. Benim için önemli olan sensin. Benden önce başkasıyla yatmış olmanın bir önemi yok. Seni hayatıma almak istiyorum sevgilim gibisinden. Şimdi iki üç gündür hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum. Ama içim içimi yiyor mesajlar hep aklıma geliyor uygulamayı direk sildi. Ama siz olsanız ne yapardınız, tekrar güvenmeyi deniyicem çünkü şu an okuyorum ailemin durumu da iyi değil ve kızım da 1.5 yaşında babasına çok düşkün. Tek düşündüğüm kızım
Kapmış bile hastalığı. Doktora da değerli eşi bulaştırdığı hastalığı umursamadığı için gitmiyormuşSen 50 kere aldatılsan da bir bahane bulur boşanmazsın yani. Hastalık kapmamaya çalış bari bir de sal takip edip durma zaten yakalasan da bişey yapmıyorsun. Bari adam yüzsüzlüğünden eve getirmeye falan başlaması 5-10 aldatma sonra.
bir de suçu size atmış pes yani. Bir sonraki adım zaten baska kadina ev acmak falan olaak. Sonra diyeceksinizkinkeske çocuk da kuçükken bosansaydim vs.Kızlar merhaba ilk defa yazıyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı kimseye bişey anlatamıyorum. Buraya içimi dökmek istedim. Eşim beni hamileliğimin 8. Ayında aldatmıştı affettim mecbur hamileliğime az kaldı diye sözler verdi falan neyse. Geçen tartıştık ben memlekete gittim kızımı da alıp. O güne kadar hiç bişeyini görmedim gerçekten söz verdiği gibi hep takip ettim hiç bir hata yapmadı. Ama memleketten döndüm 1 hafta sonra uyuyordu. Telefonunu kurcaladım kısa kesiyorum anonim hesaptan bir kadınlar seks konuşmaları yapmış. Ellerim titredi bedenim neyse. Sonra uyandırdım ve konuştum. Sanal olduğunu ben onu bırakıp gittiğim için böyle bişey yaptığından bahsetti. Ama mesajlarda Kıza dediği bi söz aklımdan çıkmıyor. Benim için önemli olan sensin. Benden önce başkasıyla yatmış olmanın bir önemi yok. Seni hayatıma almak istiyorum sevgilim gibisinden. Şimdi iki üç gündür hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum. Ama içim içimi yiyor mesajlar hep aklıma geliyor uygulamayı direk sildi. Ama siz olsanız ne yapardınız, tekrar güvenmeyi deniyicem çünkü şu an okuyorum ailemin durumu da iyi değil ve kızım da 1.5 yaşında babasına çok düşkün. Tek düşündüğüm kızım
Adam aldatma olarak görmüyor ki bunları affettiğini düşünsün zaten benimde onu aklım almıyor genelleme yapıyor bütün erkekler böyle diyerek bende dedim ben senin zihniyetini doyuramam nasıl bir hayal gücün var düşünce yapın var dedim bitti diyorum 4 gün geçti inanın şu an koltukta uyuyor namaza başladı hemen ağladı çok ne biliyim ne denir ki kelime yokSana hastalık bile bulaştırmış adama ya daha napcaktın kendine değer vermek için. Ya hiç karıştırmayacaktın birşeyleri. Bu adamda ‘amaann kaç kere yaptım affetti yine yapayım nolcak yine affeder’ diyecek yarın birgün tekrar.
He zaman var diyorsun. O zamanda evlilik devam edicek aynı evin içinde karı koca olarak devam ediceksiniz sonra birgün ayrılırımmı diyorsun. Buda güzelmiş ne diyelim insanlar seçimleriyle belirler birazda kaderini
sizi direk kastetmedigmi belirtmistim aslinda. Kac yasinda oldugunuzu kac yillik evli ve cocugu nezaman yaptiginizi vs bilmiyorum.Ben her şeyi hamileliğimi 8. Ayında öğrendim adam beni sevgiliyle nişanlıyken de aldatmış bir daha çocuk düşünmüyorum zaten nerden bileyim böyle biri çıkıcağını
Geçmiş olsunn , insana en büyük kötülüğü kendisi yapıyorKapmış bile hastalığı. Doktora da değerli eşi bulaştırdığı hastalığı umursamadığı için gitmiyormuş
Aldatma olarak görmemesi affetmenden daha da kötü zaten. Sen o evde kaldığın boşanmayı düşünmediğin sürece ağlayıp zırlamasının koltukta yatmasınında pek önemi yok. 1 hafta 10 gün yatsın 11. Gün yine yanına gelmeyecekmi gelcek. Sen kabullenmişsin boşa birşeyleri kurcama aklından sil kabullen geç.Adam aldatma olarak görmüyor ki bunları affettiğini düşünsün zaten benimde onu aklım almıyor genelleme yapıyor bütün erkekler böyle diyerek bende dedim ben senin zihniyetini doyuramam nasıl bir hayal gücün var düşünce yapın var dedim bitti diyorum 4 gün geçti inanın şu an koltukta uyuyor namaza başladı hemen ağladı çok ne biliyim ne denir ki kelime yok
Gittim doktora diyorum ya riskli taşıdığım için kamerayla bakılıcak ona da özele gidelim diye karar verildi o yüzden bekliyorum şu an kendi kadın doğum doktorum var ona gidicemKapmış bile hastalığı. Doktora da değerli eşi bulaştırdığı hastalığı umursamadığı için gitmiyormuş
Malesef öyle birde okul okuyan güclü bir kadın. Ama işte ne diyelim herkes kendi yolunu kendi cizerGeçmiş olsunn , insana en büyük kötülüğü kendisi yapıyor
Kardeşim ne çok kinlendin bana adam akıllı bişey yazıyoruz şuraya üstüme geliyorsun hayırdır yorum yazıyorsun eyvallah da ağzımıza da sıç demedikAldatma olarak görmemesi affetmenden daha da kötü zaten. Sen o evde kaldığın boşanmayı düşünmediğin sürece ağlayıp zırlamasının koltukta yatmasınında pek önemi yok. 1 hafta 10 gün yatsın 11. Gün yine yanına gelmeyecekmi gelcek. Sen kabullenmişsin boşa birşeyleri kurcama aklından sil kabullen geç.
He birde eşinin pis zihniyeti her erkeği kendisiyle bir tutamaz
Aklını başıma getirmeye çalışıyoruz. Biraz kendine saygın varsa birşeyler yap diyoruz ama boşa. Sana ne kinlenicemKardeşim ne çok kinlendin bana adam akıllı bişey yazıyoruz şuraya üstüme geliyorsun hayırdır yorum yazıyorsun eyvallah da ağzımıza da sıç demedik
Annem babam yok arkamda durmuyor nereye gidiyim evladımı kabullenmeyen insanlarla ben nasıl aynı evde kalıyım çocuğuma bu halksızlığı yapamam siz beni anlayamamışsınız hiç bir kadın bu yaşanılanları kabullenmez ben eşimi affettim diye onu masum da çıkarmıyorum burda hayatımda gördüğüm en büyük şerefsiz çıktı kendisi ama biraz beklemem gerekiyor buna mecburum.Malesef öyle birde okul okuyan güclü bir kadın. Ama işte ne diyelim herkes kendi yolunu kendi cizer
Aklım başımda çok şükür elhamdulillah sen evli misinAklını başıma getirmeye çalışıyoruz. Biraz kendine saygın varsa birşeyler yap diyoruz ama boşa. Sana ne kinlenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?