Eşim şizofren hastası

yanlışlıkla size yazdık pardon sinir oluyorum saçma sapan bilip bilmeden yorum yapan insanlara

Fedakarlık iyi bir şey evet ama.
Zaten yeterince boş dünya neyi feda edicez.
Malesef ki boşanırdım anladıgım vakit.

Ayyy cook uzuldum, Allahim yardimciniz olsun esinizin ailesinin bundan size bahsetmesi lazimdi ama
lutfen bi uzmandan yardim alin, prof falan ne bulursaniz gidin esinizi ikna edin.
sizofreni ilerledikce cinayete kadar bile gidebilir Allah korusun.
gece yarisi kalkip terligini bicakla delik desik eden sizofreni hastasi taniyorum universiteden.

Cocugunuzada zarar verebilir. Zor bi hastalik.
Bir sureligine yatarak tedavi gorse.hastaligini kabullenebilir ve tedaviye cevap verebilir.
Hatta ileri derece ise kesin hastane yatisi yapilmali.allah yardimciniz olsun

Çocuk için tehlikeli . Evde akli dengesi yerinde olmamakla birlikte sürekli kafasında bi şeyler kuran birisi var öyle düşünün. Her an herşey olabilir . Bi de ruh hastalıkları tedavisi zaten zor ülkemizde daha zor

çok minik bir düzeltme yapmam gerekiyor:
bir kişi şizofren olabilir; hastalığına ise şizofrenİ hastalığı denir.
yani araştırdığınızda "şizofrenİ hastalarında tedavi" diye geçer.

Konu sahibi naptin haber versen keske
Mahkemem var onu bekliyorum boşanma henüz gerçekleşmedi. Uzaklaştırma olduğu için eşimi de görmedim arkamdan iftira attığına dair duyumlar aldım sadece. Tabi kimse taviz vermiyor kendisine. Kendimi biraz daha toparladım.

Allah korusun siz aynı hastalığa yakalansanız ve eşiniz bebeğinizi alıp sizi terketse naparsınız. Nekadar kolay ayrıl demek ya.

Allah korusun siz aynı hastalığa yakalansanız ve eşiniz bebeğinizi alıp sizi terketse naparsınız. Nekadar kolay ayrıl demek ya.
Eşim çocuğuna bağlı olmadığı için çocuğu varmış yokmuş umrunda değil.

Eşim çocuğuna bağlı olmadığı için çocuğu varmış yokmuş umrunda değil.
Canım arkadaşın yorumuna istinaden dedim sana değil lafım eşini bırakmayı sen de istemezsin eminim biraz çaba gösterin tedavisi için onu öyle hasta haliyle bi başına koymayın. Ben çok üzüldüm hem sana hem yavruna hem eşine.

Biliyorum kötü niyetle yazmadığınızı. Sizlerden dua etmenizi istiyorum. Çok zor şeyler yaşadım. Başımı her yastığa koyduğumda sabahlara kadar ağladım. Şimdi biraz toparladım gibi. Ne oldum değil ne olacağım diye düşünüyorum korkularım var boşandıktan sonra rahatsız etmesine dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…