resmi nikah işlemlerinde kan örneği veriyorsun insanın kafa raporunu istemiyorlar nikah memuru yüzüne bakıp teşhis Koyamaz herhalde adamın normal gibi duran raporuz çok insan var toplumda teshisi konmamis çoğu kişi evlemez sizin sorunuza göreResmi nikahımız var
yanlışlıkla size yazdık pardon sinir oluyorum saçma sapan bilip bilmeden yorum yapan insanlararesmi nikah işlemlerinde kan örneği veriyorsun insanın kafa raporunu istemiyorlar nikah memuru yüzüne bakıp teşhis Koyamaz herhalde adamın normal gibi duran raporuz çok insan var toplumda teshisi konmamis çoğu kişi evlemez sizin sorunuza göre
Mahkemem var onu bekliyorum boşanma henüz gerçekleşmedi. Uzaklaştırma olduğu için eşimi de görmedim arkamdan iftira attığına dair duyumlar aldım sadece. Tabi kimse taviz vermiyor kendisine. Kendimi biraz daha toparladım.Konu sahibi naptin haber versen keske
Tedaviyi kabul etmiyortedavi olma imkanı yok mu?
Allah korusun siz aynı hastalığa yakalansanız ve eşiniz bebeğinizi alıp sizi terketse naparsınız. Nekadar kolay ayrıl demek ya.Şizofreniden korkuyorum ben. Şiddet uyguluyormuş bir de... Ya yarın bir gün onu aldattığını falan kursa kafasında seni öldürmeye çalışsa? Hiç korkmuyor musun... Tedaviyle bile çok zor bu hastalık bir de tedaviyi reddediyormuş, işin zor. Çocuğunu da Allah rızası için dayak yiyen annesini izleyerek büyümek zorunda bırakma.
tedaviyi kabul etmiyorsa işiniz çok çok zor... ne yapıp edip ikna etmeye çalışınTedaviyi kabul etmiyor
Eşim çocuğuna bağlı olmadığı için çocuğu varmış yokmuş umrunda değil.Allah korusun siz aynı hastalığa yakalansanız ve eşiniz bebeğinizi alıp sizi terketse naparsınız. Nekadar kolay ayrıl demek ya.
Bu konuda çok uğraştım. Bütün çabalarım boşa çıktı.tedaviyi kabul etmiyorsa işiniz çok çok zor... ne yapıp edip ikna etmeye çalışın
Canım arkadaşın yorumuna istinaden dedim sana değil lafım eşini bırakmayı sen de istemezsin eminim biraz çaba gösterin tedavisi için onu öyle hasta haliyle bi başına koymayın. Ben çok üzüldüm hem sana hem yavruna hem eşine.Eşim çocuğuna bağlı olmadığı için çocuğu varmış yokmuş umrunda değil.
araya hayır diyemeyeceği kişileri soksanız onu denediniz miBu konuda çok uğraştım. Bütün çabalarım boşa çıktı.
Biliyorum kötü niyetle yazmadığınızı. Sizlerden dua etmenizi istiyorum. Çok zor şeyler yaşadım. Başımı her yastığa koyduğumda sabahlara kadar ağladım. Şimdi biraz toparladım gibi. Ne oldum değil ne olacağım diye düşünüyorumCanım arkadaşın yorumuna istinaden dedim sana değil lafım eşini bırakmayı sen de istemezsin eminim biraz çaba gösterin tedavisi için onu öyle hasta haliyle bi başına koymayın. Ben çok üzüldüm hem sana hem yavruna hem eşine.
Denemez olur muyum bir tek ben değil ailemde çok çabaladı. Hatta tedavi masraflarını ailem karşılamayı bile teklif ettiaraya hayır diyemeyeceği kişileri soksanız onu denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?