Eşim şizofren hastası

Eşinizin ailesi muhtemelen biliyordu hastalığı ne diye göz yumdular evliliğe evlenince düzelir mi dediler. Başka insanlarında hayatı mahvolsun diye mi ses çıkarmadılar. Benim abimde şizofreni ama asla saldırganlık gibi bişeyi söz konusu olmadı bugüne kadar. Kendi dünyası var onun biz mümkün olduğu kadar onun için hayatı kolaylaştırmaya çalışıyoruz ama evlilik söz konusu bile olmadı hiç. Böyle bir vebalin altına girilemez. Bence siz çocuğunuzu düşünün ona göre karar verin önemli olan onun nasıl bir ortamda büyüyeceği. Geçmiş olsun...

Sadece merakımdan soruyorum. Hastalığı bahane etmeden cevaplayabilir misiniz.

Sizi döven ve küfreden birini nasıl sevebiliyorsunuz. Bugün döven yarın öldürebilir ayrıca bu hastalıkta.

Babamın eski komşusu eşinden korkar geceleri odasını kitlerdi.
Yine birgün adamcağız işten gelmiş ama kapısını kilitlemeyi unutmuş. Sabah kafının elinde bir baltayla kapıda otururken görmüşler kadını. Bi bakmışlar ki kocasının kafasını yarmış. O da hastaymış ve kocası kıyamamış ayrılmaya...

Sizinkinin durumu ne kadar ağır bilmem ama size yapılan bir yanlış da var ortada. Bu durumu saklamışlar sizden.

Bence dayak yemeyi bırakmalısın.

ben sizofreni olan oz babamla surduremedim siz nasil surdureceksiniz bilemiyorum ilerde kızınızada zarar vermeye başlayacak yapmaz kıyamaz demeyin kıyacak
zaten siddet goruyorum ama seviyorum mantigini ben bir turlu çozemedim insan kendisini doven birini nasil sever annemde yillarca aman hasta kızım dedi boşamadı hala her aklıma geldiginde kendi tercihlerinin bedelini daha o yaslarda banada odettigi icin yuzune vuruyorum unutulmuyor anlatabiliyormuyum siz seviyorsunuz diye çocugunuzu o adamla yasatmayi hak etmiyorsunuz.
cocugunuzun bedeninde ve ruhunda hic silinmeyecek izlere sebep olacaksınız

elim ayağim birbirine giriyo surda biri sizofren yazinca neler neler yazmak istiyorum da psikolojiniz kaldirmayacak diye korkuyorum

Allah yardımcın olsun...eşinin ailesinede yazıklar olsun seni uyarmadıkları için

Biraz silkelen kendine gel
Seviyorum dediğin adam rahatsız Çok ciddi bir hastalığı var
Bunu sana açıklamamışlar Başına ne geleceği belli bile değilken aynı eve koymuşlar ikinizi
Hayattasın Bebişin de olmuş çok şükür

Eşin sandığın adam hastalığı yüzünden kim bilir neler geçiriyor aklından
Bu hastalık ilaçla geçmez Zamanla azalmaz Aksine çoğunlukla kötüye gider
Şimdi seni döven adam birkaç gün sonra bebişe bir şey yapabilir Allah korusun
Zaman harcamak yerine o evden ayrılın

O adam seni sevmiyor Bunu unutma Eşim dediğin o adam bi sabah başka biri,diğer sabah başka biri olarak uyanıyor muhtemelen

Çok doğru konuştunuz.

Senden bunu sakladıysa evlenirken belli bir süresi var evliliginiz geçersiz bile sayilabiliyor nolur 183 arayip yardim isteyin olmadi benimki hasta degil bildiğim kadarıyla aynını yapıyor belki daha hafifi ben aradım 183 bazı şeyler var onları halledip kendi yoluma bakıcam inşallah kızımla birlikte

Sevindim adınıza. Yolunuz açık olsun.

Mutlu ve güzel bir hayat sizi bekliyor artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…