- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Hayır, değil!!! Kurtar kendini!Aldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır
ben sizofreni olan oz babamla surduremedim siz nasil surdureceksiniz bilemiyorum ilerde kızınızada zarar vermeye başlayacak yapmaz kıyamaz demeyin kıyacakEvlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Aynen öyleevet sizde de hata var ama bence aileniz daha da hatalı urada
Allah yardımcın olsun...eşinin ailesinede yazıklar olsun seni uyarmadıkları içinEvlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Çok doğru konuştunuz.Biraz silkelen kendine gel
Seviyorum dediğin adam rahatsız Çok ciddi bir hastalığı var
Bunu sana açıklamamışlar Başına ne geleceği belli bile değilken aynı eve koymuşlar ikinizi
Hayattasın Bebişin de olmuş çok şükür
Eşin sandığın adam hastalığı yüzünden kim bilir neler geçiriyor aklından
Bu hastalık ilaçla geçmez Zamanla azalmaz Aksine çoğunlukla kötüye gider
Şimdi seni döven adam birkaç gün sonra bebişe bir şey yapabilir Allah korusun
Zaman harcamak yerine o evden ayrılın
O adam seni sevmiyor Bunu unutma Eşim dediğin o adam bi sabah başka biri,diğer sabah başka biri olarak uyanıyor muhtemelen
Siz yine de tedaviye ikna etmeye çalışın eğer olmazsa da ayrılmaya karar vermek için iyice düşünün derimAynen öyle
Hayırlı olsun sizin için,nasıl oldu nasıl karar verdiniz,eşinizi nasıl ikna ettiniz?Boşandım arkadaşlar. Sonunda kurtuldum o işkenceden. Merak edenler için bilgi verim dedim.
Sevindim adınıza. Yolunuz açık olsun.Teşekkür ederim. Anlaşmalı boşandık. Çocuğuma iyi bir gelecek sunmak için boşanmaya karar verdim. Kendisi de kabul etti... mahkeme çok kısa sürdü hakim boşanmayı kabul ediyor musunuz diye 2 defa sordu ve bitti...
Sağolun.Sevindim adınıza. Yolunuz açık olsun.
güzel günler görün inşallahTeşekkür ederim. Anlaşmalı boşandık. Çocuğuma iyi bir gelecek sunmak için boşanmaya karar verdim. Kendisi de kabul etti... mahkeme çok kısa sürdü hakim boşanmayı kabul ediyor musunuz diye 2 defa sordu ve bitti...
Teşekkür ederim. Anlaşmalı boşandık. Çocuğuma iyi bir gelecek sunmak için boşanmaya karar verdim. Kendisi de kabul etti... mahkeme çok kısa sürdü hakim boşanmayı kabul ediyor musunuz diye 2 defa sordu ve bitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?