Eşim şizofren hastası

Ben eşime şizofren tanısı koyuyorum tıp koymuyor yine de onunla bu hayata dayanamıyorum. Senin ki kim bilir kaç kat daha kötü Allah sana kolaylık versin

Bazı yorumlar da felaket. Ne sınavı arkadaşım adam kabul etmiyor hastalığını tehlikeli. Çocuğunu da kendini de kaç kurtar.
Hastalık herkesin başına gelebilir ama bazı hastaların evlenip çocuk sahibi olmaları yasak olmalı. Ya da çok ciddi gözetim altında olmaları.
Allah bilir ailesi bilip söylememiştir.

Daha yeni şizofren romanını bitirdim. Gerçekten cok zor. Allah sabir versin. Bir an once çocuğunuz ve de kendiniz için en saglikli karar neyse onu verin.

ailesi ne diyor, önceden bilmiyorlar mıydı oğullarının hastalığını?

Tehlikeyle ic icesin canim cok uzuldum allah yardimcin olsun eget tedavi olmayida kabul etmiyorsa ileride ciddi sorunlar olabilir.. sizofren hastasi bir yakinim kizini oldurmustu kizini o an baska biri olalarak gorup ona zarar verecegini dusunerek oldurmustu.. bebegin ve sen tehkike altindasiniz biran once tedavi olmasi icin ikna et eger olmuyorsa bosanmalisin uzulerek soyluyorum .

öğrendikten önce mi sonra mı cocuk yaptın sevsende şiddet görüyorsun cocugu da alıp ayrılman en dğorusu güvenliğiniz açısından bi cinnet hali olsa göz gözü görmez yanii bebeğini korumalısın bence imtihan diyorsunda adam iyi değil tedavi oluyor mu buarada

İnanmıyorum ya korku filmi gibi peki kendine gelince köpeğine ne yaptığını öğrendiğinde ne tepki verdi

Eniştem o halde görünce ambulans çağırıp hastaneye götürmüş orda yattı 3 ay çıktıktan sonra da bu konuyu kimse sormaya cesaret edemedi. Köpeğini sorduğunda ananem bir akrabaya verildiğini, söylemiş. Uzun bir süre. Evde gayvan beslemedi sonra kedileri oldu onlara çok iyi baktı ama ozaman diğer dayım zorla ilaçlarını içiriyordu.

Anladım canım ne diyelim Allah şifa versin çok zor ve çok ürpertici bir hastalikmis daha iyi anladim

Allah yardımcınız olsun arkadaşım..

Eşinize de tedaviyi kabul edecek iradeyi, isteği nasip etsin inşaAllah.. Rabb'im şifasını versin..

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.. Allah'a sığının o sizin için en hayırlı kapıyı açacaktır eminim..

çok haklısın bence birseyler yapılmalı sonra böyle sorumsuz anne baba yuzunden ne haberler duyuyoruz bir anne geçen cinnet halinde ikiz kızlarını öldürdü resmen aile ve cevresi bile bile lades dediler hiç saglıklı düşünmüyor bu konu sahibide tutturmus bır ask laftası bir imtihan yok sabır cekiyomus valla niye önlem almadın dıye sorar yaradan görürsün..

T
Böyleleri annelerine babalarinada şiddet uygular .
Kayinvalidengilin evlenince düzelir dediği Hastalik evledirir başimizdan savariz düşüncesi.
Malesef evlenince düzelecek hastaliklar Şizofreni böyle durumlar değildir.
Cahillikte bi yere kadar canim .

Ne gıbı korkular? Cocugunun gozu onunde şiddet goruyorsun, bence en buyuk korkun evladının yasadıgı ve yaayacagı tranvalar olsun.

Keşke fake olsaydı da bu çileleri yaşamasaydım.
Bu tip üyeleri ihbar edeceğimiz bir yer var mı ya da ihbar edilebilir mi?

Koca şizofren ama ilaç kullanmıyor kadını dövüyor,kadın seviyorum imtihan deyip katlanıyor böyle bir kadına ne denir bilmem.ama o çocuğun günahı yok ve resmen tehlike altında.

Ruh sağlığı bozuk olan iki yetişkin bu çocuğu büyütebilir mi?

O sizin kocanız hayat arkadaşınız. Ne hastalığı olursa olsun onu yarı yolda bırakmak istemeniz bana göre çok yanlış. İyi günde kötü günde diye verdiğiniz söz nerde kaldı... Kocanızın size ihtiyacı var. Allah yardımcınız olsun

Dalga geçiyorsun galiba.

Adam ilaç bile kullanmıyor doktora gitmiyor tedaviyi reddediyor.kadını dövüyor adam şizofren yani bir gün karısını kızını düşmanı gibi görüp dograyabilir.

İyi gün kötü gün meselesi mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…