İnanmıyorum ya korku filmi gibi peki kendine gelince köpeğine ne yaptığını öğrendiğinde ne tepki verdi
Anladım canım ne diyelim Allah şifa versin çok zor ve çok ürpertici bir hastalikmis daha iyi anladimEniştem o halde görünce ambulans çağırıp hastaneye götürmüş orda yattı 3 ay çıktıktan sonra da bu konuyu kimse sormaya cesaret edemedi. Köpeğini sorduğunda ananem bir akrabaya verildiğini, söylemiş. Uzun bir süre. Evde gayvan beslemedi sonra kedileri oldu onlara çok iyi baktı ama ozaman diğer dayım zorla ilaçlarını içiriyordu.
Ayrıca bu konu aracılığıyla duyuruyorum böyle şiddet ve küçük bebek konuları gördüğüm zaman aile ve sosyal politikalar Bakanlığına bildirimde bulunacagim
ayrıca şiddet konularına kocan dir döver aman boşanma tarzı yorum yapanları da suçu ve suçluyu ovmekten şikayette bulunacagim
sonucunda bir şey çıkar çıkmaz artık o yetkililere kalmış ama ben artık bu konuları görmekten o çocukların durumunu düşünmekten yoruldum yıkıldım
Böyleleri annelerine babalarinada şiddet uygular .Bi ara ilaçlarını 27 gün boyunca düzenli almıştı o zaman çok iyiydi bambaşka biri olmuştu banada iyi davranıyordu. Anladımki elinde olmadan yapıyor ona acıdım. Onun bana ihtiyacı olduğunu düşündüm
Ama şu durumda ne onu nede kendimi düşünmeliyim ilk önce kızımı düşüncem ve evime geri dönmeyecm
Ne gıbı korkular? Cocugunun gozu onunde şiddet goruyorsun, bence en buyuk korkun evladının yasadıgı ve yaayacagı tranvalar olsun.Evlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Bu tip üyeleri ihbar edeceğimiz bir yer var mı ya da ihbar edilebilir mi?Keşke fake olsaydı da bu çileleri yaşamasaydım.
Evlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
Dalga geçiyorsun galiba.O sizin kocanız hayat arkadaşınız. Ne hastalığı olursa olsun onu yarı yolda bırakmak istemeniz bana göre çok yanlış. İyi günde kötü günde diye verdiğiniz söz nerde kaldı... Kocanızın size ihtiyacı var. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?