Eşim şizofren hastası

Kocasının eşine değil acil tedaviye ihtiyacı var.. Hastaneye yatması gerektiğini söylemiş doktorları.. Hastaneden çıkınca ilacını almayı bıraktığı anda hem konu sahibi hem bebeği birinci derecede tehlike altında farkında mısınız? Şizofren olduğunu saklayıp evlensin de başımızdan gitsin diyen annesi ile babasını da ayrıca Allah'a havale ediyorum.

Allah içinniye sabrediyorsun ya birgun kizini oldururse...birak kac o evden evlenmeyecekti o sana acidimi allah icin ailesi acidimi.....kizini al kac...eninde sonunda dram

Arkadaşim böyle bir adama böyle bir evliliğe neden çocuk? Yazık kendinizle birlikte evladınızı da yakmışsınız... sizin için dua edicem inşAllah bir çıkar yol bulursunuz...

Oy oy oyy. Bildiğim kadarıyla şizofreni genetik, umalim da minik kizinizda olmasın. Bunun dışında ne denir bilmiyorum. Hastalık Allah'tan tamam ama bile bile hasta adamı evlendirmek şeytandan. Bile bile kim sebep olduysa yazıklar olsun

Allahım yardımcın olsun can güvenliğin Yok resmen.bi akrabadan biliyorum kurduğu hayallere inanıp neler yapıyosun.çok zor hele bide dayak var işin içinde bir ömür böyle geçmezki senin suçun ne

Kızının akıl sağlığını ya da can güvenliğini düşünüyorsan lütfen onu o ortamdan çıkar tedaviyi reddeden bir insandan ne sana ne yavruna hayır gelir ayrılmak boşanmak çok zor evet ama evlat acısını yaşamak Allah korusun tarifi yoktur eminim

Çok zor bir durum ve memlekette bunun kötü bir deneyimini yaşamıştık lise yıllarımdı.. Adam şizofrendi ve yine beyinle ilgili hastalığı vardı. Bazen gayet normalken bazende rüyalarından etkilenip bikaç kez 6 yaşındaki oğlunu boğmaya kalktı zor kurtardılar çocuğu ...Aklı başına gelincede hatırlamıyodu iftira atıyosunuz diyodu ..
Geceleri camdan kaçıyodu sokaklardan getiriyolardı.Annesi karısı çocuğu vardı
milletin baskısından karısı boşanamıyodu ,annesi ise hacı hocayla kafayı bozmuş okuyarak oğlunun iyileşeceğine inanıyordu ...ama hiç unutmam bi gece adam annesini bçakladı sese komşular yetişti çocukla karısı kurtuldu ama kadın öldü adamda bi süre sonra hastanede ölmüş yani tedaviyi kabul etmiyosa bilmiyorum kendiniz için değilsede çocuğunuz için en doğrusunu yapın..

Ben burda sapigini okudum, hatta dun biri yazmisti esi kayinvalidesine dolasiyormus, yuh dedim, pes dedim, ama senin durumun kadar şok olmadim. Kızım sen kendinin sizofren olmadigindan eminmisin? Sen nasil bu durumu bile bile evli kalip birde cocuk yapiyorsun. Kimse bu duruma sinav diyemez arkadas. Evlenmeleri kanunen bastan yasak zaten. Ne hakkin var yavrunun babasini sizofren secmeye. Asil bu yaptigin gunah. Allah icin falan da deme birdaha.

bence hemen ayrıl bu adamdan...hatta ayrıldıktan sonra bile kurtulabilirsen kendini şanslı say...bu hastalıktaki kişiler eninde sonunda birinin canını yakıyorlar....

Aldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır
Bu sabır mı yoksa tahammül mu iyi ayırt etmek lazım. Ucu görünmeyen bir tuneldesiniz şuan. Evlenmek kadar boşanmak da helaldir. Çocuğunuz büyüyecek hep bebek kalmayacak. Yarın onun önünde dövecek. Olmadı dayağa kızınızı da dahil edecek. Nereye kadar sürecek peki? Üstelik tedaviyi de kabul etmiyor. Ve iyilesebilen bir rahatsızlık da değil. Hem ailesi bu durumu nasıl karşılıyor? Hastalığından habersiz değillerdi heralde. Yoksa sizin başınızı bile bile mi yaktılar? Allah yardımcınız olsun. Bir çıkış yolu göstersin bir an önce bu dipsiz kuyudan.

Merhaba benim cok iyi tanidigim sizofren hastalari var. Ve bu hastalikla cok ilgilendim arastirdim. Cok sukur bu zamanda bu hastalik cok iyi tedavi edilebiliyor cok iyi sonuclar alinabiliniyor tabi hasta olan hasta oldugunu kabul etmeli ve bu ilaclarini duzenli olarak almali. Ilaclar cok ise yariyor. Ama dedigim gibi ilaclarin duzenli olarak alinmasi önemli. Sizofren hastasi olan insanlar cogu zaman kendilerinin hasta oldugunu kabul etmek istemiyor veya birilerinin onlara zarar vermek istedigini ilaclarin icinde aslinda zehir oldugunu dusunebiliyor ve bu yuzden almiyor. O yuzden doktorunuzla konusun ve igne yapilirmi diye sorun. Ayda bir igne yapiliyor ve bu igne bir ay yetiyor artik hergun ilac almak zorunda kalmiyor. Bence once butun tedavi yollarini deneyin baktiniz olmuyor istiyorsaniz bosanirsiniz ama eminim onun suan sizin desteginize ihtiyaci var. Bence hastaligindan dolayi yapiyor yaptiklarini

Aldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır
Bütün bu yaptiklari hastaligindan dolayi. Dogru ilac ve dogru doz bulundumu bunlarin hepsi gecebiliyor ama dedigim gibi bence igne en iyisi. Ozaman ilacini almamazlik yapamiyor.

Cnm. Yolunu bulup Bir şekilde ayrıl, çocuğunuzun gelişimi ve geleceği için bunu yapmalısın. İkimizin hayatı risk altında...

Başta şizofren olduğunu bilseydim bu çocuk olmazdı. Hasta olduğunu bilmiyordum ki

Ben akıl hastalarının evlenmesi yasal değil diye biliyordum hatta karşı taraf bunu evlendikten sonra öğrenip itiraz ederse nikah geçersiz oluyor diye hatırlıyorum. Buna şizofreni de dahil. Ama burda bir sürü evli örnek okuyunca yanlış mı biliyorum acaba diye düşündüm

Arkadaşım kendine neden bu kötülüğü sana yapmasına izin veriyorsun ki... sen şizofren olsan o bi dakka seni çekermiydi. Artık şu çoçuğum için boşanmam diyenlere de pes diyorum. Sana vurmasına sen müsade etmesen bunu kim yapabilir ya.. nırmalleştirirsen daha beteri olucak. Bide çoçuklarınızı çok düşünürmüş gibi de konuşmayın şimdiden adam dengesiz zaten hergün seni dövüyor kalkmış sen imtahanım diyorsun. Ne hasta olduğunu kabul ediyor nede ilaçlarını kullanıyor ha bide seni dövmekten zevk alıyor evladının yanında yazık ya ... o çoçuğun büyüdüğün de nasıl biri olucak biliyormusun babadan sevgi yoksun anne desen kendinden geçmiş. kebdini düşünmüyorsun barı evladını düşün.. valla yeter artık kadınların bu ezik halleri hem cinsimden utanır hale geldim

hastalığı olmasaydı bunları yapsaydı belki daha rahat karar verirdiniz. Allah yardımcınız olsun demek istedim sadece...

böyle yaparak kendi akıl sağlığını ve çocuğunun akıl sağlığını bozuyosun mallık yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…