- 28 Aralık 2015
- 409
- 987
- 103
O sizin kocanız hayat arkadaşınız. Ne hastalığı olursa olsun onu yarı yolda bırakmak istemeniz bana göre çok yanlış. İyi günde kötü günde diye verdiğiniz söz nerde kaldı... Kocanızın size ihtiyacı var. Allah yardımcınız olsun
Bu sabır mı yoksa tahammül mu iyi ayırt etmek lazım. Ucu görünmeyen bir tuneldesiniz şuan. Evlenmek kadar boşanmak da helaldir. Çocuğunuz büyüyecek hep bebek kalmayacak. Yarın onun önünde dövecek. Olmadı dayağa kızınızı da dahil edecek. Nereye kadar sürecek peki? Üstelik tedaviyi de kabul etmiyor. Ve iyilesebilen bir rahatsızlık da değil. Hem ailesi bu durumu nasıl karşılıyor? Hastalığından habersiz değillerdi heralde. Yoksa sizin başınızı bile bile mi yaktılar? Allah yardımcınız olsun. Bir çıkış yolu göstersin bir an önce bu dipsiz kuyudan.Aldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır
Bütün bu yaptiklari hastaligindan dolayi. Dogru ilac ve dogru doz bulundumu bunlarin hepsi gecebiliyor ama dedigim gibi bence igne en iyisi. Ozaman ilacini almamazlik yapamiyor.Aldattığımıda düşünüyor bana her türlü hakarette bulunuyor ailemle görüşmemi yasaklıyor. Allah için sabretmeye çalışıyorum. Acaba bu bir imtihan mıdır
Başta şizofren olduğunu bilseydim bu çocuk olmazdı. Hasta olduğunu bilmiyordum kiBen burda sapigini okudum, hatta dun biri yazmisti esi kayinvalidesine dolasiyormus, yuh dedim, pes dedim, ama senin durumun kadar şok olmadim. Kızım sen kendinin sizofren olmadigindan eminmisin? Sen nasil bu durumu bile bile evli kalip birde cocuk yapiyorsun. Kimse bu duruma sinav diyemez arkadas. Evlenmeleri kanunen bastan yasak zaten. Ne hakkin var yavrunun babasini sizofren secmeye. Asil bu yaptigin gunah. Allah icin falan da deme birdaha.
böyle yaparak kendi akıl sağlığını ve çocuğunun akıl sağlığını bozuyosun mallık yapmaEvlendikten sonra eşimin şizofren hastası olduğunu öğrendim. Evleneli 2 yıl oldu 2 yıldır eşimden hem fiziksel hemde sözel şiddet görüyorum. Tüm bunlara rağmen eşimi seviyorum o da beni seviyor fakat hastalığından ötürü elinde olmayan davranışlar sergiliyor. 6 aylık kızım var kızımın yanında da beni dövüyor. Sizce böyle biriyle hayat sürer mi? Boşanmak istiyorum lakin bir takım korkularım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?