Eşim Sürekli Yardım Yapıyor

Bizim çok rahat içinde olduğumuzu düşünüyor ama ben temel ihtiyaçlarım olmadan rahat rahat harcayamıyorum ve rahat hissedemiyorum.
Siz paranızı vermeyin , eşiniz kendisinden artanla hayır yapsın , evinize yardımcı alın, istediklerinizi alın, birikim yapın asla kısmayın kendinizden ...

Nomu ölüp gideceğiz de çocuğa bişey bırakmazsan hayatı kolay olmayacaktır. Sıfırdan başlayıp ömrünü ev araba almaya harcamak var, üç beş birikimi, kafasını sokacak bir yer güvencesi olup hayatta daha rahat hareket etmek var
Böyle de bi düşün derim

Ben sizi haklı buldum..her ay aidat gibi maaşın yüzde onu nedir ya..bayramlarda yardım,,ramazanda filtre v.s olur tabi ama,böyle duzenli olarak vermek evin kanunu gibi bir dayatma olmaz..sizin de öyle aman aman bir zenginliginiz yok galiba anladığım kadariyla...

Iste onun için de borsadan hisse alıyorum.
Yani ev arabam yok derken almak istemedim degil alamadım. Kafamı kullanamadım:)
Mesela her gün ilan bakiyorum güvensem heh bu zarar değil kar getirir desem alcam ama diyemiyorum..
Bana bu işlerden anlayan yardimci olacak biri olsa ben de bir evim bir arabam olsun evladıma kalsın isterim tabi :/

Bu durumda tam tersine bana nasıl olsa babamda evdir bilmem nedir o vefat edince kalacak benim ekstra yapmama gerek yok. Bana kalan da zaten çocuğuma kalmış oluyor, diye dusunuyor olmasın?

Babasının mal mülkünü de çok yardım etti ondan olduya bağladığı için ve aynı zamanda tabii ki iyi bir insan da olduğu için bu duruma devam ediyor olabilir.

Bazı ailesinin durumu iyi olanlarda da bu durum gözlenebiliyor, nasıl olsa bana kalacak benim yapmama gerek yok diyebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…