Eşim tatilimin içine etti

Sanki sen adamın tatilinin içine ediyormuşsun gibi görünüyor buradan bakınca. Ağır saçmalamışsın.

Kızlar su gebeş halimle beni guldurdunuz ya Allah'ta sizi güldürsün

Eşim işten geldi dedim aşk sen Aquapark ta evli gibi mi kayarsin bekar gibi mi kayarsin
O nasıl oluyo dedi
Bekar olsam wihhuuu diye kayarim evliysem tak elbise ve ciddi bir ifadeyle kayarim
Bu mudur yani dedi tabi ben patliyoeum gülmekten

Aklıma tatildeki bir aileyi getirdiniz

Kadın hamile şezlongda

Kızları var 5-6 yaşında

Ada'm çocuğun yanına gideyim diyor kadın olmaz diyor havuza gireyim diyor olmaz diyor

Kadın şezlongda Adamı da oturtuyor yanında ben de yan şezlongdayım şimdi yandaki kadına bakıyor diye de trip atarsa diye rahatsız oldum ki çocuğum da var yanımda

Bir de beni bekletti dite açsaydınız konuyu destek olurdu çoğu kişi ama arkasında kız vardı deyince olay boyut değiştiriyor

Son düzenleme:
Ya inanamıyorum böyle bir konu için arıza çıkarmak çok yersiz. Adam zaten kaymak için çıktıysa ya kayacak ya merdivenden geri dönecek ne yapsın ki kaymış, arkasında kız varmış, ne olacak kız olunca ki? Havuzda denizde dolu kız var, yapmayın ne olur. Biraz özgüven lütfen. Bende yüzme biliyorum falan ama kaymayo sevmiyorum, kolumu bacağımı incitiyorum çünkü. Ama ben kaymıyorum diye eşimi alıkoymuyorum. O kayıyor geliyor bekar gibi :) denizde de beni bırakıp açılıyor yine bekar gibi :)) adı üstünde tatil bu kadar kısıtlayıcı olmayın yazık gerçekten adamlara.

Adamda her zaman aquaparka gitmiyorki sonuçta heves etmiştir kaymıştır abartmasaydınız okadar.çocugunuzla oynasaydınız biraz gelecek elbet.ne gerek var yılda bir gittiğiniz tatili ufak şeylerden kendinize zehir ediyosunuz boşverin tadını çıkarmaya bakın

Belki saçma gelmiş olabilir
Ama dalga geçenler var
Dalga geçin diye açmadım konuyu
Eşim beni bekletti ve de kızla arkalı önlü kaydı diye kızdım evet
Ama burda bana bir tane bile hak veren yorum olmayınca hata ettiğimi anladım
Dalga geçenleri saymıyorum
Şu an normalim
Kızgınlığım geçti
Bana düzgün şekilde cevap yazanlara teşekkür ederim

Sizi özeleşti ye davet ediyorum
Herkes anormal bir davranış sergilediğinizi söylüyorsa, problemli olduğunuzu kabullenmeniz gerekir

Ama siz yine aynı bakış açısındasınız. Tutturmuşsunuz arkalı önlü kayıyor diye...

Allah akıl fikir versin size ve bu sapkın düşüncelerden umarım tez zamanda arınırsınız, ne diyim.

Kendi tatilinizi kendiniz rezil etmişsiniz. Zaten denecek her şey denmiş
Ben de şunu diyeyim, eşiniz akıllı adammış, tatilde tatilini yapmış. Siz kendi kendinize parlayıp kendinizi odalara kapatmışsınız. Adam hala dışarda, tatilde. Mis gibi. Siz de odanızda oturun öyle. Zaten bu gidişle daha çook oturursunuz. Hadi iyi tatiller. : p

"Bir cinsel aktivite olarak arkalı önlü kaymak"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…