Eşim tatilimin içine etti

Yüzme bilmiyorum
Ve eşim çağırdığı halde kaymaya gidiyor
YüZme bilsem zaten onu takmıcam
İlk defa havuza giricem
Ve eşim kızlarla kayıyor
Mantıklı mı

hala kızlarla kayıyor diyorsunuz ..
sırası gelen kayar arkadan önden kim kaymış diye bakılmaz..
kadın erkek ayrı otelleri tercih edin bu kadar takıntılıysanız.

Ya amaan takıldığınız şeye bir bakın allasen. Kendi tatilinizi böyle abuk şeylerle baltalamayın. "Geldim, buradayım hadi gel" deyin, belki baktı ama görmedi, fark edemedi, olamaz mı?

2 hafta olmuştur havuza gittik, adam kayakları gördü ayıya bağladı, "Tanımıyorum" dedim kaçtım, öyle bir kayış, atlayış, millete salça olmak yok ya, çocuk gibi oldu. Baktım eğleniyor da, ben de uydum paldır küldür kaydık durduk. Bir ara gaza geldi "Daha hızlı kaymak ister misin?" dedi, evet demez olaydım, tekme attı resmen bana kayağın ucunda, daha hızlı gitmem için. Öyle boğuştuk durduk görmemiş gibi.

Siz de katılın, kendinizi dışarıda bırakmayın.

Okurken burdan ben keyif aldım çok hoşuma gitti ya

Esiniz bu baslikla konu acmaliydi,
Neden gereksiz kapris yapip tatili burnunuzdan getiriyorsunuz, 5 dk bekleseniz ne olur, beklemediniz de daha mi iyi oldu?
Eger esinizin kizlarla havuza ya da kaydiraga binmesini istemiyorsaniz kadin-erkek ayri havuzlari olan otelleri tercih edin, diger turlu mumkun degil.
Ve evet cocuk olunca kaydirak, parasut vs etkinlikleri sirayla yapiyor normal ciftler, biri beklerken digeri kayiyor falan. Kimse bunun icin ariza cikarmiyor.

kizlar kayamazmi kayaktan
derde bak allahim
canim dertlendigin sey ceviz kabugu doldurmuyo farkindamisin
o gelmiyorsa sen gitseydin yanina askim ben geldim diye
tatilinizi zehir etmeyin eylenmeye bakin
esim izne ciksada bizde gitsek

aynen daha bu sene birlikte aynı anda denize girebildik..

Kayması sıkıntı değil
Ben yüzme bilmediğim için onu bekledim
Beklediğimi gördüğü halde
Kayıyor
Çağıran o
Kız arkada
Ben olsam erkeklerin olduğu yerde eşim beklerken kayamazdım
Keşke siz de eşim bekliyor diye sıkıntı çekmeyi marifet bilmeyip kaysanız. Tatilin içine eden eşiniz değil bu arada sizsiniz

Bu arada otellerin havuzlari genelde 1.40 civari olur 1.50 den kisa degilseniz tek basiniza da girebilirsiniz.
Ben genelde sabah esimle kizim uyurken cikar, denizde bir yuzer gelirim, onlarlayken acilamiyorum rahat rahat diye.
Esim otelin plaj voleybolu, hali saha maci gibi butun sacma etkinliklerine katilir, biz de kizimla takiliriz, havuza gireriz, yatariz, pastaneye dadaniriz falan. Siz de biraz tek basiniza da eglenmeyi ogrenin.

Geçen hafta denize gittik, eşimi bırakıp etrafla sohbete daldım. Bir ona bir buna laf attım durdum. Kendimi iyi ve keyifli hissediyordum, enerjim yüksekti ve insanlarla diyalog kurmak istedim. Bir ara yaşlı bir amcayla kavga ettim, dubayı sarmış iki genci ekarde edip dubaya sarıldım benim bu der gibi, 1 saat yapıştım kaldım sülük gibi resmen. Eşim hem utandı hem güldü hem napıyorsun sen dedi. Eve geldiğimizde; maymunlar gibi kimseye rahat vermedin be kadın, etrafa muz ,taş atmadığın kaldı dedi.Güldüm sadece, haklıydı yani çocuklaştım aldığım keyifle. Sende keyfini çıkar tatilinin. Hayatta zehir etmem böyle bir şey için tatilimi. Beklemişim de.. eşim kayarken arkasından kız geliyormuş da. Peh peh .

Bizimki artik bizimle takilmak istemiyor, siz gelmeyin ben kayicam diyor, bikac yila ben arkadaslarimla tatile gidecegim der
Ama ilk yillar nobetlese yuzup, nobetlese yatip, yemegi bile nobetle yiyorduk

bizim büyük öyle neyseki küçükte abisiyle havuz falan yaptı bu sene bizi istemeden..
seneye daha da özgür olacağım umarım:))

yorumlari okurken gülmekten kendimi alamadım. Alemsiniz kızlar.
Konu sahibi siz neye bu kadar sinirlendiniz
Esinize mi yoksa kendinize mi önce bunu bir düşünün.
Tabii şuan ki ruh halinizle bunu idrak edemzsiniz fakat neyse
Soylenmesi gerekeni söylemişler zaten. Bence tekrar giyinin ve eşinizin yanına dönün seni bir anda öyle görünce şok oldum o yüzden ani tepki verdim filan diyin.
Yazık la adama valla yazık o çocuğa da yazık içim şişti

Yuzme bilmiyorsaniz sig havuzlar var otellerde. Veya cocuk havuzunda oturun. Koskoca kadinsiniz esiniz mi yuzdurecek sizi ay ne sacma ya. Madem esiniz arkali onlu kayiyor diye(!) kiziyorsunuz muhafazakar otellere gitseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…