Yüzme bilmiyorum
Ve eşim çağırdığı halde kaymaya gidiyor
YüZme bilsem zaten onu takmıcam
İlk defa havuza giricem
Ve eşim kızlarla kayıyor
Mantıklı mı
Okurken burdan ben keyif aldım çok hoşuma gitti yaYa amaan takıldığınız şeye bir bakın allasen. Kendi tatilinizi böyle abuk şeylerle baltalamayın. "Geldim, buradayım hadi gel" deyin, belki baktı ama görmedi, fark edemedi, olamaz mı?
2 hafta olmuştur havuza gittik, adam kayakları gördü ayıya bağladı, "Tanımıyorum" dedim kaçtım, öyle bir kayış, atlayış, millete salça olmak yok ya, çocuk gibi oldu. Baktım eğleniyor da, ben de uydum paldır küldür kaydık durduk. Bir ara gaza geldi "Daha hızlı kaymak ister misin?" dedi, evet demez olaydım, tekme attı resmen bana kayağın ucunda, daha hızlı gitmem için. Öyle boğuştuk durduk görmemiş gibi.
Siz de katılın, kendinizi dışarıda bırakmayın.
Esiniz bu baslikla konu acmaliydi,
Neden gereksiz kapris yapip tatili burnunuzdan getiriyorsunuz, 5 dk bekleseniz ne olur, beklemediniz de daha mi iyi oldu?
Eger esinizin kizlarla havuza ya da kaydiraga binmesini istemiyorsaniz kadin-erkek ayri havuzlari olan otelleri tercih edin, diger turlu mumkun degil.
Ve evet cocuk olunca kaydirak, parasut vs etkinlikleri sirayla yapiyor normal ciftler, biri beklerken digeri kayiyor falan. Kimse bunun icin ariza cikarmiyor.
Okurken burdan ben keyif aldım çok hoşuma gitti ya
Keşke siz de eşim bekliyor diye sıkıntı çekmeyi marifet bilmeyip kaysanız. Tatilin içine eden eşiniz değil bu arada sizsinizKayması sıkıntı değil
Ben yüzme bilmediğim için onu bekledim
Beklediğimi gördüğü halde
Kayıyor
Çağıran o
Kız arkada
Ben olsam erkeklerin olduğu yerde eşim beklerken kayamazdım
Çok tatlı bi çiftsiniz ya ruh ikizi gibi birbirinizi bulmuşsunuz.. mutluluğunuz daim olsun imreniyorum siz gibilereBir ara "Ayakta kayacagım" diye dikildi, dedim "Belini kırarsın, bakamam ha bırakır giderim"... Ayy ne coşmuştu ya :/
aynen daha bu sene birlikte aynı anda denize girebildik..
Bizimki artik bizimle takilmak istemiyor, siz gelmeyin ben kayicam diyor, bikac yila ben arkadaslarimla tatile gidecegim der
Ama ilk yillar nobetlese yuzup, nobetlese yatip, yemegi bile nobetle yiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?