Eşim tatilimin içine etti

Amaaaan evde leğene su doldurup ayaklarınızı soksaydınız cıbı cıbı boşuna hem paranız gitmiş hem insanları da rahatsız huzursuz etmişsiniz.Koskoca kadın havuza girmek için kocasını bekliyor rezillik

Kayması sıkıntı değil
Ben yüzme bilmediğim için onu bekledim
Beklediğimi gördüğü halde
Kayıyor
Çağıran o
Kız arkada
Ben olsam erkeklerin olduğu yerde eşim beklerken kayamazdım

kendi tatilinizi kendiniz mahvediyorsunuz

tatildesiniz ne var bunda

2 dk bekleyin ne olacak

Kayması sıkıntı değil
Ben yüzme bilmediğim için onu bekledim
Beklediğimi gördüğü halde
Kayıyor
Çağıran o
Kız arkada
Ben olsam erkeklerin olduğu yerde eşim beklerken kayamazdım

kendi tatilinizi kendiniz mahvediyorsunuz

tatildesiniz ne var bunda

2 dk bekleyin ne olacak

konu sahibi kaymaya gitti heralde:)
Kaymaya gitmedim
Fırsat bulup yazamadım
Ben biraz tutucuyum
Ben kendim erkek olsa arkasından bitişik bir şekilde kaymam
Bana biraz tuhaf geliyor
Kendim de çok denizi havuzu seven biri değilim
Eşim çağırdı diye gittim
Hem çağırıp hem kayması
Beni sinir etti
Bekar gibi demem
Bizi orda bırakıp tek gitmiş gibi kaydığı için

Seneye kültür turu yapın en iyisi
Denizden, havuzdan ve kaydıraklardan uzakta

Her sene tatilde yuzu asik ciftler her seye ragmen otelin denizin tadini cikarmaya calisan erkekler denk geliyor. Biz tatil yapmayi bilmiyoruz. Otellere gidince dengemiz sasiyo sinir basiyor. Hic bir turisti boyle goremezsiniz kolay kolay mutsuz olmaz. bu kdr rahatsiz olmayin arkasindaki kiz yuzune bile bakmamistir eminim. Ben de cok iyi yuzme bilmem ama otele ayak bastigimiz andan itibaren herkes ozgurdur. Neyi nasil istiyorsa oyle yapar illa keyifli bir aktivite bulunur ve odada gecirilen vakit sinirlidir. Tatile gittiniz biraz rahat olun veya bu kadar bunalacaksaniz bir daha kucuk sahil koylerinde ev tutun kimseler olmasin. Tatili rezil eden sizsiniz.

Ben olsam eşim kayiyorsa bende kayardim eğlencenin tadını çıkarın canim simdi çık odadan ne yapmak istiyorsan onu yap

Ay ne olmus 5 dk beklediysen..valla gereksiz tavirlarla zehir etmeyin tatilinizi..Kizlardan kiskanacaksan keske otele gitmeseydiniz.

Amaan bunaltmayin karsinizdakini.Esim de beni bunaltir boyle.Daral gelmistir adama da.Eglenin napmis sanki.

eşiniz belli ki siz giyinirken vs boş boş beklemeyim demiş çıkmış eğlenmiş..

sizi gördüğü halde topuklarına vura vura mı tepeye çıktı adam?

tahminimce tepeye çıkmıştır kayıp ineyim diye düşünmüştür.

bir kere kaymasında ne sakınca var.

ayrıca karışık bir havuzda iseniz kadın önde arkada ne fark eder her türlü gözüne geliyor ki kadın arkasındaymış ne desin lütfen karım izin vermiyor araya başka bir adam atalım mı?

Deniz sevmezsiniz havuz sevmezsiniz kimse kocanıza yanaşsın istemezsiniz beş dakika bekletilince trip atarsınız. Sonra da kocam arkadaşlarıyla tatile gitmek istiyor diye konu açılınca esip gürlüyoruz. Ne yapsın adamlar yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…