Eşim tatilimin içine etti

Kendimi bildim bileli her yaz otele gideriz. Bir kerede şu adamin arkasina geceyim de ondan sonra ben kayayim belki elektriklenme olur kafasina girmedim. Coluk cocuk karisik sira bekler ve kayar. Romantik, flortoz bir aktivite degil elektrik faturasi odemek icin siraya girmekle ayni mantikta. Bunun disinda otel havuzlarina standart geldi, derinlik 140cm olacak boyunuz 140 ve alti degilse tek basinizada girebilirsiniz. Bence tatili kendinize siz zehir etmişsiniz.

Yahu kızın ne suçu var? Sanki kocanla kucak kucağa kucağa kaymış. Tatikde kaydıraktan kayarken önümden evli adam kaydı ben kaymayayım bari diye mi düşünecek?kız dıyduysa dediğinizi rezil olmuşsunuz size söyleyeyim .Bence aşırı kıskançsınız ve hayatı herkese zindan ediyorsunuz. Yüzme bilmemenizin suçunu bile eşinize yükleyeceksiniz nerdeyse. Havuzun ayak basılan sığ yerleri var. Aızık kendinize güvenin. Adamlar bu yüzden kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Verin gazı anasını satayım. Sonra odada tek başınıza oturun

Bekar gibi arkasında kız ile kayıyor tabiriniz çirkin

Kayanlar önlerindeki arkalarındaki kadın ya da erkeği seçemiyor

Kırk yıl düşünsem bunu dert edemezdim mesela

Eşimi ben gönderiyordum geçen sene sen kay biz de sana bakıp gülelim diye zira ben kayamıyorum

Ada'mı dikizlemek yerine gidin şezlongda oturun yani bu kadar sinir bünyenize zarar

Hahahahahah aay gozumun onune geldi siz orda beklerken esiniz arkali onlu kayip cocuk gibi eglenmesi Bunun icin kizilirmi ya? Sizde gidip kaysaydiniz beraber? Bence haksizsiniz...
Adamcağız bide kaydıraktan yeni çıkmış bebeler gibi sen şapşal sular icinde hoop hanımdan fırça yedi neymiş arkalı onlu kayiyolarmis Şaban gibi kal gelmiştir yazik

Canım insan eşini bi kadınla yanyana görmeye gıcık olur normal şartlarda. Ama bilerek yapmamış ki kadının da umrunda değildir eşin emin ol.Öyle denk gelmiş.Yapmadupı birşey içün eziyet etme ona da kendine de. Hem böyle yaparak aklına sokarsın aklında olmayan şeyi.

Valla biz burda sıcaktan bunala bunala evde oturalım sizde öyle tatil fırsatlarını kendinize zehir ederek geçirin.hiç gereksiz yere kavga çıkartıp tatili zehir eden sizsiniz.eşiniz görmemiştir kızları belki.iki dk bekleyiverin ne var yani.çok abartmışsınız.

Bekarlara ders olsun
Şükür bugün de hayat felsefeme yeni bir bakış açısı daha kattım
Yasaklılar listeme hemen ekliyorum
Aqua park seven adam ve durmaksızın kayan bir adam görürsem direk topuklayacağım
Bir de toplum refahı için şu aqua parklara günlük kayma kotası koysunlar yahu

ben daha cok beklettigine kizarim gordugu halde..kayarken arkasindan kiz da gelebilirdi erkek de hani tensel temas kuracak kdr yakin kaymadilarsa zaten olay yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…